Kad si kod lobova, jedan od drazih mi je onaj Komazecov protiv Leotara. Uslovi slicni onima u Gradaccu birvaktile, s tim sto je ovdje blato bilo zamijenjeno snijegom i ledomDenchi je napisao/la: ↑17 jun 2020, 09:35Pa sigurno kad je bio mlad, i izasao iz akademije, nije bilo strpljenja a jbg jest za Micu i te sa strane, jos koja posudba bi ga etablirala kao solidno mlado krilo...ne vjerujem da bi propao, niti ce, bio je u rangu sa nasim krilima po ucinku(gol gore dole) odmah te godine...e sad zamisli da je imao podrsku i da su ga forsirali....mislim koji nas igrac je lobovao golmana? Osim Benke ne pamtim, a momak je to par puta napravio rutinski u ekipi gdje nema pritiska, samo ga je trebalo pogurat malo i stati iza njega...trebamo pazit da takve situacije pametnije rjesavamo ubuduceNapapijri je napisao/la: ↑17 jun 2020, 09:27Ja bih se slozio s vecim dijelom posta, ali ipak mislim da Andjusic cvjeta u sistemu gdje je njemu bilo podredjeno mnogo napada, dok kod nas nije dobivao loptu tako cesto i zbog toga nije ni dolazio do izrazaja. Bojim se da bi propao da je ostao i da bi ta zarada bila imaginarna. Eh, ali morali smo neki procenat barem da uzmemo, za time ja zalim.Denchi je napisao/la: ↑17 jun 2020, 09:24Glupo bi bilo da opet sami sebe zajebemo kao sa Andjusicem...momak je pravio razliku u Celiku, a postao medju glavnim igracima u Mladosti i dao neke golove koji su se vrtili na tv-u kao gol kola....mi ga dali za Sisica, koji je upotpunio set krila sa Micom i Hebom...
No dobro to je nas Kesoljub zahtjevao i tako smo mu doveli oba krila koja je imao u Mladosti.....
Realno ta zarada od 300-500 milja eura na Andjusicu je morala bit nasa...