Hebo li im BH Telecom mater!Zbog **** Bh telecoma,placam onaj iptv da mogu uvijek gledati nasu ligu..Bem ti BHT koji nema para da kupi tv prava.Ne moraju ni oni,moze i SK i Arena
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Po meni je najbolja opcija BH Telecom i MojaTV 

hoce li raditi ona ekipa sto je radila par tekmi u HD-u ako telekom dobije a hoce 99%
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Nevjerovatno je da u klubovima sjede takve psine da ne mogu napraviti udruzenje premjerligasa. Prosto ne mogu.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Odakle vam za BH Telekom to
Trebali bi, možda 2 tekme po kolu. Opet BHRTu dati da realizira i treću, a preostale 3 na BHT1 i Areni

Po meni, to je jedina opcija da imamo sve utakmice Lige u prijenosu. Arena i SK bi mogli pokriti možda 2

Bukvalno te preglasaju ovi mali klubovi, boli njih ****
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Zato ih ti miniras kod svake odluke. Evo sad za prosirenje lige. Ne moze! Kraj.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Nema potrebe to savez svakako neda
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Na dzekA mislimDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑16 jun 2020, 20:25
Listaj još komentare, naći ćeš i za Selju nešto![]()
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
28.06. prva prijateljska tekma, neko selo otvara stadion 

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Čisto sumnjam da @skoroalen može više fuliti od mene na terminu, @Pantelija uputi raju 

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Znači li ovo da mi uopće nismo zainteresovani za Fanima?
Iskreno, baš šteta, dobar igrač, a tim potezom bi i pokazali nadmoć nad ostalim klubovima ove naše čemerne lige.
Iskreno, baš šteta, dobar igrač, a tim potezom bi i pokazali nadmoć nad ostalim klubovima ove naše čemerne lige.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Dok je alfreda i strima ja se za prenos ne sekiram
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
- Kontakt:
Zasto pokazivati nadmoc dovodeci igraca koji realno nema mjesta pored Tatara i Jukica? Tu je jos Hebibovic, Cruz, Milanovic, Resic...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
belosevic28 je napisao/la: ↑16 jun 2020, 22:17Zasto pokazivati nadmoc dovodeci igraca koji realno nema mjesta pored Tatara i Jukica? Tu je jos Hebibovic, Cruz, Milanovic, Resic...
Hebib dugo povrijeđen,na Milanovića ne računa Vinko ,Resic posudba, Cruz nema kvalitet.Od navedenih ostat ćemo na Tatara i Jukica, itekako ima mjesta kod nas. Sad što je veliko obestecenje i to, to je već drugi problem.
Nisi se ti puno naigr'o sa mnom onda.

Neki momci ovdje pamte pogođenu stativu s 60ak centimetara na prazan gol...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ma bolje sto ti je Kurdic mazno trebu, kad si fulio parazan go sa 60 cm, fulio bi ti i rupu od 6 mm

Hvala ti Kurda

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Antikloc, atomskaNavika, BordoArmy88, Dadox, Elddar, Google Adsense [Bot], Hardzavi, HZSydney, JuricaSpindl, Kaunas, Lokomotifa, napoleon72, r3m1, ronaldo99, supervizor, USB i 190 gostiju.