FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- kupus army
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dugo vremena pratim ekipu Sarajeva i cini mi se da je ovo prvi put da su se dovodila ciljana pojacanja,do sad je sve bilo ako neki igrac nema gdje daj ga u Sarajevo.Mislim da Sarajevo sad ima jako dobar igracki kadar za uslove premijer lige BiH,po meni jos jedan dobar centralni vezni,kreativac sto bi se reklo nedostaje i bilo bi idlicno.Ne znam zasto se nije pustio Haskic u Oteul,jer u vrhu napada je bas guzva velika,Krpic se bas nametnuo i bice sigurno prva opcija u napadu,a uz njega bi ja volio vidjeti Haskica kad je vec ostao.Jako dobra stvar je sto Comor ide s beka,jer tu momak apsulutno je pogubljen,ne znam kakav je ovaj novi na desnom beku,al od Comora na toj poziciji sigurno nije losiji.Prvo kolo i Tuzla ce reci kakv je krajnji domet ove ekipe.pozz
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Mislim da ce Husic biti dobar kreativac. 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- kupus army
- Kontakt:
Vjerovatno ce igrati Comor i Sesar kao zadnji vezni,a Husic centralnog veznog,sto je po meni i najpametnije.
Momak nema šanse da išta uzmete u Tuzli, pojest će vas tuzlaci, a taj vaš konobar Jović će napast sudije da su mu krive, pa vi nemorete pobijedit Opatiju kako ćete Slobodu al tuzlaci pakao spremaju jer im je ta prva utakmica prekretnica, oteće je vama zapamti, kad krenete u Semizovcu je već 1-0 za Slobodu.kupus army je napisao/la:Dugo vremena pratim ekipu Sarajeva i cini mi se da je ovo prvi put da su se dovodila ciljana pojacanja,do sad je sve bilo ako neki igrac nema gdje daj ga u Sarajevo.Mislim da Sarajevo sad ima jako dobar igracki kadar za uslove premijer lige BiH,po meni jos jedan dobar centralni vezni,kreativac sto bi se reklo nedostaje i bilo bi idlicno.Ne znam zasto se nije pustio Haskic u Oteul,jer u vrhu napada je bas guzva velika,Krpic se bas nametnuo i bice sigurno prva opcija u napadu,a uz njega bi ja volio vidjeti Haskica kad je vec ostao.Jako dobra stvar je sto Comor ide s beka,jer tu momak apsulutno je pogubljen,ne znam kakav je ovaj novi na desnom beku,al od Comora na toj poziciji sigurno nije losiji.Prvo kolo i Tuzla ce reci kakv je krajnji domet ove ekipe.pozz
@maksi buraz popij kakvu tabletu dobro ce ti doci za smirenje...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
-
- Kontakt:
ma upravu je Maksi, ipak je on navijač "europske" Zvijezde iz Gradačca koja je poznatiji klub od Sarajeva, a i pravopis mu dobro idecollector je napisao/la:@maksi buraz popij kakvu tabletu dobro ce ti doci za smirenje...
Jedno je sigurno, a to da će Ivan Tatomirović biti novi igrač bordo tima.
„Tatomirović će ostati s nama i potpisati ugovor. Što se tiče Rumuna, Fabiana Teusana, on nije loš igrač, ali je u lošem fizičkom stanju, tako da neće ostati s nama“, kazao je Jović.
„Tatomirović će ostati s nama i potpisati ugovor. Što se tiče Rumuna, Fabiana Teusana, on nije loš igrač, ali je u lošem fizičkom stanju, tako da neće ostati s nama“, kazao je Jović.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa jest upravu, vi se stvarno nadate bodu ili pobijedi u Tuzli?travnicanin je napisao/la:ma upravu je Maksi, ipak je on navijač "europske" Zvijezde iz Gradačca koja je poznatiji klub od Sarajeva, a i pravopis mu dobro idecollector je napisao/la:@maksi buraz popij kakvu tabletu dobro ce ti doci za smirenje...

Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
- kupus army
- Kontakt:
Maksi@ Hajd fino ti sebi kupi neke cvike s dobrom dioptrijom ili nadji nekog ko fino vidi,pa nek ti on procita sta pise u mom postu.Nigdje nisam napisao da se necem nadam,vec sam napisao da ce utakmica u Tz pokazati koji je krajnji domet ove ekipe Sarajeva.Ako Sarajevo bude igralo sa zeljom da dobije i ako bude bolje i dobice,a to za otimanje to je glupost,sudjenje se popravilo u ligi i sumnjam da ce Sarajevo s namjerom biti osteceno u Tz.Sloboda je dovela nekoliko igraca,al su to sve mahom potroseni igraci,evo i zadnja utakmica Slobode protiv Sloge iz Doboja ti to govori,dobila ih Sloga 2-1.Ja sta ocekujem ot te utakmice je to da bude ukinuta suspenzija za gostujuce navijace,a da Fukare puste na sjevernu tribinu,pa da vidim jedan spektakl,bar na trininama,posto sumnjam da su ekipe u stanje priredit dobru utakmicu za oko.
- Evolution87
- Kontakt:
Tatomirovic ostaje, rumun ide kuci.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
travnicanin je napisao/la:ma upravu je Maksi, ipak je on navijač "europske" Zvijezde iz Gradačca koja je poznatiji klub od Sarajeva, a i pravopis mu dobro idecollector je napisao/la:@maksi buraz popij kakvu tabletu dobro ce ti doci za smirenje...
Zadnja izmjena: maksi, dana/u 08 mar 2012, 12:17, ukupno mijenjano 2 puta.
- RutherfordFKS
- Kontakt:
Maksi, nije te niko ništa pitao 

FK Sarajevo - FK Slavija, 01.04.2012. u 15:30h, Svi na Koševo!
U nedjelju nek' proradi inat nas Bosanski! Mi smo Sarajevo!
U nedjelju nek' proradi inat nas Bosanski! Mi smo Sarajevo!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Hvala Bogu pa ne mozete ni bitiThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: nismo svi iz bosanske krajine

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
sta ste dosadni , iskulirajte i jedan i drugi
- Evolution87
- Kontakt:
Ivan Tatomirović, igrač koji se već nekoliko dana nalazi na pripremama FK Sarajevo u Opatiji, zadovoljio je ukuse stručnog štaba i zvanično je novi igrač Bordo ekipe.
Ovaj srbijanski internacionalac, koji igra u odbrani, na koševo dolazi iz Jagodine. Na jučerašnjoj utakmici protiv ND Triglav Kranj postigao je gol za pobjedu FK Sarajevo i na taj način obradovao pripadnike Bordo nacije prije zvaničnog početka proljetnog dijela prvenstva.
"Sretan sam što sam došao u Sarajevo. Očekujem da ću doživjeti sve ono što su mi saigrači pričali o gradu i atmosferi na utakmicama. Nadam se da ću veoma brzo zadobiti povjerenje trenera i navijača. Moj cilj je da igram utakmice u Evropi sa Sarajevom.", kazao je Ivan Tatomirović, novi igrač FK Sarajevo.
Igrači i stručni štab Bordo ekipe borave do 29. februara. u Opatiji. Nakon odigranih utakmica sa ND Mura 05 i ND Triglav, ekipama iz Slovenije, u utorak sa početkom u 17h FK Sarajevo će odigrati posljednju prijateljsku utakmicu na pripremama u Hrvatskoj. Utakmica se igra na Kantridi, a protivnik je Hrvatski prvoligaš Rijeka.
Dobrodosao
Ovaj srbijanski internacionalac, koji igra u odbrani, na koševo dolazi iz Jagodine. Na jučerašnjoj utakmici protiv ND Triglav Kranj postigao je gol za pobjedu FK Sarajevo i na taj način obradovao pripadnike Bordo nacije prije zvaničnog početka proljetnog dijela prvenstva.
"Sretan sam što sam došao u Sarajevo. Očekujem da ću doživjeti sve ono što su mi saigrači pričali o gradu i atmosferi na utakmicama. Nadam se da ću veoma brzo zadobiti povjerenje trenera i navijača. Moj cilj je da igram utakmice u Evropi sa Sarajevom.", kazao je Ivan Tatomirović, novi igrač FK Sarajevo.
Igrači i stručni štab Bordo ekipe borave do 29. februara. u Opatiji. Nakon odigranih utakmica sa ND Mura 05 i ND Triglav, ekipama iz Slovenije, u utorak sa početkom u 17h FK Sarajevo će odigrati posljednju prijateljsku utakmicu na pripremama u Hrvatskoj. Utakmica se igra na Kantridi, a protivnik je Hrvatski prvoligaš Rijeka.
Dobrodosao

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Vidjelo se odmah da će Tatomirović ostati... ima potencijala frajer
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Potencijala ima, misliš da je to dovoljno.?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
- BelminMUFC
- Kontakt:
Sutra se igra protiv Rijeke. Ovo je pravi ispit za Sarajevo i ovdje ocekujem pobjedu i ozbiljan pristup igri od igraca.
Imam jos jedno pitanje, jel ovo zadnja pripremna utakmica prije pocetka drugog dijela?
Imam jos jedno pitanje, jel ovo zadnja pripremna utakmica prije pocetka drugog dijela?
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Igrat ce se i "generalka" protiv Olimpica na Kosevu
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black