Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Znal ko - hocel se s Belgijom igrat u Zenici ili Hrasnici ?
sta je ljakan odlucio ?
sta je ljakan odlucio ?
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- storm_raider
- Kontakt:
Vahid kao da je vodio reprezentaciju Njemacke, a ne jednu africku reprezentaciju u kojoj nesto ne vjerujem da je sistem bolji mnogo od naseg, a i upitno je da li je bolji. Taktika je bila odlicna, to je istina. Prosjecan europski trener koji je sada na vrhu svoje karijere. Naravno da je Pape daleko ispod, cisto da ne bude zabune, ali neka ga. Ja Svabi vjerujem, a on nije zadovoljan rezultatom. Ima on sa Papetom svoje price i na njemu svojstven nacin ce mu ukazati na greske.
Zalim razne strucnjake, selektore na simulacijama, pasivne "trenere", forumske lude koji cesto svoje uvrede na nekom nebitnom, anonimnom forumu i svojim nebitnim, anonimnim nickovima spustaju na veoma lican nivo. Taj Pape je mnogo uradio za ovu zemlju, od mene sigurno vise, a i vjerovatno od 99% ljudi koji pisu ovdje (taj 1% je iz "kurtoazije"). Pogotovo razne bjezanije..., oni su posebna vrsta zenskog polnog sekreta.
Zalim razne strucnjake, selektore na simulacijama, pasivne "trenere", forumske lude koji cesto svoje uvrede na nekom nebitnom, anonimnom forumu i svojim nebitnim, anonimnim nickovima spustaju na veoma lican nivo. Taj Pape je mnogo uradio za ovu zemlju, od mene sigurno vise, a i vjerovatno od 99% ljudi koji pisu ovdje (taj 1% je iz "kurtoazije"). Pogotovo razne bjezanije..., oni su posebna vrsta zenskog polnog sekreta.
Sport je lijek za tijelo i duh.
U Hrasnici sa Velsom.bparena je napisao/la:Znal ko - hocel se s Belgijom igrat u Zenici ili Hrasnici ?
sta je ljakan odlucio ?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- SamoOstroINaPrvu
- Kontakt:
Odsad se igra u Hrasnici....Dzekin otac hoce tako.Sabinho je napisao/la:U Hrasnici sa Velsom.bparena je napisao/la:Znal ko - hocel se s Belgijom igrat u Zenici ili Hrasnici ?
sta je ljakan odlucio ?
Safet Susic, trener koji prije utakmice uz prvih 11 ima u glavi i izmjene koje ce napraviti, bez obzira na razvoj situacije na utakmici! Ukratko, fenomen!!!
Sabinho je napisao/la:U Hrasnici sa Velsom.bparena je napisao/la:Znal ko - hocel se s Belgijom igrat u Zenici ili Hrasnici ?
sta je ljakan odlucio ?

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
Gsindl gschissanesMaksuzBaksuz je napisao/la:
(Maksuz za ovog MoR-a) Mein deutscher Freund, ich arbeite auf der Baustelle, falls du dies nicht gewusst hast.. Zato sam i nepismen, jer neobracam paznu na forumu za pravopisom...ako je tako, sta onda reci za nasim novinarima kojim cak i ja nadjem poneku gresku
![]()

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
storm_raider je napisao/la:
+++++100% si u pravu

Ne bi me cudilo.Virtu4l je napisao/la:Sabinho je napisao/la:U Hrasnici sa Velsom.bparena je napisao/la:Znal ko - hocel se s Belgijom igrat u Zenici ili Hrasnici ?
sta je ljakan odlucio ?![]()
![]()
![]()

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Gusch!DonCorleone je napisao/la:Gsindl gschissanesMaksuzBaksuz je napisao/la:
(Maksuz za ovog MoR-a) Mein deutscher Freund, ich arbeite auf der Baustelle, falls du dies nicht gewusst hast.. Zato sam i nepismen, jer neobracam paznu na forumu za pravopisom...ako je tako, sta onda reci za nasim novinarima kojim cak i ja nadjem poneku gresku
![]()
![]()
.
Novinari ili White Trash?

- DonCorleone
- Kontakt:
Weder, noch
.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
DonCorleone je napisao/la:Weder, noch.
Znaci ja!! Hvala ljepo!

Ako je ovo istina da je rekao neka nam je Bog na pomoci.
Safet Sušić: Zadovoljan sam i sretan što ću da nastavim rad sa ovako ozbiljnim ljudima koji su mi dali podršku, a isto tako i sa ekipom. Probat ćemo da se kvalifikujemo na EP i da napravimo bolje rezultate nego na SP.
Cuj probat ce ?

Safet Sušić: Zadovoljan sam i sretan što ću da nastavim rad sa ovako ozbiljnim ljudima koji su mi dali podršku, a isto tako i sa ekipom. Probat ćemo da se kvalifikujemo na EP i da napravimo bolje rezultate nego na SP.
Cuj probat ce ?

- 1988risha
- Kontakt:
Koliko su ovdje pojedini realni dokazuje i činjenica da ovdje neki forumaši nisu podobni za raspravu jer žive od Beča do Hamburga,i kao takvi oni su izdajnici i njihovo se ništa ne pika,to su pobjegulje... I njih se osuđuje jer eto žive u drugoj zemlji,koja im je dala sigurnost i normalan život...
A TI isti što pljuju raju koja je rođena u dijaspori znaju se busat kad ta dijaspora napuni stadion bilo gdje u Europi,onda su Bosanci,i mi imamo najbolje navijače...
I da bude odvratnije mi imamo igrače u repki koji su također dijaspora,i čiji su roditelji također otišli za boljim životom... Što znači da u te nepoželjne spadaju osim forumaša i neki naši igrači koji su rođeni u dijaspori,a roditelji im garant ne valjaju jer su pobjegulje,a od takvih roditelja ne mogu valjat ni djeca...
SVAKA VAM ČAST!
A TI isti što pljuju raju koja je rođena u dijaspori znaju se busat kad ta dijaspora napuni stadion bilo gdje u Europi,onda su Bosanci,i mi imamo najbolje navijače...
I da bude odvratnije mi imamo igrače u repki koji su također dijaspora,i čiji su roditelji također otišli za boljim životom... Što znači da u te nepoželjne spadaju osim forumaša i neki naši igrači koji su rođeni u dijaspori,a roditelji im garant ne valjaju jer su pobjegulje,a od takvih roditelja ne mogu valjat ni djeca...
SVAKA VAM ČAST!

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
- JosipBukal
- Kontakt:
Pa papak je zvanično izjavio danas da nije bilo nikakvih problema između igrača i između njega i igrača i da novinari ne šire dezinformacije. E ko sad laže papak ili njegovi sljedbenici. Jadna pitarska jedna od niza iznišljotina da nije Sušić sastavljo reperzentaciju nego DŽeko i Spahić i da oni nisu patriote, smješno. Pa oni su nas i odveli na svjetsko prvenstvo a da DŽeko nije pobjedio Irana i pored smiješnog sastava koji je izašao na teren sad bi bio drugi selektor i to je DŽekin največi grijeh.
- plavipatriota
- Kontakt:
Za sve vas koji se raspravljate sa calciom i mislite da je normalan forumas.. ne tratite vrijemecalcio je napisao/la: Prcic je sam sebe eliminisao i sam sebe moze vratiti. Prvo naci dobar klub a onda dati neku pomirljivu izjavu.
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
bparena je napisao/la:Ako je ovo istina da je rekao neka nam je Bog na pomoci.![]()
Cuj probat ce ?
Nego sta. Trebo je za nase seljandure reci "**** cemo svima u grupi mater"??
Onda bi se svi palili na to!
Zadnja izmjena: MaksuzBaksuz, dana/u 10 jul 2014, 01:04, ukupno mijenjano 1 put.
- DonCorleone
- Kontakt:
Zezam se samo, nisam znao da ces skontati, iznenadio si meMaksuzBaksuz je napisao/la:DonCorleone je napisao/la:Weder, noch.
Znaci ja!! Hvala ljepo!![]()

Imal ko od novinara da ga pita sta misli sa Zukanovicem, Prcicem i Arsnalagice, i da li ce mu i dalje Spahic krojit sastav i da li ce mjenjat maskotu, pored Ibricica mogo bi to i Hadzic postat
Umjereno, bez pompeznih najava.bparena je napisao/la:Ako je ovo istina da je rekao neka nam je Bog na pomoci.![]()
Cuj probat ce ?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
MaksuzBaksuz
Dokle kukavicki da "probaje da nesto uradi na SP ili EP". BiH treba hrabrijeg covjeka koji ce se postaviti da drugi "probaju" a mi da se kvaliikujemo po defoltu. Opet nam veze noge i ne dize reprezentaciju na visi nivo.
Dokle kukavicki da "probaje da nesto uradi na SP ili EP". BiH treba hrabrijeg covjeka koji ce se postaviti da drugi "probaju" a mi da se kvaliikujemo po defoltu. Opet nam veze noge i ne dize reprezentaciju na visi nivo.