Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Opušteno buraz
Rahmanović se nakon liječničkih pregleda potpisati ugovor na dvije i pol godine, a Sport.ba nezvanično saznaje od izvora bliskih igraču da će Bordo timu pripasti 330.000 eura plus određeni procenat od narednog transfera.
S obzirom na sve okolnosti ovo je odlična cifra,ako je tačno naravno
Ja na nekom portalu procitah 250 hiljada eura, plus procenat.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑19 jan 2021, 16:58Ako je ta info za 330k € tacna, to nije los posao za igraca koji ima ugovor jos pola godine.
Jesi!BordoSarajevo je napisao/la: ↑19 jan 2021, 17:04Jesam li jedini koji bi volio da Milanović ostane kod nas tj. da ga ne šaljemo na posudbu? Za njeg imam nadu da može konačno eksplodirat, dok za Mustedanagića sam ubjeđen da je loš igrač, nadam se da će me popišat kao i Tatar i Miličević.
Znal se šta za Fanima, nije valjda ozbiljnija povreda, taman je imo fin period bez povreda a prije tog je baš muku mučio sa istim.
Ja bih volio da ostane. Ubijedjen sam da je dobar i koristan fudbaler. Posebno jer i Tatara ponekad mozemo koristiti na AMF, pa bi se na taj nacin otvarao prostor za igru Milanovica.BordoSarajevo je napisao/la: ↑19 jan 2021, 17:04Jesam li jedini koji bi volio da Milanović ostane kod nas tj. da ga ne šaljemo na posudbu? Za njeg imam nadu da može konačno eksplodirat, dok za Mustedanagića sam ubjeđen da je loš igrač, nadam se da će me popišat kao i Tatar i Miličević.
Znal se šta za Fanima, nije valjda ozbiljnija povreda, taman je imo fin period bez povreda a prije tog je baš muku mučio sa istim.
U stvarnosti je obrnuto. Milanovic je kharina koja moze igrat u Krupi ili Olimpicu, a Zizu je dosao iz puno veceg kluba i pokazat ce sta zna. U prvoj (polu)sezoni je i Rahmanovic bio kita i grijac klupe, fulao penale, zicere... Imao puno gori ucinak tad u 29 utakmica nego sad u 14.BordoSarajevo je napisao/la: ↑19 jan 2021, 17:04Jesam li jedini koji bi volio da Milanović ostane kod nas tj. da ga ne šaljemo na posudbu? Za njeg imam nadu da može konačno eksplodirat, dok za Mustedanagića sam ubjeđen da je loš igrač, nadam se da će me popišat kao i Tatar i Miličević.