Safet Sušić - Pape

Sabinho
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Sabinho » 10 jul 2014, 00:30

Aj placa :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: I kurleone izvali :lol: :lol: :lol: :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 10 jul 2014, 00:30

MaksuzBaksuz je napisao/la:
nedim93 je napisao/la:A ni ti nisi star da naučiš gramatiku. Valjda je cijene na zapadu.
Da znaš gdje ja živim ne bi pričao o tome gdje si ti živio u toku rata. A i isto je završeno prije 20 godina.
Vi ste mi odzogo najjači, ljubav prema Bosni je neizmjerna, a Evriči i Frankiči kaplju.

A to da sam mlad da skontam šta si ti reko' se vode nećemo reči koji ljudi.

Kad nestane argumenata onda se ide na gramatiku - bas me to zaboli, neznas kako! Mali 93 si godiste, moras ti jos pure jesti. To ces svatiti za koju godinu, ali znam ja kako je to, bio sam i ja 21!

Nije bila tema rat, to nisam zelio uplesti u diskusiju. Nije ni tema gdje ko zivi. Evo nacrtacu ti jos jednom: Tema je da kakva nam je drzava, kakvo nam je drustvo, nemozete ocekivati da nam trener bude bolji. Dobijamo sto zasluzujemo.
i gramatika je sastavni dio pisanja i šalje nekakvu sliku o onome ko piše. Nećemo valjda pomislit da si nepismen ? Ružno bi to bilo, a u Austriji si , zemlji koja je među najrazvijenijim zemljama svijeta, još ako si u Beču pa u nekom od najjačih bezirka eh.
Druže znam šta si napisao šta me praviš glupim ? Jest imam 21 godinu i idem na fakultet i zovu me nešto kao akadamski građanin.

Imam pure da jedem čitav život, nemaš ti meni šta za puru govoriti, ko što kaže moj profesor kaže, učimo čitav život i to jest tako, tako da.
A što se tiče tog društva i kakvo nam je i ti si vjerovao ili ne oličenje istog, hladno si rekao ko je nama kriv što mi ne možemo gore otići, a ti si mogao i pobjegao si.
Bravo za tebe, ja se iskreno tebi divim kad možeš tako razmišljat
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 10 jul 2014, 00:31

DonCorleone je napisao/la:
I am so sorry my duke! Maybe for you I should write in your mother language!? Jak Argument vam je uvjek ta gramatika!
Vrati se bogati na bosanski, sve ti se prasta :mrgreen: .

Moracu ovom malom sa njemckim grbom jos i na njemackom objsnjivati :urnebes:
(a za gramatikom i pravopisom ni u jednom jeziku nisam se brino, matematika mi jednostavno bolje lezi)!

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 10 jul 2014, 00:32

Sabinho je napisao/la:Taj slucaj je svakog povrijedio siguran sam, medjutim jos nismo culi zvanicnu verziju dogadjaja.
Nismo culi, niti cemo ikada cuti. Nismo culi nikada zvanicnu verziju nicega. Onoga gadjaju loptama, dzeko zove igrace koje hoce, spaha kabadahija, oni se udaraju, ali opet pljujemo po svima njima iako nemamo "zvanicnu" verziju.

Ja sad molim sve medije i sve forumase da ne pljuju po Spahi i Edinu jer nemamo "zvanicnu" verziju
a... pehari su tu

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 10 jul 2014, 00:33

Sjajan je i ovaj sa majčinim jezikom. Reprezentativan primjerak Sušićevog pobornika.

Daj nam napiši nešto na njemačkom, da vidimo kakav si?

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 10 jul 2014, 00:35

pobjedesve je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Taj slucaj je svakog povrijedio siguran sam, medjutim jos nismo culi zvanicnu verziju dogadjaja.
Nismo culi, niti cemo ikada cuti. Nismo culi nikada zvanicnu verziju nicega. Onoga gadjaju loptama, dzeko zove igrace koje hoce, spaha kabadahija, oni se udaraju, ali opet pljujemo po svima njima iako nemamo "zvanicnu" verziju.

Ja sad molim sve medije i sve forumase da ne pljuju po Spahi i Edinu jer nemamo "zvanicnu" verziju
meni je spahicevo ne negiranje i ne davanje protu argumenata sasvim dovoljan dokaz da su novinari 101% upravu tako da...
NOVINARI: EMIR SPAHIC KABDAHIJA(2 DOKAZA), EMIR SPAHIC KROJI SPISAK (5 DOKAZA), EMIR SPAHIC OVO (10 DOKAZA) EMIR SPAHIC ONO (15 DOKAZA)

SPAHIC: JA SAM BOSANAC PATRIOTA KAPITEN KAKO ME MOZETE NAPADAT
=\_1921_/=

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jul 2014, 00:36

pobjedesve je napisao/la:Ja sad molim sve medije i sve forumase da ne pljuju po Spahi i Edinu jer nemamo "zvanicnu" verziju
Ja sam zadužen za ovog prvog, radim i radiću to od srca, ono baš iz dubine duše.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 jul 2014, 00:37

Ma sad ce 2016 k'o :clap:
:mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 10 jul 2014, 00:37

samo fosna veća od Safeta može podržavati tog međeda..
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 10 jul 2014, 00:38

Neznam jel ko gledo intervju Brace Vrbanjusa kaze da je Pape dobar covjek i Vaha je rekao isto. Sa Papetom vjerujem da mozda i jeste ali zbog buraza pusta da mu se svak petlja u posao a i on sam je sigurno svjestan ko netreba da igra. Na intervju danas poslje odluke da ostane trener rekao je nesto kao "Moram ici u Francuzsku da rijesim neke probleme...ustvari neke stvari "..ko zna mozda i da poprica Prcicem. :D

Za Euro mora zvati Arslanagica 100% da bude spreman za 2016 prije nego Belgija lapi,i nekoga za Misketa.

Kipar ce biti zayeban u gostima sjecam se sa Portugal su igrali jednom 4-4, Izraela u gostima zbog politike i Belgija je jaka ali nije nepobjedljiva kad pogledas ih na SP. Wales ce biti jaci nego prije ali Besic ce cuvati Balea i sve ce biti ok ako Bog da. :D
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 jul 2014, 00:38

mostar_mo je napisao/la:samo fosna veća od Safeta može podržavati tog međeda..

"Krivo mi je sto Sušića napadaju. Moglo je i bolje, ali on je napravio strašnu stvar - prvi je odveo BiH na Svjetsko prvenstvo. Ali treba pitati i ko ga napada. Strašno je teško biti selektor BiH. Ja u ovom trenutku nisam zainteresovan. Imam druge planove. Ne bih nikad mogao da slušam kako mi neki dijele lekcije kako trebam da igram i koga da zovem u reprezentaciju. To je moja i samo moja odluka. Papetu želim svu sreću i smatram da treba nastaviti da radi u reprezentaciji kako bi je odveo na Euro 2016", kazao je Halilhodžić

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 10 jul 2014, 00:39

nedim93 je napisao/la:
nedim93 je napisao/la:A ni ti nisi star da naučiš gramatiku. Valjda je cijene na zapadu.
Da znaš gdje ja živim ne bi pričao o tome gdje si ti živio u toku rata. A i isto je završeno prije 20 godina.
Vi ste mi odzogo najjači, ljubav prema Bosni je neizmjerna, a Evriči i Frankiči kaplju.

A to da sam mlad da skontam šta si ti reko' se vode nećemo reči koji ljudi.

Kad nestane argumenata onda se ide na gramatiku - bas me to zaboli, neznas kako! Mali 93 si godiste, moras ti jos pure jesti. To ces svatiti za koju godinu, ali znam ja kako je to, bio sam i ja 21!

Nije bila tema rat, to nisam zelio uplesti u diskusiju. Nije ni tema gdje ko zivi. Evo nacrtacu ti jos jednom: Tema je da kakva nam je drzava, kakvo nam je drustvo, nemozete ocekivati da nam trener bude bolji. Dobijamo sto zasluzujemo.
i gramatika je sastavni dio pisanja i šalje nekakvu sliku o onome ko piše. Nećemo valjda pomislit da si nepismen ? Ružno bi to bilo, a u Austriji si , zemlji koja je među najrazvijenijim zemljama svijeta, još ako si u Beču pa u nekom od najjačih bezirka eh.
Druže znam šta si napisao šta me praviš glupim ? Jest imam 21 godinu i idem na fakultet i zovu me nešto kao akadamski građanin.

Imam pure da jedem čitav život, nemaš ti meni šta za puru govoriti, ko što kaže moj profesor kaže, učimo čitav život i to jest tako, tako da.
A što se tiče tog društva i kakvo nam je i ti si vjerovao ili ne oličenje istog, hladno si rekao ko je nama kriv što mi ne možemo gore otići, a ti si mogao i pobjegao si.
Bravo za tebe, ja se iskreno tebi divim kad možeš tako razmišljat

(Maksuz za ovog MoR-a) Mein deutscher Freund, ich arbeite auf der Baustelle, falls du dies nicht gewusst hast :pinokio: .. Zato sam i nepismen, jer neobracam paznu na forumu za pravopisom...ako je tako, sta onda reci za nasim novinarima kojim cak i ja nadjem poneku gresku :hmmmmm:

Vidis, pogresno si me shvatio! Ali ono bas totalno! Nisam nigdje rekao da "ko vam je kriv sto nemozete gore". Nikad takvo nesto nebi ni pomislio, neprotiv! Sami smo krivi sto nam je drzava ovakva kakva jeste, to stoji. Najgore za tu jadnu BiH bi i bilo da svi pobjegnu vani (pogotovo struka), ali nazalost to se desava. Moje misljenje je : Zato sto je situacija kakva jeste, zato i nemozemo se puno buniti sto nemamo puno boljeg selektora.
Zadnja izmjena: MaksuzBaksuz, dana/u 10 jul 2014, 00:42, ukupno mijenjano 1 put.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 10 jul 2014, 00:40

Brkas pojmove. Na tvoju veliku ovi koje si ti naveo (pogotovo ovaj prvi, Dzeko u puno manjoj mjeri) svoje ponasanje zbog kojeg se kritikuju ispoljavaju pred sirokim narodnim masama tako da tu nije potrebna nikakava zvanicna verzija, dok u slucaju "Zukanovic" cinjenice znaju samo uposlenici ambasade i uposlenici NSBIH.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 10 jul 2014, 00:40

calcio je napisao/la:

"Krivo mi je sto Sušića napadaju. Moglo je i bolje, ali on je napravio strašnu stvar - prvi je odveo BiH na Svjetsko prvenstvo. Ali treba pitati i ko ga napada. Strašno je teško biti selektor BiH. Ja u ovom trenutku nisam zainteresovan. Imam druge planove. Ne bih nikad mogao da slušam kako mi neki dijele lekcije kako trebam da igram i koga da zovem u reprezentaciju. To je moja i samo moja odluka. Papetu želim svu sreću i smatram da treba nastaviti da radi u reprezentaciji kako bi je odveo na Euro 2016", kazao je Halilhodžić
Kurtoazna izjava javne ličnosti.

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 10 jul 2014, 00:41

calcio je napisao/la:

jesi ti ikad čuo za kurtoaziju?
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 10 jul 2014, 00:42

Vidis, pogresno si me shvatio! Ali ono bas totalno! Nisam nigdje rekao da "ko vam je kriv sto nemozete gore". Nikad takvo nesto nebi ni pomislio, neprotiv! Sami smo krivi sto nam je drzava ovakva kakva jeste, to stoji. Najgore za tu jadnu BiH bi i bilo da svi pobjegnu vani (pogotovo struka), ali nazalost to se desava. Moje misljenje je : Zato sto je situacija kakva jeste, zato i nemozemo se puno buniti sto nemamo puno boljeg selektora.
hoćeš da te citiram gdje si to rekao, ili ćeš sam pogledat i ne sramotit se više ?
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 10 jul 2014, 00:44

nedim93 je napisao/la:

hoćeš da te citiram gdje si to rekao, ili ćeš sam pogledat i ne sramotit se više ?
Ne, nisi me shvatio! Bogami! Moze porukama, da negnjavimo druge!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 10 jul 2014, 00:45

mostar_mo je napisao/la:
calcio je napisao/la:

jesi ti ikad čuo za kurtoaziju?
Nisam, sta je to?
Papetu je bio istekao ugovor kada je Vaha dao tu izjavu. Znaci nije vise bio selektor i Vaha je samo mogao reci da je Pape uradio dobar posao (kurtozija) i reci da se nada nekom dobrom novom selektoru. Nije morao dodati da se nada da ce nastaviti da radi u reprezentaciji.

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 10 jul 2014, 00:48

Sabinho je napisao/la:

Brkas pojmove. Na tvoju veliku ovi koje si ti naveo (pogotovo ovaj prvi, Dzeko u puno manjoj mjeri) svoje ponasanje zbog kojeg se kritikuju ispoljavaju pred sirokim narodnim masama tako da tu nije potrebna nikakava zvanicna verzija, dok u slucaju "Zukanovic" cinjenice znaju samo uposlenici ambasade i uposlenici NSBIH.
Nisam ja nista pobrkao. Je li iko od igraca, saveza, strucnog staba izasao pred javnost i rekao ista? NIJE
Znaci nemamo zvanicnu verziju, sve je satro rekla kazala. Kako nije potrebna zvanicna verzija, smijesan si pravo. Ko kaze da je on kabadahija? Ko i kako? Zasto? Zato sto je dobio krivicnu prijavu S.E.? Daj bolan mojne mi suplje price kao moze se vidjeti po ponasanju :puke: :puke: :puke: :puke: Ne moze se nista zasigurno reci ni za koji "slucaj" u nasoj repki mozemo reci samo ono sto je najvjerovatnije a to je u slucaju "zukanovic" da je papetu bio visak igrac KRAJ PRICE
a... pehari su tu

pobjedesve
Kontakt:

Post Postao/la pobjedesve » 10 jul 2014, 00:50

calcio je napisao/la: Nisam, sta je to?
Papetu je bio istekao ugovor kada je Vaha dao tu izjavu. Znaci nije vise bio selektor i Vaha je samo mogao reci da je Pape uradio dobar posao (kurtozija) i reci da se nada nekom dobrom novom selektoru. Nije morao dodati da se nada da ce nastaviti da radi u reprezentaciji.
Neces ni najgorem neprijatelju reci "uh treba otjerati onoga, nije nista napravio"
Vahu boli briga za ovu repku i ko ce je voditi.
a... pehari su tu

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.