i gramatika je sastavni dio pisanja i šalje nekakvu sliku o onome ko piše. Nećemo valjda pomislit da si nepismen ? Ružno bi to bilo, a u Austriji si , zemlji koja je među najrazvijenijim zemljama svijeta, još ako si u Beču pa u nekom od najjačih bezirka eh.MaksuzBaksuz je napisao/la:nedim93 je napisao/la:A ni ti nisi star da naučiš gramatiku. Valjda je cijene na zapadu.
Da znaš gdje ja živim ne bi pričao o tome gdje si ti živio u toku rata. A i isto je završeno prije 20 godina.
Vi ste mi odzogo najjači, ljubav prema Bosni je neizmjerna, a Evriči i Frankiči kaplju.
A to da sam mlad da skontam šta si ti reko' se vode nećemo reči koji ljudi.
Kad nestane argumenata onda se ide na gramatiku - bas me to zaboli, neznas kako! Mali 93 si godiste, moras ti jos pure jesti. To ces svatiti za koju godinu, ali znam ja kako je to, bio sam i ja 21!
Nije bila tema rat, to nisam zelio uplesti u diskusiju. Nije ni tema gdje ko zivi. Evo nacrtacu ti jos jednom: Tema je da kakva nam je drzava, kakvo nam je drustvo, nemozete ocekivati da nam trener bude bolji. Dobijamo sto zasluzujemo.
DonCorleone je napisao/la:Vrati se bogati na bosanski, sve ti se prastaMaksuzBaksuz je napisao/la:
I am so sorry my duke! Maybe for you I should write in your mother language!? Jak Argument vam je uvjek ta gramatika!.
Nismo culi, niti cemo ikada cuti. Nismo culi nikada zvanicnu verziju nicega. Onoga gadjaju loptama, dzeko zove igrace koje hoce, spaha kabadahija, oni se udaraju, ali opet pljujemo po svima njima iako nemamo "zvanicnu" verziju.Sabinho je napisao/la:Taj slucaj je svakog povrijedio siguran sam, medjutim jos nismo culi zvanicnu verziju dogadjaja.
meni je spahicevo ne negiranje i ne davanje protu argumenata sasvim dovoljan dokaz da su novinari 101% upravu tako da...pobjedesve je napisao/la:Nismo culi, niti cemo ikada cuti. Nismo culi nikada zvanicnu verziju nicega. Onoga gadjaju loptama, dzeko zove igrace koje hoce, spaha kabadahija, oni se udaraju, ali opet pljujemo po svima njima iako nemamo "zvanicnu" verziju.Sabinho je napisao/la:Taj slucaj je svakog povrijedio siguran sam, medjutim jos nismo culi zvanicnu verziju dogadjaja.
Ja sad molim sve medije i sve forumase da ne pljuju po Spahi i Edinu jer nemamo "zvanicnu" verziju
Ja sam zadužen za ovog prvog, radim i radiću to od srca, ono baš iz dubine duše.pobjedesve je napisao/la:Ja sad molim sve medije i sve forumase da ne pljuju po Spahi i Edinu jer nemamo "zvanicnu" verziju
mostar_mo je napisao/la:samo fosna veća od Safeta može podržavati tog međeda..
nedim93 je napisao/la:i gramatika je sastavni dio pisanja i šalje nekakvu sliku o onome ko piše. Nećemo valjda pomislit da si nepismen ? Ružno bi to bilo, a u Austriji si , zemlji koja je među najrazvijenijim zemljama svijeta, još ako si u Beču pa u nekom od najjačih bezirka eh.MaksuzBaksuz je napisao/la:nedim93 je napisao/la:A ni ti nisi star da naučiš gramatiku. Valjda je cijene na zapadu.
Da znaš gdje ja živim ne bi pričao o tome gdje si ti živio u toku rata. A i isto je završeno prije 20 godina.
Vi ste mi odzogo najjači, ljubav prema Bosni je neizmjerna, a Evriči i Frankiči kaplju.
A to da sam mlad da skontam šta si ti reko' se vode nećemo reči koji ljudi.
Kad nestane argumenata onda se ide na gramatiku - bas me to zaboli, neznas kako! Mali 93 si godiste, moras ti jos pure jesti. To ces svatiti za koju godinu, ali znam ja kako je to, bio sam i ja 21!
Nije bila tema rat, to nisam zelio uplesti u diskusiju. Nije ni tema gdje ko zivi. Evo nacrtacu ti jos jednom: Tema je da kakva nam je drzava, kakvo nam je drustvo, nemozete ocekivati da nam trener bude bolji. Dobijamo sto zasluzujemo.
Druže znam šta si napisao šta me praviš glupim ? Jest imam 21 godinu i idem na fakultet i zovu me nešto kao akadamski građanin.
Imam pure da jedem čitav život, nemaš ti meni šta za puru govoriti, ko što kaže moj profesor kaže, učimo čitav život i to jest tako, tako da.
A što se tiče tog društva i kakvo nam je i ti si vjerovao ili ne oličenje istog, hladno si rekao ko je nama kriv što mi ne možemo gore otići, a ti si mogao i pobjegao si.
Bravo za tebe, ja se iskreno tebi divim kad možeš tako razmišljat
pobjedesve je napisao/la:Nismo culi, niti cemo ikada cuti. Nismo culi nikada zvanicnu verziju nicega. Onoga gadjaju loptama, dzeko zove igrace koje hoce, spaha kabadahija, oni se udaraju, ali opet pljujemo po svima njima iako nemamo "zvanicnu" verziju.Sabinho je napisao/la:Taj slucaj je svakog povrijedio siguran sam, medjutim jos nismo culi zvanicnu verziju dogadjaja.
Ja sad molim sve medije i sve forumase da ne pljuju po Spahi i Edinu jer nemamo "zvanicnu" verziju
Kurtoazna izjava javne ličnosti.calcio je napisao/la:mostar_mo je napisao/la:samo fosna veća od Safeta može podržavati tog međeda..
"Krivo mi je sto Sušića napadaju. Moglo je i bolje, ali on je napravio strašnu stvar - prvi je odveo BiH na Svjetsko prvenstvo. Ali treba pitati i ko ga napada. Strašno je teško biti selektor BiH. Ja u ovom trenutku nisam zainteresovan. Imam druge planove. Ne bih nikad mogao da slušam kako mi neki dijele lekcije kako trebam da igram i koga da zovem u reprezentaciju. To je moja i samo moja odluka. Papetu želim svu sreću i smatram da treba nastaviti da radi u reprezentaciji kako bi je odveo na Euro 2016", kazao je Halilhodžić
calcio je napisao/la:mostar_mo je napisao/la:samo fosna veća od Safeta može podržavati tog međeda..
"Krivo mi je sto Sušića napadaju. Moglo je i bolje, ali on je napravio strašnu stvar - prvi je odveo BiH na Svjetsko prvenstvo. Ali treba pitati i ko ga napada. Strašno je teško biti selektor BiH. Ja u ovom trenutku nisam zainteresovan. Imam druge planove. Ne bih nikad mogao da slušam kako mi neki dijele lekcije kako trebam da igram i koga da zovem u reprezentaciju. To je moja i samo moja odluka. Papetu želim svu sreću i smatram da treba nastaviti da radi u reprezentaciji kako bi je odveo na Euro 2016", kazao je Halilhodžić
hoćeš da te citiram gdje si to rekao, ili ćeš sam pogledat i ne sramotit se više ?MaksuzBaksuz je napisao/la:
Vidis, pogresno si me shvatio! Ali ono bas totalno! Nisam nigdje rekao da "ko vam je kriv sto nemozete gore". Nikad takvo nesto nebi ni pomislio, neprotiv! Sami smo krivi sto nam je drzava ovakva kakva jeste, to stoji. Najgore za tu jadnu BiH bi i bilo da svi pobjegnu vani (pogotovo struka), ali nazalost to se desava. Moje misljenje je : Zato sto je situacija kakva jeste, zato i nemozemo se puno buniti sto nemamo puno boljeg selektora.
Ne, nisi me shvatio! Bogami! Moze porukama, da negnjavimo druge!nedim93 je napisao/la:hoćeš da te citiram gdje si to rekao, ili ćeš sam pogledat i ne sramotit se više ?MaksuzBaksuz je napisao/la:
Vidis, pogresno si me shvatio! Ali ono bas totalno! Nisam nigdje rekao da "ko vam je kriv sto nemozete gore". Nikad takvo nesto nebi ni pomislio, neprotiv! Sami smo krivi sto nam je drzava ovakva kakva jeste, to stoji. Najgore za tu jadnu BiH bi i bilo da svi pobjegnu vani (pogotovo struka), ali nazalost to se desava. Moje misljenje je : Zato sto je situacija kakva jeste, zato i nemozemo se puno buniti sto nemamo puno boljeg selektora.
Nisam, sta je to?mostar_mo je napisao/la:calcio je napisao/la:mostar_mo je napisao/la:samo fosna veća od Safeta može podržavati tog međeda..
jesi ti ikad čuo za kurtoaziju?
Nisam ja nista pobrkao. Je li iko od igraca, saveza, strucnog staba izasao pred javnost i rekao ista? NIJESabinho je napisao/la:pobjedesve je napisao/la:Nismo culi, niti cemo ikada cuti. Nismo culi nikada zvanicnu verziju nicega. Onoga gadjaju loptama, dzeko zove igrace koje hoce, spaha kabadahija, oni se udaraju, ali opet pljujemo po svima njima iako nemamo "zvanicnu" verziju.Sabinho je napisao/la:Taj slucaj je svakog povrijedio siguran sam, medjutim jos nismo culi zvanicnu verziju dogadjaja.
Brkas pojmove. Na tvoju veliku ovi koje si ti naveo (pogotovo ovaj prvi, Dzeko u puno manjoj mjeri) svoje ponasanje zbog kojeg se kritikuju ispoljavaju pred sirokim narodnim masama tako da tu nije potrebna nikakava zvanicna verzija, dok u slucaju "Zukanovic" cinjenice znaju samo uposlenici ambasade i uposlenici NSBIH.
Neces ni najgorem neprijatelju reci "uh treba otjerati onoga, nije nista napravio"calcio je napisao/la: Nisam, sta je to?
Papetu je bio istekao ugovor kada je Vaha dao tu izjavu. Znaci nije vise bio selektor i Vaha je samo mogao reci da je Pape uradio dobar posao (kurtozija) i reci da se nada nekom dobrom novom selektoru. Nije morao dodati da se nada da ce nastaviti da radi u reprezentaciji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.