Ti si druže bog

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ti si druže bog
Pitar6785 je napisao/la: ↑14 jun 2020, 21:02Samozdravlje moj ahbabu Sellam Allejkum, sta ima sta se radi jesil u karantinu.
Ja se stobom slazem u 98% stvari, samo ja imam bolje misljenje nego ti sto se tice akademaca.
To sto se nekim smrknee nekom svane to je dobro u fudbalu, mislim na posten nacin ne nekom sabitazom.
Mahniti pavle izvadio prste zavrsio u celiku, koliko slucajeva tako bude igrac se povrijedi drugi ude bude bolji ovaj se izlijeci i sjedi na stolici. Toga mora bit svaki igrac svjestan, to je i husref govorio za Dusana kako je on bio u prvih 11 dok je pidro bio u visoko muzo krave a sa ispravnin radim i disciplinom pidro u prvi 11 Dusan 6 izmjena odnosno posudba. Fudbal je takva vrsta seksa biznisa.. MORAS SE BORIT JER U SENIORIMA SE SVAK BORI ZA SVOJE MJESTO I ZA SVOJ HLJEB, dok mlade kategorije igraju za dzaba rekreaciju i zdrav zivit da fa babo skloni od droge i vecina takve djece prpadne samo 0.028% posto postanu ahmet a 0,0000002 poato dzeko..
Nemoze klub ispastat posebno kad mi imamo kineza koji moze da plati igraca i kome je svedno potrosio 7 m € ili 6€ zanjega je to isto a i nama to nije toliko bitno jer nam je jedino bitno osvajat ovu ligu i kup i cekat srecu da umocimo sta u evropi.
All imeni i tebi je FK SARAJEVO na prvom mjestu
Nemoj zamjerit ovo je iz srceta misljenje
Lijepo je imati takve stvari, posebno kartu sa te tekme u kolekciji, medjutim izbjegavam karte sa tekmi na kojima nisam bioHordanjezla1987 je napisao/la: ↑14 jun 2020, 20:10
Moze li gostujuca iz Belgije?![]()
Pokrenuh priču ovdje o kartama, mene niko ne hebe ni 2%. Doduše čast izuzetcima.collector je napisao/la: ↑14 jun 2020, 21:36Lijepo je imati takve stvari, posebno kartu sa te tekme u kolekciji, medjutim izbjegavam karte sa tekmi na kojima nisam bio![]()
Mislim da je u pitanju SILVER srebrena malina, ima prirodni glutamin
Glasao sam za trece pretkolo necega, vjerovatno EL.
Previše bi onda opcija bilo. U pravu si za 1. pretkolo, to sam sad izbacio.
Potpuno realan stav! Treba pokušati ostati realan i sve što se napravi u kvalifikacijama da bude jedan veliki plus za klub.Uvijek se trudim da gledam pozitivno neke stvari naručito vezano za mlade igrače i njihov razvoj.Ipak,ja sam od onih koji misle da Sušić,Oremuš,Milićević,Jukić ,Zinedin ,Velkovski nisu klasa koja će napraviti prevagu na evropskim utakmicama( u našoj ligi sasvim dovoljan kvalitet).Gledajući njihove karijere u poslednje 3-4 godine ja ne vidim kvalitet koji bi mogao opstati u prosječnoj evropskoj ekipi i da se na osnovu toga bazira neki veliki optimizam,Za mene lično ,bio bih uspjeh proći 2 kruga kvalifikacija LŠ i eventualno EL i predstaviti Kovačevića , Šerbečića , Pidra ,Salčina , Đokanovića na tom nivou i probati napraviti neki transfer kojim bi klub dobio na finansijama i reputaciji(koja se mora dizati iz godine u godinu).