Sve je to dobro, ima pojedinih ovdje pa moldavke sakupljaju

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
michplatini je napisao/la: ↑14 jun 2020, 16:56
Kao neko ko dugo godina prati omladinski fudbal u BiH a i šire mogu ti samo reči da lupaš glupsti vezano za tog dečka .Taj dečko nije sigurno najveći talenat koji se pojavio u BiH fudbalu i našem klubu zadnjih godina ali ko ga imalo poznaje iz omladinskog fudbala zna kakav je to profesionalac ,radnik i da ima glavu za vrhunski nivo fudbala.U seniorskom timu to je možda najspremniji igrac .Vrijeme pred nama će pokazati svaciju vrijednost pa će ti mozda biti jasnije.
Bolje je ovako nego da budeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 jun 2020, 14:25Jebote tito sta se ovo desava,znate kako malo info dobijam iz kluba,a i ono sto dobijem nije nista konkretno![]()
Bukvalno skroz malo cure info..Izgleda da cemo mi insajderi ostati bez posla![]()
collector je napisao/la: ↑14 jun 2020, 17:31
Imam clansku iz 1974 g. , posto mi je stalno u novcaniku , a starija(46 g.) od 80 % forumasa . Kontaktirao me @Nantess , pa vjerovatno odustao kad sam mu rekao da ima autograma V. Musmica i posvetu N.Merdanovica iz 2007 , sa proslve Titule . Mozda mu to i ne bi smetalo , ali ja na nekoj utakmici dadnem da se potpisu manje bitni i bas nebitni igraci : M. Muminovic , I.Hodzic , M.Dzakmic , A. Jahovic i 2 likova ne mogu desifrovati . Ako ste zainteresovani bujrum . Ocito je @Nantess odustao .
PS. Naravno samo kao poklon .
Prije ce biti da ce nosioci biti gosti...Historicar je napisao/la: ↑14 jun 2020, 17:18Evo, Srbi pišu, u prva tri kola, kvalifikacija za Ligu prvaka i Evropsku ligu, igra se samo jedan meč.Još će se razmatrati, hoce li domačini biti, određeni ždrijebom ili će domačini biti nositelji![]()
![]()
Ako budu nosioci domacini mi smo bas na konju, domaci teren i velike sanse da prodjes, a uz to igras domace prvenstvo neces biti preumoranVanja8 je napisao/la: ↑14 jun 2020, 18:04Prije ce biti da ce nosioci biti gosti...Historicar je napisao/la: ↑14 jun 2020, 17:18Evo, Srbi pišu, u prva tri kola, kvalifikacija za Ligu prvaka i Evropsku ligu, igra se samo jedan meč.Još će se razmatrati, hoce li domačini biti, određeni ždrijebom ili će domačini biti nositelji![]()
![]()
Sjajan glanc nov, odnosno ocuvan.
Yebo Ararat sad navijamo sa AlskentVanja8 je napisao/la: ↑14 jun 2020, 18:04Prije ce biti da ce nosioci biti gosti...Historicar je napisao/la: ↑14 jun 2020, 17:18Evo, Srbi pišu, u prva tri kola, kvalifikacija za Ligu prvaka i Evropsku ligu, igra se samo jedan meč.Još će se razmatrati, hoce li domačini biti, određeni ždrijebom ili će domačini biti nositelji![]()
![]()