Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Koga nakon Sušića?
Opet mjenjajte anketu 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ziko je napisao/la:Dragana Okuku za izbornika -selektora BIH.Obrazovan nogometno školovan uspješan kako u nogometnoj tako i trenerskoj karijeri svakako mu treba dati i pružiti priliku.Ako se jednom treneru -laiku Sušiću dala prilika i on je dobro iskoristio i otišao na SP u Brazil zašto ne podržati i našeg Mostarca i poželiti mu uspjeh.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Je li to onaj Mostarac sto je bio na Arkanovoj platnoj listi u Obilicu ‘97.

Jucer clan komiteta za normalizaciju na kafi govori(sjedili stol do moga) da se za Mesu najvise lobira e sada koliko je istina ako laze on lazem i ja vama
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
hebo CIA sta je u nas kafananisko je napisao/la:Jucer clan komiteta za normalizaciju na kafi govori(sjedili stol do moga) da se za Mesu najvise lobira e sada koliko je istina ako laze on lazem i ja vama

- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Koga nakon Sušića?
http://****/17523-jacques- ... ektora-bih" onclick="window.open(this.href);return false;
Zak Santini dolazi u Sarajevo na pregovore navodno.
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Jbg brate da si bio umjesto mene i da cujes da se prica o selektoru i ti bi uho naperio da cujes info od covjeka koji ima veze sa tim
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne gine nam Francuz izgleda, kako god...aleksandar_veliki je napisao/la:Ovo Pape preko svojih dupelizaca gura prijatelja SantinijaGoalgetter je napisao/la:http://****/17523-jacques-santini-zvanicno-predao-kandidaturu-za-selektora-bih
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk. Mozda mu on bude pomogao, kao prevodioc...

Jedan nas je shebao opasni, drugi je suknuo momacki (vise voli organizovane afrikance od nas), mozda treci preuzmeGoalgetter je napisao/la:Ne gine nam Francuz izgleda, kako god...aleksandar_veliki je napisao/la:Ovo Pape preko svojih dupelizaca gura prijatelja SantinijaGoalgetter je napisao/la:http://****/17523-jacques-santini-zvanicno-predao-kandidaturu-za-selektora-bih
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk. Mozda mu on bude pomogao, kao prevodioc...
![]()

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Ma Japanac ce,da shjebe sto se shjebalo nije.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 02 dec 2014, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- LokiLaufeyiarson
- Kontakt:
- DragonGirl
- Kontakt:
Ma Santini, a samim tim i svi ostali koji "kommen nicht aus Deutschland" povlače za sobom i još jedan dodatni trošak za savez, a to je plaćanje prevodioca, eee valja i za to pare skuckat, zato oni bježe od njih... 

Nevjerovatno je da su kritike već sad spremne, ko god da bude izabran..aleksandar_veliki je napisao/la:Selektor koji ne poznaje mentalitet ovog naroda nije rijesenje. Srbija nam je pravi primjer i mislim da su toga svjesni u Savezu. Nama treba neko s ovih prostora, nama treba fakin, a u isto vrijeme i covjek sa gardom, covjek koji u svijetu fudbalu nesto znaci. Imamo li takvog'? Mnogi ovdje svoje argumente baziraju na nekoj klupskoj osnovi, sto svakako nije ok. Pustimo ljude koji su zaduzeni za izbor da izaberu, oni su ti koji su placeni za to, a u krajnjem slucaju oni su i ti koji placaju, i to ne moje ili vase novce, nego one do kojih su dosli zahvaljujući nekom ranijem izboru. Jos jednom ponavljam, bice to ok, podrzati trebamo onog koga oni izaberu jer pobogu, to je nasa reprezentacija. Svakom treba dati vremena, a za kritike, nase pljuvanje i slicno, imat cemo vremena...
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Koga god da izaberu on je na tankom ledu, ne daj mu Boze da uradi nesto sto nije po volji pojedinaca.
To je nama u genima, mentalitet, svako zna da radi tuđi posao bolje.
To je nama u genima, mentalitet, svako zna da radi tuđi posao bolje.
Davno je receno da su Bazdarevic i Hadzibegic kopije Susica, zna se unaprijed.Clutch je napisao/la:Nevjerovatno je da su kritike već sad spremne, ko god da bude izabran..
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Vrijeme je da jedan Srbin bude selektor, ne mislim na Rajevca, nego nekog naseg domaceg, iz RS-a. Kako se sjecam nismo dosad imali ni jednog Srbina
, nego samo Hrvate i Muslimane. Ipak nam je to najvaznije u drzavi.
A kao jedini pomocnik neka bude "Sergej" Barbarez. Mislim da on moze ispunit i Hrvatsku i Bosnjacku kvotu.

A kao jedini pomocnik neka bude "Sergej" Barbarez. Mislim da on moze ispunit i Hrvatsku i Bosnjacku kvotu.

Ej moj Dzemo,sto se mene tice neka bude i Senegalac,ako ce taj imalo biti bolji od Susica,a vala ni to nije tesko,nadam se boljem.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Vrijeme je da jedan Srbin bude selektor, ne mislim na Rajevca, nego nekog naseg domaceg, iz RS-a. Kako se sjecam nismo dosad imali ni jednog Srbina, nego samo Hrvate i Muslimane. Ipak nam je to najvaznije u drzavi.
![]()
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Zar ne pratis forum druze? Stranci ne razumiju nas mentalitetCeltic je napisao/la:Ej moj Dzemo,sto se mene tice neka bude i Senegalac,ako ce taj imalo biti bolji od Susica,a vala ni to nije tesko,nadam se boljem.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Vrijeme je da jedan Srbin bude selektor, ne mislim na Rajevca, nego nekog naseg domaceg, iz RS-a. Kako se sjecam nismo dosad imali ni jednog Srbina, nego samo Hrvate i Muslimane. Ipak nam je to najvaznije u drzavi.
![]()

Ma nisam ovih dana aktivan nesto mi dopizdilo,ali eto nas mentalitet je nebeski tako da ga je tesko shvatiti i slicno.Ne brinem ja,samo me strah da opet ne bude neki "Francuz" moze nas jos vise u crnilo zaviti.
Prije bih Sliskovica ili Barbu,nego ove BOSNJACKO BOSANSKE YUGO FRANCUZE,nekako imam osjecaj da bi nas jos vise ukopali svojim pickastim stavovima.
Prije bih Sliskovica ili Barbu,nego ove BOSNJACKO BOSANSKE YUGO FRANCUZE,nekako imam osjecaj da bi nas jos vise ukopali svojim pickastim stavovima.

Vratite Susica. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Hadzibegic bi se isto ponadso kao Susic, kad je rijec o selektovanju. S tim sto njemu ne mozes sporit vece takticko i generalno trenersko znanje ali opet nema tu autoriteta (dovoljno). A svi ostali (sem Rajevca)
pa jbt prali Susica u tri vode i pravili nas budalama i sad ce kao oni nesto..cuj Okuka? Okuka ko ?? 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Cartman je napisao/la:Vratite Susica.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.