Zvjezdan Misimović

Scof1eld
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la Scof1eld » 07 sep 2011, 14:33

zizinjo je napisao/la:KENAN HASAGIĆ- ne brani nije još liga počela a branio je u bjelorusiji
SENAD LULIĆ- ne igra nije liga počela ko zna hoće li biti standardan
MENSUR MUJDŽA- ne igra bio povrijeđen
SAŠA PAPAC- ne igra bio povrijeđen
ELVIR RAHIMIĆ- manje igra od misketa već 2-3 godine
ADNAN ZAHIROVIĆ- eno reče komentator sinoć ne igra previše u zadnje vrijrme u klubu
MIRALEM PJANIĆ-ulazi sa klupe
SENIJAD IBRIČIĆ-ulazi sa klupe
ERMIN ZEC- nije liga počela ne igra
ZLATAN MUSLIMOVIĆ- nema klub
ali jok samo miske treba da se nametne ko da mu je 20g , to je glupa priča a i vidjelo se da je misketu bilo krivo što ga dade planiro je nabiti preko gola
rekoh prvih 11 :roll:

mujdza uvijek igra kad je spreman..
lulic je igrao uvijek, sad je dosao u novi klub, ostaje da se vidi..
papac uvijek igra...
pjanic ima zestoku konkurenciju ali svejedno rekao sam za sinocnju tekmu
ibricic- vec je objasnio da je bilo ili on ili misimovic..

i pitanje... naveo si pola reprezentacije i bukvalno ih ismijao.. znaci imamo toliku zalostan kadar ? zar nije onda jos veci uspjeh selektora sve ovo ?
ser del barça es el millor que hi ha !

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 07 sep 2011, 14:34

Zagor je napisao/la:UPS@ Pa i Miske ima rezultate iza sebe, možda si zaboravio ko je sinoć dao gol !? Inače ja podržavam Sušića, al me iznenadila odluka da ne igra Miske u orvih 11, al eto... Nek se sve završi dobro između Misketa i njega...
Pa ima pravo pobogu...pa sve je to dio papetove taktike, da ga malo najljuti, da ovaj kasnije ekspldira na terenu sto se i dogodilo...pa mora li se u svemu ali bas u svemu nalaziti mahana?? A da ce se zavrsiti dobro, nece milion posto. Nije se dobro zavrsilo ni sa bakom kad je imao slicne probleme pred dansku, ni sa cirom pred portugal. ja sam pesimista

bambur
Kontakt:

Post Postao/la bambur » 07 sep 2011, 14:34

Ja da sam selektor sa svojom izjavom jučer bi on završio reprezentativnu karijeru u mom mandatu. Onakav bezobrazluk je nevjerovatan pred očima nacije umjesto da se zahvali on kudi ali to je izgleda hvala našoj državi.

taracess
Kontakt:

Post Postao/la taracess » 07 sep 2011, 14:34

svaki igrac treba da se podredi timu (kolektivu) i da svoje licne/osobne ciljeve ostavi po strani. jedina vazna stvar je uspijeh TIMA a ne pojedinca...
u potpunosti se slazem. svako ima svoj dio odgovornosti i treba se postovati hijerarhija i svaciji pos'o. samo tako se moze napraviti uspjesan tim. do sada smo to imali i ne trebaju nam trzavice nikako.

Misketu svaka cast. Recimo da su ga ponijele emocije, ali sada treba loptu spustiti na zemlju. Selektor je selektor. Imamo rezultat, zasto sada praviti problem???

Jos jednom: Miske majstor si uvijek bio na terenu, sad je vrijeme da pocnes obuzdavati emocije bio ti u pravu ili ne. Radi tima i radi ekipe. Sad je to vazno kao i trud na terenu. Pokazivo si nam srednjaka na tekmi, oprostili smo ti jer te volimo i razumjemo. Sad voli i razumi i ti nas majstore!!!... ;)

pozz...
Zadnja izmjena: taracess, dana/u 07 sep 2011, 14:38, ukupno mijenjano 1 put.

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 07 sep 2011, 14:34

Institut13 je napisao/la:
Edo_77 je napisao/la:Pape je procjenio da je nespremnog Misketa bolje imati u utakmici u 2 djelu i pogodio. Plus sto ga je ovim dodatno motivirao.
No Miske je pokazao ono sto sam od njega i ocekivao, a to je da ce napraviti sranje prvi put kad ga stave na klupu.

Za onakvu gestikulaciju treba dobiti nogu.

a zasto bi on govorio "fuck you" nasoj klupi ,daj mi jedan valjan razlog :D covjek odrasto u njemackoj ,prica nas ,sad i ruski i da kaze "fuck you" :S

Zato sto je neodgojen. Normalan igrac nebi nikada selektoru ono rekao. Sta treba da svaki put kada neko sjedi na klupi da ono radi selektoru. I bolji igraci od njega su znali sjediti na klupi pa sta.
Neka treneru Dinama onako kaze?

Institut13
Kontakt:

Post Postao/la Institut13 » 07 sep 2011, 14:35

Scof1eld je napisao/la:
zizinjo je napisao/la:KENAN HASAGIĆ- ne brani nije još liga počela a branio je u bjelorusiji
ADNAN ZAHIROVIĆ- eno reče komentator sinoć ne igra previše u zadnje vrijrme u klubu
ali jok samo miske treba da se nametne ko da mu je 20g , to je glupa priča a i vidjelo se da je misketu bilo krivo što ga dade planiro je nabiti preko gola
rekoh prvih 11 :roll:

mujdza uvijek igra kad je spreman..
lulic je igrao uvijek, sad je dosao u novi klub, ostaje da se vidi..
papac uvijek igra...
pjanic ima zestoku konkurenciju ali svejedno rekao sam za sinocnju tekmu
ibricic- vec je objasnio da je bilo ili on ili misimovic..

i pitanje... naveo si pola reprezentacije i bukvalno ih ismijao.. znaci imamo toliku zalostan kadar ? zar nije onda jos veci uspjeh selektora sve ovo ?

pa jesi trazio od covjeka da ti ih nabroji :D nemoj se sad tu ljutit :D :mrgreen:

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 07 sep 2011, 14:35

Kakve ti nebuloze valjas.

Nije pitanje ko je bio povrijedjen, nego je stvar ko igra standardno ili ne u svojim klubovima...

Mujdza, i Papac su nezamjenjivi u svojim klubovima. Da li ce biti Lula standardan, to ne znamo, ali je igrao citavu zadnju utakmicu Lazia! Pjanic uglavnom ima vecu minutazu u jacoj ligi i jacem klubu.

Uostalom, nijedan od njih nije konkurent Misimovicu za poziciju. On je polutka, samo to i nista vise. Ne moze on igrati beka, krilo ili zadnjeg veznog. Dakle, potpuno je nebitno koliko igraju ti momci koje ti navodis!On je eventualno mogao mjenjati medunjanina koji je u boljoj formi ili da igra umjesto Ibricica na krilu. Na krilu Miske ne moze, zato je sigurno dogovoreno da Miske igra drugo poluvrijeme, a da se Medunjanin povuce na DM, kao sto je i bilo... Nema on sta prigovarati dakle Luli, Zahirovicu ili Rahimicu, jer on tim momcima nije konkurencija. Treba da ga bude sramota sto bagatelise svoje saigrace.

Zato me nervira svo to pljuvanje i Misimovica a i pojedinih forumasa. De malo to logicki posmatrajte pa vam se mozda upali koja lampica... A zec, muslimovic i hasagic nisu bili u prvoj postavi i ne znam sto ih uopste navodis... :shock:
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 07 sep 2011, 14:37

potpuno se slažem sa edom... objasnio..
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 07 sep 2011, 14:38

A kad je Miske rekao klupi fuck you?Da nije bilo njegovog gola svi bi bacali i drvlje i kamenje na sve i svakoga,bili nervozni i tako to,po meni je on bolji igrac od ibricica,ali eto,odluka je na Susicu.
Stilic me iznenadio (pozitivno).
Zahirovic negativno,nez sta mu se desilo,sinoc je skoro svaka lopta prolazila pored njega,svaki mu je pas bio IZA ledja igraca,treba to malo popraviti.
Zadnja izmjena: Narin, dana/u 07 sep 2011, 14:39, ukupno mijenjano 1 put.

Institut13
Kontakt:

Post Postao/la Institut13 » 07 sep 2011, 14:38

Edo_77 je napisao/la:
Institut13 je napisao/la:
Edo_77 je napisao/la:Pape je procjenio da je nespremnog Misketa bolje imati u utakmici u 2 djelu i pogodio. Plus sto ga je ovim dodatno motivirao.
No Miske je pokazao ono sto sam od njega i ocekivao, a to je da ce napraviti sranje prvi put kad ga stave na klupu.

Za onakvu gestikulaciju treba dobiti nogu.

a zasto bi on govorio "fuck you" nasoj klupi ,daj mi jedan valjan razlog :D covjek odrasto u njemackoj ,prica nas ,sad i ruski i da kaze "fuck you" :S

Zato sto je neodgojen. Normalan igrac nebi nikada selektoru ono rekao. Sta treba da svaki put kada neko sjedi na klupi da ono radi selektoru. I bolji igraci od njega su znali sjediti na klupi pa sta.
Neka treneru Dinama onako kaze?
jest eto ,misimovic je ubica i psuje nasim ljudima na stranom jeziku , koji mu je mozda tek treci po vaznosti na listi jezika koje poznaje :D

i ja pricam engleski ,njemacki i nas , razumijem cak i spanski pa opet ne psujem na stranim jezicima :geek:

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 07 sep 2011, 14:39

vala ga pretjeruje i miske nekazem da nema papetove krivice al realno sta je to pape rekao sto nije istina mozda to da godinu vec neigra mozda da igra 7-10 min mozda sto je miske igrao u prvih 11 kad je bio u rezervnom timu galate a na klupi sjedili sjajni ibricic pjanic...

Trebaju nam najbolji igraci koje trenutno imamo a koliko je god sinoc dobra donio golom toliko je i nemira onom nepotrebnom izjavom. nedo bog da je salihamidzic iznosio sve sta su mu radili ili baljic bolic barba gdje bi nam kraj bio trebao bi cijeli jedan serijal da snimimo to sve.

I da umalo da zaboravim vi sto sad krivite susica godinu dana govorite da ga treba vadit iz udarne postave i sad kad je to uradio eto problem je da nije dao ovakvu izjavu misimovic pola vas nebi nista reklo protiv papeta jer je miske zasluzio klupu ljudi ponavljam ZASLUZIO
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 07 sep 2011, 14:42

Pazi te ljudi Misimovic se mnogo puta dokaza kao igracina sto u klubovima sto u repki i zato zasluzuje bolji tretman od selektora. Mora nasa rpereznetacija imati hijerarhiju, mora se znati ko kosi a ko vodu nosi. Tako su Spahic, Papac, Rahimic, Musimovic i Dzeko na vrhu hijerarhijske piramide nase repke to jeste oni bi trebali da budu vodje i da se njihova rijec postuje, kao i njihova igra.

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 07 sep 2011, 14:44

Kako sve ima glupih ljudi za nepovjerovat ! Safet Susic je trener, on je odgovoran za postavku u igri, za igrace koji ce igrati i svakom profesionalcu je to jasno, osim igracima sa velikim egom, Misimovic je jedan od njih.
Safetu zamjerim to sto mu je rekao za klub, medjutim Misimovic kao profesionalac onako nije smio odreagovati. Sto se tice Safeta bolje da mu je fino objasnio da nije spreman da izdrzi svih 90', a ne pominjati klub. I jos nesto vecina ovih igraca koji ne igraju u svojim klubovima su u predobroj fizickoj spremi, sto se ne moze reci za Misimovica. On jednostavno nema snage, zasto onda rizikovati sa njim. Safet je odlicno postupio, za repku igraju igraci koji su spremni da ginu, koji trce i rade na terenu. Pjanic je trenutno taj kreativac koji treba da igra, Misimovic da ulazi u zadnjih pola sata. Momak nije fizicki spreman, a Bjelorusija je poznata kao ekipa koja puno trci, igra brze pasova, onda bi nam puhalo puno nazad da je Miske igrao jer on jednostavno ne moze da trci i da radi presing. Zato kazem, drzati ga u repci za zadnjih 30', bit ce nam mnogo korisniji. Najgore je ako sad Safet Susic pokusa prilagoditi formaciju njemu, a uvidio je da ovakva formacija nam najbolje odgovara i da smo ovako jako tvrd orah za mnogo jace repke.

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 07 sep 2011, 14:45

vendeta87 je napisao/la:Pazi te ljudi Misimovic se mnogo puta dokaza kao igracina sto u klubovima sto u repki i zato zasluzuje bolji tretman od selektora. Mora nasa rpereznetacija imati hijerarhiju, mora se znati ko kosi a ko vodu nosi. Tako su Spahic, Papac, Rahimic, Musimovic i Dzeko na vrhu hijerarhijske piramide nase repke to jeste oni bi trebali da budu vodje i da se njihova rijec postuje, kao i njihova igra.
a na vrhu te piramide je selektor i njrga se MORA slušati

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 07 sep 2011, 14:46

Trebao bi Safet sada staviti misketa protiv Luxa,da mu vrati samopouzdanje,tu moze briljirati,a iskreno protiv Luxa ne treba neka jaka fizicka sprema,10 puta su slabiji od bjelorusije. :D

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 07 sep 2011, 14:46

to je stvar kučnog odgoja ako ne poštuje papeta kao selektora i igrača koji je izabran za najboljeg igrača BIH svih vremena onda bar treba poštivati njegove godine.Trebao bi se malo ugledati na barbareza koji je bio ljudska i igračka gromada.Poslije onog sinoć ako ga pape ponovo pozove na okupljanje ja mislim da je izgubio i ono malo autoriteta što je imao kod igrača.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 07 sep 2011, 14:47

juveboy je napisao/la:Kako sve ima glupih ljudi za nepovjerovat ! Safet Susic je trener, on je odgovoran za postavku u igri, za igrace koji ce igrati i svakom profesionalcu je to jasno, osim igracima sa velikim egom, Misimovic je jedan od njih.
Safetu zamjerim to sto mu je rekao za klub, medjutim Misimovic kao profesionalac onako nije smio odreagovati. Sto se tice Safeta bolje da mu je fino objasnio da nije spreman da izdrzi svih 90', a ne pominjati klub. I jos nesto vecina ovih igraca koji ne igraju u svojim klubovima su u predobroj fizickoj spremi, sto se ne moze reci za Misimovica. On jednostavno nema snage, zasto onda rizikovati sa njim. Safet je odlicno postupio, za repku igraju igraci koji su spremni da ginu, koji trce i rade na terenu. Pjanic je trenutno taj kreativac koji treba da igra, Misimovic da ulazi u zadnjih pola sata. Momak nije fizicki spreman, a Bjelorusija je poznata kao ekipa koja puno trci, igra brze pasova, onda bi nam puhalo puno nazad da je Miske igrao jer on jednostavno ne moze da trci i da radi presing. Zato kazem, drzati ga u repci za zadnjih 30', bit ce nam mnogo korisniji. Najgore je ako sad Safet Susic pokusa prilagoditi formaciju njemu, a uvidio je da ovakva formacija nam najbolje odgovara i da smo ovako jako tvrd orah za mnogo jace repke.
Gdje je Pjanic bio kad je Miske nas vadio iz govana de malo repekta, i uredu ako je Pjanic prvi kreativac onda mora biti jasno da kad Pjanic ne igra njega mjenja Misimovic a ne Ibricic. Pa i u Njemackoj kad nema Ozila igra Gotze a ne nkei ljevi.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 sep 2011, 14:47

Stani ba @Dremeru malo. Evo, ja odem na uvid kod asistenta i vidim da mi nije prizn'o tačno urađeno pitanje, a kolegi X-u jeste. Šta ću uraditi? Naravno da ću reći onako kako jeste, te tako pokušati otvoriti oči zaduženom za to. Dakle, kolega X i, u ovom slučaju, ja bismo trebali biti jednako tretirani. :D

Pape cijelo vrijeme naglašava da će igrati samo standardni. Dakle, po toj priči Rahimić nema šta tražiti u reprezentaciji BiH. Tačka. Da se razumijemo, ja Rahimića ne bih zamijenio za 3 Busquetsa i 2 Essiena, al' ako je Pape rek'o da će igrati samo oni koji konstantno igraju u svojim klubovima, onda Elvir ne bi smio biti na popisu za bilo koju utakmicu. Ista stvar je sa Muslimovićem, Zecom te hajdučkim srcem, Senijadom, pa čak i Hasagićem.

Vodio sam se samo selektorovim riječima, da ne bi bilo zabune. Stoga, nemojmo razapinjati Misketa zbog očiglednog manjka sposobnosti u komunikacijskom kanalu našeg selektora. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 07 sep 2011, 14:49

vendeta87 je napisao/la:Pazi te ljudi Misimovic se mnogo puta dokaza kao igracina sto u klubovima sto u repki i zato zasluzuje bolji tretman od selektora. Mora nasa rpereznetacija imati hijerarhiju, mora se znati ko kosi a ko vodu nosi. Tako su Spahic, Papac, Rahimic, Musimovic i Dzeko na vrhu hijerarhijske piramide nase repke to jeste oni bi trebali da budu vodje i da se njihova rijec postuje, kao i njihova igra.
Pa cekamo ga 2 godine. Zbog te hijerarhije je igrao 2 godien a da nije igrao po klubovima, cak je jedno vrijeme bio bez kluba, al je igra od pocetka za repku. Sad odjednom kad je stavljen na klupu opravdano, odma drvlje i kamenje. Al kazem nije me iznenadilo. Proje godinu sam ovdje napisao da ce Miske napraviti sranje kad ga stave na klupu. Nisam ponosan na tu izjavu al sam se bojao da previse poznajem njegov karakter koji je po ko zna koji put dokazao.

Nek se buni terneru dinama kad ga stavi na klupu za vikend.

juveboy
Kontakt:

Post Postao/la juveboy » 07 sep 2011, 14:49

Kakva bolan hijerarhija, ovo je fudbal, trener je glavni, on mora da se postuje, kapiten na terenu i to je to. . . Kako moze biti vodja na terenu igrac koji ne moze pretrcati 50 m sprinta ? Miske je nekad bio vodja, sad je igrac koji nam moze mnogo pomoci, treba ga zadrzati i omogucit mu da igra po 30' , jednostavno za vise nije spreman !

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.