Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Zasto bi neko bio ljubomoran na Inter...Tim kojem moraju da pustaju tekme(bili smo svijedoci prije par kola)...Tim koji ima obilatu pomoc kod sudija...Tim koji,ma ustvari sta ja vama govorim vi najbolje poznajete svoj tim...!!!
------------------------------
20 tis/hilja...Romanista je otputovalo u Veronu da proslavi titulu....
A nosi taj seljacki grb ,ta nije inter juventus da steli utakmice inter je odbranio cast italijanskog nogometa.... radi retardirani klubova poput juventusa i rome sera a ce izgubit mjesto u ligi prvaka .Google je napisao/la:Zasto bi neko bio ljubomoran na Inter...Tim kojem moraju da pustaju tekme(bili smo svijedoci prije par kola)...Tim koji ima obilatu pomoc kod sudija...Tim koji,ma ustvari sta ja vama govorim vi najbolje poznajete svoj tim...!!!
Samo jedan klub Velež Mostar
- Sevillista<
- Kontakt:
Danas dva najzapaženija kluba Siena i Chievo
Pola foruma za ove, pola za one...

Un club un de ciudad, VAMOS SEVILLA!
Arsenal je samo klubić ljubomoran na uspješne kolege Man UTD, Chelsea, Liverpool, Blackburn... Bojkot Facebook!
Arsenal je samo klubić ljubomoran na uspješne kolege Man UTD, Chelsea, Liverpool, Blackburn... Bojkot Facebook!
- Interista di cuore
- Kontakt:
Google je napisao/la:Siena:Inter...Siencani(valjda se tako kaze) hebite te lopove iz "milana" izvucete makar bod...svi u svoj šesnesteras i branite gol lomite noge Interovim igracima simulirajte padajte po terenu radite sta znate samo izvucite bod...!!!!
Pozvani igraci za Sienu:
Brandao, Calaiò, Codrea, Cribari, Curci, Del Grosso, Ekdal, Ghezzal, Ivanov, Jajalo, Jarolim, Larrondo, Maccarone, Malagò, Odibe, Reginaldo, Rosi, Terzi, Tziolis,Vergassola...!!!
![]()
da lopovi smo cim smo bolji od ostalih

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Ma purtroppo perderete quello del 2006. Cmq, si dice ' scudetto'. E' più corettoGrande je napisao/la:Koja mrznja i koji kompleksi se lijece na nasem INTERU...Google je napisao/la:Siena:Inter...Siencani(valjda se tako kaze) hebite te lopove iz "milana" izvucete makar bod...svi u svoj šesnesteras i branite gol lomite noge Interovim igracima simulirajte padajte po terenu radite sta znate samo izvucite bod...!!!!
Pozvani igraci za Sienu:
Brandao, Calaiò, Codrea, Cribari, Curci, Del Grosso, Ekdal, Ghezzal, Ivanov, Jajalo, Jarolim, Larrondo, Maccarone, Malagò, Odibe, Reginaldo, Rosi, Terzi, Tziolis,Vergassola...!!!
![]()
Ne brini se ti za NAS i NASE igrace,jer danas uzimamo malu sienu sa lakocom tako da se ne brinete puno![]()
L'Inter ha vinto il quinto titolo di fila, mentre gli altri possono crepare d'invidia
GRANDE INTER ! ! !
Veliki pozdrav iz Italije za sve Bosance i Hercegovce

Zadnja izmjena: suntu jeu, dana/u 16 maj 2010, 12:25, ukupno mijenjano 1 put.
1)Nema potreba za teskim rijecima,ovo je samo malo peckanje pred tekmu da nam bude svima zabavnije za gledanje
...bar s' moje strane...
2)Ako je cijena da Roma uzme Scudeto,da Interovim igracima lome noge i da koriste sva moguca dozvoljena i ne dozvoljena srestva,ja glasam ZA...!!!!
3)......!!!!

2)Ako je cijena da Roma uzme Scudeto,da Interovim igracima lome noge i da koriste sva moguca dozvoljena i ne dozvoljena srestva,ja glasam ZA...!!!!
3)......!!!!
Volio bih da Roma osvoji, ne zato što mrzim Inter ( niti mi smrdi niti miriše) već mi je želja da se prekine ta njihova dominacija. Nije zanimljivo ! Dosadna liga postala pogotovo nakon izbacivanja Juventusa iz lige, od tada samo pada u kvalitetu !
... mi ne biramo, mi smo izabrani...
Umijete li vi inerovci diskutovati a da pri tome ne uzimate Juve usta, znam da je tesko ali pokusajteAdnel je napisao/la:A nosi taj seljacki grb ,ta nije inter juventus da steli utakmice inter je odbranio cast italijanskog nogometa.... radi retardirani klubova poput juventusa i rome sera a ce izgubit mjesto u ligi prvaka .Google je napisao/la:Zasto bi neko bio ljubomoran na Inter...Tim kojem moraju da pustaju tekme(bili smo svijedoci prije par kola)...Tim koji ima obilatu pomoc kod sudija...Tim koji,ma ustvari sta ja vama govorim vi najbolje poznajete svoj tim...!!!

Da ti nije bilo dobri rezultata retardíranog Juventusa i Milana '90-tih u CL ( sta i tu smo namjestali

To automatskih znaci da tada Intera ne bi nigdje bilo, jer znamo a valjda i ti, ako si pratio da se Inter u to vrijeme koprcao tu negdje oko 4 mjesta, i furao UEFA Cup sa Schalkeom. Sada, umjesto da nam se vi fino zahvalite na tome sto smo vam tada pomogli da i vi vidite CL, vi nas nesto napadate.

Tako kako smo ga dobili, na nama je da ga izgubimo kako ti kazes.

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- JuveSissoko
- Kontakt:
pa znas da je Juve kriv sto stoljecima nisu nista osovjili,neka ba,kad je Milan ubijao zatim i Juve ova liga je bila najbolja na svijetu,a sad... dovoljno od meneAdinjo je napisao/la:Umijete li vi inerovci diskutovati a da pri tome ne uzimate Juve usta, znam da je tesko ali pokusajteAdnel je napisao/la:A nosi taj seljacki grb ,ta nije inter juventus da steli utakmice inter je odbranio cast italijanskog nogometa.... radi retardirani klubova poput juventusa i rome sera a ce izgubit mjesto u ligi prvaka .Google je napisao/la:Zasto bi neko bio ljubomoran na Inter...Tim kojem moraju da pustaju tekme(bili smo svijedoci prije par kola)...Tim koji ima obilatu pomoc kod sudija...Tim koji,ma ustvari sta ja vama govorim vi najbolje poznajete svoj tim...!!!
20 tis/hilja...Romanista je otputovalo u Veronu da proslavi titulu....![]()
Da ti nije bilo dobri rezultata retardíranog Juventusa i Milana '90-tih u CL ( sta i tu smo namjestali) tesko da bi se imalo to cetvrto mjesto.
To automatskih znaci da tada Intera ne bi nigdje bilo, jer znamo a valjda i ti, ako si pratio da se Inter u to vrijeme koprcao tu negdje oko 4 mjesta, i furao UEFA Cup sa Schalkeom. Sada, umjesto da nam se vi fino zahvalite na tome sto smo vam tada pomogli da i vi vidite CL, vi nas nesto napadate.![]()
Tako kako smo ga dobili, na nama je da ga izgubimo kako ti kazes.

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- sarajlija89
- Kontakt:
sta je fulio ekdallll

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
De molim te, ko Interu pusta utakmice. Eto samo Inter zabija golove iz sumnjivih situacija, prosli put ste dobili penal za 2-1 nidje veze, mi smo vam dali gol iz offside-a, ali to ne znaci da sudije nikad ne pomazu drugima. evo, napomenut cu tekmu protiv Napoli-a, trebali smo dobiti dva penala, nismo dobili nijedan.
De molim te pisi malo argumenata uz te tvoje BISERE
De molim te pisi malo argumenata uz te tvoje BISERE
Pazza Inter amala!!
I juventusovci, nije Inter glavni klub u calciopoli-u, nego Juve, a to dobro znate, stoga...

Pazza Inter amala!!
hmm Inter može igrati neriješeno ?
- JuveSissoko
- Kontakt:
glavni u Italiji ,to znamfizolof je napisao/la:I juventusovci, nije Inter glavni klub u calciopoli-u, nego Juve, a to dobro znate, stoga...
![]()
![]()
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Ko je sta rekao o farsopoliju?? ....Stoga...fizolof je napisao/la:I juventusovci, nije Inter glavni klub u calciopoli-u, nego Juve, a to dobro znate, stoga...
![]()
![]()

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Remi Intera, remi Rome.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Pa da, po titulama, naravnoJuveSissoko je napisao/la:glavni u Italiji ,to znamfizolof je napisao/la:I juventusovci, nije Inter glavni klub u calciopoli-u, nego Juve, a to dobro znate, stoga...
![]()
![]()
Pazza Inter amala!!
- Sevillista<
- Kontakt:
Kakvo prvo poluvrijeme, Inter je imao šansi baš bruku, al ni Siena nije samo stajala, imali su nešto šansi ukljucujuci jedan katastrofalan šut prema golu sa nekih 15-16 metara. Čuje se forza Inter, atmosfera je odlična, moje mišljenje je da ako Inter nedadne gol do neke 60-te minute biće crveni garant, prednost dajem Baloteliju da će ga zaradit...
Un club un de ciudad, VAMOS SEVILLA!
- sarajlija89
- Kontakt:
Mora siena malo otvorenije igrat...visi im gol,jedino neka luda sreca pa da ne prime gol......
jos 45 min..i roma sampion...tako blizu ali da li i dovoljno???
jos 45 min..i roma sampion...tako blizu ali da li i dovoljno???

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI