FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Crvena zvezda
Zvezda apsolutno nema losu odbranu,stavise,samo je problem sto ti i pored tvoje "licence" skauta to ne mozes da primetis. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
apsolutno su u pravu zvezdina odbarana nije loša....ona je smiješna........
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
9 utakmica, 2 gola.
u 9 utakmica vile su je nosale ko nikoga....čekaj evro tekme, ne čekaj sutra veče pa ćeš vidjeti...statistika je brate manipulativna nauka...utisak te odbrane je d u svaku trenu može pući u sto komada.......braoolyo je napisao/la:9 utakmica, 2 gola.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Cekam, cekam...DANTES je napisao/la: u 9 utakmica vile su je nosale ko nikoga....čekaj evro tekme, ne čekaj sutra veče pa ćeš vidjeti...statistika je brate manipulativna nauka...utisak te odbrane je d u svaku trenu može pući u sto komada.......
kakav primjer objektivnosti...Devil je napisao/la:-
PARTIZAN-CRVENA ZVEZDA
Sreda,11.april 19:30
Stadion FK Partizana
Prenos:Arenasport 1
Revans mec 1/2 finala kupa Srbije je pred nama.Na stadionu Partizana ili ti ga JNA nakon prijatnih 2:0 na Marakani igracemo tih zavrsnih 90.minuta ili kako mnogi kazu drugo poluvreme.U prednosti smo,to svakako trebamo preuzeti na sebe i mi smo apsolutno svesni toga.No to nas nece zavarati.Mnogi prebacuju ulogu favorita na Zvezdu,i nasi igraci i Babovic i Vukic i neki fudbalski radnici koji nisu u Zvezdi i Partizanu ali svi su saglasni u misljenju da ovde nista nije gotovo i da ce Partizan igrati do samoga kraja.Pravi je ovo ispit za nasu mladost,da vidimo na kome smo stadiju zrelosti i da li mozemo da pobegnemo pritisku koje stvara uloga favorita.Ja se nadam da hocemo a na momcima je da to i potvrde.Bice to pravo ludilo sutra jug i sever su rasprodati,zapad i istok takodje lepo rasprodati i za ocekivati je sutra odlicno ispunjen stadion u Humskoj i ambijent dostojan vecitog derbija.Oni koji ne mogu da dodju na JNA svakako neka ne propuste mec na Areni sport,ocekujem odlican mec.
Sudija meca ponovo Milorad Mazic,nadam se i da ce ponovo na tribinama da bude kontrolor UEFE pa da kao i u prethodnom derbiju Mazic odsvira odlicno.
KUP JE NAS !!!!
čekaj @braoylo samo nemoj da se izgubiš kao sa košarkaških tema........
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Sta je problem konkretno u tome boldu ?
Pretpostavljam kao i obicno tvoja neka luda masta koja odvede tvoje misli na potpuno drugo mesto u odnosu na ono gde bi trebalo.
Kada se prica o Zvezdi uvek je nesta klupski obojeno,uvek je ostrasceno,uvek je to preuvelicano,uvek je to nesta,samo nije ono sto bi trebalo da bude.Sada je Zvezdina odbrana smesna,kakve li su onda ostale,presmesne ili tragicne ?
Mozda kada bi malo vise gledali utakmice(to je nekih dva puta jednu utakmicu najmanje),a manje citali komentare po forumima i novinama i ostali uvideli te stvari.
Dao bih ti jedan primer,ali ce biti ti moras da spomenes Partizan,pa cu to zadrzati za sebe.

Pretpostavljam kao i obicno tvoja neka luda masta koja odvede tvoje misli na potpuno drugo mesto u odnosu na ono gde bi trebalo.
Kada se prica o Zvezdi uvek je nesta klupski obojeno,uvek je ostrasceno,uvek je to preuvelicano,uvek je to nesta,samo nije ono sto bi trebalo da bude.Sada je Zvezdina odbrana smesna,kakve li su onda ostale,presmesne ili tragicne ?

Dao bih ti jedan primer,ali ce biti ti moras da spomenes Partizan,pa cu to zadrzati za sebe.

opet ti porediš zvezdu sa ostalim, u ovoj raspaloj ligi, sa kojom odbranom je to porediš, boga ti????? zašto samo zvezda ima privilegiju da kuka na suđenje??? bogom dano?? moja mašta može svašta, ali nije luda... odvede me gdje treba, to što ja vidim stvari drugačije od vas do vas je ne do mene, tj do tebe je...ali meni je drago da sudija nije svirao penal za partizan...volim kad vas dobijemo bez penala i sličnih sranja...ne vlim kad penal odlučuje velike tekme...dok vi na tome zasnivate čitave koncepcije o neosvojenim titulama i tome šta bi bilo da je bilo i kad bi bilo.., ponavljaam drago mi je što nije bilo penala jer ko bi živio od vas...mislim da bi ste uspjeli u nom što anonimusi nisu-oborili bi net.....jesi obojen, pa šta, tvoja stvar, nisi patrijarh da moraš biti svačiji kum, a ničiji drug....Devil je napisao/la:Sta je problem konkretno u tome boldu ?
Kada se prica o Zvezdi uvek je nesta klupski obojeno,uvek je ostrasceno,uvek je to preuvelicano,uvek je to nesta,samo nije ono sto bi trebalo da bude.Sada je Zvezdina odbrana smesna,kakve li su onda ostale,presmesne ili tragicne ?Mozda kada bi malo vise gledali utakmice(to je nekih dva puta jednu utakmicu najmanje),a manje citali komentare po forumima i novinama i ostali uvideli te stvari.
![]()
Dao bih ti jedan primer,ali ce biti ti moras da spomenes Partizan,pa cu to zadrzati za sebe.![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Dantes objasnio.
1.Ja apsolutno nigde ne poredim Zvezdu sa ostalim...nadji mi gde sam to napisao u prethodnom postu i citiraj me.DANTES je napisao/la:opet ti porediš zvezdu sa ostalim, u ovoj raspaloj ligi, sa kojom odbranom je to porediš, boga ti????? zašto samo zvezda ima privilegiju da kuka na suđenje??? bogom dano?? moja mašta može svašta, ali nije luda... odvede me gdje treba, to što ja vidim stvari drugačije od vas do vas je ne do mene, tj do tebe je...ali meni je drago da sudija nije svirao penal za partizan...volim kad vas dobijemo bez penala i sličnih sranja...ne vlim kad penal odlučuje velike tekme...dok vi na tome zasnivate čitave koncepcije o neosvojenim titulama i tome šta bi bilo da je bilo i kad bi bilo.., ponavljaam drago mi je što nije bilo penala jer ko bi živio od vas...mislim da bi ste uspjeli u nom što anonimusi nisu-oborili bi net.....jesi obojen, pa šta, tvoja stvar, nisi patrijarh da moraš biti svačiji kum, a ničiji drug....Devil je napisao/la:Sta je problem konkretno u tome boldu ?
Kada se prica o Zvezdi uvek je nesta klupski obojeno,uvek je ostrasceno,uvek je to preuvelicano,uvek je to nesta,samo nije ono sto bi trebalo da bude.Sada je Zvezdina odbrana smesna,kakve li su onda ostale,presmesne ili tragicne ?Mozda kada bi malo vise gledali utakmice(to je nekih dva puta jednu utakmicu najmanje),a manje citali komentare po forumima i novinama i ostali uvideli te stvari.
![]()
Dao bih ti jedan primer,ali ce biti ti moras da spomenes Partizan,pa cu to zadrzati za sebe.![]()

2.Ja apsolutno nisam nigde napisao da Zvezda(inace pise se velikim slovom),ima privilegiju da kuka na sudjenje,nadji mi i to gde sam napisao u prethodnom postu i citiraj me.

Kada to uspesno obavis(a neces jer o tome ni trunke nije bilo u prethodnom postu

ali jesi majstore evo ovde:1.Ja apsolutno nigde ne poredim Zvezdu sa ostalim...nadji mi gde sam to napisao u prethodnom postu i citiraj me.![]()
DRUGO:Sada je Zvezdina odbrana smesna,kakve li su onda ostale,presmesne ili tragicne ?
NE, ali me napadaš što sam mažića pomenuo u negativnom kontekstu....nije bitno kako se piše, internet fourmi nisu akademske zajednice.....to su ulice i kafane, jarane....2.Ja apsolutno nisam nigde napisao da Zvezda(inace pise se velikim slovom),ima privilegiju da kuka na sudjenje,nadji mi i to gde sam napisao u prethodnom postu i citiraj me.
ZAKLJUČAK
A JESAM U PRVOM CITATU.........Kada to uspesno obavis(a neces jer o tome ni trunke nije bilo u prethodnom postu)
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
NEK JE SILA UZ TEBE TJ VAS MLADI DZEDAJI.....soba 39 je napisao/la: Samo što "mi" jedino imamo tu moć da sve to istjeramo do kraja,sve ostalo je u promilima i može samo da se "prišlepaju".

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
imal slucajno kakav link za prenos tekme?
- rob do bagro
- Kontakt:
http://www.tashsporttv-live.****.co ... nel-1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Jedna od boljih utakmica ova dva rivala, za sada bar. Partizan, i ovaj put, imao vise sansi i nekako djeluje konkretnije ali imala je i Zvezda one dvije prilike preko Lazovica, mec lopta je bila ona prva. Zvezda mora ici vise na Lazovica koji je dosta brzi od stopera Partizana, Ivanova i Rnica. Onu priliku 1 na 1 sa Stojkovicem je morao iskoristiti, to bi bila vec gotova prica i trofej osvajaca kupa bi vec bio na vidiku, ovdje ko prodje je i velikoj prilici da osvoji kup jer Borac je eto izbacio Vojvodinu, iznenadjujuce moram priznati, i "olaksao" posao Zvezdi ili Partizanu. Imao je Lazovic i onaj lijep pokusaj loba ali nije imao srece.
Vidjet` cemo u drugom dijelu, ide ovo na lijepo po Zvezdu i ne vjerujem da ce napraviti glupost u drugom dijelu te prosuti ovu prednost.
Vidjet` cemo u drugom dijelu, ide ovo na lijepo po Zvezdu i ne vjerujem da ce napraviti glupost u drugom dijelu te prosuti ovu prednost.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
puj igro sam keca, zvezda je ovo uzela. gotovo je.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
0 2 bravo za CZV , nisu odavno pobjedili kolko mene sluzi pamcenje na JNA , 4 0 za CZV ukupno . 

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
I ne docekah. Steta.braoolyo je napisao/la:Cekam, cekam...DANTES je napisao/la: u 9 utakmica vile su je nosale ko nikoga....čekaj evro tekme, ne čekaj sutra veče pa ćeš vidjeti...statistika je brate manipulativna nauka...utisak te odbrane je d u svaku trenu može pući u sto komada.......
Mozes poceti pricu o stativi, promasenim prilikama, posjedu lopte i sl.
braoolyo je napisao/la:I ne docekah. Steta.braoolyo je napisao/la:Cekam, cekam...DANTES je napisao/la: u 9 utakmica vile su je nosale ko nikoga....čekaj evro tekme, ne čekaj sutra veče pa ćeš vidjeti...statistika je brate manipulativna nauka...utisak te odbrane je d u svaku trenu može pući u sto komada.......
Mozes poceti pricu o stativi, promasenim prilikama, posjedu lopte i sl.
čemu nisam ja ko zvezdaši.......ne vrijedi kukati.....čestitam na prolazu.......
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.