FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

tatamata
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la tatamata » 16 jan 2010, 13:56

Vranja otisao,nek mu je sa srecom!Iako mislim da bi i za njega,a i za Borac bilo bolje,da je produzio ugovor,odigrao proljetni dio i ako bog da Evropu,mozda bi ga vidjeli neki menadzeri,pa bi otisao u bolji klub,a i Borac bi uzeo za njega vise para....A ovako je otisao u neki prosjecni klub koji tavori stalno donjem dijelu tabele...

Sta je sa Petricem zna li se?Dobro,ako dovedemo neka dostojna pojacanja,mogli bi nastaviti dobar niz iz jesenjeg dijela.

Inace Grujic i Vule su raskinuli ugovore sa svojim klubovima,i sad su slobodni igraci...Upravo,ti si na potezu! ;)
Treci put castimo

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 16 jan 2010, 13:59

tatamata je napisao/la:Vranja otisao,nek mu je sa srecom!Iako mislim da bi i za njega,a i za Borac bilo bolje,da je produzio ugovor,odigrao proljetni dio i ako bog da Evropu,mozda bi ga vidjeli neki menadzeri,pa bi otisao u bolji klub,a i Borac bi uzeo za njega vise para....A ovako je otisao u neki prosjecni klub koji tavori stalno donjem dijelu tabele...

Sta je sa Petricem zna li se?Dobro,ako dovedemo neka dostojna pojacanja,mogli bi nastaviti dobar niz iz jesenjeg dijela.

Inace Grujic i Vule su raskinuli ugovore sa svojim klubovima,i sad su slobodni igraci...Upravo,ti si na potezu! ;)
Petric je dobio jos nekoliko dana da ostane na probi i trebao bi odigrati koju utakmicu ako se ne varam

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 16 jan 2010, 15:57

vlado lesinar je napisao/la:
tatamata je napisao/la:Vranja otisao,nek mu je sa srecom!Iako mislim da bi i za njega,a i za Borac bilo bolje,da je produzio ugovor,odigrao proljetni dio i ako bog da Evropu,mozda bi ga vidjeli neki menadzeri,pa bi otisao u bolji klub,a i Borac bi uzeo za njega vise para....A ovako je otisao u neki prosjecni klub koji tavori stalno donjem dijelu tabele...

Petric je dobio jos nekoliko dana da ostane na probi i trebao bi odigrati koju utakmicu ako se ne varam
petric najvjerovatnije ostaje,jedini problem odsteta...standard daje 40.000e uprava hoce vise :x
TREĆI PUT ČASTIMO

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 16 jan 2010, 16:01

borac_sampion je napisao/la: petric najvjerovatnije ostaje,jedini problem odsteta...standard daje 40.000e uprava hoce vise :x
40 hiljada???Malo brate,i ne treba da ga prodaju...Pa dosta vise da nasi igraci odlaze za sitne pare!Ako bi on ostao,onda bi nam odbrana bila odlicna,jos samo vezni da dopunimo sa Grujicem i super.
Treci put castimo

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 16 jan 2010, 16:06

tatamata je napisao/la:
borac_sampion je napisao/la: petric najvjerovatnije ostaje,jedini problem odsteta...standard daje 40.000e uprava hoce vise :x
40 hiljada???Malo brate,i ne treba da ga prodaju...Pa dosta vise da nasi igraci odlaze za sitne pare!Ako bi on ostao,onda bi nam odbrana bila odlicna,jos samo vezni da dopunimo sa Grujicem i super.
al ima jos ugovor do ljeta :(
TREĆI PUT ČASTIMO

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 16 jan 2010, 16:08

borac_sampion je napisao/la: al ima jos ugovor do ljeta :(
Aha...to je onda druga stvar vec.Opet mislim da je malo 40 hiljada za igraca kao sto je on,ali bolje i to nego da na ljeto ode kao slobodan igrac.
Treci put castimo

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 16 jan 2010, 16:13

tatamata je napisao/la:
borac_sampion je napisao/la: al ima jos ugovor do ljeta :(
Aha...to je onda druga stvar vec.Opet mislim da je malo 40 hiljada za igraca kao sto je on,ali bolje i to nego da na ljeto ode kao slobodan igrac.
naravno da je malo za onakvu igracino 40000e al jbg.ko sto kazes bolje ista nego nista
TREĆI PUT ČASTIMO

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 16 jan 2010, 16:17

Evo sad citam,odsteta za Vranjesa kao "nece biti ispod 50 000 evra"????Je l to nas neko zajebava? :shock:
Treci put castimo

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 16 jan 2010, 16:19

tatamata je napisao/la:Evo sad citam,odsteta za Vranjesa kao "nece biti ispod 50 000 evra"????Je l to nas neko zajebava? :shock:
gdje ima to? :o
TREĆI PUT ČASTIMO

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 16 jan 2010, 16:20

borac_sampion je napisao/la:
tatamata je napisao/la:Evo sad citam,odsteta za Vranjesa kao "nece biti ispod 50 000 evra"????Je l to nas neko zajebava? :shock:
Ma na onom borac-sport...Nije da im vjerujem,ali opet 50 000...nije moguce!Nego,zna li iko koliko su pouzdane one vrijednosti igraca na sajtu "Transfermarkt"?
Treci put castimo

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 16 jan 2010, 16:32

Ne mogu a da se ne nasmijem ovim licitacijama oko Vranjesa...prvo je Vlado jutros ovdje izasao sa cifrom od 200 000 eura za obestecenje....zatim ju je nekih sat-dva kasnije,nicim izazvan sam smanjio na 150 000...onda je neko rekao da je 75000 i da tako stoji na transfermarkt...evo sad dodjoh sa posla i vidim da se doslo na 50 000...strah me kako dan bude odmicao da mi ne budemo morali dati Vranjesa i jos doplatiti :D

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 16 jan 2010, 16:33

kad imamo menadzere k.ar.i.ne....

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 16 jan 2010, 16:36

tatamata je napisao/la:
borac_sampion je napisao/la:
Ma na onom borac-sport...Nije da im vjerujem,ali opet 50 000...nije moguce!Nego,zna li iko koliko su pouzdane one vrijednosti igraca na sajtu "Transfermarkt"?
upriliku su pouzdane,imaju utjecaj na vrijednost transfera ovih manjih igraca.

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 16 jan 2010, 16:37

Schlager je napisao/la:Ne mogu a da se ne nasmijem ovim licitacijama oko Vranjesa...prvo je Vlado jutros ovdje izasao sa cifrom od 200 000 eura za obestecenje....zatim ju je nekih sat-dva kasnije,nicim izazvan sam smanjio na 150 000...onda je neko rekao da je 75000 i da tako stoji na transfermarkt...evo sad dodjoh sa posla i vidim da se doslo na 50 000...strah me kako dan bude odmicao da mi ne budemo morali dati Vranjesa i jos doplatiti :D
:mrgreen: :mrgreen:
zna li iko sta je sa grujicem? :D
TREĆI PUT ČASTIMO

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 16 jan 2010, 16:40

Imp je napisao/la: upriliku su pouzdane,imaju utjecaj na vrijednost transfera ovih manjih igraca.
Hvala!Ako je istina to sto kazes,onda ne vidim smisao u ovim nasim transferima...Prema tom sajtu vrijednost Vranjesa je oko 260 000 evra!Vladana Grujica 130 000 evra,Vuleta 350 000....
Treci put castimo

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 16 jan 2010, 17:08

tatamata je napisao/la:
Imp je napisao/la: upriliku su pouzdane,imaju utjecaj na vrijednost transfera ovih manjih igraca.
Hvala!Ako je istina to sto kazes,onda ne vidim smisao u ovim nasim transferima...Prema tom sajtu vrijednost Vranjesa je oko 260 000 evra!Vladana Grujica 130 000 evra,Vuleta 350 000....
pa ako tamo pise da vrijedi 260000 eura onda ove price o prodaji za 50 000 nemaju nikakve logike i mislim da su obicne gluposti i lazi,nema sanse da ode za manje od 130 000 eura,jedino ako vam je uprava toliko glupa...jer imaju osnove traziti za njega lovu ako su ga na transfermarketu procjenili na 260 000 eura
Zadnja izmjena: Imp, dana/u 16 jan 2010, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 16 jan 2010, 17:09

Ma ljudi sta vam je pa menadzeri su ekstra obavjesteni i povezani, pa mislite da ne znaju situaciju u Borcu, dogovara se sa kupcem uzimaju sebi procente a znaju da ce klub uzeti sicu, pogotovo za ovu dvojicu to vrijedi (Vranjes,Petric),ugovor im istice za pola god. oni nece 100% produziti a ovi nasi nemaju kesa da ih ebu ,sto bi ja uradio makar bankrotirali, prebaciti ih na tribine pola godine pa da vidimo gdje ce otici , a ovako su oni u situaciji da diktiraju uslove, za 5-6 dana nasi bi ih dali za kosilicu.

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 16 jan 2010, 17:11

gavra je napisao/la:Ma ljudi sta vam je pa menadzeri su ekstra obavjesteni i povezani, pa mislite da ne znaju situaciju u Borcu, dogovara se sa kupcem uzimaju sebi procente a znaju da ce klub uzeti sicu, pogotovo za ovu dvojicu to vrijedi (Vranjes,Petric),ugovor im istice za pola god. oni nece 100% produziti a ovi nasi nemaju kesa da ih ebu ,sto bi ja uradio makar bankrotirali, prebaciti ih na tribine pola godine pa da vidimo gdje ce otici , a ovako su oni u situaciji da diktiraju uslove, za 5-6 dana nasi bi ih dali za kosilicu.
i ova prica ima dobru osnovu,dovoljno je samo usporedit hajduk i dinamo,dinamo bi bar duplo vise izvukao za svakog igraca kojeg hajduk proda...jednostavno imaju novce i nije im nuzda prodavat,tek kad dodje prava ponuda mamic prodaje,dok u hajduku samo cekaju da im neko ponudi nesto za igraca

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 16 jan 2010, 17:15

ednostavno imaju novce i nije im nuzda prodavat,tek kad dodje prava ponuda mamic prodaje
Pa normalno, prvo igraci ne igraju za boraniju, drugo imaju pare ako nisi zadovoljan idi na tribine i normalno da mozes prodati igraca za realnu cijenu, s tim da mislim da Dinamo ima cak nadrealno visoke prodaje igraca al ne bitno, kod nas igrac ima platu 500 km +premije ,odigra dobro polusezonu ,pokaze se i normalno guliver.

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 16 jan 2010, 17:44

Schlager je napisao/la:Ne mogu a da se ne nasmijem ovim licitacijama oko Vranjesa...prvo je Vlado jutros ovdje izasao sa cifrom od 200 000 eura za obestecenje....zatim ju je nekih sat-dva kasnije,nicim izazvan sam smanjio na 150 000...onda je neko rekao da je 75000 i da tako stoji na transfermarkt...evo sad dodjoh sa posla i vidim da se doslo na 50 000...strah me kako dan bude odmicao da mi ne budemo morali dati Vranjesa i jos doplatiti :D
hahahahahaha legenda si majke mi :)

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.