Nije slagao momak, padobranci na našoj temi pisali da ne postoji bolji napadači na svijetu od Dzeke, Lewe i Benzeme.
Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- TheTruth34
- Kontakt:
Re: Serie A
Bit ce dobra tekma. Očekujem dobro izdanje intera i minimalnu pobjedu ako ne bude nekih gluposti i poklona svojstvenih italijanima.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Upravo tako, isto mozemo zamijenit teze pa reci da je Edin igrao za neki manji Klub umijesto Citya dao bih vise golova, jer je morao dijelit Minute sa jos 3 dobra napadaca a bio je u najboljim godinama. Dok se je cijeli Udinese podredio jednom igracu!TheChief je napisao/la: ↑16 feb 2022, 15:14Jedan od najvecih mitova u svijetu fudbala je taj da bi X igrac koji igra u nekom klubu davao vise (ili isto) golova kad bi presao u bolji klub. Iz milion razloga.meepo je napisao/la: ↑16 feb 2022, 15:10Pa evo pogledajmo statistiku :Raonffa je napisao/la: ↑16 feb 2022, 14:55
Ali, hajde evo, zašto ne bi gledali ukupan omjer golova i asistencija u njihovim karijerama? Džeko je po tim parametrima bolji, bolji je kad im zbrojiš ligaške golove, bolji je naravno i kada im zbrojiš golove u europskim takmičenjima, golove za reprezentaciju, trofeje...
Mada ne moramo gledati ništa mimo ligaških golova, jer eto Edin je igrao u boljim klubovima i bio je Tito u reprezentaciju za razliku od ADN-a, pa je logičnije da je tu po statistici bolji.
Di Natale 628 utakmica 282 gola 67 asistencija
Edin 669 utakmica 306 golova 139 asistencija
Ovo je samo u klupskom fudbalu , ali opet skontaj da je ovaj igrao za Udinese i Empoli a Edin za City , Romu i sad Inter između ostalih. Di Natale je svojevremeno odbio Juventus i Milan i ko zna u kojem bi pravcu to otislo da je prihvatio te ponude.
Ja sam napisao da Di Natale nije losiji od Edina i statisticki gledano nije velika razlika između njih.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Hajde bar malo promjene da ne citamo samo kako vam fali pola ekipe itd.
Ovo je malo osvjezenje
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Pa evo upravo su se i forumaši koji su "pro-Džeko" složili da Edin nije klasa kao Benzema i Lewa,a to je taj vrhunski nivo, i to je ono što ja tvrdim, da Džeko nije vrhunski napadač. Nikad nije bio tog ranga. Znači Džeko nije proveo niti jednu sezonu na vrhunskom nivou. I ove rasprave jeli bolji od Di Natalea ili L.Tonija su na mjestu. Radi se o dobrim napadačima, i nijanse su u pitanju. Ali nema govora da je itko od njih bio baš vrhunski napadač.nextterrain je napisao/la: ↑16 feb 2022, 19:01Pa glavno mjerilo kvaliteta igraca je njegova dugovječnost tj. koliko sezona provede na vrhunskom nivou.
Pa eto Edinova statistika je bolja, pogotovo ovaj broj asistencija kod Džeke djeluje stvarno magično, a da ne govorim da je sve ovo ostvareno u različitim ligama što po meni daje jedan dodatni plus po pitanju nečije karijere.meepo je napisao/la: ↑16 feb 2022, 15:10Pa evo pogledajmo statistiku :Raonffa je napisao/la: ↑16 feb 2022, 14:55
Ali, hajde evo, zašto ne bi gledali ukupan omjer golova i asistencija u njihovim karijerama? Džeko je po tim parametrima bolji, bolji je kad im zbrojiš ligaške golove, bolji je naravno i kada im zbrojiš golove u europskim takmičenjima, golove za reprezentaciju, trofeje...
Mada ne moramo gledati ništa mimo ligaških golova, jer eto Edin je igrao u boljim klubovima i bio je Tito u reprezentaciju za razliku od ADN-a, pa je logičnije da je tu po statistici bolji.
Di Natale 628 utakmica 282 gola 67 asistencija
Edin 669 utakmica 306 golova 139 asistencija
Ovo je samo u klupskom fudbalu , ali opet skontaj da je ovaj igrao za Udinese i Empoli a Edin za City , Romu i sad Inter između ostalih. Di Natale je svojevremeno odbio Juventus i Milan i ko zna u kojem bi pravcu to otislo da je prihvatio te ponude.
Ja sam napisao da Di Natale nije losiji od Edina i statisticki gledano nije velika razlika između njih.
Di Natale možda nigdje drugo ne bi ni uspio, to su takvi tipovi igrača jbg. Uostalom, nije Džeko kriv što on nije igrao u boljem klubu jbg

Ja isto nisam potcijenjivao njegov učinak, kao što rekoh on je jedna od legendi i simbola nekih boljih vremena u Seriji A, ali svejedno mi je Džeko bolji.
I da odem malo u offtopic, sretno komšijama večeras da nam se što više umore i što dalje doguraju u LP (a ne osvoje je)

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Dobar li si ?

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Romagnoli13
- Kontakt:
Forza Edin i Inter!!
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kad si glup nista ti nije jasno. Znaci u par postova se navodi da je odbio klubove poput Juventusa i Milana , ali opet tebi nije jasno. Znas li barem google koristit ?santakuruz je napisao/la: ↑16 feb 2022, 18:49Meni nije jasno kako takva igracka klasa kao Di Natale nije zaigrao makar za Lazio, Napoli, Fiorentinu. Porediti Dzeku sa Di Nataleom je degutantno. To mogu samo cisti hejteri i to bez ikakvog argumenta. Iskljucivo hejteri jer ne vjerujem da neko moze biti takva neznalica, toliko operisan od fudbala da kaze da je Di Natale bolji od Dzeke.
Veijeđanje inteligencije je poređenje Edina sa Totom. Kapa dole,fina karijera,dobar igrač al Edin je barem 2 nivoa iznad kad se gleda karijera.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Puno se podcjenjuje karijera kakvu je imao Edin Džeko i ono što je individualno postigao poredeci ga sa igračima koji su realno klasa ispod. Ako mislite da je puno lakše zabijati golove u većim ekipama vrate se. Di Natale da bi se poredio sa jednim Dzekom morao se dokazati u većem klubu ili dokazati da je kadar "seosku" ekipu dovesti na vrh kao što je Džeko uradio u Njemačkoj ili Totti u Italiji.
Edin ima
50+ Bundes liga
50+ EPL
50+ Seria A
50+ Evropska natjecanja
50+ Reprezentacija - i u ovoj kategoriji je u top10 svih vremena ako se gledaju samo evropske repke.
Edin ima titule najboljeg strijelca Bundes lige, Serie A, evropa lige. Edin je imao vrhunsku karijeru i Edin se ubraja u sami vrh napadača svoje generacije i trebate pokazati Respekt prema tome.
Edin ima
50+ Bundes liga
50+ EPL
50+ Seria A
50+ Evropska natjecanja
50+ Reprezentacija - i u ovoj kategoriji je u top10 svih vremena ako se gledaju samo evropske repke.
Edin ima titule najboljeg strijelca Bundes lige, Serie A, evropa lige. Edin je imao vrhunsku karijeru i Edin se ubraja u sami vrh napadača svoje generacije i trebate pokazati Respekt prema tome.
-
- Kontakt:
Parametri za Edina i ove nabrojane su po potrebi različiti. Pa je tako loše jer je Edin proveo većinu karijere u 'lošim klubovima', al je zato baš moćno i romantično što su di natale i milito tavorili u ekipama u borbi za opstanak. Kul onako. I još štošta gluposti ima, al ovaj jado truth je dosegao nove razine jadnosti.
1921
A evo ti sta sam ja pisao.

A ako ista mrzim to je imputiranje rijeci koje nisam rekao.

Vidi nekad se ne slazem s tobom nekad da , ali isto tako ne hejtam Džeku.Gledao sam Džeku od one sezone u Wolfsburgu , preko City-a pa do Rome i intera. Kad ga ne ide imas likova sto ga pljuju pisu da je kloc, spominju mu porodicu u negativnom kontekstu itd , a kad zabije gol babuka, najbolji ikad itd. Valjda ljude ponese pa pisu svakakve gluposti.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ovaj Lautaro će ostati vječno talenat i Inter ga je trebao unovčiti na vrijeme. Dok još uvijek ima onih koji bi dali preko 50M. Za te pare mogu dovesti dva bolja igrača.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Alexisa unutra. Inter osim njega nema nikoga na klupi ko nešto moze uraditi, bas imaju tanku klupu.
U uzvratu ce biti viktorija na njihov gol i moraju ovo dobiti minimalno. Pool ostavlja prostora nazad prilično, za sada to nije odbrana za klempu ili nesto.
U uzvratu ce biti viktorija na njihov gol i moraju ovo dobiti minimalno. Pool ostavlja prostora nazad prilično, za sada to nije odbrana za klempu ili nesto.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.