Edin Džeko
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Davidoffgold
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Gledao sam danas maksuz preko iptva pola sata ovu ligu. Nikada prije nisam. Sta je ovo bolan, bolje akcije Sloboda ima...
Une vie honorable est une vie éternelle

Joj statistike

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
Sudija pravi mudonja i nije cudo da je bas on odredjen za ovakvu tekmu. Mogao je jos par zutih ranije dodijeliti da smiri strasti, ali nevjerovatno da covjek nije nasjeo niti na jedan od onih pritisaka igraca sa obje strane (narocito igraci Fenera su ga zaskakali konstantno). Hladan ko spricer, cak i dozvoljava da mu se igraci onako agresivno unose i pritiscu ga. Svaka mu cast.
Dzeko, sve oko sto u reprezentaciji je trebao raditi ustvari radi u Feneru. Onakva trka, onakvo kapitensko ponasanje koje ga je u repki krasilo samo prvih 2 godine od zaduzenja trake, onakav pressing i defanzivni zadaci, moze se kad se hoce.
Mene to samo upucuje da on reprezentaciji dolazi samo iz navike i bez ikakvog pritiska, bez ikakve zelje za liderstvom, a vrlo moguce da tome kumuju i sve neugodnosti oko same reprezentacije od raznih kvazi selektora preko upitnih igraca do Saveta i njenih clanova.
Dzeko, sve oko sto u reprezentaciji je trebao raditi ustvari radi u Feneru. Onakva trka, onakvo kapitensko ponasanje koje ga je u repki krasilo samo prvih 2 godine od zaduzenja trake, onakav pressing i defanzivni zadaci, moze se kad se hoce.
Mene to samo upucuje da on reprezentaciji dolazi samo iz navike i bez ikakvog pritiska, bez ikakve zelje za liderstvom, a vrlo moguce da tome kumuju i sve neugodnosti oko same reprezentacije od raznih kvazi selektora preko upitnih igraca do Saveta i njenih clanova.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Davidoffgold
- Kontakt:
Ma nije ni Dzekino maslo za RamazanaBeduin je napisao/la: ↑24 dec 2023, 20:58Sudija pravi mudonja i nije cudo da je bas on odredjen za ovakvu tekmu. Mogao je jos par zutih ranije dodijeliti da smiri strasti, ali nevjerovatno da covjek nije nasjeo niti na jedan od onih pritisaka igraca sa obje strane (narocito igraci Fenera su ga zaskakali konstantno). Hladan ko spricer, cak i dozvoljava da mu se igraci onako agresivno unose i pritiscu ga. Svaka mu cast.

Volim ja njega i sve to, ali brate dragi ako nesto ne stima reci. Imas takvu moc da kad bi nam rekao da je nebo crveno raja bi povjerovala, a kamol da kaze nesto protiv saveza.
Une vie honorable est une vie éternelle
Tri tekme u ligi propusta. Kup moze igrati. Ne prenosi se
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Na kraju će Balja imati više minuta od njega

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Edin Dzeko on Icardi’s black eye social media post.
“Icardi hit the goal post with his head and they put him on Instagram and cry for the penalty… typical them. Embarassing”.

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Nevjerovatno je da ljudi i dalje prizivaju Džeku da on kao ruši savez, da bude revolucionar. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Al Dzeko popisa Icardija i Galatasaray sa komentarom 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ovakve šljage mu je Wanda dijelila kad je pitao s kim je sinoć bila...Smeće malo papučarsko.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Mislim da je ova šljiva nastala u trenutku kada je u trku prema golu u jednom duelu pao a stoper Fenera ga petom zveknuo u lice, cini se nenamjerno.
Realno, frajer je nagrabusio sinoć. Udarac petom u lice, pa onda kada ga rukom mlatnuo u 16 po glavi (realno više jeste penal nego što nije), pa sudaranje sa stativom...nekoliko bacanja na 30-ak metara od gola.
Mislim da ce jedini Icardi pamtiti sinosnji derbi.
Realno, frajer je nagrabusio sinoć. Udarac petom u lice, pa onda kada ga rukom mlatnuo u 16 po glavi (realno više jeste penal nego što nije), pa sudaranje sa stativom...nekoliko bacanja na 30-ak metara od gola.
Pa ona njihova 25 je Dzeku laktom u facu spucala, ni karton dobio nijehurem je napisao/la: ↑25 dec 2023, 11:32Mislim da je ova šljiva nastala u trenutku kada je u trku prema golu u jednom duelu pao a stoper Fenera ga petom zveknuo u lice, cini se nenamjerno.
Nije dzaba Tadic rekao neki dan, Edin kad igra derbi boja ociju mu se promjeni. Niko ne voli velike utakmice ko on.
A jesi vidio na slikama ona se ko fol solidarise sa njim Pa stavila isto sjenu ispod oka? A nije se sjetila da se solidarise dok ga je javno varala, blamirala pa I slike toga kacila na Instagramu? Dva poremecena nasrcisa
Dzeko je stvarno u dobroj formi, igra odlicno, trči, zabija, asistira.. samo da ga zdravlje služi, može on do 40 bez problema.
Ma odradi do kraja j Feneru I to je to nazalost
Jer je potpisao 2 godine plus mogucnost na jos jednu extra .
-
- Kontakt:
Bolje i u Feneru redovno da igra i rešeta, nego da ode u neki jaci tim i igra 50 minuta ili ulazi s klupe
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Naravno. Slazem se. Covjek ce do zadnjeg dana biti kapiten ekipe I igrati. A ludi Turci vec legendu od njega napravili19vendetta87 je napisao/la: ↑25 dec 2023, 15:52Bolje i u Feneru redovno da igra i rešeta, nego da ode u neki jaci tim i igra 50 minuta ili ulazi s klupe
- JayCatwright
- Kontakt:
Puno Edin pametuje za nekog ko :

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 19 gostiju.