Samo da se nadovezem da uspjeh svicarski sa nekim drugim klubovima u evropi se ne moze porediti jer svicarski savez ne dozvoljava ni 5 rapa duga prema drzavi ili igracima, inace selis u najnizi rang takmicenja dok npr. Barca ili real milione duga na ime poreza imaju i mogu se k.rciti ciframa i igracimasolinas je napisao/la:Najskuplja i najjaca ekipa je upravo taj "konkurent".DevilsAdvocate je napisao/la:Nesudjeni selektor Kodro sa najskupljom ekipom lige zijani kod kuce od prvog konkurenta sad zaostaju 8 bodova i nista izgleda od promocije, a osto i bez selektorskog mjesta, kako mu se sve srusi u mjesec dana xD
Jos jednom hvala FS RS sto nas ovaj ''strucnjak'' nece voditi
..
U Svici kada se odlijepis par bodova zavrsio si pola posla, kada samo jedan ulazi u prvu ligu.
Taj Servete je bio raspala ekipa kada ih je preuzeo, redali su cesto poraze a nisam siguran ali mislim da su sezonu prije jedva glavu spasili(nisam siguran kazem).
Od njih je napravio jaku i konkurentnu ekipu, ljudi pricamo o Svici jedan raspali Aarau bi u 5 sezona kod nas uzeo 4 titule glat.
Zasto ponizavate te lige a druga Svicarska, treca njemacka, i td su svemirski brod za nas od finansija do infrastrukture. ...
Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Ne se.ri.Kompromis je napisao/la:Ne brukajte se svega vam... prije ove sezone Servette je preuzeo neki konzorcij... mescini cak isti kao sto je uzeo danski vejle gdje igra memija... doveli su pored naseg stevanovica koji je trenutno i ponajbolji igrac lige, iskusnog i vjerujem vrlo skupog slovenca stevanovica koji je dugo igrao lige 5, doveli su bivseg mladog reprezentativca brazila nathana (igrao za brazil na u20 prvenstvu na novom zelandu kad je srbija sa smsom i ostalim osvojila), doveli wutricha i langa odlicne igrace iz svicarske prve lige...
Uglavnom debelo su se finansijski iskrcali i ulozili ubjedljivo najvise od svih klubova (puno vise od vecine prvoligasa)... ali su napravili katastrofalnu gresku kad su doveli ovu trenersku amatercinu koja nema znanja da vodi napredak iz donjeg sepka a kamoli klub koji ima ozbiljna sredstva i zeli napasti trofej i promociju u visi rang...
Kad se sjetim da je ovaj anti-trener trebao biti nas selektor (odnosno vec je bio ranije)... zamalo nas ljudski sljam koji se zove emir spahic nije kostao novog neplasmana na EP....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Fatih Terim

Sta je ceska ubojice... malo si nervozan...solinas je napisao/la:Ne se.ri.Kompromis je napisao/la:Ne brukajte se svega vam... prije ove sezone Servette je preuzeo neki konzorcij... mescini cak isti kao sto je uzeo danski vejle gdje igra memija... doveli su pored naseg stevanovica koji je trenutno i ponajbolji igrac lige, iskusnog i vjerujem vrlo skupog slovenca stevanovica koji je dugo igrao lige 5, doveli su bivseg mladog reprezentativca brazila nathana (igrao za brazil na u20 prvenstvu na novom zelandu kad je srbija sa smsom i ostalim osvojila), doveli wutricha i langa odlicne igrace iz svicarske prve lige...
Uglavnom debelo su se finansijski iskrcali i ulozili ubjedljivo najvise od svih klubova (puno vise od vecine prvoligasa)... ali su napravili katastrofalnu gresku kad su doveli ovu trenersku amatercinu koja nema znanja da vodi napredak iz donjeg sepka a kamoli klub koji ima ozbiljna sredstva i zeli napasti trofej i promociju u visi rang...
Kad se sjetim da je ovaj anti-trener trebao biti nas selektor (odnosno vec je bio ranije)... zamalo nas ljudski sljam koji se zove emir spahic nije kostao novog neplasmana na EP....
Apsolutno se slažem sa timVrebac je napisao/la:Ma lupaju gluposti, po jacini i vrijednosti mislim da je Servette ovu godinu tek na trecem mjestu!solinas je napisao/la:Najskuplja i najjaca ekipa je upravo taj "konkurent".DevilsAdvocate je napisao/la:Nesudjeni selektor Kodro sa najskupljom ekipom lige zijani kod kuce od prvog konkurenta sad zaostaju 8 bodova i nista izgleda od promocije, a osto i bez selektorskog mjesta, kako mu se sve srusi u mjesec dana xD
Jos jednom hvala FS RS sto nas ovaj ''strucnjak'' nece voditi
..
U Svici kada se odlijepis par bodova zavrsio si pola posla, kada samo jedan ulazi u prvu ligu.
Taj Servete je bio raspala ekipa kada ih je preuzeo, redali su cesto poraze a nisam siguran ali mislim da su sezonu prije jedva glavu spasili(nisam siguran kazem).
Od njih je napravio jaku i konkurentnu ekipu, ljudi pricamo o Svici jedan raspali Aarau bi u 5 sezona kod nas uzeo 4 titule glat.
Zasto ponizavate te lige a druga Svicarska, treca njemacka, i td su svemirski brod za nas od finansija do infrastrukture. ...
Samo da dodam kad bi birao izmedu Kodre i Robia izabrao bih Robia! Kodro-Amar definitivno Kodro!

Sad nam jos elaboriraj gdje Amar Osim radi i kako radi, ako ne radi, sto ne radi?Kompromis je napisao/la:Ne brukajte se svega vam... prije ove sezone Servette je preuzeo neki konzorcij... mescini cak isti kao sto je uzeo danski vejle gdje igra memija... doveli su pored naseg stevanovica koji je trenutno i ponajbolji igrac lige, iskusnog i vjerujem vrlo skupog slovenca stevanovica koji je dugo igrao lige 5, doveli su bivseg mladog reprezentativca brazila nathana (igrao za brazil na u20 prvenstvu na novom zelandu kad je srbija sa smsom i ostalim osvojila), doveli wutricha i langa odlicne igrace iz svicarske prve lige...

P.S. Kakva je ovo zajebancija sa Terimom

ja koliko sam upratio glavni kandidati su Osim, Prosinečki i evo ga sada Terim?
Osim je otpao u prvom krugu. Ali opet se pojavljuje iz magle.FoSte95 je napisao/la:ja koliko sam upratio glavni kandidati su Osim, Prosinečki i evo ga sada Terim?

Sultan Fatih ili Seedorf
Tu bi or not tu bi
Tu bi or not tu bi
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Kada ovi naši izaberu Osima Jr. ispred Prosinečkog i Terima ima da se u ostatku svijeta zapitaju kakav je to stručnjak kada je porazio ovu dvojicu..
Volim te Bosno!!!
Zanimljivo. Terim uopste ne bi bio los izbor iako sam idalje prvenstveno za robija
naprijed rejal
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Terim je primao debelu platu dok je vodio Turke prethodnih godina. Bio je čini mi se među 3 najplaćenija selektora na Euru 2016. Čisto sumnjam da bi došao ovdje za 15000 eurića mjesečno.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Nesto mi malo nevjerovatno da se jedan Fatih Terim dovodi u vezu s nasom repezentacijom ali mislim da bi jezicka barijera bila veliki problem kao i to koliko on ima motiva i zelje da vodi racuna i o mladim igracima i nasoj ligi, mada sto se tice mentaliteta isto je to Balkan/Turska, kad se pobjedjuje onda si Bog, jedan poraz i najgori si nisi nikad valjo
Robi je i dalje moj prvi kandidat ali necu se buniti ako Terim bude naravno samo da nije neki amater tipa Osim kao sto smo mogli popusit sa Kodrom koji ne moze u drugoj svici sa najboljim klubom da napravi rezultat... 

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
3.5 milke eura godisnje tacnijeDevilsAdvocate je napisao/la:Nesto mi malo nevjerovatno da se jedan Fatih Terim dovodi u vezu s nasom repezentacijom ali mislim da bi jezicka barijera bila veliki problem kao i to koliko on ima motiva i zelje da vodi racuna i o mladim igracima i nasoj ligi, mada sto se tice mentaliteta isto je to Balkan/Turska, kad se pobjedjuje onda si Bog, jedan poraz i najgori si nisi nikad valjoRobi je i dalje moj prvi kandidat ali necu se buniti ako Terim bude naravno samo da nije neki amater tipa Osim kao sto smo mogli popusit sa Kodrom koji ne moze u drugoj svici sa najboljim klubom da napravi rezultat...

naprijed rejal
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
http://****/a1027825/Sport/Fudbal/F ... VIDEO.html
''Terim i zetovi tukli gazdu kafane, Terim smenjen!''
''Ovaj incident možda bi bio zataškan da sigurnosne kamere nisu snimile trenutak kada 63-godišnji Terim i zetovi jure vlasnika restorana po parkingu.''
Spahu i Gillija za asistente pa da vidim onda kakva ce disciplina bit u svlacionici 
''Terim i zetovi tukli gazdu kafane, Terim smenjen!''
''Ovaj incident možda bi bio zataškan da sigurnosne kamere nisu snimile trenutak kada 63-godišnji Terim i zetovi jure vlasnika restorana po parkingu.''

Zadnja izmjena: DevilsAdvocate, dana/u 06 dec 2017, 13:36, ukupno mijenjano 1 put.
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Pa šta radite više? 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Razvukli su ovo ko' teraviju. Na kraju će dovesti nekog ko zna da nacrta dobar Powerpoint.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Ma nemamo mi repa da platimo Terima, nista od toga. Ovo su razgovori samo da se popuni brojka, kao i sa Seedorfom.
Bas mene nece niko da predlozi za selektora
E trebali su dovesti babinog sinaKompromis je napisao/la:Ne brukajte se svega vam... prije ove sezone Servette je preuzeo neki konzorcij... mescini cak isti kao sto je uzeo danski vejle gdje igra memija... doveli su pored naseg stevanovica koji je trenutno i ponajbolji igrac lige, iskusnog i vjerujem vrlo skupog slovenca stevanovica koji je dugo igrao lige 5, doveli su bivseg mladog reprezentativca brazila nathana (igrao za brazil na u20 prvenstvu na novom zelandu kad je srbija sa smsom i ostalim osvojila), doveli wutricha i langa odlicne igrace iz svicarske prve lige...

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, General505, Sveti i 16 gostiju.