HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
Ta nece Pilepić u Cigonu,i zna li netko hoće li itko od juniora potpisivati ugovor????
oće sigurno..nemožemo opstat drugačije..ŠB.TRN je napisao/la:Ta nece Pilepić u Cigonu,i zna li netko hoće li itko od juniora potpisivati ugovor????
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
Je li potpiso vec u ukrajini negdje ili ....neno#4 je napisao/la:Morovic u Ukrajini.
Pa trebo bi Topalovic ,zavrsio je skolu najvjerojatnije oceŠB.TRN je napisao/la:Ta nece Pilepić u Cigonu,i zna li netko hoće li itko od juniora potpisivati ugovor????
Ne bih ja kevine tako bio siguran da ce pilepić u cibonu, vidjet cemo sta donose slijedeći dani....
-
- Kontakt:
Sve upucuje na to da oce ,Joke ga mami ,samo bome ce odrjesit kesušampioni je napisao/la:Ne bih ja kevine tako bio siguran da ce pilepić u cibonu, vidjet cemo sta donose slijedeći dani....
Doveli su Rudeza,Kovacevica i Sutona ocito se lova negdje nabavila
Evo vidim Morovic potpiso ,sta sad ocel doc Chester???
@KK Široki sigur na more neđe otiso ,valjda ce @neno#4 štogod javljat
nisam ja pilepića spomenuo nigdje..moj post se odnosio na potpisivanje mladihšampioni je napisao/la:Ne bih ja kevine tako bio siguran da ce pilepić u cibonu, vidjet cemo sta donose slijedeći dani....

a što se tiče Pilepića, šta bi to cibona odriješila kesu?? lik ima klauzulu neku u ugovoru koliko sam ja upoznat, cibona ga dobije za nekih 100 000€ odstete...
-
- Kontakt:
Ja mislim da bi za njega mogli i vise dobiti ,jer ipak decko u reprezentaciji s 22 godineKevin je napisao/la:nisam ja pilepića spomenuo nigdje..moj post se odnosio na potpisivanje mladihšampioni je napisao/la:Ne bih ja kevine tako bio siguran da ce pilepić u cibonu, vidjet cemo sta donose slijedeći dani....![]()
a što se tiče Pilepića, šta bi to cibona odriješila kesu?? lik ima klauzulu neku u ugovoru koliko sam ja upoznat, cibona ga dobije za nekih 100 000€ odstete...
neznam, znam samo da je neka sitna lova u pitanju za odstetu..nema veze di igra, taman da leti kad je ugovor kakav je..ugovor ne ovisi o tome kako trenutno igrafelix123 je napisao/la:Ja mislim da bi za njega mogli i vise dobiti ,jer ipak decko u reprezentaciji s 22 godineKevin je napisao/la:nisam ja pilepića spomenuo nigdje..moj post se odnosio na potpisivanje mladihšampioni je napisao/la:Ne bih ja kevine tako bio siguran da ce pilepić u cibonu, vidjet cemo sta donose slijedeći dani....![]()
Glupo ce biti ako ga puste.Ja bih ga volio vidjeti u Partizanu nego u Cigoni.Zna li itko dobijamo li mi sada ista od Baraća,ipak je ovdje ponikao,ima li ikakvih postotaka?????
@kk siroki nije sigurno na moru to pouzdano znam

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Tko će činiti iskusnu okosnicu dogodine zna li se????
Neće valjda sve na mladima ostati? Jeste da svijet na mladima ostaje ali ne bi valjalo da igra samo na njima ostane.
Neće valjda sve na mladima ostati? Jeste da svijet na mladima ostaje ali ne bi valjalo da igra samo na njima ostane.
Momče Hercegovče
-
- Kontakt:
Morovic je otisao u Ukrajinu,a za ostale se ne zna psoto NLB pocinje tek u 10 mjesecu jos je odmorJosip321 je napisao/la:Tko će činiti iskusnu okosnicu dogodine zna li se????
Štembu bi trebalo ostavit jer i sad igra ko djecak ,Špralja posto ima problema sa ledima vidit ce oce li ikako karijeru nastavit,Grgat

- Crveni Barun
- Kontakt:
širokom zanimljiv raspored ove godine u 4 kolu na pecari pada maccabi pred 6 000 navijača

Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Šime i Štembo produzili 

Nadam se da je to istina.Zna li netko kolika je cifra u Pilepicevom ugovoru za koji moze otici????Njega bi trebalo zadrzati,i jos mu Masona priključiti!!bogbatina je napisao/la:Šime i Štembo produzili
-
- Kontakt:
PIlepic ce najvjrojatnije ostat,jer Cibona ce od sada samo Amere dovodit,a posto je jedino CIbona za njega zainteresirana bila ostat ceŠB.TRN je napisao/la:Nadam se da je to istina.Zna li netko kolika je cifra u Pilepicevom ugovoru za koji moze otici????Njega bi trebalo zadrzati,i jos mu Masona priključiti!!bogbatina je napisao/la:Šime i Štembo produzili
Uff kad bi Mason doso
Volio bi cut misljenje od @kk široki
-
- Kontakt:
Sta je Kevine,nisu produzili jel ????Kevin je napisao/la:laprdate bezveze..
ne...felix123 je napisao/la:Sta je Kevine,nisu produzili jel ????Kevin je napisao/la:laprdate bezveze..
uostalom Špralja nezna oće li ikako više igrat jer mu leđa ne dopuštaju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.