Izgleda da imate opasan lobi u savezurudarprijedor je napisao/la:jel moguce
![]()
![]()
![]()
Čestitke Rudaru na zasluženoj pobjedi,bar u onom djelu dok se igrala utakmica.Po meni jedino pravedno bi bilo da se utakmica nastavila od trenutka prekida ali eto.Da je Željo u pitanju možda i bi ovako......avlami97 je napisao/la:Donesena je jednoglasna odluka da se prekinuti susret u Mostaru registruje rezultatom 2:1 u korist Rudara. Po zapisniku, utakmica je prekinuta u 76.minuti. Ukoliko vremenski uslovi utiču na prekid, da bi se registrovala utakmica postojećim rezultatom potrebno je da prođu 72.minute. Fudbalsko vrijeme se ne zaustavlja, već nadoknađuje, pa prekid od osam minuta zbog nestanka električne energije na stadionu Pod Bijelim brijegom službena lica su okarakterisala kako i treba, tokom susreta. Da nije došlo do prekida zbog vremenskim nepogoda bilo bi nadoknađeno 8 minuta“, kazao je za SC, potpredsjednik TK Milorad Lale.
Savez nista nije govorio, to su ljudi i novinari nagadjali.djoleprijedor je napisao/la:Čestitke momcima na pobjedi,sigurno je zasluženoZrinjski je jedna od boljih ekipa ove godine,i super igraju ,tako da je ova pobjeda još značajnija..Jedino malu mrlju na sve ovo baca "ovaj cirkus" os strane Saveza,tipa "pa ponoviće se",pa neće se ponoviti,pa biće ovako,pa biće onako.Trebalo je uraditi ako i što se radi u pravim ligama širom evrope i svijeta,zaustaviti meč,vidjeti tačno do kog minuta i onda u određenom terminu u pravim uslovima odigrati ostalih 30,20 ili 10 minuta,nebitno..Samo se kod nas može napraviti ovakva lakrdija...16 bodova iz 11 utakmica je solidan rezultat,a tek me sad "bole" domaći porazi od Slavije i Sarajeva..tu da su uzeta bar 4 boda,sad bi bili 4.,a možda i 3.Ali otom potom,ne treba biti alav,do kraja ima još,dosta,slijedeći je Radnik,tu treba upisati TRICU,otići na 19 bodova i vjerovatno među prvih 6,a vjerujem da ova ekipa u konačnici može do dobrog plasmana...Bravo Rudar Prijedor!
Hoćete, hoćete...acovic1 je napisao/la:
Kod nas se kaže "nekom prije metar u g.u.z.i.c.u neko centimtar uglavu"i zato : Jeste prevarili smo vas i slijedeći meč ćemo vas rasturiti ,šta ćeš kad smo moćni.End of story!
Nista od toga,bodove ganjajte negde drugo ,Rudar grabi polako u Evropu,tako da nema vise prosipanja bodova kod kuceBijeljinacity je napisao/la:Ajmo sada 3 bratska boda iz Prijedora za opstanak!
K0MT je napisao/la:I dalje mislim da ste pokušali ukrasti i da ste lopovi.Samo vam ovaj put nije uspijelo. Nemoj mi prosipati ovdje mostarsku poštenost, jer da se vas pitalo vjerovatno bi se utakmica igrala danas. Sreća pa je savez ovaj put postupio ispravno. Hvala na čestitkama.
Ne znaš, pa pričaš gluposti.acovic1 je napisao/la:K0MT je napisao/la:I dalje mislim da ste pokušali ukrasti i da ste lopovi.Samo vam ovaj put nije uspijelo. Nemoj mi prosipati ovdje mostarsku poštenost, jer da se vas pitalo vjerovatno bi se utakmica igrala danas. Sreća pa je savez ovaj put postupio ispravno. Hvala na čestitkama.
Činjenice:
Da bi Povjerenstvo za natjecanje o nečemu odlučivalo uvjet je da se oštećena strana žali a to je ovdje Rudar.Rukovodstvo Rudara nije se žalilo nego je ostalo u Mostaru (kao i sve službene osobe) i čekalo nastavak prekinute ili novu tekmu .Delegat?On je isključivo odgovoran za ponavljanje utakmice i nitko od aktera nije imao primjedbu na njegovu odluku pa ni ljudi iz "Rudara".
Prema mojim informacijama "izvanrednu" sjednicu povjerenstva je sazvao direktor Sektora za natjecanje i upravljanje događajima Elmir Pilav[![]()
![]()
, inače aktivni nogometni djelitelj nepravde (za one koji se ne mogu sjetiti sudio nam je u Mostaru protiv Borca i podijelio 7 ili 8 kartona ni zašto) iako je prema pravilniku istu mogao sazvati samo predsjednik povjerenstva.Znači Pilav nije mogao sazvati izvanrednu sjednicu povjerenstva.
Dakle svi akteri ovog meča a to su oba kluba i službene osobe (suci,delegat) su bili suglasni o odigravanju nove tekme ali se onda javljaju "igrači" iz Sarajeva koji preko noći donose odluku onakvu kakvu su donijeli.
Na kraju ponavljam ,ako ovako i ostane svaka čast Rudaru jer su zasluženo vodili do prekida ali je previše očito kako su u sarajevska povjerenstva i komiteti ažurni kada je u pitanju Zrinjski i odluke na štetu Zrinjskog.Ali nema veze bilo je i jači od ovih kabadahija ali nisu uspjeli u naumu.MUKU MUČE DA NAS SPRIJEČE- SPRIJEČITI NAS NITKO NEĆE!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.