Ma imam snimljenu utakmicu i gledam vec treci put i svaki put se vise inzerviram. Pa mi bukvalno akcije jedne nismo sastavili, bili je par polupokusaja preko Visce i dvije dobre sanse koje su vise plod slucajnosti. Prva je Zukanovicev promasaj lopte glavom posle kornera Pjanica kada je ostao sam i drugi Luliceva kada se lopta odbila od Dzeke.emil02in je napisao/la:A šta gledat maglu [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND COLD SWEAT]AeGon099 je napisao/la:Imate snimak na Sport Klubu 2. Počinje drugo poluvrijeme..
BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Odg: RE: Re: BiH - Irska (Baraž)
- JohnCleese
- Kontakt:
Re: BiH - Irska (Baraž)
Nece Ukrajina ni ove godine procimostar_mo je napisao/la:nećemo, Ukrajina je rekorder ..5 puta je ispadala i nikad nije prošla baraž ..Sarmelino je napisao/la:Ako ispadnemo sad, hocemo l´ postat kakvi rekorderi po broju ispadanja u barazu?
Slovenija, Hrvatska , Njemačka, Francuska ..Grčka su bile kobne ..
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Re: RE: Re: BiH - Irska (Baraž)
O SheaSlevinKelevra je napisao/la:Mislim da postaje jasno da je Medunjanin jedan od najpodcjenjenijih (kakva rijec) igraca u historiji naseg fudbala. Lik je bitan za nas red nevjerovatno, posebno nakon Misketovog odlaska. I ko se sigurno vraca Ircima. Samo Walters?
Spaha,pratiš li me ?
Fuck Society
Fuck Society
Najjace je bilo poslije utakmice, Irci ptaju nas kako je pao gol, mi pitamo njih kako je pao gol. 

"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Trolu, o cemu lupas? Protiv ekipe koja se branila sa 10 igraca i koja se zna braniti, smo napravili najmanje 5 odlicnih prilika u prvom poluvremenu, i samo nasa nespretnost nas je kostala toga da nemamo vodstvo.Ferdinand je napisao/la: Ma imam snimljenu utakmicu i gledam vec treci put i svaki put se vise inzerviram. Pa mi bukvalno akcije jedne nismo sastavili, bili je par polupokusaja preko Visce i dvije dobre sanse koje su vise plod slucajnosti. Prva je Zukanovicev promasaj lopte glavom posle kornera Pjanica kada je ostao sam i drugi Luliceva kada se lopta odbila od Dzeke.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: RE: Re: BiH - Irska (Baraž)
I on je rovit cini mi se. Mozda ne bi bila losa stvar njegov povratak, jer bi se razbio stoperski dvojac koji je sinoc odigrao odlicnu utakmicu.GabrielBatistuta je napisao/la:O SheaSlevinKelevra je napisao/la:Mislim da postaje jasno da je Medunjanin jedan od najpodcjenjenijih (kakva rijec) igraca u historiji naseg fudbala. Lik je bitan za nas red nevjerovatno, posebno nakon Misketovog odlaska. I ko se sigurno vraca Ircima. Samo Walters?

Trolu, o cemu lupas? Protiv ekipe koja je realno bila za nabiti pet komada, nismo napravili niti jedne zrele akcije. Nekoliko puta je Visca ili sam oduzeo loptu ili lijepo utrcao po desnoj strani. Jedino ako je za tebe svaki ulazak u 16 prilika. Imali smo nekoliko POKUSAJA kao npr ona Mujdzina povratna lopta na Pjanice, ali reci da je to "odlicna prilika". Sve u svemu preskakali smo igru, gdje smo trebali biti najaci, potpuno otupili Pjanica, pa i Dzeko, jednom rijecju ruzni stakor je sve uradio u Irksu korist, ukljucujuci i klizavicu i maglu.SlevinKelevra je napisao/la:Trolu, o cemu lupas? Protiv ekipe koja se branila sa 10 igraca i koja se zna braniti, smo napravili najmanje 5 odlicnih prilika u prvom poluvremenu, i samo nasa nespretnost nas je kostala toga da nemamo vodstvo.Ferdinand je napisao/la: Ma imam snimljenu utakmicu i gledam vec treci put i svaki put se vise inzerviram. Pa mi bukvalno akcije jedne nismo sastavili, bili je par polupokusaja preko Visce i dvije dobre sanse koje su vise plod slucajnosti. Prva je Zukanovicev promasaj lopte glavom posle kornera Pjanica kada je ostao sam i drugi Luliceva kada se lopta odbila od Dzeke.
U Dablinu ce Irci igrati mnogo vise otvorenije pa je to nasa sansa, ali opet ce biti jos opasniji u kontrama.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Samo Hadzica umjesto Vede,Besic se i ovako vraca i Medunjanina,ne bi sumnjao u pobjedu...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- hule_barca
- Kontakt:
Izgubili smo veznog igrača nauštrb Ibiševića, i sredina nam je nestala. Da je recimo u paru sa Pjanićem bio neko tehnički jači od Cocalića možda bi i bili bolji, ali Cocalić je klasični destruktivac i nema puno fajde od njega u kreaciji igre, tako da se sve svelo na Pjanića kojeg su čekala po 2-3 irca u sredini. U uzvratu očekujem Džeku samog u napadu, a Vedu na klupi. Također Cocalića bih stavio u paru sa Spahićem, jer je brži od Šunjića, a vidjeli smo sinoć kako nam je odbrana spora. Irci preskaču igru i napadaju druge lopte, te je Cocalić savršen igrač za kontrirati tom sistemu, jer ima dobar skok i solidnu brzinu. U sredini očekujem Bešića, Medenog i Pjanketa i to neki trokut gdje će iza Pjanketa i Medenog igrati Bešić. Po stranama standardno Lulić i Višća za početak, a možda u nastavku u zavisnosti od rezultata, vratiti Lulu na beka, a Izeta na lijevo krilo.
Mes Que Un Club
Re: AW: RE: Re: BiH - Irska (Baraž)
[THUMBS UP SIGN]X31987 je napisao/la:[img]http://www.footballuser.com/formations/2015/11/1365669_Bosnia_and_Herzegovina.jpg[/img]
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Trudis se da sakrijes svoju kloniranost, a onda sebi ovo dopustis... Jah...Ferdinand je napisao/la: Trolu, o cemu lupas? Protiv ekipe koja je realno bila za nabiti pet komada, nismo napravili niti jedne zrele akcije. Nekoliko puta je Visca ili sam oduzeo loptu ili lijepo utrcao po desnoj strani. Jedino ako je za tebe svaki ulazak u 16 prilika. Imali smo nekoliko POKUSAJA kao npr ona Mujdzina povratna lopta na Pjanice, ali reci da je to "odlicna prilika". Sve u svemu preskakali smo igru, gdje smo trebali biti najaci, potpuno otupili Pjanica, pa i Dzeko, jednom rijecju ruzni stakor je sve uradio u Irksu korist, ukljucujuci i klizavicu i maglu.

GK: Begovic
RB: Mujdza/Vranjes
CB: Spahic
CB: Zukanovic/Cocalic
LB: Kolasinac
CDM: Besic
CM: Pjanic
CM: Medunjanin/Salihovic
RW: Visca
ST: Dzeko
LW: Lulic/Hajrovic
Pa nek on izabra koga preferira kod pozicije gdje imaju vise opcije ali ovako nesto bi trebalo biti, a i siguran sam da bi sa ovakvom postavom bi mogli dobiti rezultat kao 2-2 na primjer.
Pa nek on izabra koga preferira kod pozicije gdje imaju vise opcije ali ovako nesto bi trebalo biti, a i siguran sam da bi sa ovakvom postavom bi mogli dobiti rezultat kao 2-2 na primjer.
The only thing constant in life is change, dark times are always temporary and we can always come back to the light.
Prvo i zadnje ime u zagradama da se obrise i to je to.Zuko je napisao/la:GK: Begovic
Mujdza je mozda povrijedjen tako da je Vranjes opcija (mrzim ga ali nije bio los protiv Irske tako da je jedina opcija ako Mujdza ne moze igrati).Ferdinand je napisao/la:Prvo i zadnje ime u zagradama da se obrise i to je to.Zuko je napisao/la:GK: Begovic
Lulic je katastrofa, nema on NISTA da bi prosao jednom Coleman-a, ima razlog da su sve centarsute dosli od desne strane ili od Zukanovic-a kad je Lulic njemu dodao loptu. Hajrovic je izmislio fudbal za njega na krilo, Lulic bi trebali (nakon baraz) isprobati na centralni vezni kraj Pjanica jer tamo i igra u Laziu ali za sada na krilo i to maximum 60 minute eto samo zbog njegovo ime.
The only thing constant in life is change, dark times are always temporary and we can always come back to the light.
Zaista je cudo da ovoliki broj obicnih forumasa vidi sta je falilo a da shugosloven to nije vidio. Ovome gori nemam sta oduzeti a Boga mi niti dodati. Ali ko da gledam da ce nas ruzno pace iznenaditi neci u svom stilu tako da se nikada ne zna.hule_barca je napisao/la:Izgubili smo veznog igrača nauštrb Ibiševića, i sredina nam je nestala. Da je recimo u paru sa Pjanićem bio neko tehnički jači od Cocalića možda bi i bili bolji, ali Cocalić je klasični destruktivac i nema puno fajde od njega u kreaciji igre, tako da se sve svelo na Pjanića kojeg su čekala po 2-3 irca u sredini. U uzvratu očekujem Džeku samog u napadu, a Vedu na klupi. Također Cocalića bih stavio u paru sa Spahićem, jer je brži od Šunjića, a vidjeli smo sinoć kako nam je odbrana spora. Irci preskaču igru i napadaju druge lopte, te je Cocalić savršen igrač za kontrirati tom sistemu, jer ima dobar skok i solidnu brzinu. U sredini očekujem Bešića, Medenog i Pjanketa i to neki trokut gdje će iza Pjanketa i Medenog igrati Bešić. Po stranama standardno Lulić i Višća za početak, a možda u nastavku u zavisnosti od rezultata, vratiti Lulu na beka, a Izeta na lijevo krilo.
- MysticAladin
- Kontakt:
Captain4 je napisao/la:Očito nisi upućen , sa 0-0 Irska je na Euru.MysticAladin je napisao/la:
Ništa to nije gotovo. 0-0 bih i prije utakmice potpisao, jer znam koliko tvrdo igraju i podatak da su dva razlike izgubili samo od Španije i Portugala u .
0-0 sinoć! Aludiram na ono "razvalit ćemo ih kući" i te izjave. Meni je 0-0 sinoć izuzetno dobar rezultat jer mislim da su ofanzivno jako limitirani pa vjerujem da nas ne bi dobili u Dublinu.
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
Aladine,Jedino da bacis neku caroliju iz te tvoje lampe pa da onome ljepotanu pileci mozak malo povecas. Kako bi bolan potpisao 0:0 kod kuce i to kada Irci nisu kompltetni odnosno totalno nekompletni. U sto bi se uzdao u revansu, kada ce se koliko toliko kompletirati i igrati pred svojim navijacima? Ipak izgleda da Mesa nije usamljen u ovome kosmosu, ja sam pomislio da je unikat.MysticAladin je napisao/la:Captain4 je napisao/la:Očito nisi upućen , sa 0-0 Irska je na Euru.MysticAladin je napisao/la:
Ništa to nije gotovo. 0-0 bih i prije utakmice potpisao, jer znam koliko tvrdo igraju i podatak da su dva razlike izgubili samo od Španije i Portugala u .
0-0 sinoć! Aludiram na ono "razvalit ćemo ih kući" i te izjave. Meni je 0-0 sinoć izuzetno dobar rezultat jer mislim da su ofanzivno jako limitirani pa vjerujem da nas ne bi dobili u Dublinu.
Vidm da velika vecina vidi ono sto je vidljivo svakome ko je ikada na bilo koji nacin imao veze sa fudbalom. E sada, razlika izmedju mene i vecine je sto sam ja to vidio davnih dana i upozoravao da moze biti kobno, ali neki koji su danas najglasniji u osudi su STVARNO vjerovali da je tako trebalo, da je bilo PLANIRANO i ko zna kakve sve ne ludorije izmisljali da opravdaju idiotske poteze. Iskreno se nadam da ce pritisak uciniti svoje, da ce biti primoran da izvede normalnu formaciju na teren, a igraliste svakako nece moci poljevati, te da cemo proci ovaj krug i nastaviti sa dobrim igrama u barazau za SP. Tim imamo, par pozicija skripi ali do je oduvijek bilo tako i sa time treba zivjeti.
- MysticAladin
- Kontakt:
@Ferdinand
Uzdao bih se u njihovu nesposobnost da igraju i stvaraju šanse, u njihovu ofanzivnu limitiranost. 0-0 kući u knock-out fazi bi uvijek potpisao. Ako si jači, nema razloga da izgubiš gore, pa ne idemo Španiji.
I gore ćemo imati istu utakmicu, mi ćemo biti bolji na terenu, nikakvi navijači tu neće donijeti prevagu na njihovu stranu. Čak i poslije ovih 1-1, ja njima ne dajem više od 50% šanse da prodju.
Uzdao bih se u njihovu nesposobnost da igraju i stvaraju šanse, u njihovu ofanzivnu limitiranost. 0-0 kući u knock-out fazi bi uvijek potpisao. Ako si jači, nema razloga da izgubiš gore, pa ne idemo Španiji.
I gore ćemo imati istu utakmicu, mi ćemo biti bolji na terenu, nikakvi navijači tu neće donijeti prevagu na njihovu stranu. Čak i poslije ovih 1-1, ja njima ne dajem više od 50% šanse da prodju.
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.