Mislim, da se to odnosi, na reprezentativne kvalifikacije, s tim da, nema zabrane BiH - Srbija.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ImaHistoricar je napisao/la: ↑13 jun 2020, 22:40Mislim, da se to odnosi, na reprezentativne kvalifikacije, s tim da, nema zabrane BiH - Srbija.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Nađi na Google, tu informaciju, da je pouzdana i zvanična, pa je stavi na forum.Pantelija je napisao/la: ↑13 jun 2020, 22:45ImaHistoricar je napisao/la: ↑13 jun 2020, 22:40Mislim, da se to odnosi, na reprezentativne kvalifikacije, s tim da, nema zabrane BiH - Srbija.
Nema zabrane zvanicne ali svakako da se ti klubovi nece sastajati i igrati.
Napeto je onda bilo kada je Partizan igrao sa Budućnosti a ne npr sa Sarajevom i Dinamom
Napeto je onda bilo kada je Partizan igrao sa Budućnosti a ne npr sa Sarajevom i Dinamom
Mozemo ih izvuci, ali bez prisustva gostujucih navijaca. Uveli su to pravilo prije par godina. Ako je mec visokog rizika nema gostiju. Primjer zabranili su goste na utakmici Rijeka - Olimpiakos, iako Rijeka nema nikakav rivalitet sa Olimpiakosom. Razlog je prijateljstvo Grka sa navijacima Zvezde, tako da ako ih izvucemo bez gostiju ce biti.
7 1 2 1 0
-
- Kontakt:
Sta mislite hoce li previse uticati na nase igrace pauza pa gotovo 8 mjeseci,tri takmičarske utakmice od decembra do augusta.

-
- Kontakt:
Ako je tako Uefa odlučila, nađite tu informaciju na Google, na nekom pouzdanom portalu i stavite na forum.A Rijeka i Olimpiakosom, su igrali bez gostujučih navijača, jer su se klubovi tako dogovorili, Uefa sa tim, nema nikakve veze.stb je napisao/la: ↑13 jun 2020, 23:18Mozemo ih izvuci, ali bez prisustva gostujucih navijaca. Uveli su to pravilo prije par godina. Ako je mec visokog rizika nema gostiju. Primjer zabranili su goste na utakmici Rijeka - Olimpiakos, iako Rijeka nema nikakav rivalitet sa Olimpiakosom. Razlog je prijateljstvo Grka sa navijacima Zvezde, tako da ako ih izvucemo bez gostiju ce biti.
ma nek Vardar ostane bez licence i Alashkert bez titule dosta, Celje kao nenosilac nije bas neka sreca, bolje sa Folom iz Luksemburga igrati tri put nego sa Slovencima, nije da ih ne mozemo izbaciti al jbg kad vec dobijes taj status nosioca hoces da izbjegnes klubove koji su kvalitetom iznad tebe ili tu negdje u tvom rangu, tako da treba za Olimpiju navijati
Pyro is not a crime !
Pa ako je repkama zabranjeno, koja je logika da klubovi igraju?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Ma nek dodju ocam, kasikara pripremit i sa nadvoznjaka na cigalanama odozgo bacat na njih. Kom obojci, kom opanci 
Mogu i molotovljevi kokteli ako su im drazi, ruski su

Mogu i molotovljevi kokteli ako su im drazi, ruski su

Moja greskaHistoricar je napisao/la: ↑13 jun 2020, 23:26Ako je tako Uefa odlučila, nađite tu informaciju na Google, na nekom pouzdanom portalu i stavite na forum.A Rijeka i Olimpiakosom, su igrali bez gostujučih navijača, jer su se klubovi tako dogovorili, Uefa sa tim, nema nikakve veze.

Ma svejedno mi fakat, uostalom bolje ih je izbjeci da imamo neku sansu za 3. pretkolo. Eventualno da neko donji iznenadi i preuzme koeficijent nekog jaceg pa da naletimo na njih, to bi bas super bilo.
7 1 2 1 0
-
- Kontakt:
Ma samo, da i zvanično postanemo nositelji, u prvom pretkolu. Bitno je, to prvo pretkolo proči, a koliko vidim, tu je samo taj Djurgarden zeznut.stb je napisao/la: ↑13 jun 2020, 23:38Moja greskaHistoricar je napisao/la: ↑13 jun 2020, 23:26Ako je tako Uefa odlučila, nađite tu informaciju na Google, na nekom pouzdanom portalu i stavite na forum.A Rijeka i Olimpiakosom, su igrali bez gostujučih navijača, jer su se klubovi tako dogovorili, Uefa sa tim, nema nikakve veze.![]()
Ma svejedno mi fakat, uostalom bolje ih je izbjeci da imamo neku sansu za 3. pretkolo. Eventualno da neko donji iznenadi i preuzme koeficijent nekog jaceg pa da naletimo na njih, to bi bas super bilo.
Naši klubovi generalno dobro prolaze sa Skandinavcima. Mi smo izbacivali Helsinborg, Orebro i Haugesund. Kone su izbacile Lillestorm, a Slavija Aalborg. Ako se ne varam, jedini poraz naših klubova od Skandinavaca je Željezničar protiv AIKa. A realno, i Haugesund i Helsinborg su bili favoriti protiv nas, Lillestorm protiv Želje, Aalborg protiv Slavije. Ne ležimo im nikako. 
Tako da se ne treba bojat ni Djurgardena.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Zadnja tri, naša evropska protivnika, bile su tri najgore i najteže ekipe, koje nam je ždrijeb mogao donijeti (Atalanta 2018, Celtic i Bate 2019).Ne vjerujem, da se ikada, prije nas, nekoj evropskoj ekipi desilo, da joj tri uzastopna evropska ždrijeba, donesu tri najteža protivnika.Donekle razumijem, dozu straha, kod mnogih naših navijača, uoči ždrijeba.skoroalen je napisao/la: ↑14 jun 2020, 01:11Naši klubovi generalno dobro prolaze sa Skandinavcima. Mi smo izbacivali Helsinborg, Orebro i Haugesund. Kone su izbacile Lillestorm, a Slavija Aalborg. Ako se ne varam, jedini poraz naših klubova od Skandinavaca je Željezničar protiv AIKa. A realno, i Haugesund i Helsinborg su bili favoriti protiv nas, Lillestorm protiv Želje, Aalborg protiv Slavije. Ne ležimo im nikako.
-
- Kontakt:
Ne znam za vas ali ja sam vazda prizeljkivao skandinavce po tim pretkolima... Kad god smo imali "slabijeg" protivnika mi smo ispadali ili se patili (Kukesi, Zeta, Libertas, Hibernians, Zaria). A kad god smo bili autsajderi mi smo dobro prolazili, mozda nismo prosli ekipe ali smo se pokazali kao jako tvrd orah bez blamaze (Cluj, Genk, Orebro, Helsingborg, Levski, Atromitos).
Al ovo sto smo imali protivnik (Celtic, Borussia, Atalanta, Dynamo)... To je bas druga dimenzija iako smo i tu znali bljesnuti.
Al ovo sto smo imali protivnik (Celtic, Borussia, Atalanta, Dynamo)... To je bas druga dimenzija iako smo i tu znali bljesnuti.
Ja opste nemam neki strah od bilo koje ekipe, pa ni su to van zemaljci, borusija nas je na kosevu uzela 2-3 celtik 1-3 vodili protiv njih besikatss atlanta 2-2, jesu nas izbusili u jednoj od dvije utakmice, jedino nas je cimi se bas izjebo bazel u obje utakmice bas. Pa dinamo kijev 0-1 na kisevu tamo 4:0.
A sad smo mnogi jaci od bilo kad kad smo igrali euro tekme, prije pola ovih utakmica bili na grahu i virsli. Ja sam ubjeden da bi ova ekipa trenutna pobjedila svaku ekipu odrata pa vamo
A sad smo mnogi jaci od bilo kad kad smo igrali euro tekme, prije pola ovih utakmica bili na grahu i virsli. Ja sam ubjeden da bi ova ekipa trenutna pobjedila svaku ekipu odrata pa vamo
ma nije poenta da postoji strah od neke ekipe, da nismo nosioci recimo, a Djurgarden jeste pa sigurno je da bismo njih prizeljkivali mnogo prije ekipa tipa Zvezde, Celtica, Qarabaga, Astane,Ludogoreca i da ne nabrajam, ali poenta je ovdje da smo skoro pa nosioci i u takvoj situaciji itekako bi nam odgovaralo da dobijemo sto slabijeg protivnika da bez nekog veceg srkleta prodjemo dalje, pa sta god bilo u tom drugom pretkolu jer itekako bismo dobili na samopouzdanju, rasterecenije bi usli u to drugo pretkolo jer smo autsajder a i na kraju krajeva bi imali sigurno 3. pretkolo EL uz status nosioca i slicne protivnike kao u ovom prvom pretkolu, zbog svega toga bi lijepo bilo izbjeci ekipe koje ne bismo mogli proci bas tako lahko iako jesu prolazni, i taj Djurgarden i Dinamo Brest i oni Gruzijci i Celje ako bi bilo prvak
Pyro is not a crime !
Dobro jutro Sarajevo šampion i branilac titule premijer lige se zove imenom tvojim !!!
ISTINA ZA VEDRANA!
-
- Kontakt:
Posljednji par godina uefa je promijenila sistem kvalifikacija. Sad bude poludirigovano, par dana pred izvlacenje naprave grupe i samo mozes dobiti tih 5-6 timova i uglavnom su to timovi istočnog bloka po jedan tim bude zapadnije. Tako da u posljednje vrijeme nasi timovi manje idu u skandinaviju, ma da i mi i zrinjski smo bas izvukli te najteze protivnike iz zapadne Europe, Atalantu, Utreht, Celtica. Ma da je pitanje kako ce ove godine sve to izgledati zbog Corone vrlo moguce da prave ove grupe da se sastaju timovi iz regijona zbog putovanja. Vidjet ćemo 17 juna cinim se ce se vise znati sta i kako.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Valja otići u Finsku jaraneajdohordas je napisao/la: ↑14 jun 2020, 02:13Ne znam za vas ali ja sam vazda prizeljkivao skandinavce po tim pretkolima... Kad god smo imali "slabijeg" protivnika mi smo ispadali ili se patili (Kukesi, Zeta, Libertas, Hibernians, Zaria). A kad god smo bili autsajderi mi smo dobro prolazili, mozda nismo prosli ekipe ali smo se pokazali kao jako tvrd orah bez blamaze (Cluj, Genk, Orebro, Helsingborg, Levski, Atromitos).

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Tatamata1946, Vanja8 i 20 gostiju.