AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ma svake sezone ista prica, pocevsi od forme, igraca, transfera, trenera, povreda.. Evo pisu da je navodno postignut dogovor sa Conteom, da nas preuzima na kraju sezone. Imali istine u ovome?
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Pa vec duze vrijeme se prica, cak su neke novine prenijele da je postignut dogovor da dodje na ljeto. Ne znam, ja licno ne vjerujem u to jer Conte nije tip trenera koji bi trpio ovu hijerarhiju u klubu, al' ko zna...
oficijalni twitter milana objavio sliku onog navodnog ofsajda
koji kretenizam, sad se pocelo i time sluziti 
oficijalni twitter milana objavio sliku onog navodnog ofsajda

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
I Galijani je bijesan, navodno su u studio posle utakmice kada se vrsila analiza, linije koje pokazuju da li je offside ili nije, nisu bile kako treba, tacnije bile su krive, samo da se zataska pobjeda lopova. Vjerujem da je Gale u pravu, puno toga im se navlaci u korist. Naravno to nije opravdanje za nas poraz, da su bolji bolji su, da su zasluzili pobjedu jesu, ali ovakve sudijske pogreske im zaista ne trebaju, cak je i kod drugog gola postojao prekrsaj nad Lopezom, a i svirala se ruka Pazziniju koje uopste nije bilo..
A to sto se tice Conte-a pravo bi nam legao, i evo vec duze vrijeme se povlazi neka prica za njega. Jedno je tacno gdje ima vatre ima i dima, i cam Conte je izjavio da ne bi imao nista protiv preuzimanja Milana, i da je razocaran savezom Italije sto mu ne udovoljavaju oko reprezentacije, tako da sve je moguce. Volio bi da dodje da pojedini krv propisaju a ne da se sepore po terenu.
A to sto se tice Conte-a pravo bi nam legao, i evo vec duze vrijeme se povlazi neka prica za njega. Jedno je tacno gdje ima vatre ima i dima, i cam Conte je izjavio da ne bi imao nista protiv preuzimanja Milana, i da je razocaran savezom Italije sto mu ne udovoljavaju oko reprezentacije, tako da sve je moguce. Volio bi da dodje da pojedini krv propisaju a ne da se sepore po terenu.

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- GoonerGirl
- Kontakt:
Dobila sam od admina preporuku da se ispričam na ovoj temi.
Pa evo izvinjavam se svima koji su se našli uvrijeđeni.
Pa evo izvinjavam se svima koji su se našli uvrijeđeni.
Victoria Concordia Crescit
Mah ok je, nisi vala nikog direktno vrijedjala a sve dok je tako diskusija je dobro dosla, naravno u opsegu koji se tice Milana. Barem si na kratko vrijeme unijela malo zivosti i humora na ovoj temi. Sto za nas napacene Rossonere puno znaci 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Poli se posvađao s tehnickim osobljem kluba nakon sto je zamjenjen, majku mu **** ja bih njega nabio na bajrak da se vijori ispred Milanela 

vidi linija bog te mazno

Ma mene bi bilo sramota poslije onakve igre izvlaciti se na ofsajd i to je ono sto meni smeta, skrecu paznju sa bitnog na ono nebitno.
I sto je najgore, nije bio ofsajd, postoji razlog zasto linije nisu paraleleno postavljene (onaj ko se razumije u to bi znao bolje pojasniti), a nasi su ispali nevidjene budale i glupani da me je iskreno stid u njihovo ime.
Pa cak i da je bio usrani ofsajd, je li to opravdanje za losu igru i primljena 3 gola? Pa mi covjece ovdje raspravljamo o yebenim milimetrima (koje bih tolerirao sudijama jer ljudi nisu yebeni strojevi i masine da u sekundi procesiraju ko je blize golu) umjesto da pricamo o pravim problemima ovog kluba.
daj ba, kakav nam se ovo trol zakacio na temu, cuj admin zamolio da se izvini.
I sto je najgore, nije bio ofsajd, postoji razlog zasto linije nisu paraleleno postavljene (onaj ko se razumije u to bi znao bolje pojasniti), a nasi su ispali nevidjene budale i glupani da me je iskreno stid u njihovo ime.

Pa cak i da je bio usrani ofsajd, je li to opravdanje za losu igru i primljena 3 gola? Pa mi covjece ovdje raspravljamo o yebenim milimetrima (koje bih tolerirao sudijama jer ljudi nisu yebeni strojevi i masine da u sekundi procesiraju ko je blize golu) umjesto da pricamo o pravim problemima ovog kluba.
daj ba, kakav nam se ovo trol zakacio na temu, cuj admin zamolio da se izvini.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Nije valjda da mislite da je ovo stvarno djevojka, neka trolčina nas zayebava.
Forza Milan!
Druze ovo bi jedino Fazliji oprostio sto nije svirao, a ovo ostalo
niko se ne izvlaci na to, svi mi kazemo da smo losi i da igramo lose, pa ne moraju nas jos i ove sudijske greske yebavat, dosta je pippo

niko se ne izvlaci na to, svi mi kazemo da smo losi i da igramo lose, pa ne moraju nas jos i ove sudijske greske yebavat, dosta je pippo

Problem je sto niko ne prica o tom ofsajdu, cak se zvanicno izjasnilo da ga nije bilo. Tim gore kad zvanicni akaunt postavi jednu ovakvu sliku, bez da se prethodno provjerila tacnost istog.
Izvlacenje na sudije je znak koliko smo nemocni. I ocajni.
Izvlacenje na sudije je znak koliko smo nemocni. I ocajni.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ko se zvanicno izjasnio da ga nema. Juventus i ovi hedalji u studiju koji su radili analizu 

Juve sa ovom igrom moze da sanja LP, MIlan je los to stoji, ali nisu me ni oni odusevili...u LP nece biti navlacenja, neće biti da Evra 73 puta faulira krilnog igraca da ne dobije žuti, ako je u polar koraka iz odbrane sviraće se offside, ako napadač samo malo dirne protivničkog golmana pogotovo kad ispucava loptu svirace faul... 

-
- Kontakt:
Moj @Milanist kad ti covjek cita komentare koji nije gledao utakmicu rekao bi da su vas sudije pobjedile.
Ako cemo bit realni i cist penal za Juve nije svirao,nit je bio korner iz kojeg ste dali gol.
Ako cemo bit realni i cist penal za Juve nije svirao,nit je bio korner iz kojeg ste dali gol.
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922
VFC1922
Bio ofsajd ili ne nas je Juve ubio, ekipa je skroz loša i sama igra je očajna. Ako se i dalje nastavi dovođenje polovnjaka iz Genoe, Bergama, Chieva onda nas niko spasiti neće. Nama nema spasa bez ulaganja u kvalitetne igrače ili makar dovođenje mladih i talentovanih iz Brazila ili Holandije. Galianiu se digne ona stvar i on dovede nekog penzionera umjesto da imamo skaute i stručnjake koji mogu pronaći nekog talenta kad već nemamo 20+ mil. za neku mašineriju.
Forza Milan!
Galiani iskusno skreće pažnju sa ključni stvari vezani za Milan, pa priča smiješne priče o kontroli medijima od strane Juventusa, što je još veća glupost, jer najviše se Juventus pljuje po tim istim medijama.
Čudno da nije ovo spomenuo kad je već pravedan
. Izjava Inzaghia “Iskreno, s klupe mi se činilo da je Tevezov pogotka neregularan, ali gledao sam snimku i sve je regularno na kraju.”
Morao sam odgovoriti, jer milanist mnogo hejta u zadnje vrijeme

Morao sam odgovoriti, jer milanist mnogo hejta u zadnje vrijeme

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Mora se Galliani buniti jer se prikazuju neke namontirane slike.
Naravno da ofsajd nije opravdanje za poraz.
Naravno da ofsajd nije opravdanje za poraz.
Forza Milan!
Druze vratis se koji post unazad i vidis da to sto ti kazes nije tacno. Tmo ces naci da sam lijepo i na cistom bosanskom napisao da sto se tice igre da je Juve zasluzio pobjedu, i da su puno bolja ekipa od Milana. A isto tako sam napisao i da ovakve odluke ne bi trebale da se desavaju jer stete ugledu kako klubu tako i ligi.Juventino1995 je napisao/la:Moj @Milanist kad ti covjek cita komentare koji nije gledao utakmicu rekao bi da su vas sudije pobjedile.
Sami procjenite, s tim da vodite računa o prespektivi. Nabolji način da pratiš linije na terenu u odnosu na liniju na centru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.