Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Bolji je Jordan po meni od njega u svim odbranbenim segmentima, ali dobro, necemo sada siriti temu...viKK je napisao/la:deandre jordan je skoro identičan tip igrača (samo bolji skakač) pa ga opet nitko ne naziva panjinom..
slažem se, ali zaboravio sam navesti da govorim samo o ofanzivnoj igri jer očigledno se ovdje najviše kritikuje i gleda plumleejeva igra u napadu.._dreamer_ je napisao/la:Bolji je Jordan po meni od njega u svim odbranbenim segmentima, ali dobro, necemo sada siriti temu...viKK je napisao/la:deandre jordan je skoro identičan tip igrača (samo bolji skakač) pa ga opet nitko ne naziva panjinom..
Janez je napisao/la:@emir79
Da da ima i ova mjesta samo što smo mi malo previše subjektivni i nastrojeni prema Mirzi pa imamo otpor prema svakom novom treneru radi prethodnih iskustava. Kad se sjetim Kidda bio je veći neprijatelj ove države nego ne znam ko, a onda na kraju ljubili mu ćelavicu.![]()
Ali kad čekaš pola noći da ga ubaci u igru, a on daje drugima šansu moraš ga napasti. Sve u svemu Hollins fino radi treba vremena još da sve legne na svoje mjesto biti će uspona i padova i ekipe i Mirze. A i sam Hollins je izjavio ( @vedator postavio) da je Mirza imao i 7 skokova nije samo trica tako da očigledno on cijeni sve kod igrača ne samo poene.
Chinaglia je napisao/la:neka dođe u Netse i počne nas nervirat', pa ćemo da vidimo