Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Chinaglia
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la Chinaglia » 30 dec 2014, 11:55

eno budale na Real GM-u maštaju u osvajanju prstena, pa guraju Teleta u trade, kao nije igrač koji će im donijeti prsten :lol: pa ne znam kakve tradeove da naprave, ili da krenu u rebuilding, nema njima pomoći :D guraju ga u Kingse :D

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 30 dec 2014, 11:55

Panjina panjina, pa sto ga ne zaustave onda.. Nazovi NBA trenere pa im reci sta da rade,kako da ga limitiraju.. Plumlee je u odlicnoj formi, i jaaako je mlad, moze samo napredovati

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 dec 2014, 11:57

ma, za mene je panj, svakom njegovo :D

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 30 dec 2014, 11:59

deandre jordan je skoro identičan tip igrača (samo bolji skakač) pa ga opet nitko ne naziva panjinom..

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 dec 2014, 12:04

neka dođe u Netse i počne nas nervirat', pa ćemo da vidimo :kafa:

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 30 dec 2014, 12:13

viKK je napisao/la:deandre jordan je skoro identičan tip igrača (samo bolji skakač) pa ga opet nitko ne naziva panjinom..
Bolji je Jordan po meni od njega u svim odbranbenim segmentima, ali dobro, necemo sada siriti temu...

Mirza je mogao i morao biti u dosadasnjem dijelu sezone ipak malo konstantniji s obzirom na sve, ostao mi je nedorecen... Nadam se da ce dignuti formu u ostatku sezone.. Jedina pozitivna stvar je sto je poceo forsirati ulaz i nadam se da ce tako i ostati... Odbrana je u zadnje vrijeme bila kriticna, ali ja se opet nadam da ce se popraviti...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 30 dec 2014, 12:18

_dreamer_ je napisao/la:
viKK je napisao/la:deandre jordan je skoro identičan tip igrača (samo bolji skakač) pa ga opet nitko ne naziva panjinom..
Bolji je Jordan po meni od njega u svim odbranbenim segmentima, ali dobro, necemo sada siriti temu...
slažem se, ali zaboravio sam navesti da govorim samo o ofanzivnoj igri jer očigledno se ovdje najviše kritikuje i gleda plumleejeva igra u napadu..

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 30 dec 2014, 13:59

da l' bi mu legao potpis za Utah? vidim da im treba PF :D

inače, navijači Kingsa bi voljeli Teleta :D

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 30 dec 2014, 14:40

Nemoj ga tamo da nam mečevi budu u 3h :nene: :nene: Ako će da ide neka bude u neku ekipu vremenski bliža nama :urnebes: :mrgreen:

PS.

Extra nastup sinoć u odnosu n prošle mečeve samo neka je dvocifren i bez onih 0 po meču. A posebno me Hollins oduševio opet sa komentarom fkt je lik kralj sa izjavama, prvo ona za kraljevsku porodicu, pa sad ovo za Mirzu i Djeda Mraza :rol: :P

Edit.

[youtube][/youtube]

#Redžobrat :tokralju: :tokralju:

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 30 dec 2014, 15:14

Postaje mi drag ovaj Hollins :salut:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 30 dec 2014, 15:26

Ocigledno da smo svi prenaglo reagovali na Hollinsa, a nismo uopste dali covjeku sansu.
Hollins po svemu sudeci dosta vjeruje Teletovicu i daje mu itekako dobru minutazu i onda kada Teletovica ne ide. Evo Teletovica je krenulo nakon povrede. Treba shvatiti i Hollinsa da mu je ovo prva sezona u Brooklynu, a preko noci se nista ne moze uraditi. Shvatio je i on da Teletovic funkcionise samo sa Williamsom, i evo zadnjih nekoliko utakmica skoro pa zajedno ulaze sa klupe.

Ne bih rekao da je Teletovic jutros poceo da igra pred kraj utakmice.Teletovic je izmedjuostalog imao i 7 defanzivnih skokova i pokazao dosta dobru odbranu. Jasno je da je povreda uticala na njegov pad igre, ali Teletovic se polahko vraca, a veceras ocekuje dobru igru, posto je Teletovic uvijek nabrijan na Chicago i dosta dobro odigra protiv njih.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 30 dec 2014, 16:07

Ako se ne ustabili dzaba sinosnja partija. Procenat za tri mora nekako podic na 37-38 %...Lanjskih 39% bice tesko dohvatit, ali ne i nemoguce ako sastavi mjesec-dva dobre forme.

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 30 dec 2014, 16:21

@emir79

Da da ima i ova mjesta samo što smo mi malo previše subjektivni i nastrojeni prema Mirzi pa imamo otpor prema svakom novom treneru radi prethodnih iskustava. Kad se sjetim Kidda bio je veći neprijatelj ove države nego ne znam ko, a onda na kraju ljubili mu ćelavicu. :mrgreen: :rol: Ali kad čekaš pola noći da ga ubaci u igru, a on daje drugima šansu moraš ga napasti. Sve u svemu Hollins fino radi treba vremena još da sve legne na svoje mjesto biti će uspona i padova i ekipe i Mirze. A i sam Hollins je izjavio ( @vedator postavio) da je Mirza imao i 7 skokova nije samo trica tako da očigledno on cijeni sve kod igrača ne samo poene. :thumbup:

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 30 dec 2014, 18:15

30 min proveo u igri :thumbup:

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 30 dec 2014, 18:40

Hollins je inteligentan covjek prije svega , citao sam bas neki opsiran intervju kad je preuzeo bkn i prica opcenito o svom zivotu. U njegovo vrijeme je bilo potrebno puno truda i rada da kao jedan afro amerikanac dodjes gdje je on sad.... Skromna igraca karijera o tome necu ni pisat al i sam kaze da je iz svoje igre prenjeo sve na svoju trenersku filozofiju dakle borba do samog kraja. Ali tu ima jedan fazon njegov pristup igracima on ga nikako ne mjenja ponekad je prestrog , mirzu je barem 3-4 puta izvukao iz igre odma nakon greske u odbrani da ga izkritikuje ja cisto sumnjam da bas svaki put takav pristup moze pomoci igracu. On je covjek koji bi fudbalu navijao za Stoke , jednostavno odbrana mu je sve pa tek onda napad. Mislim da mu je mirza ok i da mu se dopada samo zato sto mirza daje sve od sebe i na treningu i na parketu medjutim vjerujem da mu smeta to sto mirza nema prostora da postane neki koristan defanzivac uvijek ce biti igrac koji igru gradi napadom , on kad pogadja u napadu ima bolje i odbranu...

Bruklin igra toplo hladno na rubu raspada ako se mene pita , puno je pitanja premalo odgovora. Ni sam GM ni treneri ni strucni stab ne znaju sta zele i sta da rade. Da li da pokusaju idalje sa brookom d willom ili da ciste ekipu da se ostavi plumlee i da se okrenu pikovima... Projekt koji je od samog pocetka nezdrav , natrpavali su roster bez ikakve potrebe igracima kao sto je crash koji je vec i sezonu prije toga pokazivao znakove opadanja , kardasijen je tip igraca koji ce u ekipi koja ima sistem fino funkcionisati ali oni nisu imali nikakav sistem , reggie evans ce svugdje igrati ali specifican tip igraca kojeg moras bas uklopiti da bi bio od neke koristi zbog njegove igre u napadu koja ne postoji. U svemu tome je najvise mirza najebao njegova pozicija je uvijek bila krcata... MIslim da mirzi treba trener kao pop ili kidd ljudi koji imaju neki malo europski pristup kosarci , takodje ekipe kao atlanta , mozda i toronto bio bi od koristi i u dallasu ( ne zamaram se rosterom govorim onako o karakteru ekipa i odnosu prema EU igracima )... Medjutim ono sto sto stoji to da ima svojim 20 ak minuta i koje mora koristiti ovaj mjesec je blago receno katastrofa pod hitno mora podici procenat trojke , nadam se da ce igrat sto vise sa deronom jer onda ima prostora i za ulaze , do kraja sezone ocekujem barem 12 ppg sve ostalo mi je blago razocaravajuce , mislim da komotno moze i do 5 rpg jer je taj segment igre davno popravio , uz to sto meni izgleda kao melem za oci je to sto ima preko 1 asistencije sto je stvarno fino za role igraca koji igra poziciju koja i ne treba da ima asistancije...

Sve u svemu veceras gledam protiv cikaga , mislim da nece nista uradit njemu cikako nikako ne lezi nekako premekano udje u utakmicu cikago igra agresivnu odbranu jos mu je match up najgori moguci sa Tajom , ugl ako nista barem neka ostane na prosjeku od ovih 10 11 poena uz 50 % trice veceras...

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 30 dec 2014, 19:54

Janez je napisao/la:@emir79

Da da ima i ova mjesta samo što smo mi malo previše subjektivni i nastrojeni prema Mirzi pa imamo otpor prema svakom novom treneru radi prethodnih iskustava. Kad se sjetim Kidda bio je veći neprijatelj ove države nego ne znam ko, a onda na kraju ljubili mu ćelavicu. :mrgreen: :rol: Ali kad čekaš pola noći da ga ubaci u igru, a on daje drugima šansu moraš ga napasti. Sve u svemu Hollins fino radi treba vremena još da sve legne na svoje mjesto biti će uspona i padova i ekipe i Mirze. A i sam Hollins je izjavio ( @vedator postavio) da je Mirza imao i 7 skokova nije samo trica tako da očigledno on cijeni sve kod igrača ne samo poene. :thumbup:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

MartinScorsese
Kontakt:

Post Postao/la MartinScorsese » 30 dec 2014, 20:06

Chinaglia je napisao/la:neka dođe u Netse i počne nas nervirat', pa ćemo da vidimo :kafa:
:rol:

juanitomaravillaa
Kontakt:

Post Postao/la juanitomaravillaa » 30 dec 2014, 21:29

Garnet ne bi trebo veceras igrat?

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 31 dec 2014, 00:24

postoji li nacin da pratim vecerasnju tekmu preko ipada ili android telefona

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

semir01
Kontakt:

Post Postao/la semir01 » 31 dec 2014, 00:33

@Tim Bontemps
Judging by the fact Kevin Garnett just walked in without a bag, I am assuming he won't play tonight.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: galia95, MElloo i 18 gostiju.