Zasto kralju?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Prije se dovodio u vezu sa nama, ali nije on taj kalibar po meni.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Ma kakav ba Fajić, pratite li vi našu ligu ikako jbte....
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sad čitam, vrlo vjerovatno smo to mi kad skontaš da će liga dobiti +1 stranca, stvara se neki prostor za njega. Ovo su samo nagađanja ali vjerujem da je Emir ponudio nešto.Napapijri je napisao/la: ↑13 jun 2020, 10:44Evo Musija kaze da postoje bas konkretne ponude i iz BHPL za Fanima. Vjerujem da je jedna od tih i nasa. Sudeci po kontekstu, nisu te ponude slabije od stranih.
P.S. Manev nece produziti sa Velezom. Besim, Milicevic, Manev i Dupovac je odlicna rotacija, s tim sto Milicevic moze i na prirodnu poziciju zadnjeg veznog. Kurdic i Besic posudba u Mladost i Olimpik.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ne znam sto raja ne gotive Sadikua i Hodzica (hajd i razumijem donekle) , za njih dobili po 300 keura . sad mozda i ne mozemo imaju ugovore , e sad nacin na koji su otisli ? No nisu dzaba , vise za njih uzeli (1,2 millKM ) 20x , nego sto su nas kostali . za jednog Stanojevica (200 keura) .
Nemojte psovati
Nemojte psovati

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Gdje citate to za musiju?
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Hadzija pod hitno mora poceti slagati jaku ekipu za narednu sezonu.
Zrinjski se ozbiljno pojačava. Evo danss i zvanično, Rustemovic raskinuo ugovor...

Zrinjski se ozbiljno pojačava. Evo danss i zvanično, Rustemovic raskinuo ugovor...
M. Fanimo je po meni najbolje krilo lige 1 na 1. Uz zo ima i solidnu zavrsnicu a cak i u ekipi kao mladost sto je jako dobro je radio defanzivno. Pod tim mislim da kao najbolji igrac ekipe nije zapostavljao defanzivu.
Mislim da bi se kod nas idealno uklopio posebno zbog rahmana i susica koji znaju vrlo dobro podvaliti loptu.
Nama upravo to i nedostaje , igra 1 na 1 da se napravi visak, kada dodju ove ekipe da se brane. Da ne pricam o kontrama kada imamo pozitivan rezultat na jacim gostovanjima. Nema beka i stopera u ligi koji moze fanima zaustaviti.
Sto se tice nasih bivsih akademca, definitivno bih obratio paznju na Sadikua. Inteligentan igrac, sa ekstra tehnikom sa loptom. Od njega moze izrasti strasan stoper. Obavezno ga pratiti.
Sto se tice Suareza, tesko da ce on psihicki se ikad vratiti. Od igranja za benfiku i barselonu do mladosti. Sad je na njemu hoce li iskoristiti potencijal. A ima na mnogo toga da radi da bi uspio biti zanimljiv nama.
Mislim da bi se kod nas idealno uklopio posebno zbog rahmana i susica koji znaju vrlo dobro podvaliti loptu.
Nama upravo to i nedostaje , igra 1 na 1 da se napravi visak, kada dodju ove ekipe da se brane. Da ne pricam o kontrama kada imamo pozitivan rezultat na jacim gostovanjima. Nema beka i stopera u ligi koji moze fanima zaustaviti.
Sto se tice nasih bivsih akademca, definitivno bih obratio paznju na Sadikua. Inteligentan igrac, sa ekstra tehnikom sa loptom. Od njega moze izrasti strasan stoper. Obavezno ga pratiti.
Sto se tice Suareza, tesko da ce on psihicki se ikad vratiti. Od igranja za benfiku i barselonu do mladosti. Sad je na njemu hoce li iskoristiti potencijal. A ima na mnogo toga da radi da bi uspio biti zanimljiv nama.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- RajaBa1983
- Kontakt:
Pa već imamo jaku ekipu za narednu sezonu

samo je treba još malo ojačati

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
-
- Kontakt:
Pantelija je napisao/la: ↑13 jun 2020, 11:16M. Fanimo je po meni najbolje krilo lige 1 na 1. Uz zo ima i solidnu zavrsnicu a cak i u ekipi kao mladost sto je jako dobro je radio defanzivno. Pod tim mislim da kao najbolji igrac ekipe nije zapostavljao defanzivu.
Ako ko zna , znamo @Panta i ja

-
- Kontakt:
-----------------------Dizdarevic
Sabanovic (? U21) Sadiku , Besic , Pidro
Sabanovic (? U21) Sadiku , Besic , Pidro
Ako i od koga ima konkretnu ponudu iz BiH onda je to Sarajevo, Zrinjski i Tuzla City ostali sigurno ne barataju bas sa parama
Pa stvarno ne kontam pored Merse i Hareta za ligu ne treba jaci, za evropu treba ali ti treba i brz i jak, znaci govorimo o napadacu od milion-dva....u ligi nema takvih...znaci Fajic izuzev trenera u akademiji mozda nema nikakvog mjesta ali bas nikakvog...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Enin je ogromno pojacanje za njih na zadnjem veznom, ne znaju ni oni koliko jos dok ga ne vide na terenu....
Srecom Arezina je 2 koraka nazad naspram sovsica i curjurica....
- ElCartel11
- Kontakt:
Samo se nadam bas bas dobrim igracima sa stranim drzavljanstvom. Da budu ta prevaga na terenu i da odskacu od ostatka ekipe.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 62 gosta.