FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Trebaju nam oba beka hitno.
Mislim da Hebibović i Pidro neće biti ni približno nivou na kojem su bili, a i da budu to nam je plus samo za ligu, ali ne i za Evropu.
Mislim da Hebibović i Pidro neće biti ni približno nivou na kojem su bili, a i da budu to nam je plus samo za ligu, ali ne i za Evropu.
ma ok je imas pravo da pises al govorim o cinjenici da je enin dok mi ovo pisemo vjerovatno vec presao u zrinjskiHistoricar je napisao/la: ↑12 jun 2020, 19:29Napišem, upravu si, ali za igrače, koji posjeduju kvalitet.fera je napisao/la: ↑12 jun 2020, 19:20Legendo ti to napises za skoro svakog igraca iz lige koji je slobodan, jedino te za atajica beli preduhitrioHistoricar je napisao/la: ↑12 jun 2020, 18:45Možda smo trebali zaganjati, ovog Rusa Enina, lik je prošle sezone, bio možda i najbolji zadnji vezni u ligi.![]()
Nije enin los da se razumijemo al on ce u mostar ako imalo pratis znas da nema sanse da se dovede.

al oplakao sam na ovaj post pitara o golfovima, stojadinu i dzemi smijecaninu u bayeru

You are someone else I am still right here
Za hebiba se slazem jer mu je 30. I organizam reaguje lose na ovu ozljedu, ali za nekoga od 20 godina da napises da nece biti isti je nigdje veze.
Pidro em je otisao na operaciju prije pucanja ligamenata em se jos razvija. Tako da nema sanse uz to klub mu je dao vremenski 100% pun oporavak, nije ga pozurio nazad na teren
Pidro em je otisao na operaciju prije pucanja ligamenata em se jos razvija. Tako da nema sanse uz to klub mu je dao vremenski 100% pun oporavak, nije ga pozurio nazad na teren
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ja sam rekao za ligu nam je plus, a za Evropu nam trebaju oba, jer će njemu prve tekme vjerovatno biti u Evropi gdje je jak tempo igre.Pantelija je napisao/la: ↑12 jun 2020, 19:37Za hebiba se slazem jer mu je 30. I organizam reaguje lose na ovu ozljedu, ali za nekoga od 20 godina da napises da nece biti isti je nigdje veze.
Akcenat je bio na euro tekme gdje ne smijemo da visimo na bekovskim pozicijama.
Daj Bože da ja griješim
-
- Kontakt:
Za Pidru sam siguran, da ce, kad tad, biti onaj stari, ali u augustu, kad krenu utakmice, bit ce 16 mjeseci, kako nije, utakmice odigrao.Mislim, da bi trebali angažovati, nekog lijevog beka, pogotovo, što će, od augusta, biti puno tih utakmica, prvenstvo, Evropa, početkom septembra i kup.Ne treba zaboraviti, ni da će Hebibović u augustu, tek izaci iz pauze od 8 mjeseci, a on je kod Vinka, vjerovatno projektovan za desni bek.Pantelija je napisao/la: ↑12 jun 2020, 19:37Za hebiba se slazem jer mu je 30. I organizam reaguje lose na ovu ozljedu, ali za nekoga od 20 godina da napises da nece biti isti je nigdje veze.
Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 12 jun 2020, 19:58, ukupno mijenjano 1 put.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Amy brate opet bi ti jos jednog stopera iako ostane Besim,pa mojNe nam Milicevica dirati.Besic je odlican igrac s klupe,a tu je i Kurdic(Skoro ce me ****
)
Najvise 1 stoper se dovede ako ostane Serbecic.On treba biti neke odsrednje kvalitete i da moze s klupe uci po potrebi i to je to
Bit ce Pidro vrh,mlad je on.Sad je samo bitno da krene igrati tekme,nadam se u ove prve pripremne tekme da ce odigrati barem 30 minuta
Po meni,desnog beka treba dovesti,jer smo slabi tu. Hebib je dobar,ali idalje nije nesto wow

Najvise 1 stoper se dovede ako ostane Serbecic.On treba biti neke odsrednje kvalitete i da moze s klupe uci po potrebi i to je to
Bit ce Pidro vrh,mlad je on.Sad je samo bitno da krene igrati tekme,nadam se u ove prve pripremne tekme da ce odigrati barem 30 minuta
Po meni,desnog beka treba dovesti,jer smo slabi tu. Hebib je dobar,ali idalje nije nesto wow
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
fera je napisao/la: ↑12 jun 2020, 19:20Legendo ti to napises za skoro svakog igraca iz lige koji je slobodan, jedino te za atajica beli preduhitrioHistoricar je napisao/la: ↑12 jun 2020, 18:45Možda smo trebali zaganjati, ovog Rusa Enina, lik je prošle sezone, bio možda i najbolji zadnji vezni u ligi.![]()
Nije enin los da se razumijemo al on ce u mostar ako imalo pratis znas da nema sanse da se dovede.

A jes se uklopio brzo ovaj Vinko
Laze ko da je sa Sedrenika
Laze ko da je sa Sedrenika

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Ova ekipa je top ljudi... Nemojte nas bzvz podcjenjivat i stvarati taj gubitnicki mentalitet.
Ne treba letiti visoko sada treba ostati smiren, ali pogledajte samo te igrače... Besim, Merso, Tino, Rahman, Oremus. O tome smo prije mogli samo sanjati. Koja god ekipa da dodje muski se pofajtat pa sta bude.
Volim vas sve i onaj mali sa Sedrenika sve laze
Ne treba letiti visoko sada treba ostati smiren, ali pogledajte samo te igrače... Besim, Merso, Tino, Rahman, Oremus. O tome smo prije mogli samo sanjati. Koja god ekipa da dodje muski se pofajtat pa sta bude.
Volim vas sve i onaj mali sa Sedrenika sve laze
Znaci ptica i gospodin opet lazu. 

-
- Kontakt:
Bezzz ovo nema pojacanja, bolje prije bilo 10ode 10 dodje

Ovo neka monotonija

Ovo neka monotonija

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Što su slatki jastučići. 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
? Kad
Kako se zvala emisija
Edit: zimska kuhinja emisija se zove

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Kaze svi na koje racunamo imaju cvrste ugovore ? Ako je ugovor na godinu,cvrst ugovor onda ok,,al 3-4 igraca iz prve postave imaju jos na godinu i uz to dosta ovih mladih isto tako,pa sad ne znam.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Koji to Bgti?Sanchez1987 je napisao/la: ↑12 jun 2020, 23:00Kaze svi na koje racunamo imaju cvrste ugovore ? Ako je ugovor na godinu,cvrst ugovor onda ok,,al 3-4 igraca iz prve postave imaju jos na godinu i uz to dosta ovih mladih isto tako,pa sad ne znam.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ja ne znam nesto puno o ugovorima,ali znam da Salcinu istice ugovor za godinu,i cini mi se Mustafic?Realno nece otici sigurno besplatno,i sigurno ce mu se ugovor produzitiAngelDiMaria je napisao/la: ↑12 jun 2020, 23:25Koji to Bgti?Sanchez1987 je napisao/la: ↑12 jun 2020, 23:00Kaze svi na koje racunamo imaju cvrste ugovore ? Ako je ugovor na godinu,cvrst ugovor onda ok,,al 3-4 igraca iz prve postave imaju jos na godinu i uz to dosta ovih mladih isto tako,pa sad ne znam.
Svjestan sam ja da je RAHMANIVIC SUSIC ZIDAN SERBA AHMET TATAR RONALDO I MESI ZA PL BH. Takode sam svjestan da je meni nama lahko trosit tude pare, al kontam kad smo skuckali vaku ekipu treba jos malo Znaci jos nam fali stoper i bek i pomogucnosti (spic nije bas pod moranje) da imamo ekipu skojom mozemo proc prvo predkolo lp ili 3 pl le sto bi donijelo mnogo para bodova a samim tim imo bi i jacu ekipu za pl bh da se osvoi dupla kruna posto malo je samo titulu i greota je samo titulu vec dk tako da prisilimo da savez uvede i cominity sheld, da se i sirotinja kao vaso miskin sb velez2 imaju zasto birit.AL I TO BI MI OSVOILI AKO SE UVEDE.
Dovodenjem stopera i beka rijesili bi se skarta i fakticki nebi imali nijednog igraca koji bi bio ispod golfa 4.
Ako evropski uspjeh nije bitan onda ovo sto trenutno imamo je dovoljno za pl bh i titulu ...
Dovodenjem stopera i beka rijesili bi se skarta i fakticki nebi imali nijednog igraca koji bi bio ispod golfa 4.
Ako evropski uspjeh nije bitan onda ovo sto trenutno imamo je dovoljno za pl bh i titulu ...
- ElCartel11
- Kontakt:
Kad ga brat @pitar skuca oci zapinju za slova
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
A dobar je Pitar,samo dok procitam hoce da mi nesto bude

Trenutno korisnika/ca: Amcho1, Amidzaa, Arhitekt, bhfanatic14, Burberry46, Confiance, DzemoSmjecanin, Giuseppe1, greenwood, Hajdeee, HordeSaSjevera, HyperOS, James1987, Lavcina, Levin, maroon46, mire971, misstianopenaldo, riki46, SamoDaKazeem, StevieG8 i 206 gostiju.