Izradio nas jednom, pricao Musemic o tome. Nezz ja ga zbg toga nebi volio, a da je ok napadac - jeste...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Sta sa njim? Ako mogu da ga dovedu odlican napadac strasan
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Svake godine ista prica
-
- Kontakt:
Face tv
Ševko Okic dva komada
Deremo Haugesund
Ševko Okic dva komada
Deremo Haugesund
belosevic28 je napisao/la: ↑11 jun 2020, 21:25Recite da sam lud al' ja bi doveo ovog Atajica. Ima u njemu hljeba, samo ga dobro spremiti kod Jele.
lud si
- RajaBa1983
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Hvala kuknjavamirzatele je napisao/la: ↑11 jun 2020, 21:46belosevic28 je napisao/la: ↑11 jun 2020, 21:25Recite da sam lud al' ja bi doveo ovog Atajica. Ima u njemu hljeba, samo ga dobro spremiti kod Jele.
lud si
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- Kockoglavi
- Kontakt:
MoRel se kako ovaj glas koji sam dao insajderima, ponistiti?
Ovo je sramota kako su nas izlevatili.
Ovo je sramota kako su nas izlevatili.
- feniksptica
- Kontakt:
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Nas mensecini moze popisat svako i opet u pregovore s nama. Pu. Frajer poletio na pripreme u antaliju i u pola puta skonta da ode u antaliju ali skoro pa u klub koji ke trenirao do nas. Fuj. To ne treba ni pod razno. Takav prevrtljivac samo moge nastetiti atmosferi u klubu
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
- Kontakt:
Od kako je krenula anketa nisu nam ni dvije informacije prenijeli 

Koje pare?

-
- Kontakt:
Izadje Guzina al dosta dobar veceras. Hajduk tanak skroz vode al ne znaju ni oni kakoSamozdravlje je napisao/la: ↑11 jun 2020, 20:41Guzina na Mujakica , Arena Sport 3 , u 21 05 . Hajmo Geodeone![]()
-
- Kontakt:
Ne budi naivan @Angele , nas su izdavali nasi , a kamoli neko ko nije sa nama imao nista sem neke price . Ako misis da je dobar , pozovi ga , ako nije dobar daleko mu kuca .AngelDiMaria je napisao/la: ↑11 jun 2020, 22:16Nas mensecini moze popisat svako i opet u pregovore s nama. Pu. Frajer poletio na pripreme u antaliju i u pola puta skonta da ode u antaliju ali skoro pa u klub koji ke trenirao do nas. Fuj. To ne treba ni pod razno. Takav prevrtljivac samo moge nastetiti atmosferi u klubu

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Nekad vaši postovi bez imalo ljutnje govore više o vama nego o tom što pišete. Evo jedno pitanje, narodno, prosto.
Kreneš ti Angele na svoj prvi radni dan u buregdžinici, plata 700 km, nazove te aviokompanija i kaže ti da si prošao konkurs i ponude ti 3000 eura, a ti kući imaš ženu, dvoje djece, nisi više ni tako mlad. Ti bi otišao u buregdžinicu jer si obećao gazdi dan prije da ćeš doći? Ne bi druže.
Sa fudbalerima je još gore. Oni imaju karijeru plafon 15 godina i oni se moraju naplatiti, kad dobiješ 4-5x bolje uslove bez obzira na dešavanja ideš tu gdje su bolji uslovi. Ovo je njima posao, nama strast, oni žive od ovog. Ne vidim ništa loše što te igrač "izradi" i ode gdje ima 5x veću platu, na konto te izrade je uzeo milion eura u 3 godine. Mislim da moraš baš lud bit da to ne uradiš. Tu uopšte ne trebate tražiti zamjerke fudbalerima.
Kreneš ti Angele na svoj prvi radni dan u buregdžinici, plata 700 km, nazove te aviokompanija i kaže ti da si prošao konkurs i ponude ti 3000 eura, a ti kući imaš ženu, dvoje djece, nisi više ni tako mlad. Ti bi otišao u buregdžinicu jer si obećao gazdi dan prije da ćeš doći? Ne bi druže.
Sa fudbalerima je još gore. Oni imaju karijeru plafon 15 godina i oni se moraju naplatiti, kad dobiješ 4-5x bolje uslove bez obzira na dešavanja ideš tu gdje su bolji uslovi. Ovo je njima posao, nama strast, oni žive od ovog. Ne vidim ništa loše što te igrač "izradi" i ode gdje ima 5x veću platu, na konto te izrade je uzeo milion eura u 3 godine. Mislim da moraš baš lud bit da to ne uradiš. Tu uopšte ne trebate tražiti zamjerke fudbalerima.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.