FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kad su jučer gosti uzeli bruku bodova, neka to bude i danas 

- shone ultra manijak
- Kontakt:
abd kume nadamo se pobjediBuddy je napisao/la:aBd 3 boda, steta sto sam trenutno kokuz

Kakav smo mi miroljubiv grad,navijačima zelje se pokvario autobus i idu pjeske prema gradu,ito kroz moje selo TRN

Manijaka 200 svaka cast na brojnosti ,a bi najavljena invazija na Listicu. 

- ibrakadabra
- Kontakt:
Nije policija dozvolila vise od dvijesto gostujucih navijaca zbog sigurnosti.januar je napisao/la:Manijaka 200 svaka cast na brojnosti ,a bi najavljena invazija na Listicu.
miroljubivi ste cim ne napadate? to valjda treba biti NORMALNO, a ne miroljubivo.ŠB.TRN je napisao/la:Kakav smo mi miroljubiv grad,navijačima zelje se pokvario autobus i idu pjeske prema gradu,ito kroz moje selo TRN![]()
miroljubivo je kad popijes pivo, pojedes cevape itd... i popricas sa suparnikom

sto mu obijasnjavas i njemu ce biti jasno kad ode na gostovanje prvi put uostalom mi i drzimo rekord po broju navijaca u sirokom uostalom to je i rekord u BiH.ibrakadabra je napisao/la:Nije policija dozvolila vise od dvijesto gostujucih navijaca zbog sigurnosti.januar je napisao/la:Manijaka 200 svaka cast na brojnosti ,a bi najavljena invazija na Listicu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
sta ces drug recesija,nas jedva 200,ali vidi kako ti cijenis i procijenjujes spektakl.kaze po bastama ljudi sjede i piju garant ce veceras biti spektakl.o boze dragi .mogo bi ti na onu rubriku ispeci pa reci.hajde bolan sta se brines o nama,idi u kafanu i cugaj i tako pijan pravi spektakl,mozda se vi toliko napijete da vam sve to izgleda ko spektakl.fakat ne volim provocirati navijace sarajeva,ali zbog ovakvih jednostavno moram .januar je napisao/la:Manijaka 200 svaka cast na brojnosti ,a bi najavljena invazija na Listicu.
VOLIM TE ŽELJO
Ma ja zamisli nas da setamo po sarajevu,bili bi prije na kosevu nego na bilo kakvom stadionu,mislim na bolnicu.spajz je napisao/la:miroljubivi ste cim ne napadate? to valjda treba biti NORMALNO, a ne miroljubivo.ŠB.TRN je napisao/la:Kakav smo mi miroljubiv grad,navijačima zelje se pokvario autobus i idu pjeske prema gradu,ito kroz moje selo TRN![]()
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Je li to daleko od sirokog?ŠB.TRN je napisao/la:Kakav smo mi miroljubiv grad,navijačima zelje se pokvario autobus i idu pjeske prema gradu,ito kroz moje selo TRN![]()
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
i ja sam s trna,trn je predgrađe kao prvo tu se nalaze tvrtke Feal i Lijanovići i ima cca 3000 stanovnika i nemože se nazvati selo,,od stadiona 4-5 kilometara....a ja ih nisam vidio kad su prolazili
koliko vas ima u tom selu 1.000-2.000? a nas 200... e pa kad u sarajevo dodje 50.000 naspram 500.000 niko vam nece nistaŠB.TRN je napisao/la:Ma ja zamisli nas da setamo po sarajevu,bili bi prije na kosevu nego na bilo kakvom stadionu,mislim na bolnicu.spajz je napisao/la:miroljubivi ste cim ne napadate? to valjda treba biti NORMALNO, a ne miroljubivo.ŠB.TRN je napisao/la:Kakav smo mi miroljubiv grad,navijačima zelje se pokvario autobus i idu pjeske prema gradu,ito kroz moje selo TRN![]()

salim se
u sarajevu ima preko pola miliona budala dok god vas ima par hiljada

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Bas sam mislio napisati jedan identican post ali sad nema potrebe poslije ovog. Oprezno i bez euforije ...amerosm je napisao/la:Opet ponavljam digla se velika euforija i mislim da cemo danas izgubiti, a ja bi bodom bio presretan. Nekako svi imaju u mislima proslosezonsku pobjedu na Peceari i "osmicu" Leotaru, a niko ne zeli da shvati da smo prethodna dva gostovanja imali problema s realizacijom (i ako su ta gostovanja bila kod "vrhunskih mesara"). Dakle treba smiriti euforiju, i biti zadovoljan jednim bodom ipak nije ni Siroki naivna ekipa.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- shone ultra manijak
- Kontakt:
slazem se sa tobom u potpunostiStole iz Bora je napisao/la:Bas sam mislio napisati jedan identican post ali sad nema potrebe poslije ovog. Oprezno i bez euforije ...amerosm je napisao/la:Opet ponavljam digla se velika euforija i mislim da cemo danas izgubiti, a ja bi bodom bio presretan. Nekako svi imaju u mislima proslosezonsku pobjedu na Peceari i "osmicu" Leotaru, a niko ne zeli da shvati da smo prethodna dva gostovanja imali problema s realizacijom (i ako su ta gostovanja bila kod "vrhunskih mesara"). Dakle treba smiriti euforiju, i biti zadovoljan jednim bodom ipak nije ni Siroki naivna ekipa.

- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Hvala na odg.Dabar je napisao/la:i ja sam s trna,trn je predgrađe kao prvo tu se nalaze tvrtke Feal i Lijanovići i ima cca 3000 stanovnika i nemože se nazvati selo,,od stadiona 4-5 kilometara....a ja ih nisam vidio kad su prolazili

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Prenos utakmice ovde: http://www.justin.tv/juzni26
Medijski web za promociju estradnih umjetnika - http://www.balkanmp3.ba
Samo opušteno ko manijaci ...
I kada ne budeš prvi Ti , i kada čuju se zvižduci i tada ću Željo dobro znaj , da Te volim ja! 1921
- ala_juve_tm87
- Kontakt:
A sta se desava poslije 48 sati,jel se ponovo moze skinuti ovaj plyer da opet bude 48 sati besplatnopile87 je napisao/la:Na http://www.fibernetwebtv.com/ "skines" njihov besplatni testni player, instaliras, registrujes se i imas 48h besplatno 50 ex Yu tv kanala ukljucujuci i BHT.AdisManiacZ je napisao/la:Nema BHT1 u danskoj, ima li neko link? Ako ima daj, hvala

Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.