Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Hajde United ebemu sito i rešeto, uvedi Rooneya.
Pa odkad u Tunisu kisa pada 

Željeznicar za život cijeli !
Krava umjesto Dortmund-Hoffenhajm oba tima daju gol i više od 4 gola stavi Frankfurt-Leverkuzen oba daju gol i padnem. J e b e m joj sve!
Allegri je gospodin!
Tacno cu zamrzit ovaj southampton. Kad god igram gg1 il dg1 na njih rezultat 0:0.
Nije jos gotovo al vjerovatno ce tako bit.

pa kako Šalke završi, stoji 0:2 na rezultatima, a na bet365 mi isplatili, ja igro 3+
Pustiću sunce da topi ljubav!
Manchester United, tačno su kar.ina od ekipe. Valjda bude ovaj drugi Manchester večeras na nivou.
- el-fighter
- Kontakt:
Drugi put gledaj u listic, a ne u radnicu.Carli je napisao/la:Krava umjesto Dortmund-Hoffenhajm oba tima daju gol i više od 4 gola stavi Frankfurt-Leverkuzen oba daju gol i padnem. J e b e m joj sve!

Ovaj Sunderland se bas namjerio na ove vece klubove. Chelsea, pa remi sa Cityem (dobio ih Sunderland u prvom dijelu sezone), pa evo sad i United.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Oj roknut ću je hoću sviju mi. Izbjeg'o sam Mančester i eto, desi se šta se desi. Valjda tek počela radit' šta li već.el-fighter je napisao/la:Drugi put gledaj u listic, a ne u radnicu.Carli je napisao/la:Krava umjesto Dortmund-Hoffenhajm oba tima daju gol i više od 4 gola stavi Frankfurt-Leverkuzen oba daju gol i padnem. J e b e m joj sve!![]()
Ovaj Sunderland se bas namjerio na ove vece klubove. Chelsea, pa remi sa Cityem (dobio ih Sunderland u prvom dijelu sezone), pa evo sad i United.
Allegri je gospodin!
Ove dance stavljam na crnu listu
kad god ih odigram oba daju ili 3+ oni pol. 00 a kad ih preskocim bude do poluvremena 22

Kakve fine kvote skinem Schalke 3,50,M gladbach 3,50, Man utd me obori cekao bih jos Man City igrao sve da ce uzeti 2 razlike i glupi Man utd
1,70 kv na njih bila
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako imate igrate Man City da ce uzeti dva razlike kvota je 3
ja sam odigrao samo njih na 10KM.

" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako imate igrate Man City da ce uzeti dva razlike kvota je 3

"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
- el-fighter
- Kontakt:
Ma ima ih svakakvih. Ja sam jednoj sa kojom se znam bas dobro dosao u klad da uplatim na racun. Kazem joj broj ugovora i kaze ona ev uplatila sam. Dodjem kuci nema nista na racunu, uplatila na skroz neki lijevi broj.Carli je napisao/la:Oj roknut ću je hoću sviju mi. Izbjeg'o sam Mančester i eto, desi se šta se desi. Valjda tek počela radit' šta li već.el-fighter je napisao/la:Drugi put gledaj u listic, a ne u radnicu.Carli je napisao/la:Krava umjesto Dortmund-Hoffenhajm oba tima daju gol i više od 4 gola stavi Frankfurt-Leverkuzen oba daju gol i padnem. J e b e m joj sve!![]()
Velež do groba života mi moga
- donCorleone1892
- Kontakt:
Ispostavilo se samo Tottenham daje gol kvota 1.15 za 60 km
a skino kvote 2.00, 2.05, 2.30
na drugom samo nurnberg 1x za 35 km
mrzim kad na oba listića padnem na samo jednom paru

a skino kvote 2.00, 2.05, 2.30

na drugom samo nurnberg 1x za 35 km

mrzim kad na oba listića padnem na samo jednom paru

Zadnja izmjena: donCorleone1892, dana/u 03 maj 2014, 17:57, ukupno mijenjano 1 put.
Zabise u 93' !soxx je napisao/la:Tacno cu zamrzit ovaj southampton. Kad god igram gg1 il dg1 na njih rezultat 0:0.
Proslo, Hsv, Wolfsburg i Southampton daje gol, te 1x westham. Jos City i sutra tri meca real,chelsea i atletiko.

Bristol Rovers najludja ekipa na svijetu,prvo proslo kolo dobiju Wycombe u gostima koji im je direktan konkurent za opstanak i pobjegnu 3 boda Wycombe-u i danas igraju kuci i treba im pisljivi bod da opstanu ali ne oni izgube,ispadnu iz lige a Wycombe se spasi zbog bolje gol razlike
Pitanje za sve koji su pali na mancesteru danas,koliko puta mancester treba da kiksa ove sezone da bi skontali-shvatili da ga ne treba uopste stavljati na tiket (bar ove sezone)?

Pitanje za sve koji su pali na mancesteru danas,koliko puta mancester treba da kiksa ove sezone da bi skontali-shvatili da ga ne treba uopste stavljati na tiket (bar ove sezone)?
tooo Galata nisam dugo pao na vama, đubrad jedna smrdljiva
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Holandjani u 1pol. neki 1+ a neki 2+
bolji koefi, vec na overe a golova ce biti
nadam se dovoljno za prolaz 
bolji koefi, vec na overe a golova ce biti

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
jbg opet ja na tebe, bojim se nema pobjede Citjya, eto navijam za sve vas koji imate njih, vjerojatno sam jedini koji je igrao na everton (i još koji navijač liverpoola) ali želim vidjeti to slavlje na Anfieldu uz you will never walk alone nakon 24 godine a mislim da imaju šanse za to uz pomoć ToffeesaBelminM23 je napisao/la:Ajmo City
Feyenoord i Heerenveen na golove, rijetko izdajudr.van nostrand je napisao/la:Holandjani u 1pol. neki 1+ a neki 2+
bolji koefi, vec na overe a golova ce bitinadam se dovoljno za prolaz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.