Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Da je kako najboljeg stopera HNL-a Teophila(kako vec) zaganjati, kakav Diler... 

sta bi sa onim 'neki sa 24-25 god.' sto je trebao u gladbach...kaze onaj majstor sve dogovoreno, samo da klubovi objave 

A jos je misterija, ko je taj pojedinac sto je trebao da se katapultira u fudbalsku elitu?babino je napisao/la:sta bi sa onim 'neki sa 24-25 god.' sto je trebao u gladbach...kaze onaj majstor sve dogovoreno, samo da klubovi objave
a jes me bio obradovo tad fala mu
Zarathustra
Je l' igrao Hebibović?Moggi je napisao/la:a jes me bio obradovo tad fala mu
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
sta igrao, osigurao transfer u huaweiRokoko87 je napisao/la:Je l' igrao Hebibović?Moggi je napisao/la:a jes me bio obradovo tad fala mu

Zarathustra
- Bazinga12345
- Kontakt:
Ranije je nastupao za mlade selekcije Austrije, a rođen je u Tomislavgradu. Pominjao se kao potencijalni reprezentativac Bosne i Hercegovine, ali od toga prema svemu sudeći neće biti ništa. I Dilaver lagano gubi nadu.
"Čekao sam dugo, nade još ima, ali sasvim iskreno, polako ću to prekrižiti".
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Pitam se dali ga je Prosinećki zvao telefonomBazinga12345 je napisao/la:Ranije je nastupao za mlade selekcije Austrije, a rođen je u Tomislavgradu. Pominjao se kao potencijalni reprezentativac Bosne i Hercegovine, ali od toga prema svemu sudeći neće biti ništa. I Dilaver lagano gubi nadu.
"Čekao sam dugo, nade još ima, ali sasvim iskreno, polako ću to prekrižiti".

Nema veze imamo Rodina.
Odličan potez Robija da ne zove ovog Austrijanca koji ni u Dinamu ne igra redovno.
Imamo 5 kvalitetnijih stopera i ova prevara nam ne treba.
Imamo 5 kvalitetnijih stopera i ova prevara nam ne treba.
https://sportsport.ba/fudbal/igraci-koj ... ela/291530
Napokon fin članak. Ovdje jedino ostaje žal za Subotićem i Seferovićem, te ranije Klasnićem. Ostalo sve propali talenti, izuzev možda Gudelja, koji bi se mogao vrtiti tu oko spiska.
Napokon fin članak. Ovdje jedino ostaje žal za Subotićem i Seferovićem, te ranije Klasnićem. Ostalo sve propali talenti, izuzev možda Gudelja, koji bi se mogao vrtiti tu oko spiska.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Jel neko od vas prati ovog Ammar Helac iz Blau-Weiss (Plavo-Bijelo) Linz. Trenutno 1 na tabeli i za sad najboli golman! Godište je 1999. On bi bio tema za nas. Za sad ne igra ni za jednu reprezentaciju. Ako savez sad ne reagova. Onda čemo izgubit jednog standardnog golmana...
- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
Pozovite Dilavera molim vas ljudi, razocaro se i uvrijedio 

Srdjan Stanic pitarski ker
-
- Kontakt:
dilaver ima zelju za nastupom vec 5 godina i nebi trebao da bude meta tvog ismijavanja...
Iz nekih njegovih ranijih izjava se to ne bi dalo naslutiti, naprotiv, itekako proracunat lik!edinjo-bih je napisao/la:dilaver ima zelju za nastupom vec 5 godina i nebi trebao da bude meta tvog ismijavanja...
-
- Kontakt:
ja sam o njegovoj zelji to cuo od njegove najuze porodice tad vec. ako oni lazu, lazem i ja..
- TupacShakur
- Kontakt:
Vidim da neki pitaju vezano za moj post i Gladbach. Radilo se o Adnanu Kovačeviću. Lično mi je drugi najbliži izvor (dakle odmah nakon njega samog) rekao da je to gotova stvar, i da je Korona prihvatila njihovu ponudu, pa sam vam i ja prenio tako.
Nisam naletio na dotičnog da vidim šta je bilo od te priče, pa vas to obavijestim uskoro.
Nisam naletio na dotičnog da vidim šta je bilo od te priče, pa vas to obavijestim uskoro.
bio nam je svima prva pretpostavka, hajd valjda bude na zimu sta od togaTupacShakur je napisao/la:Vidim da neki pitaju vezano za moj post i Gladbach. Radilo se o Adnanu Kovačeviću. Lično mi je drugi najbliži izvor (dakle odmah nakon njega samog) rekao da je to gotova stvar, i da je Korona prihvatila njihovu ponudu, pa sam vam i ja prenio tako.
Zarathustra
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Farbo te malo drug, naivan si ispo i popusio pricu, hajmo dalje haha, al ne fakat si povjerovao da bi jednog Adnana Kovačevića tražio GladbachTupacShakur je napisao/la:Vidim da neki pitaju vezano za moj post i Gladbach. Radilo se o Adnanu Kovačeviću. Lično mi je drugi najbliži izvor (dakle odmah nakon njega samog) rekao da je to gotova stvar, i da je Korona prihvatila njihovu ponudu, pa sam vam i ja prenio tako.

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
postojao je interes vec proslu zimu su NJEMACKI mediji pisali o toj mogucnosti, Kovačević igra odlicno u koroni i pitanje je vremena kada ce transfer u bolji klubDevilsAdvocate je napisao/la:
Farbo te malo drug, naivan si ispo i popusio pricu, hajmo dalje haha, al ne fakat si povjerovao da bi jednog Adnana Kovačevića tražio Gladbach
Zarathustra
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], CAGarfia, HariTz, L-Train, nebeskasila i 40 gostiju.