Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Shanks
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Shanks » 16 sep 2011, 18:12

Han!$;Lfc je napisao/la: Ovako početi protiv Tottenhama:
--------------Reina--------------
Kelly---Carra----Agger---Enrique
--------Adam-----Lucas-----------
Downing-------------------Bellamy
---------Suarez---Kuyt-------------
Izgleda "preofanzivno" al' nema veze, ovako ćemo doći do pobjede, u nastavku ubaciti Gerrarda možda i Coatesa, i sve bi bilo odlično, i vrlo je moguće da ćemo doći do pobjede.
Ma nije preofanzivno, taman :D
Coatesa bi definitivno volio vidjet, imam osjecaj da ce on i Dani bit strasan tandem ;)
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 16 sep 2011, 18:26

...........Reina.........
Kelly.Carra.Agger.Jose
...........Lucas.........
..............Adam......
Henderson.....Downing
.....Suarez.Carroll......
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 16 sep 2011, 18:49

Jimmy from the hood je napisao/la:...........Reina.........
Kelly.Carra.Agger.Jose
...........Lucas.........
..............Adam......
Henderson.....Downing
.....Suarez.Carroll......
slika
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 16 sep 2011, 19:03

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... ctor-joins" onclick="window.open(this.href);return false;
Ajde, ako neko zna, neka prevede. :mrgreen:
YOU'LL NEVER WALK ALONE

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 16 sep 2011, 19:54

Puste želje. :mrgreen:

__________________Reina__________________
_Flanagan/Kelly_Carra___Agger__Enrique_____
_____Henderson____Lucas___Adam__________
___Downing______Suarez____Bellamy________ 8-)

Valjda će i Stivi odigrati koju minutu.
FK Pjetlovi

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 16 sep 2011, 20:01

reds je napisao/la:Puste želje. :mrgreen:

Ma kakvi, moram za Sarajevo :?
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 16 sep 2011, 20:06

Stivi_Dzi je napisao/la:
reds je napisao/la:Puste želje. :mrgreen:

Ma kakvi, moram za Sarajevo :?
E vjerov'o ili ne pomislio sam da ćeš ti nešto napisati vezano za ovo. :lol: :mrgreen:
FK Pjetlovi

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 16 sep 2011, 20:07

kako da ne komentarišem kad me spominješ :lol: :lol:

iako volim spamat bolje da to sad ne radimo :mrgreen:

http://liverpoolfc-bih.com/component/k2 ... a-treninga

Ovo je naša buduća stranica, nije ni 50 % završena, u planu je i forum :mrgreen:
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 16 sep 2011, 20:18

Kenny:"Ujedinjeni smo!"

Kenny Dalglish pozvao je na ujedinjenje svog ima ,nakon nesretnog poraza od Stokea.

Taj poraz od Stokea proslog tjenda bio je i jedini do sada u novoj sezoni.Mnogi su vidjeli dosta losih stvari u tom porazu,medjutim Kenny kaze kako je sezona odlicno krenula te da treba biti veoma zadovoljan onime sto je Liverpool uradio do sada.

"Naravno da postoji mnogo stvari zbog kojih bi svi trebali biti zadovoljni" rekao je Kenny."Navijaci,osoblje,igraci -svi ,uvijek kazem moramo biti u svemu zajedno i ocuvati nase jedinstvo u klubu.To je vrlo vazna stvar za sve."

"Ukoliko i izgubimo utakmicu moramo biti ujedinjeni.Naravno da postoji razocarenje nakon poraza i to je dobro."Mec sa Tottenhamom u gostima mogao bi biti veoma vazan za Liverpool.Toga je svjestan i Kenny.

Tottenham je ovog vikenda igrao Europa ligu ,dok je Liverpool imao slobodan citav tjedan i to bi mogla biti prednost.Mnogi smatraju kako ce godina bez igranja u Europi biti velika prednost za 'Redse'.

"Kada bismo morali igrati Europa ligu izveli bi jak sastav isto kao i u Carling kupu" rekao je King Kenny."Ne znam da li ce neigranje u Europi biti prednost ili steta za Liverpool.Klub se vec dugo nije nalazio u takvoj situaciji.Vrijeme ce reci."

http://bleacherreport.com/articles/8513 ... in-january" onclick="window.open(this.href);return false; 8-)
FK Pjetlovi

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 16 sep 2011, 22:53

Zamolio bih za pomoc. Treba mi YNWA nakon 1/2 finala 2005. Chelsea - uzvratna utakmica. Taj video pokazuje mozda minutu pred kraj utakmice, slavlje i nakon toga pocinje pjesma. Vec je postavljan negdje ovdje na forumu, nekad, ali nema sanse da to sad nađem. Mozda je i ukinut sa youtube, ali ako nije, vjerovatno neko od vas to ima u favorites.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 16 sep 2011, 23:12

Ja imam ovaj protiv Chelsea. Nije sa youtubea.

http://thekop.liverpoolfc.tv/_You39ll-N ... 73471.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 16 sep 2011, 23:43

Trasimaco je napisao/la:Zamolio bih za pomoc. Treba mi YNWA nakon 1/2 finala 2005. Chelsea - uzvratna utakmica. Taj video pokazuje mozda minutu pred kraj utakmice, slavlje i nakon toga pocinje pjesma. Vec je postavljan negdje ovdje na forumu, nekad, ali nema sanse da to sad nađem. Mozda je i ukinut sa youtube, ali ako nije, vjerovatno neko od vas to ima u favorites.
Ukinut je,ja sam to isto tražio nedavno ali nema.

P.S. To je ovaj gore video. :D
FK Pjetlovi

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 16 sep 2011, 23:53

Eeee to mi treba. Hvala. ;)
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 16 sep 2011, 23:58

Trasimaco je napisao/la:Eeee to mi treba. Hvala. ;)
Nije probljem.

Haj na bakljavu ? :mrgreen:

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 17 sep 2011, 10:41

Stivi_Dzi je napisao/la:kako da ne komentarišem kad me spominješ :lol: :lol:

iako volim spamat bolje da to sad ne radimo :mrgreen:

http://liverpoolfc-bih.com/component/k2 ... a-treninga

Ovo je naša buduća stranica, nije ni 50 % završena, u planu je i forum :mrgreen:
Bice ova stranica jaka pravo 8-)
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 17 sep 2011, 12:58

Postoji mogućnost da VdV zaigra ipak u nedelju. :(

Van der Vaart već u nedjelju na terenu?

Nizozemski veznjak Tottenhama Rafael van der Vaart mogao bi zaigrati za svoju momčad već u nedjeljnoj utakmici 5. kola Premiershipa protiv Liverpoola...

Van der Vaart je ozlijedio zadnju ložu u dvoboju protiv Manchester Cityja krajem prošlog mjeseca, a prognoze liječnika su govorile o šestotjednoj pauzi. No, nizozemski nogometaš se oporavio brže od predviđanja i već bi ovaj vikend ponovno mogao biti na terenu.

- Rafa bi mogao igrati protiv Liverpoola. Trenirat će u subotu i nakon toga nam reći je li spreman - izjavio je uoči utakmice na White Hart Laneu menadžer Tottenhama Harry Redknapp.
FK Pjetlovi

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 sep 2011, 12:59

reds je napisao/la:Postoji mogućnost da VdV zaigra ipak u nedelju. :(

Van der Vaart već u nedjelju na terenu?

Nizozemski veznjak Tottenhama Rafael van der Vaart mogao bi zaigrati za svoju momčad već u nedjeljnoj utakmici 5. kola Premiershipa protiv Liverpoola...

Van der Vaart je ozlijedio zadnju ložu u dvoboju protiv Manchester Cityja krajem prošlog mjeseca, a prognoze liječnika su govorile o šestotjednoj pauzi. No, nizozemski nogometaš se oporavio brže od predviđanja i već bi ovaj vikend ponovno mogao biti na terenu.

- Rafa bi mogao igrati protiv Liverpoola. Trenirat će u subotu i nakon toga nam reći je li spreman - izjavio je uoči utakmice na White Hart Laneu menadžer Tottenhama Harry Redknapp.
Bolje igraju bez njega :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 17 sep 2011, 13:26

Pa sta ako ce VDV igrati??? Mozda ce i nama Gerrard igrati ista situacija.. Vidim neki su vec izbacili Hendersona iz postve i stavili Belamija :lol: Kostur naseg tima od ove godine pa narednih 3-4 godina ce biti: Lucas, Adam, Henderson, Downing, Suarez.. Kad bi igrali Bez starasnog Carragera koji stalno bude kriv za gol, i da salje besmislene duge lopte sto nije njegov zadatak. Bez Kuyta koji je veliki borac i trudi se al jedostavno doslo je vrijeme da nam se promjeni stil igre u kojem on nema mjesta, usporava nam akcije, nema osjecaj za igru kao ostali itd.. Mislim da nas njih dovojica sada malo koce jer su u proteklim godinama zabetonirali mjesto u timu i hvala im za sve dobre partije ali mislim kako sada imamo mnogo boljih izbora od njih YNWA.

Po meni ovo je sastav koji bi sutra sigurno izdominirao, sastavljen od ljudi od kojih svako zna primiti,dodati,pretrcati,ubaciti,zabiti.

-------------------Reina--------------
Flanagan---Skretel--Agger--Enrike
-------------------Lucas---------------
-----Gerrad-----------------Adam------
Henderson---------------------Downing
-----------------Suarez----------------

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 17 sep 2011, 13:34

Red Assassin je napisao/la:Pa sta ako ce VDV igrati??? Mozda ce i nama Gerrard igrati ista situacija.. Vidim neki su vec izbacili Hendersona iz postve i stavili Belamija :lol: Kostur naseg tima od ove godine pa narednih 3-4 godina ce biti: Lucas, Adam, Henderson, Downing, Suarez.. Kad bi igrali Bez starasnog Carragera koji stalno bude kriv za gol, i da salje besmislene duge lopte sto nije njegov zadatak. Bez Kuyta koji je veliki borac i trudi se al jedostavno doslo je vrijeme da nam se promjeni stil igre u kojem on nema mjesta, usporava nam akcije, nema osjecaj za igru kao ostali itd.. Mislim da nas njih dovojica sada malo koce jer su u proteklim godinama zabetonirali mjesto u timu i hvala im za sve dobre partije ali mislim kako sada imamo mnogo boljih izbora od njih YNWA.

Po meni ovo je sastav koji bi sutra sigurno izdominirao, sastavljen od ljudi od kojih svako zna primiti,dodati,pretrcati,ubaciti,zabiti.

-------------------Reina--------------
Flanagan---Skretel--Agger--Enrike
-------------------Lucas---------------
-----Gerrad-----------------Adam------
Henderson---------------------Downing
-----------------Suarez----------------
Glupo pitanje, šta ako će igrati VDV ? Čovjek je igračina, i mnogo bolji će biti ako zajedno igraju on i Parker u vezi. Gerrard neće sigurno od prve minute, možda dobije malo šanse u nastavku. Nakon što je Kenny davao mnogo šansi Hendersonu, a ovaj nije iskoristio kako treba, vrijeme bi bilo dati šansu Bellamyu ispred Henda, koji je već u prvoj utakmici pokazao kakav je igrač. Bez Carraghera je teško zamisliti tim, ne bih se s tobom složio da ga treba KK prebaciti na klupu. Kuyt je veliki borac kao i što si rekao, on zaslužuje da igra i dalje. Mislim da ovaj sastav ne bi izdominirao Tottenham, naprotiv, sigurn sam da bi oni nas izdominirali, sa takvom odbranom nam se loše piše. Sve u svemu, ne slažem se s ničim što si napisao u ovom postu.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 17 sep 2011, 14:40

Vala baš čudno pitanje. :?

Isto k'o što bi sad navijači Spursa rekli pa šta ako igra Gerrard ?! Jel bolje da igra on ili Henderson ?

VdV je sjajan igrač,htio to neko priznati ili ne.Majstor prekida,odličan udarac ima,sjajan pas,lucidan igrač.Uostalom dovoljno je sjetiti se utakmice iz prošle sezona sa Anfielda kada nas je upravo on na neki način izbacio iz utrke za EL onim fantastičnim golom:

[youtube][/youtube]

Jel bolje za Spurse da igra on ili Kranjčar ? :roll:

Naravno ne mora značiti ni da će ukoliko VdV bude igrao to donijeti prevagu na stranu Tottenhama ali ja više strahujem sa njim u ekipi nego sa Kranjčarom.

Ali o tom po tom.Ja se nadam da će sutra Liverpool ostvariti pobjedu koja bi imali veliki značaj za nastvak sezone.'Arry je odmarao sve glavne igrače sredinom sedmice u EL tako jednako spremi ulaze u meč kao i redsi.

Meč će suditi Michael Jones,'Arry ne može računati na Dawsona i Sandra,s druge strane jedino nema Glena.

Posljednji mečevi ova 2 tima:
Liverpool 0 - 2 Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur 2 - 1 Liverpool
Liverpool 2 - 0 Tottenham Hotspur
Liverpool 3 - 1 Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur 4 - 2 Liverpool (liga kup)
Tottenham Hotspur 0 - 2 Liverpool
Liverpool 2 - 2 Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur 0 - 1 Liverpool

Dakle u zadnjih 10 duela Spursi imaju 5 pobjeda,Liverpool 4 i samo jedan remi je bio između ova 2 tima,još "daleke" 2007.

Na White Hart Laneu bolji su domaćini.Odigrano je 6 utakmica,Tottenham slavio 4x,Liverpool jednom uz jedan remi.

Ukupno Liverpool je naravno daleko bolji u međusobnim duelima,64 pobjede naspram 40 Tottenhamovih.Na White Hart Laneu ukupno Spursi su slavili 34x,Liverpool 21x uz 15 remia te gol razliku 104-85 u korist domaćina. :)
FK Pjetlovi

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 4 gosta.