Samo mi reci jesam li nesto slagao ?nedim93 je napisao/la:mogo si @head 2 3 stvari razdvojit na jedno 30 malo li je ovako.
a) Da
b) Ne
Samo mi reci jesam li nesto slagao ?nedim93 je napisao/la:mogo si @head 2 3 stvari razdvojit na jedno 30 malo li je ovako.
Da.Head je napisao/la: Samo mi reci jesam li nesto slagao ?
a) Da
b) Ne
Ivo Andrić.visokohz je napisao/la:Oni ti ga puse SAFETE,SAFETE,SAFETEEE!!!!
Goalgetter je napisao/la:Jedno su zelje, drugo je realnost.Sheyi je napisao/la:Da ne poziva Ibričića, Hadžića, Vršajevića.
Da vrati Zukanovica, uvrsti Prcića, Arslanagića i Vrančića u repku.
Da prati potencijalne reprezentativce.
Da ne ekspremintiše sa formacijom i da uvede novi stručni štab sastavljeni od ljudi koji znaju analizirati protivnika, eto otprilike.
Idemo Safete
DukeOfWellington je napisao/la:Da.Head je napisao/la: Samo mi reci jesam li nesto slagao ?
a) Da
b) Ne
Ivo Andrić.visokohz je napisao/la:Oni ti ga puse SAFETE,SAFETE,SAFETEEE!!!!
DukeOfWellington je napisao/la:Ivo Andrić.visokohz je napisao/la:Oni ti ga puse SAFETE,SAFETE,SAFETEEE!!!!
Ne rise ti plaho o Bosnjacima.Alija i Spaho su jedne velike historijske licnosti Bosnjaka.Pauk je napisao/la:Bosnjaci su uvijek sebi izabrali najgore moguce vodje od Mehmeda Spahe do Alije Izetbegovica i Fikreta Abdica pa i mnogi drugi.
Strava!
ne znam stvarno za šta me smatraš, ali svijet nije crn ili bijel kao što ti ovim pokušavaš predstavit.Head je napisao/la:Samo mi reci jesam li nesto slagao ?nedim93 je napisao/la:mogo si @head 2 3 stvari razdvojit na jedno 30 malo li je ovako.
a) Da
b) Ne
DukeOfWellington je napisao/la:Ivo Andrić.visokohz je napisao/la:Oni ti ga puse SAFETE,SAFETE,SAFETEEE!!!!
Idealan primjer prosječnog sljedbenika Safeta Sušića...visokohz je napisao/la:Oni ti ga puse SAFETE,SAFETE,SAFETEEE!!!!
kokakolas je napisao/la:Idealan primjer prosječnog sljedbenika Safeta Sušića...visokohz je napisao/la:Oni ti ga puse SAFETE,SAFETE,SAFETEEE!!!!
Vidi sta ti pajdo pise, onaj koji koristi mozak i koji je inteligentniji od nas koji ne psujemo Papetukokakolas je napisao/la:Idealan primjer prosječnog sljedbenika Safeta Sušića...visokohz je napisao/la:Oni ti ga puse SAFETE,SAFETE,SAFETEEE!!!!
Mora da si ponosan na ovako srocen post koji odise inteligencijomJackTheStripper je napisao/la:
Ma naglajbas mi se obrezanog, znas. Kus. Ti znas kada sam ja cuo za Teletovica...
Da, uz opasku da je raspolagao ubjedljivo najjačim timom, puno jačim nego ostali selektori.Head je napisao/la:Statisticki najuspijesniji selektor
Selektor koji nas je odveo na veliko takmicenje
Selektor koji ima podrsku javnosti
Selektor koji ima podrsku navijaca ( nemojte misliti da je forum neko mjerilo javnog misljenja )
Selektora drze rezultati a on ih ima.
Igramo lijep fudbal s njim.
Selektor sa kojim smo ostvarili najbolji plasman na rang listi.
Selektor koji je ispunio zacrtano ( Savez mu dao ultimatum da se plasiramo u Brazil to je i ispunio, od saveza nije dobio ultimatum za Brazil ali je i sam priznao da se moralo vise )
Pored vas, kritičari mu nisu ni potrebniSabinho je napisao/la:kokakolas je napisao/la:Idealan primjer prosječnog sljedbenika Safeta Sušića...visokohz je napisao/la:Oni ti ga puse SAFETE,SAFETE,SAFETEEE!!!!Nesto nije jasno...
Odgovoricu ti poslije produzetaka sad sam u frci.DukeOfWellington je napisao/la:Da, uz opasku da je raspolagao ubjedljivo najjačim timom, puno jačim nego ostali selektori.Head je napisao/la:Statisticki najuspijesniji selektor
Selektor koji nas je odveo na veliko takmicenje
Selektor koji ima podrsku javnosti
Selektor koji ima podrsku navijaca ( nemojte misliti da je forum neko mjerilo javnog misljenja )
Selektora drze rezultati a on ih ima.
Igramo lijep fudbal s njim.
Selektor sa kojim smo ostvarili najbolji plasman na rang listi.
Selektor koji je ispunio zacrtano ( Savez mu dao ultimatum da se plasiramo u Brazil to je i ispunio, od saveza nije dobio ultimatum za Brazil ali je i sam priznao da se moralo vise )
Da, ali postavlja se pitanje kako mu to ide u prilog kad je to napravio sa timom od kojeg se to i očekuje.
Koju podršku javnosti? Kurtoazne izjave kojim ga neki ljudi podržavaju, a neki između redova i kritikuju? Ljudi samo paze šta će reći jer su javne ličnosti.
Koju podršku navijača? Evo nećemo o forumu, šta je sa anketom na klixu? Imaš li ti išta da ponudiš u prilog te tvrdnje?
To je naravno subjektivno, po meni nema rezultate koje bi trebao da ima.
Istina, ali opet se vraćamo na činjenicu da smo to napravili sa najjačim timom ikada. Bilo bi sramota da nismo.
Za ovo nije kriv on nego onaj ko je određivao ciljeve. Da je cilj bio ispast' u kvalifikacijama i on ispao bil' to opet naveo u ovoj listi? Cilj je smiješan.
Dakle, uz netačne imamo i konstatacije koje mu uopšte ne idu u prilog da bude ponovo izabran.
rece ti iz uredjene AustrijeMaksuzBaksuz je napisao/la:Ova tema ima eksplodira!!! Smirite dozivljaje! Koliko para toliko i muzike. Dobijamo sto zasluzujemo. Hejteri Papeta ima da puknu (racunam na nekoliko srcanih) a ovi drugi ce da ejakuiraju.![]()
Da ste tu energiju stavitli u drugme segmente drustva mogla bi nam djeca racunati na bolju bosnu! Sad treba neko da neprati repku radi Papeta ili se sad trebamo da djelimo u neke tamo "prave navijace" i "miseve" (nezna se ko je ko). Primitivizam vlada ovdje odavno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.