FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Opet nalic i opet blok...160 000...
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
-
- Kontakt:
Nadam se da trenutna uprava kluba radi na tome da neko ko je smislio ovaj način blokiranja Slobode završi na sudu.antisisoja1919 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:52Tesko cemo mi do bod(ov)a danas.
Kvalitetna je ekipa Radnika. Plus imaju par igraca iz Sarajeva sa dvojnom registracijom .
Nadat se da se ova enigma rijesi do cernobilaca, a cisto sumnjam da ce.
Ovo izgleda taman mislis da si rijesio, oni sacekaju i izbace novi kriminalni ugovor na sto.
Treba vidjeti kada su došli ti zahtjevi od igrača, kome je predano, kada su potpisani i od strane koga.
Ako se radi o prevarama ili duplim naplaćivanjima potraživanja to je sigurno dokazivo uz angažovanje kvalitetnog advokata.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Ma ovo je otprilike samo na nama ostrenje qrca. I to se zna po cijoj direktivi.sviunapad1010 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 15:05Nadam se da trenutna uprava kluba radi na tome da neko ko je smislio ovaj način blokiranja Slobode završi na sudu.antisisoja1919 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 14:52Tesko cemo mi do bod(ov)a danas.
Kvalitetna je ekipa Radnika. Plus imaju par igraca iz Sarajeva sa dvojnom registracijom .
Nadat se da se ova enigma rijesi do cernobilaca, a cisto sumnjam da ce.
Ovo izgleda taman mislis da si rijesio, oni sacekaju i izbace novi kriminalni ugovor na sto.
Treba vidjeti kada su došli ti zahtjevi od igrača, kome je predano, kada su potpisani i od strane koga.
Ako se radi o prevarama ili duplim naplaćivanjima potraživanja to je sigurno dokazivo uz angažovanje kvalitetnog advokata.
Ako ce vec tako, ja bih trazio da svaki klub sa dugovanjima ima ovaj tretman sto ga Sloboda ima. Pa cemo onda vidjet ima li smisla.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Ma nabit i njega vise na qrc.
Treba mu isplatit te pare, ako se stvarno duzno i ne dat vise nikad da priblizi klubu.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Ja bi volio vidjeti bankovni izvod kada je Nalić uplatio pozajmicu Slobodi. A ako je dao nekome na ruke pare da se vidi kome. U svakom slučaju treba mu zabraniti ulaz na stadion i klub, ubleha od trenera.antisisoja1919 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 15:41Ma nabit i njega vise na qrc.
Treba mu isplatit te pare, ako se stvarno duzno i ne dat vise nikad da priblizi klubu.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Ovoj uprava najbolje sto moze uradit je, da svima ovim kojima je duzna, isplati dugovanja i za sva vremena ih prekrizi sto se tice Slobode.sviunapad1010 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 15:45Ja bi volio vidjeti bankovni izvod kada je Nalić uplatio pozajmicu Slobodi. A ako je dao nekome na ruke pare da se vidi kome. U svakom slučaju treba mu zabraniti ulaz na stadion i klub, ubleha od trenera.antisisoja1919 je napisao/la: ↑31 avg 2025, 15:41Ma nabit i njega vise na qrc.
Ulazak u PL nek uopste ne bude prioritet, al ciscenje od takvog smeca obavezno da bude.
Nosonja i njegova ekipa, nalic, husara, igraci iz proslog saziva i svi oni koji su jedva dočekali da tuze. Makar i 5-6 godina tavorili ovdje u Federalnoj.
Al kad se rijesis tih kancera, onda makar mozes planirat nesto dugorocno
Volim tebe, više od sebe
A yebo ga Nalic demagog vise jbt. Pa koliko ce lik jos trazit para. Kao da je dao 10 miliona.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
To su sve jako sumnjive transakcije, posudbe, potrazivanja....to je posao za dobrog advokata i suda.
🔴⚫️
Sve je to planirano,vrrmenski tempirano, vecinom izrezirano....Kazi im Aza,nije dobro nauditi Slobodi da bi se naudilo meni.....
Nisam mislio da cu ovo ikada napissti opet,ali Azmire izdrzi
Ne pravi istu inpulaivnu gresku, to i hoce izdrzi majstore prava carsija je uz tebe
Sloboda ili nista
Nisam mislio da cu ovo ikada napissti opet,ali Azmire izdrzi

Ne pravi istu inpulaivnu gresku, to i hoce izdrzi majstore prava carsija je uz tebe

Sloboda ili nista

100% si u pravu.....skoro sam bio na Bulevaru, vidio neku staru raju koja mi je ostala bas u lijepom sjecanju, nisam ih vidio godinama....svi ga podrzavaju, bas fina kulturna raja. Bas sam se iznenadio.FKBilder je napisao/la: ↑31 avg 2025, 16:11Sve je to planirano,vrrmenski tempirano, vecinom izrezirano....Kazi im Aza,nije dobro nauditi Slobodi da bi se naudilo meni.....
Nisam mislio da cu ovo ikada napissti opet,ali Azmire izdrzi![]()
Ne pravi istu inpulaivnu gresku, to i hoce izdrzi majstore prava carsija je uz tebe![]()
Sloboda ili nista![]()
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Zašto danas ne igra Said?
Slomi lik nogu jbt...
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Strašna povreda, brz oporavak Beci. Ali o kakvom penalu onaj pise na tekstualnom prijenosu, bzs samo da se po Slobodi baca drvlje i kamenje.
-
- Kontakt:
Kad sam vidio bekice, ahmetovica... Jasno mi je odma i zasto nisu pristali na odgodu utakmice. Btw brz oporavak Beci, pisu o penalu a momak pri doskoku nogu slomio
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
1899 AC Milan
-
- Kontakt:
Bore se malci nema sta, ali nisu jos dorasli ovome.
Vrijedi izdvojiti 10-ku nasu i Joguncica, onaj malac na lijevom beku je definitivno najgori, dijete ne moze trcat uz to jos katastrofalna reakcija sad prije gola.
Vrijedi izdvojiti 10-ku nasu i Joguncica, onaj malac na lijevom beku je definitivno najgori, dijete ne moze trcat uz to jos katastrofalna reakcija sad prije gola.
“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”
Svaka čast na borbi, a ja sam zadovoljan sa porazom do 3 0...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Šteta što nismo kompletni, moglo se ovo dobiti u Hadžićima
-
- Kontakt:
Rano se upisuje poraz vjerujmo u ove momke bolje nemamo sve do posljednjeg zvižduka... pa makar i poraz uzdignute glave.
Apsolutno se slažem sa vama, momcima se nema šta prigovoriti za borbenosttuzlanskinacin je napisao/la: ↑31 avg 2025, 17:19Rano se upisuje poraz vjerujmo u ove momke bolje nemamo sve do posljednjeg zvižduka... pa makar i poraz uzdignute glave.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.