FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Evolution87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evolution87 » 20 feb 2012, 22:49

'ocel taj desni bek vise? Ucrva se cekajuci :D
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 20 feb 2012, 22:58

„Mislim da u ovom trenutku nije realno očekivati neka nova imena“, kratak je bio Jović, koji je posebno želio desnog bočnog, s obzirom da na toj poziciji igrača Denis Čomor, kojem nije to prirodna pozicija (zadnji vezni).
Potpis!

pitardogroba
Kontakt:

Post Postao/la pitardogroba » 20 feb 2012, 23:20

bolje je sto vise ne izlaze u javnost sa imenima, vidjeli smo sta se desilo sa Skorom i Trivunovicem

svi smo se bili digli, govorili evo nam titule ovako onako, pa nas izlevatise ko zadnje budale

poslije nam se smijali svi redom, jbg

nadam se da bi mogli jos barem angazovati desnog beka i to bi bilo to

pluton
Kontakt:

Post Postao/la pluton » 21 feb 2012, 14:53

http://www.****/d/632-roden-mirsad-dedic/" onclick="window.open(this.href);return false;
meraklija :P
Bosna <3

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 21 feb 2012, 15:06

Aldinn1 je napisao/la:„Mislim da u ovom trenutku nije realno očekivati neka nova imena“, kratak je bio Jović, koji je posebno želio desnog bočnog, s obzirom da na toj poziciji igrača Denis Čomor, kojem nije to prirodna pozicija (zadnji vezni).
To je sa ovih portala dok je Jovic isti dan (jucer) rekao na TVSA licno da treba ocekivati 1 ili 2 nova imena.

Ovi portali bi stvarno trebali poceti raditi svoj posao profesionalnije i bolje.

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 21 feb 2012, 16:05

pluton je napisao/la:http://www.****/d/632-roden-mirsad-dedic/
meraklija :P
" onclick="window.open(this.href);return false; 4:35 kralj :D
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 21 feb 2012, 16:47

Pričaj šta hoćeš ali te čovjek pojeo argumentima. Ti si spomenuo "najbolju sezonu Travnika" pri čemu je Travnik imao čak 4 boda više Borca koji je ispao iz lige. Inače su nadaleko poznate štimaljke na relaciji Travnik-Široki. Sam si mu naletio na volej, ničim izazvan ;)

Što se tiče Jovića i Sarajeva, mene ne zanimaju, nisu uopšte konkurentni u borbi za titulu(e) niti će biti ako ovako nastave a čini se da hoće jer para nema, to je evidentno.[/quote]

pojeo "argumentima"?, ti kafanske priče nazivaš argumentima, pa znaš li kakvih kafanskih priča po Travniku ima i za tvog Želju, pa bili kao argumente uzeo priče kako je Osima u jednom restoranu u Travnikumolio za bodove, pa kako su slali Džurbuzovića kako tranera za bodove, pa kako je baš u sezoni u kojoj je Travnik ispao Željo platio bod, bili te priče uzimao za argmunet, a kažeš da te ne zanima Sarajaevo a svi visite na njihovoj temi

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 21 feb 2012, 17:37

travnicanin je napisao/la:
pojeo "argumentima"?, ti kafanske priče nazivaš argumentima, pa znaš li kakvih kafanskih priča po Travniku ima i za tvog Želju, pa bili kao argumente uzeo priče kako je Osima u jednom restoranu u Travnikumolio za bodove, pa kako su slali Džurbuzovića kako tranera za bodove, pa kako je baš u sezoni u kojoj je Travnik ispao Željo platio bod, bili te priče uzimao za argmunet, a kažeš da te ne zanima Sarajaevo a svi visite na njihovoj temi
Da visimo ova tema bi imala makar priblizno str. kao Zeljina, stoga vam ta prica ne pije vode, a ko visi gdje pokazuje koliko str. ima Zeljina tema, a nemoj zivit u zabludi da su sve Zeljini navijaci pisali jer ih nema toliko ovdje na forumu...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 21 feb 2012, 17:56

Kako je potvrđeno za Sarajevo-x.com, postignut je dogovor da dosadašnji nogometaš Jagodine Ivan Tatomirović pojača tim sa Koševa.

On će se priključiti ekipi na pripremama u Opatiji, a igra na poziciji desnog bočnog gdje i najviše "škripi" u bordo sastavu.

Prema nepotvrđenim informacijama, Tatomirović će potpisati ugovor na godinu plus godinu, a zasad je sigurno da je on novo pojačanje Sarajeva. Riječ je o nogometašu koji je prošao sve mlađe selekcije Crvene Zvezde

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 21 feb 2012, 18:00

Za razliku od Čitluka, fudbalere Sarajeva dočekalo je sjajno vrijeme u Opatiji gdje bordo tim obavlja posljednju fazu priprema za nastavak sezone. Kako nas je obavijestio član Upravnog odbora tima sa Koševa, Irfan Redžepagić uslovi za rad su fenomenalni, a već za dva dana Sarajevo će odigrati novu kontrolnu utakmicu.

„Sve je fenomenalno i u najboljem redu, od uslova, vremena. Za 23. februar je zakazan duel protiv slovenačke Mure (četvrtoplasirana ekipa). Utakmica bi se trebala igrati u blizini Pule. U razgovorima smo sa još nekoliko ekipa, tražimo jače protivnike“, kazao je za ****.ba Redžepagić.

Podsjetimo, bordo tim je u Opatiju stigao sinoć, a boravit će do 29. februara, a u tom periodu odigrat će tri kontrolna meča.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 21 feb 2012, 18:03

naša tema je toliko zatrovana da sam morao doc' kod vas da vidim sta ima :mrgreen: :mrgreen:
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 21 feb 2012, 18:27

Evo posla za Devila . Očekujemo opširan izvještaj o Ivanu Tatomiroviću . :)

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 feb 2012, 18:34

zubanovic89 je napisao/la:naša tema je toliko zatrovana da sam morao doc' kod vas da vidim sta ima :mrgreen: :mrgreen:
Vala seru ovi tvoji i previse nista im ne valja, a nije ni pocelo sa radom :S

Vilde daj izvjestaj opsiran :)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 21 feb 2012, 19:20

Mogu vam reci ja nesto o njemu posto sam isto godiste i poznajem decka.

Dosao je iz Smederevske Palanke u Crvenu Zvezdu kao jako talentovan stoper,zaigrao za kadete i brzo preuzeo i kapitensku traku.Prema prognozama bio je planiran da postane "novi Vidic".Medjutim teska povreda kolena ga je sprecila u tome,ispao iz ritma totalno(a uostalom ko i ne bi).Iz Zvezde je posle omladinaca igrao i za Srem iz Sremske Mitrovice i to dobro,cini mi se da je i tamo bio kapiten.Verujem da je Sarajevo dobilo dobro pojacanje.

GriFFoNi
Kontakt:

Post Postao/la GriFFoNi » 21 feb 2012, 19:41

Ljudi int me ovi igraci : Karanfilovski, Diatta, Krpic..kako su se pokazali u dosadanjem dijelu priprema, i koje pozicije igraju? (mozda je vec bilo, izvinjavam se)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 feb 2012, 19:43

Ivan Tatomirovic jbt. :roll: Rekao sam ja da bi preveliko iznenadjenje bilo da onaj drugi igrac dodje u Sarajevo.Ali mi se ovde nesta ne uklapa.Ako se trazio desni bek,otkud sada odjednom stoper koji mozda i moze da pokrije desnog beka,ali to je samo zakrpa kako bi rekao.

Radi se o igracu koji je kao sto je i @Sasa rekao bio veliki potencijal.Momak koji je bio planiran da nosi igru Crvene Zvezde,strasno dobar talenat,uostalom kao i vecina te 1989 generacije koja je igrala odlican fudbal(S.Perovic,I.Miladinovic,J.Vukovic,M.Nikolic,Sreckovic...),ali eto neugodna povreda ga je sprecila da vec sada bude u fudbalskim visinama.

Radi se o igracu koji je i pored skromne visine za stopera(cca 185) veoma skocan i lagan na lopti,i zna je lepo izneti,nije klasicni krkan koji je samo cisti kada dodje do sesnaesterca.Ono sto je glavna mana ovoga igraca je da lako plane,zato nemojte da vas cudi ako tokom sezone bude dobio 2-3-4 crvena kartona.Prosle sezone je npr.dobio kaznu od pola godine jer je nakon sto je dobio crveni karton krenuo da tuce sudiju,a posto njega nije dokacio,okrenuo se pomocnom i prevrnuo ga. :lol: :roll:

Moram priznati da me ovaj transfer iznenadjujuce jos i razloga sto je on tek ove zime potpisao za Jagodinu,ali nije ovo prvi put da se povezuje sa BH Premijer ligom,pre par dana se pojavila informacija da je Radovic sve dogovorio sa njim i da ce da se prikljuci redovima Rudara iz Prijedora.

Mislim da mogu reci da je Sarajevo dobilo lepo pojacanje.Kako je prosla ova zimska pauza pa nisam bas ni upoznat preterano sa stoperskim pozicijama u Sarajevu,jesu li tu jos Dupovac i Torlak ?
Ako jesu Tatomirovic bar za sada nece moci u prvi tim jer realno njih dva su veci kvalitet.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 21 feb 2012, 20:21

On je doveden kao desni bek i koliko sam ga gledao na klipovima, može igrati i tu poziciju. Tako da će vjerovatno u prvu postavu umjesto Čomora.
Posebno mi se sviđa ovaj dio da brzo plane, takav nam prgav igrač treba na gostovanjima :mrgreen:

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 21 feb 2012, 20:25

Bolje i stoper koji je krpio i kako vidim solidno igrao desnog beka, nego Comor kao zadnji vezni koji igra tu poziciju.
Time dobijamo i Comora kao zadnjeg veznog, a tu bi mogao biti itekako koristan s obzirom na cinjenicu da je nas najspremniji igrac.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 feb 2012, 20:26

dzenan01 je napisao/la:On je doveden kao desni bek i koliko sam ga gledao na klipovima, može igrati i tu poziciju. Tako da će vjerovatno u prvu postavu umjesto Čomora.
Posebno mi se sviđa ovaj dio da brzo plane, takav nam prgav igrač treba na gostovanjima :mrgreen:
Moram priznati da ga na toj poziciji nisam gledao,sve je igrao na stoperu,tako da cu se od komentara na njegovu igru na toj poziciji ipak suzdrzati. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 feb 2012, 22:35

U reprezentaciji je igrao desnog beka.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, atomskaNavika, bhfanatic14, SarajevoAC, ŠTA_JE i 40 gostiju.