Bolje je biti na klupi Bundesligasa nego na klupi Maribora i rezerva 40-godisnjaku, ako cemo realno. Mada Pervan je ove sezone vec odigrao 90 minuta u Bundesligijasmin10 je napisao/la:Pavao Pervan jučer na klupi Wolfsburga. Robi reaguj !

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Bolje je biti na klupi Bundesligasa nego na klupi Maribora i rezerva 40-godisnjaku, ako cemo realno. Mada Pervan je ove sezone vec odigrao 90 minuta u Bundesligijasmin10 je napisao/la:Pavao Pervan jučer na klupi Wolfsburga. Robi reaguj !
Pa taj lik je reprezentativac i 3.golman vec za Austriju...koja mu je racunica prelazit kod nas da bi bio treci izbor istoVucevich je napisao/la:Bolje je biti na klupi Bundesligasa nego na klupi Maribora i rezerva 40-godisnjaku, ako cemo realno. Mada Pervan je ove sezone vec odigrao 90 minuta u Bundesligijasmin10 je napisao/la:Pavao Pervan jučer na klupi Wolfsburga. Robi reaguj !
Haha i evo vec potvrde za gore navedeno. HahahahajjajaahahaVucevich je napisao/la:Bolje je biti na klupi Bundesligasa nego na klupi Maribora i rezerva 40-godisnjaku, ako cemo realno. Mada Pervan je ove sezone vec odigrao 90 minuta u Bundesligijasmin10 je napisao/la:Pavao Pervan jučer na klupi Wolfsburga. Robi reaguj !
Ne treba, samo sam ga spomenuo jednom prije par mjeseci i naravno to sad Jasko spominje svakih par dana kao da sam napisao da je David de Gea licno...zure99 je napisao/la:Pa taj lik je reprezentativac i 3.golman vec za Austriju...koja mu je racunica prelazit kod nas da bi bio treci izbor istoVucevich je napisao/la:Bolje je biti na klupi Bundesligasa nego na klupi Maribora i rezerva 40-godisnjaku, ako cemo realno. Mada Pervan je ove sezone vec odigrao 90 minuta u Bundesligijasmin10 je napisao/la:Pavao Pervan jučer na klupi Wolfsburga. Robi reaguj !
Inace, klubovi ne pokazuju apsolutno nista o nekom igracu... siguran sam da je samo slucajnost da jedan Pjanic igra u Juventusu, mogao bi igrati u Rudaru iz Velenja i bio bi na istom nivou!NiftyDribbler je napisao/la:
Haha i evo vec potvrde za gore navedeno. Hahahahajjajaahaha![]()
![]()
![]()
Nisi se ni okreno, lik vec neko uporedjenje klubova rokno...au yebo te dan
Evo opet bukvaliste sa sjekirom sjece granje. Jel' Suwon Samsung bolji od Levantea?Vucevich je napisao/la:Inace, klubovi ne pokazuju apsolutno nista o nekom igracu... siguran sam da je samo slucajnost da jedan Pjanic igra u Juventusu, mogao bi igrati u Rudaru iz Velenja i bio bi na istom nivou!NiftyDribbler je napisao/la:
Haha i evo vec potvrde za gore navedeno. Hahahahajjajaahaha![]()
![]()
![]()
Nisi se ni okreno, lik vec neko uporedjenje klubova rokno...au yebo te dan
Procitaj prvo izjavu trenera, pa onda serendajjasmin10 je napisao/la:Dilaver ni danas medju 18. Izgubio mjesto u Dinamu. Vuchko na aparatima.
Proslu na klupi sad ni medju 18. Rupa.Vucevich je napisao/la:Procitaj prvo izjavu trenera, pa onda serendajjasmin10 je napisao/la:Dilaver ni danas medju 18. Izgubio mjesto u Dinamu. Vuchko na aparatima.
jasmin10 je napisao/la:Proslu na klupi sad ni medju 18. Rupa.Vucevich je napisao/la:Procitaj prvo izjavu trenera, pa onda serendajjasmin10 je napisao/la:Dilaver ni danas medju 18. Izgubio mjesto u Dinamu. Vuchko na aparatima.
Idemo maksimalno ozbiljno na Slogu, nešto sam čitao kako ćemo igrati juniorima, kadetima ili pionirima, to su gluposti. U Kupu ćemo zaigrati s najboljom momčadi, odmarat ćemo tek one koji su pod opterećenjem većeg broja utakmica ili imaju lakše ozljede. Tako tu nema Šunjića, Gojaka, Dilavera i Hajrovića
Tako je kolega.osobaodpovjerenja je napisao/la:ma evidentno je da je dilaver promasaj. samo budala to ne vidi, a i besmisleno je austrijanca spominjati na temi o potencijalnim bh reprezentativcima.
[/quote]Idemo maksimalno ozbiljno na Slogu, nešto sam čitao kako ćemo igrati juniorima, kadetima ili pionirima, to su gluposti. U Kupu ćemo zaigrati s najboljom momčadi, odmarat ćemo tek one koji su pod opterećenjem većeg broja utakmica ili imaju lakše ozljede. Tako tu nema Šunjića, Gojaka, Dilavera i Hajrovića
Pogledaj od 5:59Moggi je napisao/la:sta je sa ovim stoperom župaricem iz rijeke, vidim igrao za nasu u19 pa otisao hrvatima, inace rodjen u županiji i on licno izgleda da nema dodirne tačke sa bih vec njegovi roditelji.
biste li mu halalili?prije bi ovakvima nego rodjenom mostarcu pavlovicu ili ovom radeljicu
pa da, upravo ovo sto sam i napisao, a to je bila 2011. godiba realno bili smo jadnizure99 je napisao/la:Pogledaj od 5:59Moggi je napisao/la:sta je sa ovim stoperom župaricem iz rijeke, vidim igrao za nasu u19 pa otisao hrvatima, inace rodjen u županiji i on licno izgleda da nema dodirne tačke sa bih vec njegovi roditelji.
biste li mu halalili?prije bi ovakvima nego rodjenom mostarcu pavlovicu ili ovom radeljicu
![]()
![]()