Pošta radi do 20h, no sikiriki. Samo ponesi neki identifikacioni dokument.Rizah je napisao/la:Ako me odbiju, onda ti plaćaš računJimmy from the hood je napisao/la:Ma zamijeniš kod nekog fraera na ulici, nije to problem.![]()
A trebali bi primati eure u lokalima, do sada nisam vidio da su odbijali.
Virtual, dolazim u subotu u Bosnu oko 17 sati, to je problem.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Druže poneseš evriće, odeš lagano u kladionicu Premier, okladiš se za recimo 2,5 KM, platiš s 50 eura, a oni tebi vrate 95 KM. LJepota, još se i okladio i usitnio keš, pa onda gledaj tekmuRizah je napisao/la: Nego, primaju li eure u tom objektu?

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Semir bvb je napisao/la:Druže poneseš evriće, odeš lagano u kladionicu Premier, okladiš se za recimo 2,5 KM, platiš s 50 eura, a oni tebi vrate 95 KM. LJepota, još se i okladio i usitnio keš, pa onda gledaj tekmuRizah je napisao/la: Nego, primaju li eure u tom objektu?

There got to be something for Liverpool big number nine ...
- the scouser
- Kontakt:
A koji je objekat u pitanju ?
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Celtic Pub. Ti si ono iz Tuzle koliko znam?the scouser je napisao/la:A koji je objekat u pitanju ?
Što se Carlo ne javi da li će doći ili ne?

- CrvenIspod
- Kontakt:
hebemu miša, ja jopet nemerem...u nedjelju prijepodne krećem na put tako da ni utakmicu neću stići pogledati...ako se šta kojim čudom promijeni, vidimo se u pubu...u svakom slučaju želim vam dobar provod ako se ne vidimo 
@Rizah, uvijek imaš opciju da usput probaš na nekoj od benzinskih pumpi, hoće i da prime eure kad plaćaš a i da zamijene..

@Rizah, uvijek imaš opciju da usput probaš na nekoj od benzinskih pumpi, hoće i da prime eure kad plaćaš a i da zamijene..
Mnogi ljudi su još uvijek živi samo zato što je nelegalno ubiti ih.
smorio se u tuzli od redsa kaze dosta mu za cijeli zivotRizah je napisao/la:Celtic Pub. Ti si ono iz Tuzle koliko znam?the scouser je napisao/la:A koji je objekat u pitanju ?

You are someone else I am still right here
- the scouser
- Kontakt:
Ma jok ba, born & raised in SarajevoRizah je napisao/la:Celtic Pub. Ti si ono iz Tuzle koliko znam?the scouser je napisao/la:A koji je objekat u pitanju ?

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
- Ponos Torina
- Kontakt:
Odes u mjenjacnicu i zamjenis bez provizije a mjenjacnica radi od 9-23 sataRizah je napisao/la:Onda ok, puno hvala.

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
-
- Kontakt:
Ode u pekaru, kupi kroasan i ona mu vrati u markicama. Rade 24/7 

Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
Momci vidimo se u nedjelju ako Bog da. Samo Fera pošalji mi svoj broj mobitela na pp da se dogovrimo kada da dođemo. Sretno vam bilo i vidimo se uskoro.
doneRizah je napisao/la:Momci vidimo se u nedjelju ako Bog da. Samo Fera pošalji mi svoj broj mobitela na pp da se dogovrimo kada da dođemo. Sretno vam bilo i vidimo se uskoro.
- Red Assassin
- Kontakt:
Jucer Totenhem izveo drugu postavu u EL, sacuvali su sve igrace za nadjelju, znaci da idu na pobjedu.. Izgleda da ce nam Flanagan igrati desnog beka, izjavio je da je spreman.
ako nije i trecu...Red Assassin je napisao/la:Jucer Totenhem izveo drugu postavu u EL, sacuvali su sve igrace za nadjelju, znaci da idu na pobjedu.. Izgleda da ce nam Flanagan igrati desnog beka, izjavio je da je spreman.
dolazim, pusti feru, petljaRizah je napisao/la:Celtic Pub. Ti si ono iz Tuzle koliko znam?the scouser je napisao/la:A koji je objekat u pitanju ?

poslaću ti broj na pp
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Ovako početi protiv Tottenhama:
--------------Reina--------------
Kelly---Carra----Agger---Enrique
--------Adam-----Lucas-----------
Downing-------------------Bellamy
---------Suarez---Kuyt-------------
Izgleda "preofanzivno" al' nema veze, ovako ćemo doći do pobjede, u nastavku ubaciti Gerrarda možda i Coatesa, i sve bi bilo odlično, i vrlo je moguće da ćemo doći do pobjede.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
-
- Kontakt:
Vjerovatno mu pokazuje kretnje, zbog toga je priljubljen ispred. 

Jimmy from the hood je lud.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.