Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Da samo znas ko je ovaj dolje zadnji
Napalili se da udju u PL, a u Slobodi vide najveceg rivala... vise na mrezama i cekaju sta ce se desiti, savjetuju nas da idemo u kantonalnu
Baš tako, godinama već pokazuju neviđenju mržnju i kompleks prema nama.
Sta li ce novo izmisliti poznavaoci federalne lige ako sutra kojim slucajem dobijemo. Izdignut ce se klub i iznad ovog aBdtuzlanskinacin je napisao/la: ↑30 avg 2025, 22:48Mislim da se ide kako ne bi izbili i ova tri boda, ustvari kako bi upisali nova tri boda! Neka savez gleda kako se i s desetkovanim juniorima ulazi u pl.
Neka izmisljaju, nadam se da cemo ih imati priliku gledati i slušati kako se guse u svome jadu. Ne sumnjam u borbu naših i znam da su igrači koji bi trebali sutra izaći spremni sve uraditi sutra za 3 boda, a da li ce do njih doći iskreno se nadam u inat svim dušmanima.DamirT je napisao/la: ↑30 avg 2025, 22:49Sta li ce novo izmisliti poznavaoci federalne lige ako sutra kojim slucajem dobijemo. Izdignut ce se klub i iznad ovog aBdtuzlanskinacin je napisao/la: ↑30 avg 2025, 22:48Mislim da se ide kako ne bi izbili i ova tri boda, ustvari kako bi upisali nova tri boda! Neka savez gleda kako se i s desetkovanim juniorima ulazi u pl.![]()
Baš si optimista, svaka čast.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑30 avg 2025, 22:56Neka izmisljaju, nadam se da cemo ih imati priliku gledati i slušati kako se guse u svome jadu. Ne sumnjam u borbu naših i znam da su igrači koji bi trebali sutra izaći spremni sve uraditi sutra za 3 boda, a da li ce do njih doći iskreno se nadam u inat svim dušmanima.DamirT je napisao/la: ↑30 avg 2025, 22:49Sta li ce novo izmisliti poznavaoci federalne lige ako sutra kojim slucajem dobijemo. Izdignut ce se klub i iznad ovog aBdtuzlanskinacin je napisao/la: ↑30 avg 2025, 22:48Mislim da se ide kako ne bi izbili i ova tri boda, ustvari kako bi upisali nova tri boda! Neka savez gleda kako se i s desetkovanim juniorima ulazi u pl.![]()
aBdtuzlanskinacin je napisao/la: ↑30 avg 2025, 22:56Neka izmisljaju, nadam se da cemo ih imati priliku gledati i slušati kako se guse u svome jadu. Ne sumnjam u borbu naših i znam da su igrači koji bi trebali sutra izaći spremni sve uraditi sutra za 3 boda, a da li ce do njih doći iskreno se nadam u inat svim dušmanima.DamirT je napisao/la: ↑30 avg 2025, 22:49Sta li ce novo izmisliti poznavaoci federalne lige ako sutra kojim slucajem dobijemo. Izdignut ce se klub i iznad ovog aBdtuzlanskinacin je napisao/la: ↑30 avg 2025, 22:48Mislim da se ide kako ne bi izbili i ova tri boda, ustvari kako bi upisali nova tri boda! Neka savez gleda kako se i s desetkovanim juniorima ulazi u pl.![]()
Optimista sam jer znam vecinu tih momaka koji ce da urade sve na terenu sve dok nas savez sabotira, znam kako se osjećaju i koliko žele.Sky9 je napisao/la: ↑30 avg 2025, 22:58Baš si optimista, svaka čast.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑30 avg 2025, 22:56Neka izmisljaju, nadam se da cemo ih imati priliku gledati i slušati kako se guse u svome jadu. Ne sumnjam u borbu naših i znam da su igrači koji bi trebali sutra izaći spremni sve uraditi sutra za 3 boda, a da li ce do njih doći iskreno se nadam u inat svim dušmanima.![]()
Koji forumas je u pitanju?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.