ne znam ja ciji je duljevic al ti si izgleda moj, dok si tako blesavlijevokrilo je napisao/la:ne citiraj me jadan ne bio prenijećeš mi kakvu boleščugu koju si zaradio smucajući se obučen u žensku odjećuhaj ti na onu vašu sjeverna koreja temu pa cmizdrite zajedno i izmišljajte da je duljević vaše dijete
![]()
![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
-
larssonche1337
- Kontakt:
haj kontao sam da samo nas zayebava, al on i svoje
- MocMahale444
On nema barikade, udara I po svom kad ga opali luda
Riri je dobar nekad ode u rikverc ali brzo se vrati.
High jesi ziv?
Vidi ove sto se navukla na los trip
Riri je dobar nekad ode u rikverc ali brzo se vrati.
High jesi ziv?
Vidi ove sto se navukla na los trip
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
sta lik receadmirr je napisao/la:nisu samo mali nego su patuljci..jurisicduska je napisao/la:Mali su svi za fk Sarajevo.
niko nam ni do muda nije, moramo cucnuti da bi nam ostali mogli muda glavom dodirnuti. gledam ove nase igrace, pa **** me tito ako svaki nas ne vrijedi duplo vise nego 3 najbolja iz ostalih 11 ekipa. nije ni cudo sto nas ovoliko mrze i zavide nam. necu vise ni pishati po njima, nasa pishaka vriednija od njihove krvi, titam
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
haahhahahah cuj ovog pitara hahahah hebo mater tek sad vidim da su ovo sve doslje da ne kazem s....
Porasli pitarcici na kisi al kad ih se izurinira bice placa.
Tuzlanski urin ima magicna svojstva da divove pretvara u patuljke.
Tuzlanski urin ima magicna svojstva da divove pretvara u patuljke.

ćiribu, ćiriba nema više zastava?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Tu prvu ja kupio na pijaci sada na godisnjem 10 km...zlo87 je napisao/la:
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- elamalakia
- Kontakt:
Agamemnon je napisao/la:Tu prvu ja kupio na pijaci sada na godisnjem 10 km...zlo87 je napisao/la:
A ima li gdje druge?
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Ima na Maloj pijaci kod glavnog trga. ..elamalakia je napisao/la:Agamemnon je napisao/la:Tu prvu ja kupio na pijaci sada na godisnjem 10 km...zlo87 je napisao/la:
A ima li gdje druge?
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- elamalakia
- Kontakt:
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Tacno moramo cucnuti da bi nam ostali bili do jaja. kad kazem ostali mislim na klubove koji su ostavili nekog traga u BH i YU fudbalu kao npr zeljkan, velez, listica, madjari, brotnjo, olimpic i modrica. ove manje klubove koji nikad nista nisu osvojili uopste ne racunam kao neku konkurenciju
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kakva euforija medju piticama, izborili remi protiv kombinirane ekipe koja je 60 (!) minuta igrala sa 10 igraca
Ocekujem restart u nedjelju navecer....
Ocekujem restart u nedjelju navecer....
Super,vi nemojte racunati a mi cemo nastaviti busiti vas sa po 8,9 komada po sezoni,admirr je napisao/la:Tacno moramo cucnuti da bi nam ostali bili do jaja. kad kazem ostali mislim na klubove koji su ostavili nekog traga u BH i YU fudbalu kao npr zeljkan, velez, listica, madjari, brotnjo, olimpic i modrica. ove manje klubove koji nikad nista nisu osvojili uopste ne racunam kao neku konkurenciju
Dje taj Subic
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
yebes subica, bolje da ste pehara doveli. to vam je bila jedinstvena prilika da pehar nakon 100 godina dodje u tzAgamemnon je napisao/la:Super,vi nemojte racunati a mi cemo nastaviti busiti vas sa po 8,9 komada po sezoni,admirr je napisao/la:Tacno moramo cucnuti da bi nam ostali bili do jaja. kad kazem ostali mislim na klubove koji su ostavili nekog traga u BH i YU fudbalu kao npr zeljkan, velez, listica, madjari, brotnjo, olimpic i modrica. ove manje klubove koji nikad nista nisu osvojili uopste ne racunam kao neku konkurenciju![]()
Dje taj Subic![]()
Vrh humora (u pokusaju ).admirr je napisao/la:yebes subica, bolje da ste pehara doveli. to vam je bila jedinstvena prilika da pehar nakon 100 godina dodje u tzAgamemnon je napisao/la:Super,vi nemojte racunati a mi cemo nastaviti busiti vas sa po 8,9 komada po sezoni,admirr je napisao/la:Tacno moramo cucnuti da bi nam ostali bili do jaja. kad kazem ostali mislim na klubove koji su ostavili nekog traga u BH i YU fudbalu kao npr zeljkan, velez, listica, madjari, brotnjo, olimpic i modrica. ove manje klubove koji nikad nista nisu osvojili uopste ne racunam kao neku konkurenciju![]()
Dje taj Subic![]()
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Valja li čemu ovaj Šubić, kako mu ime već?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
nije to nikakav humor, nego sazaljevanje
zao mi da se ugasite a da nikad pehara niste imali. valjda ce simin han biti uspjesniji kad dodju na svoj stadion.
zasluzila je to tuzla nakon 100tinjak godina tlacenja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.