Odlično prvo poluvrijeme. Trebalo je ovdje biti još golova. Valencia pokazala zube, u jednom trenutku imala posjed lopte od 62% i to nije bilo bezvezno dodavanje između dvaju stopera. Napadali su, stvarali prilike, no 2-3 puta je Casillas odlično reagovao. Prvi pomoćnik je malo (više) zajebao Valenciu, jer Soldado nije bio u ofsajdu, a išao je 1 na 1 sa Casillasom.
Što se tiče Reala, i oni su imali svoje prilike. Ronaldo 2-3 šuta, Modrićeva sjajna prilika, Ozilovo oklijevanje i još jedna prilika za Benzemu. Vezni red Reala opet ne kontroliše igru. Nikako mi to nije jasno. Alves, Modrić, Khedira + Ozil koji se vraća po loptu da to liči na nešto - i opet nemaju nadmoć.

Nadam se da će i 2. poluvrijeme biti u ovako visokom ritmu i golova sigurno neće nedostajati.
Sudac zaslužuje čistu desetku. Puštao je malo oštriju igru i svirao samo ono što se mora svirati.

@Namik,
Ma ono nije ni rame. Meni vuče na grudi (bliže ramenu). Ako se odnosi na onaj šut Ramija koji je pogodio Albiola. A u pravu si za Marcela. Haj' što nije ništa ponudio, već frajer odmah pokazuje svoju narav. Neko (mislim da je bio Costa, al' nisam siguran) je napravio "faulčić", sudija pustio prednost, a Marcelo mora pokazati ko je i šta je.