FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nime_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nime_tm87 » 11 sep 2010, 12:59

Da nam je ....
slika
:mrgreen:

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 11 sep 2010, 13:59

slika

E cuj ove usi! ljigata...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 11 sep 2010, 14:15

Bravo Amare, cuvaj svoj ponos od šabana slika
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 11 sep 2010, 14:28

bistrikboy je napisao/la:
Hamo je napisao/la:Kakav je ono javašluk prenose West Ham-Chelsea :?: :shock:
Utakmica je u nedelju po milioniti put :mrgreen:
U mene je danas Nedelja bila,ja odavno pobudalio. :shock:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 11 sep 2010, 14:40

Davno sam ja govorio da su najveci problem naseg drustva, pa tako i fudbala (a pogotovo reprezentacije) ovi kvazi novinari, kojih nazalost ima vise od ovih normalnih, veci su oni problem od politicara

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 11 sep 2010, 14:40

nime_tm87 je napisao/la:Da nam je ....
slika
Na ljeto mu ističe ugovor, dođe nama za džabe, jer pravo slabo igra. Amar ga uigra i vrati ga u top formu i počasti nas sa 30-tak golova po sezoni :D

krkacina
Kontakt:

Post Postao/la krkacina » 11 sep 2010, 14:45

Ko je ovaj Aleksandar Nikolic ? Nije me bilo jedno vrijeme pa ga nisam upratio odakle je dosao.. Hvala

Zeba'93
Kontakt:

Post Postao/la Zeba'93 » 11 sep 2010, 15:19

krkacina je napisao/la:Ko je ovaj Aleksandar Nikolic ? Nije me bilo jedno vrijeme pa ga nisam upratio odakle je dosao.. Hvala
Juniorski reprezentativac , 19 god , došao iz Drine iz Zvornika ...
I kada ne budeš prvi Ti , i kada čuju se zvižduci i tada ću Željo dobro znaj , da Te volim ja! 1921

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 11 sep 2010, 15:36

Vizavi ovog teksta iz Oslobodjenja i tzv."rata" medija. Na onaj jedan e-mail koji sam ovdje kopirao prije nekih 15-tak dana, a isti je bio proslijedjen doticnom novinaru Fuadu Kovacevicu dobio sam odgovor u kojem se doticni na neki nacin ogradjuje od teksta, jer sam ga posteno nalijepio argumentima i ubijedio u iznosenje lazi i obmane masa.
Nisam stigao prije da vam to kopiram, imao sam porodicnu tragediju pa nisam stigao.

fuad.kovacevic@****

Svašta si napisao i mnogo toga je jako dobro i pametno. Nisam imao namjeru nikoga uvrijediti, mislim da to nisam ni učinio, ali to sada i nije toliko važno. To je, ipak, samo tekst i ništa više. Nekome se sviđa (pitarima sigurno, mada nisam od te fele), nekome ne (manijacima apsoluitno – nisam ni taj, ali volim i poštujem Želju i njegovih haman 90 godina i puno donrih igrača i trenera - prije svega ljudi).
Budi zdrav i veseo i navijaj za Želju, bez obzira gdje je čija avlija. Ionako smo svi u (pre)malenoj i brojnim silama ugroženoj avliji.

A onda sljedeci e-mail:

I ja mislim da nisam hrđav insan - koliko sam dobar neka kažu drugi. Čovjek je (pozitivno) duhovit onoliko koliko poštuje i voli druge ljude. Slažem se da nam se društvo urušilo, da nam je opća kultura otišla u … da nas duhovna fukara rastura uzduž i poprijeko, a mi ih samo gledamo i ništa ne poduzimamo. Ljudi se (uglavnom nagore) mijenjanju, Vlasta Mijović je tipičan primjer za to.

Ne bih o tekstu - bio pa proš’o, ali nemam ništa protiv Amara, uradio je jako puno, vjerujem da će i više, ne samo za Želju, nego i za naš fudbal uopće. Zasmetalo mi je što je naružio momke poslije tekme s Leotarom, ponizio ih. Čuo sam da ih je prije Hapoela “ubio u mozak”, da nisu znali kako se zovu. Trener mora biti (i) pedagog, motivirati igrače, nekada ih reziliti, nekada govoriti da su najbolji i kada to nisu… Drago mi je da ga navijači vole, to je jako bitno, jer on njima treba biti uzor, pokazati im (pogotovo onima mlađima) kako se treba ponašati.

Vjeruj mi da mi je jedan od težih dana u životu bio u proljeće 1985. godine kada je Željo ispao od Videotona, ali to je ona naša bosanska - dođeš do vode, a ne napiješ se. Moj rahmetli otac je bio veliki željovac, družio se s mnogim tadašnjim Željinim igračima i trenerima, moj burazer je u sezoni 1971-72, kada je Željo uzeo prvu titulu, išao na sva gostovanja. Dakle, nemam nijedan razlog da ne volim Želju, dapače (što bi rekao veliki trener pok. Milan Ribar)…

Pratio sam Želju i izvještavao sa utakmica za Oslobođenje krajem osamdeseteih i početkom devedesetih, I tada sam imao nekih problema, uglavnom s igračima, koji su tražili da im poklonim bolje ocjene nego što su zaslužili na terenu. No, reagirao je trener Ribar, rekavši kako sam čak i velikodušan, da bih trebao što više kritizirati igrače, ali da ih ne potcjenjujem. No, tada su bila neka druga, u mnogim stvarima bolja vremena…
Ono što je bitno za grad Sarajevo (a time i za BiH) je da postoji zdrav rivalitet. Nema jakog Želje bez dobrog (FK) Sarajeva, i obratno. Nema hajra ako komšiji crkne krava, i tvoja će onda uskoro. Kod nas je problem što smo sve okrenuli naopačke - bitno nam je da neko gori od nas, pa maker i mi bili katastrofa, nego da budemo bolji i kvalitetniji od nekoga ko je dobar. No, to je proces, za to će trebati, bojim se, jako puno vremena.

Hvala na lijepim željama, i ja vama navijačima želim sve najbolje, pogotovo onima koji su mi ovih dana uputili mnogo ružnih poruka i prijetnji. Nadam se i vjerujem da će shvatiti da nemaju pravo biti loši iz jednog osnovnog razloga - oni vole Želju, a Željo u slobodnom prevodu znači: dobro, pozitivno, veliko…

Osta mi zdravo, pozdravi ostale navijače i želim vam da odbranite titulu, a dogodine, akobogda, da se što duže zadržite u Evropi, pa makar ponovo morali ići preko Azije.

F.

Eto lika... Sta navijaci urade od covjeka :))
Osim - drugo ime za Želju !

eLeMeNtH-SoutH CreW
Kontakt:

Post Postao/la eLeMeNtH-SoutH CreW » 11 sep 2010, 18:02

rossoner je napisao/la:Osta mi zdravo, pozdravi ostale navijače i želim vam da odbranite titulu, a dogodine, akobogda, da se što duže zadržite u Evropi, pa makar ponovo morali ići preko Azije.

F.

Eto lika... Sta navijaci urade od covjeka :))
LIJEPI STRAH :lol: :mrgreen:
Fenerbahçe SK...1907♥

I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!

1921♥

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 11 sep 2010, 18:07

jeste vi bolesni ili sta,ja sam rekao da je zeljo tv vec pocela,ja sam juce bas i gledao epizoda na vogosci oko podne cini mi se

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 11 sep 2010, 21:08

Omar500 je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Da nam je ....
slika
Na ljeto mu ističe ugovor, dođe nama za džabe, jer pravo slabo igra. Amar ga uigra i vrati ga u top formu i počasti nas sa 30-tak golova po sezoni :D
sumnjam da bi ga amar uzeo, nezz sto al sumnjam

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 11 sep 2010, 21:13

vjeran1987 je napisao/la:jeste vi bolesni ili sta,ja sam rekao da je zeljo tv vec pocela,ja sam juce bas i gledao epizoda na vogosci oko podne cini mi se
Hoćemo link :D

bekrija1990

Post Postao/la bekrija1990 » 11 sep 2010, 22:14

Tacno je da samo Sarajevo ima puno clanstvo u ECA-i ove godine. Isto tako je tacno da je samo Željo predstavljao BiH u ECA-i 2009 godine i imao puno clanstvo. Tacno je i to da je Željo otvorio vrata za Sarajevo i Siroki, a isto je tako tacno da ce doci do rotacije iduce godine te da ce Siroki imati pravo glasa 2011 godine. Pogadjate da ce i Borac biti clan ECA-e od 2012 godine...dobro je sto su na izvoru svega i Željo i Sarajevo, a najvise zahvaljujuci Nijazu Brkovicu. Ko ne vjeruje neka pita Blekica..
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 11 sep 2010, 23:29

A na osnovu cega Borac majke ti :?

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 12 sep 2010, 00:02

Što smo mi u svemu prvi. Fakat nije interesantno. Malo ih ljudi puste i odmah mitovi nastaju. Divovi su to nije šala, stara mitološka bića. **** Zagora iz Darkvuda, čuj divovi pa taj termin ni djeca više ne koriste. Je.bo TLN kakav je gore cirkus već decenijama. Divovi sa Mare Head-a nije ti šala. Lješevo je slijedeće :D Torpedo i Divovi, nema dalje

Sretno nam sutra u škutoriji, bod dosta.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 12 sep 2010, 00:07

idemo dalje...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 12 sep 2010, 05:11

Ponos grada...TM87
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

muamer10
Kontakt:

Post Postao/la muamer10 » 12 sep 2010, 07:45

I ja se nadam bodovima sa pecare. Ona 8-ca mi daje nadu da mozemo svakoga pobijediti. Fin teren, dobro sudjenje, dosta nasih navijaca, tv prijenos = 2. :)

ps. Ako neko moze na privat, ako je ovdje zabranjeno da objasni sta je bilo to s robijasima, pretpostavljam da je bila i neka slika koja je uklonjena, tamo se na njihovoj temi komentarise, a ja nisam bas imao vremena posljednjih dana za citanje foruma, pa nisam u toku :) Hvala!

bekrija1990

Post Postao/la bekrija1990 » 12 sep 2010, 08:11

junuz23 je napisao/la:A na osnovu cega Borac majke ti :?
Na osnovu nacionalne zastupljenosti...znas kako to kod nas ide. Medjutim, bitno je da je Zeljo pogurao stvari...
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.