GoonerGirl je napisao/la:Ubiše vas.

Kao vas ovaj

Open in new tab.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
GoonerGirl je napisao/la:Ubiše vas.
Postao/la ChrisBoyd dana 07 feb 2015, 22:19
Žao mi lopeza gdje on došao da brani , ostalo nam je velahavle ccc
Postao/la ChrisBoyd dana 07 feb 2015, 23:14
Žao mi lopeza gdje on došao da brani , ostalo nam je velahavle ccc
GoonerGirl je napisao/la:Tottenham je jači od Juventusa za 50% tako da nije sramota izgubiti od Spudsa. Talijanska liga je spala na strašno niske grane.
Vrati se ti heklanju, pametnije ti je bgmGoonerGirl je napisao/la:Tottenham je jači od Juventusa za 50% tako da nije sramota izgubiti od Spudsa. Talijanska liga je spala na strašno niske grane.
Arsenal je za razliku od Milana učesnik Lige prvaka i po meni, možete me nazvati i ludom, pretendent na naslov prvaka Evrope. Ništa nismo lošiji od Reala, Bayerna ili Chelseaja. Vrijeme će pokazati.jelle je napisao/la:GoonerGirl je napisao/la:Tottenham je jači od Juventusa za 50% tako da nije sramota izgubiti od Spudsa. Talijanska liga je spala na strašno niske grane.
Ma ja ...a sta je onda tek mocni arsenal...
GoonerGirl je napisao/la:Arsenal je za razliku od Milana učesnik Lige prvaka i po meni, možete me nazvati i ludom, pretendent na naslov prvaka Evrope. Ništa nismo lošiji od Reala, Bayerna ili Chelseaja. Vrijeme će pokazati.jelle je napisao/la:GoonerGirl je napisao/la:Tottenham je jači od Juventusa za 50% tako da nije sramota izgubiti od Spudsa. Talijanska liga je spala na strašno niske grane.
Ja želim da se vi što prije vratite na vrh, ali koliko šteti onaj vaš pedofil teško. Moj bivši je navijao za Milan, ali to je bilo u doba kada je Milan bio neko i nešto prije par godina.
Na osnovu cega je zakljucak da je "Tottenham jaci od Juventusa za 50%". Zanima me iskreno..GoonerGirl je napisao/la:Tottenham je jači od Juventusa za 50% tako da nije sramota izgubiti od Spudsa. Talijanska liga je spala na strašno niske grane.
jelle je napisao/la:GoonerGirl je napisao/la:Arsenal je za razliku od Milana učesnik Lige prvaka i po meni, možete me nazvati i ludom, pretendent na naslov prvaka Evrope. Ništa nismo lošiji od Reala, Bayerna ili Chelseaja. Vrijeme će pokazati.jelle je napisao/la:
Ja želim da se vi što prije vratite na vrh, ali koliko šteti onaj vaš pedofil teško. Moj bivši je navijao za Milan, ali to je bilo u doba kada je Milan bio neko i nešto prije par godina.
Idi bivsem nek te kazni po guzici...zasluzila si...jbt ti zensko i fudbal
Upravu si. Ja sam samo napisala da vas je Juventus ubio, a onda su oni počeli provocirati sa slikom onog debila Kanea. Ja sam onda rekla da nije sramota izgubiti od Tottenhama koji je po igračkom kadru, ali i igri, jači za 50 posto od Juventusa. A Juventus je klub s kojim ste igrali večeras. Zato se ta priča nadovezala. Stvar je u ligi i ugledu. Serie A je pala na niske grane. Milan bi se u Premiershipu borio za opstanak, a Juventus bi se borio s Liverpoolom za 7. ili 8. poziciju. To je činjenično stanje, ma koga smetalo.milanist je napisao/la:Haman da mu je to i najbolja odluka u zivotu,da postane bivsi..
A ne bez zezanja vise, manite mi se prepucavanja o Arsenalu i juventusu na pdf-u Milana, to od koga su Topnici jaci ili slabiji pisi na Temi predvidjenoj za to. ovdje iskljucivo diskutujemo o Milanu.
Na ljeto u ocima navijaca treba biti potpuni remont ali hajd ti to objasni upravi? Mora se malo promijeniti filozofija.LegendKiller je napisao/la:Prvo što treba uraditi večeras jeste riješiti se pola ekipe, znaci: alex, mexes, rami, zapata, bonera, eseien, poli, muntari, honda, bonaventura, zacardo, noga iz Milana. Pustiti ove omladince da igraju, gori od ovih ne mogu biti, ako ništa barem ce se boriti.
Ako se može izdvojiti išta pozitivno onda su to nastupi antonelia i palete, sasvim solidni su bili.
Iduce kolo ja bi postavio stoperski tandem paleta-boceti, a u vez ineka igraju mastali i modic
milanist je napisao/la:Ti stvarno mislis da je ona zensko
Haman da ti nedostaje konzumiranje sex-aGoonerGirl je napisao/la:Upravu si. Ja sam samo napisala da vas je Juventus ubio, a onda su oni počeli provocirati sa slikom onog debila Kanea. Ja sam onda rekla da nije sramota izgubiti od Tottenhama koji je po igračkom kadru, ali i igri, jači za 50 posto od Juventusa. A Juventus je klub s kojim ste igrali večeras. Zato se ta priča nadovezala. Stvar je u ligi i ugledu. Serie A je pala na niske grane. Milan bi se u Premiershipu borio za opstanak, a Juventus bi se borio s Liverpoolom za 7. ili 8. poziciju. To je činjenično stanje, ma koga smetalo.milanist je napisao/la:Haman da mu je to i najbolja odluka u zivotu,da postane bivsi..
A ne bez zezanja vise, manite mi se prepucavanja o Arsenalu i juventusu na pdf-u Milana, to od koga su Topnici jaci ili slabiji pisi na Temi predvidjenoj za to. ovdje iskljucivo diskutujemo o Milanu.
A za ovu muškadiju koja priča ove nebuloze mogu samo reći: šovinisti!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.