AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

FaraonTM
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la FaraonTM » 07 feb 2015, 23:00

GoonerGirl je napisao/la:Ubiše vas.
slika

Kao vas ovaj :tralala:

Open in new tab.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

REDandBLACK
Kontakt:

Post Postao/la REDandBLACK » 07 feb 2015, 23:01

Rezultat pravi pokazatelj kvalitete i stanja na terenu. Vezni red Muntari, Poli, Essien je totalna katastrofa. :crazy: Muntariju kapitenska traka poslije one scene na utakmici sa Torinom je potpuno nezamislivo :puke: čime je taj frajer zaslužio kapitensku traku :nedam: Antonelli fino odigrao, Paletta isto pozitivno iznenađenje, vidjeti ćemo u narednim utakmicama njihove kvalitete. Zanimljiva situacija sa Menezom,vjerovati ćemo da je neka manja povreda a ne neke nesuglasice sa Inzagijem. Sad tek dolaze naše utakmice, Emploli, Cesena :opaopa:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 07 feb 2015, 23:09

Ma nit' su oni nesto dobro igrali nit' smo mi bili katastrofalni, presudio je (ne)kvalitet igraca. Juventus dao dva gola i laganini igrao do kraja, kad smo se mi razigrali dali treci gol i rijesili stvar, znaju da smo nemocni bilo sta uraditi.

Pippo je opet razocarao kukavickom taktikom, igracima, formacijom, izmjenama, pa ovi igraci djeluju mrtvi. Umjesto da lete po terenu na derbi njih par hladi jaja i nonsalantno igra, samo se za Antonelija, Pazza i mozda Polija moze reci da su se borili (na stranu sto ovaj zadnji ne zna igrati, al' bar trci). Sramota, nikad losiji i bezmudniji Milan nije bio, bez ikakvog identiteta. :puke:

Poli se svadjao i negodovao kada je izasao, Muntari ce vjerujem napraviti scenu u svlacionici, Siljo, Cerci, Abate i Montolivo su vec otprije u svadji sa Pippom (i bog zna ko jos). Ovo je totalni raspad sistema, treba Pippu uruciti otkaz sto prije jer on nit' zna svoj posao nit' zna ukrotiti ove zivotinje. Sto prije - to bolje, jer ovo ce samo ici na gore.

ovo oko meneza nije nista ozbiljno, navodno je imao gripu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

ChrisBoyd
Kontakt:

Post Postao/la ChrisBoyd » 07 feb 2015, 23:14

Žao mi lopeza gdje on došao da brani , ostalo nam je velahavle ccc

GoonerGirl
Kontakt:

Post Postao/la GoonerGirl » 07 feb 2015, 23:17

Tottenham je jači od Juventusa za 50% tako da nije sramota izgubiti od Spudsa. Talijanska liga je spala na strašno niske grane.
Victoria Concordia Crescit

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 07 feb 2015, 23:19

Postao/la ChrisBoyd dana 07 feb 2015, 22:19
Postao/la ChrisBoyd dana 07 feb 2015, 23:14

pa dobro sta si navro, vidili smo i prvi put kad si napisao :D al vidi se da ti je stvarno zao :mrgreen:
Zadnja izmjena: milanist, dana/u 07 feb 2015, 23:21, ukupno mijenjano 2 puta.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 07 feb 2015, 23:19

GoonerGirl je napisao/la:Tottenham je jači od Juventusa za 50% tako da nije sramota izgubiti od Spudsa. Talijanska liga je spala na strašno niske grane.

Ma ja ...a sta je onda tek mocni arsenal... :urnebes:

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 07 feb 2015, 23:22

GoonerGirl je napisao/la:Tottenham je jači od Juventusa za 50% tako da nije sramota izgubiti od Spudsa. Talijanska liga je spala na strašno niske grane.
Vrati se ti heklanju, pametnije ti je bgm ;)
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

GoonerGirl
Kontakt:

Post Postao/la GoonerGirl » 07 feb 2015, 23:22

jelle je napisao/la:

Arsenal je za razliku od Milana učesnik Lige prvaka i po meni, možete me nazvati i ludom, pretendent na naslov prvaka Evrope. Ništa nismo lošiji od Reala, Bayerna ili Chelseaja. Vrijeme će pokazati.

Ja želim da se vi što prije vratite na vrh, ali koliko šteti onaj vaš pedofil teško. Moj bivši je navijao za Milan, ali to je bilo u doba kada je Milan bio neko i nešto prije par godina.

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 07 feb 2015, 23:24

GoonerGirl je napisao/la:
jelle je napisao/la:

Arsenal je za razliku od Milana učesnik Lige prvaka i po meni, možete me nazvati i ludom, pretendent na naslov prvaka Evrope. Ništa nismo lošiji od Reala, Bayerna ili Chelseaja. Vrijeme će pokazati.

Ja želim da se vi što prije vratite na vrh, ali koliko šteti onaj vaš pedofil teško. Moj bivši je navijao za Milan, ali to je bilo u doba kada je Milan bio neko i nešto prije par godina.

Idi bivsem nek te kazni po guzici...zasluzila si...jbt ti zensko i fudbal

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 feb 2015, 23:26

Na osnovu cega je zakljucak da je "Tottenham jaci od Juventusa za 50%". Zanima me iskreno..

Juventus je po mom nekom misljenju trenutno, a i proslih 2 godine daleko popunjenija ekipa od Arsenala sa jacim individualcima. Prvo ova 3 u vezi Pogba, Marchisio i Vidal Arsenal bi skinuo gace da ih ima pored onakve svoje veze, a i u napadu Tevez kao klasa, o golmanu se ne treba ni pricati. Zadnja linija sigurno opet jaca od zadnje linije Arsenala i jedna od pouzdanijih u Evropi par godina.

Juventusova jedina mana je sto nije u nekim situacijama sposoban da parira Englezima u transferima ali je za duplo manje novca napravio jacu ekipu do Arsenala i Tottenahama.

Za ligu priznajem da nije na nivou vec neko vrijeme ali sve je to posljedica nerada. Roma ide dobrim putem, Napoli je tu u vrhu stalno. Red je da Inter i Milan krenu raditi kako treba jer Serie A nije Serie A bez jakog Intera i Milana. Potreban je Evropski Milan sa novim stadionom ali bice kad bude

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 07 feb 2015, 23:26

jelle je napisao/la:
jelle je napisao/la:

Idi bivsem nek te kazni po guzici...zasluzila si...jbt ti zensko i fudbal

Hahahaah prejak :-D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 07 feb 2015, 23:27

Haman da mu je to i najbolja odluka u zivotu,da postane bivsi..

A ne bez zezanja vise, manite mi se prepucavanja o Arsenalu i juventusu na pdf-u Milana, to od koga su Topnici jaci ili slabiji pisi na Temi predvidjenoj za to. ovdje iskljucivo diskutujemo o Milanu.

:wave:

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 07 feb 2015, 23:27

Prvo što treba uraditi večeras jeste riješiti se pola ekipe, znaci: alex, mexes, rami, zapata, bonera, eseien, poli, muntari, honda, bonaventura, zacardo, noga iz Milana. Pustiti ove omladince da igraju, gori od ovih ne mogu biti, ako ništa barem ce se boriti.

Ako se može izdvojiti išta pozitivno onda su to nastupi antonelia i palete, sasvim solidni su bili.
Iduce kolo ja bi postavio stoperski tandem paleta-boceti, a u vez ineka igraju mastali i modic

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 07 feb 2015, 23:29

Da nisi damo malo pretjerala? :mrgreen:
Po nekoj mojoj logici, ipak je sramotnije kada te nadigra losiji tim nego obrnuto. A to da je Milan propao, a jest yebiga, nema se tu sta reci.

Ma ajde bre, cuj Totenhem bolji od Juventusa. Nikad. :kafa:

Ma pustite je, ima cura pravo reci misljenje, ne mora se odmah napadati i vrijedjati. Od mene sisterka se bolje razumije u fudbal tako da, pustite se tih predrasuda o zenama i sportu, nemojte da vam je zovem ovamo. :cool:

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 07 feb 2015, 23:31

Ti stvarno mislis da je ona zensko :mrgreen:

GoonerGirl
Kontakt:

Post Postao/la GoonerGirl » 07 feb 2015, 23:32

milanist je napisao/la:Haman da mu je to i najbolja odluka u zivotu,da postane bivsi..

A ne bez zezanja vise, manite mi se prepucavanja o Arsenalu i juventusu na pdf-u Milana, to od koga su Topnici jaci ili slabiji pisi na Temi predvidjenoj za to. ovdje iskljucivo diskutujemo o Milanu.

Upravu si. Ja sam samo napisala da vas je Juventus ubio, a onda su oni počeli provocirati sa slikom onog debila Kanea. Ja sam onda rekla da nije sramota izgubiti od Tottenhama koji je po igračkom kadru, ali i igri, jači za 50 posto od Juventusa. A Juventus je klub s kojim ste igrali večeras. Zato se ta priča nadovezala. Stvar je u ligi i ugledu. Serie A je pala na niske grane. Milan bi se u Premiershipu borio za opstanak, a Juventus bi se borio s Liverpoolom za 7. ili 8. poziciju. To je činjenično stanje, ma koga smetalo.

A za ovu muškadiju koja priča ove nebuloze mogu samo reći: šovinisti!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 feb 2015, 23:34

LegendKiller je napisao/la:Prvo što treba uraditi večeras jeste riješiti se pola ekipe, znaci: alex, mexes, rami, zapata, bonera, eseien, poli, muntari, honda, bonaventura, zacardo, noga iz Milana. Pustiti ove omladince da igraju, gori od ovih ne mogu biti, ako ništa barem ce se boriti.

Ako se može izdvojiti išta pozitivno onda su to nastupi antonelia i palete, sasvim solidni su bili.
Iduce kolo ja bi postavio stoperski tandem paleta-boceti, a u vez ineka igraju mastali i modic
Na ljeto u ocima navijaca treba biti potpuni remont ali hajd ti to objasni upravi? Mora se malo promijeniti filozofija.

Milan je u istim problemima kao Juventus prije 5 godina. Kako se to moze okrenuti? Prvo se treba dovesti svjetsko ime na klupu i dozvoliti mu da gradi svoj sistem. Drugo sto treba je rijesiti se onih koji su imali vremena da se pokazu i pokusati dovesti par igraca koji su odigrali par sezona ali imaju veliku sansu da napreduju. Treba se razdvojiti od ove politike iz januara.

Evo bubam prvi potez, dovedi Dybalu, drugi dovedi Darmiana, dovedi Allana. Uzmes mlade igrace koji su glavni igraci svojih timova.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 07 feb 2015, 23:37

milanist je napisao/la:Ti stvarno mislis da je ona zensko :mrgreen:

Ti stvarno mislis da sam ja musko? :mrgreen:

ma ajde brate, sta god da je ima pravo reci sta hoce, ne mora se odmah napadati majka mu stara. yebi ga, imam sestru i strasno sam osjetljiv na bilo kakve predrasude i nipodostavanje njihovog misljenja, odmah grizem... :beba:

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 07 feb 2015, 23:38

milanist je napisao/la:Haman da mu je to i najbolja odluka u zivotu,da postane bivsi..

Upravu si. Ja sam samo napisala da vas je Juventus ubio, a onda su oni počeli provocirati sa slikom onog debila Kanea. Ja sam onda rekla da nije sramota izgubiti od Tottenhama koji je po igračkom kadru, ali i igri, jači za 50 posto od Juventusa. A Juventus je klub s kojim ste igrali večeras. Zato se ta priča nadovezala. Stvar je u ligi i ugledu. Serie A je pala na niske grane. Milan bi se u Premiershipu borio za opstanak, a Juventus bi se borio s Liverpoolom za 7. ili 8. poziciju. To je činjenično stanje, ma koga smetalo.

A za ovu muškadiju koja priča ove nebuloze mogu samo reći: šovinisti!
Haman da ti nedostaje konzumiranje sex-a :D Ja cuo utice na psihu :cool:

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.