Jel iz Amarovih usta?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jel iz Amarovih usta?
DMF: Đokanović, Adukor, F. Hodžić + Oremuš
Pa mi sa analiticnog Istoka smo takvinapoleon72 je napisao/la: ↑19 jan 2021, 12:16Forumas @Osttribine preko noci prekuca i pticu i benkaru i simbu i ostale "insajdere"
napoleon72 je napisao/la: ↑19 jan 2021, 10:38Kindapovase nam Amkeca, covjek nista ne zna a zaglavi u TurskojBordoSarajevo je napisao/la: ↑18 jan 2021, 19:47Amar ne zna ništa o ponudi turaka.
Drugi put pišem.
jednog smo evo zavrsili za konyaspor
Nemamo sta riskirat, sada slijede tri kljucne utakmice, pa onda nakon toga kad se formiraju Bergerove tablice slijede opet u prva 4 kola utakmice protiv ekipa iz top 4. Znaci, ako odmah sad dobijemo Zelju i onda protiv ovih ostalih prodjemo neokrznuto, titula je tu. Tu jos treba dodat i kup isto tako... Moramo odmah krenuti jako, tezak je raspored i plasim se da bi s losim rezultatima sad doveli do nemira u klubu, pa bi i trofeji dosli u pitanje. Prije dvije godine se sjecam nakon remija s Krupom i poraza od Zrinjskog koliko se panike diglo da cemo prokockat sve.hordasDoboj je napisao/la: ↑19 jan 2021, 13:10DMF: Đokanović, Adukor, F. Hodžić + Oremuš
CMF: Tino, Pejović
AMF: Zinedin, Dal, Salčin + Tino, Tatar, Velkoski
Ja ne bih nikog dovodio u sredini, plus još možeš napravit kombinacija Đokanovic, Pejovic i Susic na 10. Realno u dobroj smo poziciji sa +9 da možemo malo riskirati. Po meni na ovu ekipu da niko ne ode opet samo napadač fali.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, boki86, ErosViverosViv, Hajdeee, Imamkarbarum, mire971, nedimmmm1337, sekac, Vanja8 i 58 gostiju.