Trnci me uhvatiše, ovo treba stavit za zvono na telefonu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
skoroalen je napisao/la: ↑09 jun 2020, 14:39Hodžiću se za proljetni dio stvarno nema šta prigovorit. Da treba vrhunski desni bek - treba svakako, al ne treba ni Hodžu tjerat, posebno iz razloga što može pokrit obje strane. Imaš desno pojačanje plus Hebib, lijevo Pidro plus Hodžić. Ako zaškripi desno opet može uskočit.
RajaBa1983 je napisao/la: ↑09 jun 2020, 14:57skoroalen je napisao/la: ↑09 jun 2020, 14:39Hodžiću se za proljetni dio stvarno nema šta prigovorit. Da treba vrhunski desni bek - treba svakako, al ne treba ni Hodžu tjerat, posebno iz razloga što može pokrit obje strane. Imaš desno pojačanje plus Hebib, lijevo Pidro plus Hodžić. Ako zaškripi desno opet može uskočit.![]()
Naravno da nam treba desni bek
a isto tako hodžić u posljednje vrijeme igra po meni super
aj odyebiVanja8 je napisao/la: ↑09 jun 2020, 15:01RajaBa1983 je napisao/la: ↑09 jun 2020, 14:57skoroalen je napisao/la: ↑09 jun 2020, 14:39Hodžiću se za proljetni dio stvarno nema šta prigovorit. Da treba vrhunski desni bek - treba svakako, al ne treba ni Hodžu tjerat, posebno iz razloga što može pokrit obje strane. Imaš desno pojačanje plus Hebib, lijevo Pidro plus Hodžić. Ako zaškripi desno opet može uskočit.![]()
Naravno da nam treba desni bek
a isto tako hodžić u posljednje vrijeme igra po meni super![]()
![]()
![]()
Apsolutno,znam da se Hadzija zalio i rekao da je pravilo da se moze vise stranaca,da bi sigurno imali jednog kapitalca koji nije nas drzavljanin
Nama je Akademija na 20% , tu mi trebamo traziti iskorak kao uredjen Klub . Mozemo mi i sad imati 5-6 stranaca , za Evropu nema ogranicenja i hocemo aBd , a i u PL (povrede , kartoni , forma itd.). Samo da smo sto vise u -(minusu),ali sa placenim svim obavezama , a da posjedujemo kapital u kvalitetnim igracima (po mogucnosti mladim ) i trening kampu (sa hotelima i ful pripadujecim objektima).
Na 6 da vrate taman. Ovako bezveze ogranicavaju, neke zemlje u okruzenju ne smatraju igrace iz ex-yu strancima pa ako bi i kod nas bilo tako onda bi i 4 bilo taman.
1 mora biti crnac izgleda
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, Google Adsense [Bot], Proximic i 49 gostiju.