Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Drago mi je da se neko složio sa mnomjurisicduska je napisao/la: ↑09 jun 2020, 11:58https://www.transfermarkt.com/panagioti ... ler/357186
Fino otići po čovjeka i dugoročno riješiti opciju napadača. Ovo je igrač za lige 5 a 23 godine.
Normalno glupo bi bilo dovoditi 5-6 igracaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 jun 2020, 12:24Bit ce pojacanja,i ako ne bude odlazaka,ali ne previse. 2,maksimalno 3 pojacanja,ali dobri igraci
Mi u Evropi teško možemo šta tražiti sa Hodzicem, Dupovcom,Sabanom,pa i ekstra napadač da pomogne Ahmetu, Handžic mi više nije za nas.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 jun 2020, 12:24Bit ce pojacanja,i ako ne bude odlazaka,ali ne previse. 2,maksimalno 3 pojacanja,ali dobri igraci
Slažem se Hodžić nije kvalitet da igra velike europske utakmice kao ni Sabanovic čak po mom mišljenju ni Salcin nije igrač koji može čuvati nekog brzo i jako krilo pogotovo sto ne igra na prirodnoj poziciji, sto se tiče napada ja tu ne bi dirao ništa bolje da se Hadzija posveti našoj odbrani pogotovo bekovimaamypitar je napisao/la: ↑09 jun 2020, 12:41Mi u Evropi teško možemo šta tražiti sa Hodzicem, Dupovcom,Sabanom,pa i ekstra napadač da pomogne Ahmetu, Handžic mi više nije za nas.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 jun 2020, 12:24Bit ce pojacanja,i ako ne bude odlazaka,ali ne previse. 2,maksimalno 3 pojacanja,ali dobri igraci
ABD dolazi nam desni bek,a Dupovac ti je svakako zamjena,i nece igrati u prvom timu.I ako ode Serbecic,doci ce novi igrac onda na stopersku poziciju,a Milicevic ostaje. Sto se tice napada,tu bi moglo biti svasta,a mozda i nista.Po zadnjim informacijama,nesto nam pripremaju na poziciji napadaca..A nadodaj,i najvjerovatnije dolazak Hadzica,tako da ce to biti fina ekipa. Raduje me i oporavak Pidre,koji ide na pripreme sa reprezentacijom,taman da malo kondiciju nabije,dok ne budu nase pripreme.ABD bit ce on bombona do europeamypitar je napisao/la: ↑09 jun 2020, 12:41Mi u Evropi teško možemo šta tražiti sa Hodzicem, Dupovcom,Sabanom,pa i ekstra napadač da pomogne Ahmetu, Handžic mi više nije za nas.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 jun 2020, 12:24Bit ce pojacanja,i ako ne bude odlazaka,ali ne previse. 2,maksimalno 3 pojacanja,ali dobri igraci
Milanovic ostaje? Pa on je veca krampa od SisicaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 jun 2020, 12:49ABD dolazi nam desni bek,a Dupovac ti je svakako zamjena,i nece igrati u prvom timu.I ako ode Serbecic,doci ce novi igrac onda na stopersku poziciju,a Milicevic ostaje. Sto se tice napada,tu bi moglo biti svasta,a mozda i nista.Po zadnjim informacijama,nesto nam pripremaju na poziciji napadaca..A nadodaj,i najvjerovatnije dolazak Hadzica,tako da ce to biti fina ekipa. Raduje me i oporavak Pidre,koji ide na pripreme sa reprezentacijom,taman da malo kondiciju nabije,dok ne budu nase pripreme.ABD bit ce on bombona do europeamypitar je napisao/la: ↑09 jun 2020, 12:41Mi u Evropi teško možemo šta tražiti sa Hodzicem, Dupovcom,Sabanom,pa i ekstra napadač da pomogne Ahmetu, Handžic mi više nije za nas.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 jun 2020, 12:24Bit ce pojacanja,i ako ne bude odlazaka,ali ne previse. 2,maksimalno 3 pojacanja,ali dobri igraci
Ako nista,budzet ce nam biti laksi za 5000 maraka jer ide krampa Sisic iz kluba![]()
![]()
Pitaj Marinovića za Cruza , licno mi je Emir rekao da je Cruz za akademce nebo ... Drugo sto ga je Musemic ubacivao u vatru kad je najgore bilo , protiv Veleža kući i na strani Široki i to čovjeka na beka ubacio ... Od kad je Marinović trener Cruz bude na klupi dok nema mnogih sto je Musemic koristio ...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 jun 2020, 12:55Evo gledam,imamo samo 3 stranca u ekipi:Oremus,Velkoski i Cruz.Na Cruza se ne racuna,a Velkoski je na klupi,znaci da u prvom timu imamo samo 1 stranca?Ako bude pravilo 5 stranaca,to ce odlicno biti. Sad treba 2 stranca fenomenalna dovesti,da se useru ljudi.
@zagir1987 da,bilo bi glupo. Ovoj ekipi malo treba da bude veliki potencijal za grupnu fazu
@Stroj1946 taj antitalenat ima ugovor do 2021 nazalost..
Ako ostane Besim po meni ekstra igrač ja bi doveo još jednog ala Lazic.Milicevic i Dupovac mi nisu sigurni nikako. Pidro duga pauza kako će to sve izgledati ne znam, al bez jake, mnogo jače odbrane i jaki bekova za Evropu smo tanki. Ostale pozicije su ok ,te fali jedan napadač tipa Benko da se imamo čemu nadati.Stroj1946 je napisao/la: ↑09 jun 2020, 13:02Ko ce ga gledat na krilu jos jednu sezonu. Nek ga makar posude u Krupu, odakle je doso, samo nek ide. Po meni je najveca greska bila potpisivanje ugovora Hodzicu, lik je totalno van fudbala, ko smlata. Trebali su dovesti pravog beka, eksplozivnijeg, da trci gore dole, za naredne 2,3 godine. Gavric recimo je isto krampa, al lik to nadoknadjuje borbom, smirenoscu i dobrim pregledom igre. Hodzica i Milanovica bi otjero dok je prelazni, dok je vakat.
Sa hodzicem na beku, marinovicem na klupi 3-0-0.Stroj1946 je napisao/la: ↑09 jun 2020, 13:02Ko ce ga gledat na krilu jos jednu sezonu. Nek ga makar posude u Krupu, odakle je doso, samo nek ide. Po meni je najveca greska bila potpisivanje ugovora Hodzicu, lik je totalno van fudbala, ko smlata. Trebali su dovesti pravog beka, eksplozivnijeg, da trci gore dole, za naredne 2,3 godine. Gavric recimo je isto krampa, al lik to nadoknadjuje borbom, smirenoscu i dobrim pregledom igre. Hodzica i Milanovica bi otjero dok je prelazni, dok je vakat.
Ti prati tako statistiku i dalje, ja cu i dalje traziti da ide i kritikovat debila, jer nije za prve ekipe. Treba gledati na bolje, a ne zadovoljavati se prosjekomPantelija je napisao/la: ↑09 jun 2020, 13:29Sa hodzicem na beku, marinovicem na klupi 3-0-0.Stroj1946 je napisao/la: ↑09 jun 2020, 13:02Ko ce ga gledat na krilu jos jednu sezonu. Nek ga makar posude u Krupu, odakle je doso, samo nek ide. Po meni je najveca greska bila potpisivanje ugovora Hodzicu, lik je totalno van fudbala, ko smlata. Trebali su dovesti pravog beka, eksplozivnijeg, da trci gore dole, za naredne 2,3 godine. Gavric recimo je isto krampa, al lik to nadoknadjuje borbom, smirenoscu i dobrim pregledom igre. Hodzica i Milanovica bi otjero dok je prelazni, dok je vakat.
10-3 gol razlika.
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, HordasDolacMalta, nedimmmm1337, THEC i 57 gostiju.