Sto da odgovorim kratko.Bojis se objasnjenja mozda.Pa ovako.Mislis na sezonu 2004-2005 kada je Travnik osvojio peto mjesto u premijer ligi a trener je bio Gagac.U toj sezoni je Travnik u nastimanoj tekmi u zadnjem kolu dobio bod u Sirokom .,kome nije nista trebalo,jer se obezbjedio a morao je vratiti i dug iz prvog djela kada je Gagac sa sabracom iz lopovske uprave pustio da dobiju 2-3 i to u Travniku svi znaju.Modrica vidjeci i znajuci da ce tako biti u Sirokom igra zadnje kolo 2-2 sa Slobodom i ceka kako ce zavrsiti u Sirokom .I kad vide da je dole ladna stela ostaje taj rezultat i Travnik je peti sa 2 boda prednosti. :lol:Plasira se u Intertoto kup i ne ide tamo jer i budala zna da u Travniku nista nije u redu da se ni priviriti ne smije u racune da ne pricam o obavezama koje nisu ispostovane i klub ne dobija licencu nego je dobija Zepce koje posto je niko drugi nema igra kvalifikacije za ligu Evrope cini mi se .A to je ona cuvena postena sezona kada ispada Borac poslije one sramote sa Zepcem na Grbavici.Treba napomenuti da je Travnik imao citava 4 boda na kraju vise u odnosu na Borac koji je bio na kraju 15 i i ispao iz lige.Odmah sljedece godine uprava i Jovic dovode Travnik do propasti i Travnik ispada ,a Gagac isto pisda par kola prije kraja kada je popusio bjezi i ostavlja Travnik na milost i nemilost.Doduse vratio je dio duga iduce godine kada licno stima odlucujucu tekmu u Gabeli protiv Goska cime Travnik dobija presudne bodove za povratak u ligu.
A da 90 posto Travnicana misli kao i ja o klubu pokazuje i broj gledalaca od manje od stotinak u zadnje vrijeme koji je na tekmama i nece biti veci sve dok se banda ne makne iz kluba.I da ti kazem .Ja jesam dio Travnicke raje ,ali one prave i objektivne koje vole svoj grad i koja je voljela klub dok je to bio,i koje nije sramota priznati i pricati o svim stvarima koje su vezane za klub,pa i onim ruznim.
Izvinjavam se svim navijacima Sarajeva sto sam uzurpirao temu,i necu vise biti dosadan ovdje o tome .Kako cete proci sa Jovicem vidicemo i pokazace se veoma brzo.Zelim vam srecu a tebi kolega ako jos nesto ne bude jasno samo pitaj ja cu ti odgovoriti ,ali nemoj ovdje da ne kvarimo ljudima temu ...

[/quote]
ma nema se ja šta bojati, a u upravu si ne trebamo ljudima prljati temu mada si ti prvi počeo sa svojim "dobronamjernim savjetima", a ti izgleda puno visiš po kafanama jer očigledno sve što si napričao su kafanske travničke priče tako da ne želim više s tobom se raspravljati, a ovi par Manijaka se uhvatilo Sarajeva ko pijan plota, imaš brate svoj klub koji je stabilan i brini se o njemu, jbt da Sarajevo dovede Messija i Ronalda vi bi našli neku manu