FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijc@ » 18 feb 2012, 14:34

manijakb je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:
manijakb je napisao/la:zvao je Osima da dodje u Zelju na probu,posto ga osim pozivao dok je bio u poljskoj a ovaj odbijo i sad konta da ima sanse al mislim da ce biti odbijen....to je iz njegovih usta,al hvali upravu sarajeva pravo nije mi ni cudo sto vas je skoro izlevatio kad on prica ovakve stvari o sarajevu
Sta kaze prenesi nam? Jel mu to uprava kriva sto je sam sebe unistio pa ne moze vise da igra ? :roll:
upravu si on je sam sebe unistio udarila mu slava u glavu,cuga,kafana,zene al decko nije znao da pare idu i sad se uhvatio za glavu...al mu vala neide da prica o klubu kao sto prica jer da mu nije bilo Sarajeva gdje bi on sad bio jedan ili dva covjeka ne prestavljaju klub ja sam mu to rekao u lice...al njemu je sad za sve krivo Sarajevo kao on se vratio u Sarajevo da bi pomogo sarajevu i te neke price a kao oni njemu okrenuli ledja sad
Realan si momak svaka cast ;) Handzic je sam sebi kriv i nema potrebe da prica protiv kluba njega su kafane unistile i to je to 3-4 trenera su se promjenila od kako se vratio i nijednom se nije nametnuo.

hoomer ba sjasi vise dosadan si eto nisi nam u kozi pa nema potrebe da se brines za nas.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 feb 2012, 15:05

Homer je jedan bekan neupuceni...samo frajer laze pocev od njegovog druga "ultrasa",koji mu je fol pricao kada i kako je Gagac dobio nadimak "sir"..i tu je pricu furo dok ga @rosas 7 nije fino ispravio,pa sada nastavlja nebuloze tipa 4 plate se duguju,onda da Handzic posudzuje pare,a ko bi zboravio njegovu provalu 225 milja za koju se malo kasnije ispravio jer se kao zbunio nesto hahha
nebi ti bio u nasoj kozi jer smo navijaci Sarajeva i jer je nas klub u problemima,e pa ja nebi bio u tvojoj kozi jer si jednsotavno lazljivac obicni kojeg niko ne shvata ozb... ;)
kako ti nije dosadno trolovati teme i tjerati navijace Sarajeva svojim glupim postovima.. :roll: :roll:
sta radi ova administracija ptice znaju.. :evil:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 18 feb 2012, 15:10

manijakb je napisao/la:zvao je Osima da dodje u Zelju na probu,posto ga osim pozivao dok je bio u poljskoj a ovaj odbijo i sad konta da ima sanse al mislim da ce biti odbijen....to je iz njegovih usta,al hvali upravu sarajeva pravo nije mi ni cudo sto vas je skoro izlevatio kad on prica ovakve stvari o sarajevu
Cista laz za probu !!! Nikad ga gosp. Osim nije zvao na probu toliko !

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 18 feb 2012, 15:15

mma_hz je napisao/la:Homer je jedan bekan neupuceni...samo frajer laze pocev od njegovog druga "ultrasa",koji mu je fol pricao kada i kako je Gagac dobio nadimak "sir"..i tu je pricu furo dok ga @rosas 7 nije fino ispravio,pa sada nastavlja nebuloze tipa 4 plate se duguju,onda da Handzic posudzuje pare,a ko bi zboravio njegovu provalu 225 milja za koju se malo kasnije ispravio jer se kao zbunio nesto hahha
nebi ti bio u nasoj kozi jer smo navijaci Sarajeva i jer je nas klub u problemima,e pa ja nebi bio u tvojoj kozi jer si jednsotavno lazljivac obicni kojeg niko ne shvata ozb... ;)
kako ti nije dosadno trolovati teme i tjerati navijace Sarajeva svojim glupim postovima.. :roll: :roll:
1. ovo je forum, nije tvoje privatno vlasnistvo tako da mogu pisati sta hocu u skladu sa temom i trenutnim postovima
2. sve dok nekoga na vrijedjam ili sam vulgaran nema mjestu da administracija reaguje na bilo kakav nacin
3. nema potrebe da lažes i izmisljas u nedostatku argumenata
4. uopste nije trolovanje teme jer se samo nadovezem na trenutne postove i ono aktuelno o cemu se diskutuje
5. pozdravljam te takvog kakav si ;)
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 18 feb 2012, 15:16

Niste realni i nepricajte lazi o momku...Sad kad je kao covjek otisao i sve po drugi put za svoje Sarajevo oprostio nije zasluzio ovakvu mahalsku pricu al nek drugi odlucuju ko ce igrati a ne trener i igrac sam ! Hare tebi sretno a ove mahalce ko sisa...
Zadnja izmjena: Iskren, dana/u 18 feb 2012, 17:41, ukupno mijenjano 2 puta.

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 18 feb 2012, 15:16

Ljudi iz uprave idu, a sad igrači. Kakav Handžic bolji je Matko od njega. Ovako se to radi kad hoćete da vam klub napreduje. Sposobni ljudi ..
Samo ovako nastavite i biće dobro ..
Potpis!

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 18 feb 2012, 15:21

Hoomer je napisao/la:
Ma da ba,sve klase od igraca,siguran sam da cemo ih uskoro gledati u Realu i Barceloni,ako ih mi nismo htjeli ima ko hoce,uzmite ih vi sebi ako su tako dobri,kakvi god da su bolji su od vasih polovnjaka iz Kazahstana i druge hrvatske lige.
:lol: :lol: ma jasta :mrgreen: to je ipak igrac koji vas je redovno filovo kako na Grbavici tako i gradskom stadionu Koševo :D ipak za klasu veci su igracine iz Buducnosti,Orašja, Slavena iz Živinica itd. :mrgreen: ehh komšije moje ne bi da sam u vasoj kozi nikako ;)
Šta imaš protiv igrača Budućnosti? Jedan takav vam donio oko 400.000 eura i opet nevaljaju.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

travnicanin
Kontakt:

Post Postao/la travnicanin » 18 feb 2012, 15:29

Sto da odgovorim kratko.Bojis se objasnjenja mozda.Pa ovako.Mislis na sezonu 2004-2005 kada je Travnik osvojio peto mjesto u premijer ligi a trener je bio Gagac.U toj sezoni je Travnik u nastimanoj tekmi u zadnjem kolu dobio bod u Sirokom .,kome nije nista trebalo,jer se obezbjedio a morao je vratiti i dug iz prvog djela kada je Gagac sa sabracom iz lopovske uprave pustio da dobiju 2-3 i to u Travniku svi znaju.Modrica vidjeci i znajuci da ce tako biti u Sirokom igra zadnje kolo 2-2 sa Slobodom i ceka kako ce zavrsiti u Sirokom .I kad vide da je dole ladna stela ostaje taj rezultat i Travnik je peti sa 2 boda prednosti. :lol:Plasira se u Intertoto kup i ne ide tamo jer i budala zna da u Travniku nista nije u redu da se ni priviriti ne smije u racune da ne pricam o obavezama koje nisu ispostovane i klub ne dobija licencu nego je dobija Zepce koje posto je niko drugi nema igra kvalifikacije za ligu Evrope cini mi se .A to je ona cuvena postena sezona kada ispada Borac poslije one sramote sa Zepcem na Grbavici.Treba napomenuti da je Travnik imao citava 4 boda na kraju vise u odnosu na Borac koji je bio na kraju 15 i i ispao iz lige.Odmah sljedece godine uprava i Jovic dovode Travnik do propasti i Travnik ispada ,a Gagac isto pisda par kola prije kraja kada je popusio bjezi i ostavlja Travnik na milost i nemilost.Doduse vratio je dio duga iduce godine kada licno stima odlucujucu tekmu u Gabeli protiv Goska cime Travnik dobija presudne bodove za povratak u ligu.
A da 90 posto Travnicana misli kao i ja o klubu pokazuje i broj gledalaca od manje od stotinak u zadnje vrijeme koji je na tekmama i nece biti veci sve dok se banda ne makne iz kluba.I da ti kazem .Ja jesam dio Travnicke raje ,ali one prave i objektivne koje vole svoj grad i koja je voljela klub dok je to bio,i koje nije sramota priznati i pricati o svim stvarima koje su vezane za klub,pa i onim ruznim.
Izvinjavam se svim navijacima Sarajeva sto sam uzurpirao temu,i necu vise biti dosadan ovdje o tome .Kako cete proci sa Jovicem vidicemo i pokazace se veoma brzo.Zelim vam srecu a tebi kolega ako jos nesto ne bude jasno samo pitaj ja cu ti odgovoriti ,ali nemoj ovdje da ne kvarimo ljudima temu ... ;)[/quote]

ma nema se ja šta bojati, a u upravu si ne trebamo ljudima prljati temu mada si ti prvi počeo sa svojim "dobronamjernim savjetima", a ti izgleda puno visiš po kafanama jer očigledno sve što si napričao su kafanske travničke priče tako da ne želim više s tobom se raspravljati, a ovi par Manijaka se uhvatilo Sarajeva ko pijan plota, imaš brate svoj klub koji je stabilan i brini se o njemu, jbt da Sarajevo dovede Messija i Ronalda vi bi našli neku manu

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 18 feb 2012, 16:00

mma_hz je napisao/la:Otkrovljenje sezone sto se tice nas ce biti H.Handzic.. ;) ;)
sad je potpuno spreman i zeljan igre to se jucer odlicno vidjelo... ;) ;)
Krpic,Matko,Husic su odlicno odigrali ,al ovo naravno nije dovoljan pokazatelj kolika ce nam oni ustvari biti pojacanja ,al bar imamo naznake da bi mogli biti korisni u ovoj polusezoni...pgt kad ga Matija zabi hehh :D

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 feb 2012, 16:23

Hoomer je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Homer je jedan bekan neupuceni...samo frajer laze pocev od njegovog druga "ultrasa",koji mu je fol pricao kada i kako je Gagac dobio nadimak "sir"..i tu je pricu furo dok ga @rosas 7 nije fino ispravio,pa sada nastavlja nebuloze tipa 4 plate se duguju,onda da Handzic posudzuje pare,a ko bi zboravio njegovu provalu 225 milja za koju se malo kasnije ispravio jer se kao zbunio nesto hahha
1. ovo je forum, nije tvoje privatno vlasnistvo tako da mogu pisati sta hocu u skladu sa temom i trenutnim postovima
2. sve dok nekoga na vrijedjam ili sam vulgaran nema mjestu da administracija reaguje na bilo kakav nacin
4. uopste nije trolovanje teme jer se samo nadovezem na trenutne postove i ono aktuelno o cemu se diskutuje
samo neka ljudi uprate unazad par tvojih postova na vise tema i shvatice da ti veze sa zivotom nemas..i zao mi je zbog tebe sto si takav iskreno.. :( :(
Taj si... ;) ;) samo lazes i izmisljas... :roll:
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 18 feb 2012, 16:28, ukupno mijenjano 2 puta.
FK SARAJEVO.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 feb 2012, 16:26

mma_hz je napisao/la:
Iskren je napisao/la:Jedan info za vjerne navijace Fk Sarajevo a to je : Danas je Haris Handzic napustio ekipu Sarajeva tj.raskid ugovora na obostarano zadovoljstvo .. Hare sretno gdje god nam igrao,meni si kao igrac uvijek bio drag i za mene si uvijek mogao komotno igrati u prvih 11 ! Sretno majstore !
:shock: :shock: e jbg,bas sam 2 stranice unazad pisao kako ce nam to biti pojacanje u ovoj polusezoni..
po meni je to velika steta za nas igracki kadar,al ko zna sta je tu u pitanju... :? :?
i po meni je bio sada za prvih 1 i zao mi je sto sada odlazi cccccc....upravo,gdje god ode sretno mu... ;)
@anti_zli( e cuj anti_zli :roll: :roll: )..ovo sam poslije napisao..malo vise objektivnosti molim te.. :D
FK SARAJEVO.

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 18 feb 2012, 17:08

mma_hz je napisao/la:
Hoomer je napisao/la:
samo neka ljudi uprate unazad par tvojih postova na vise tema i shvatice da ti veze sa zivotom nemas..i zao mi je zbog tebe sto si takav iskreno.. :( :(
Taj si... ;) ;) samo lazes i izmisljas... :roll:
:lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 18 feb 2012, 17:53

@Devil i onaj F.K. Sarajevo. Ako ne možete reći ime tog igrača koji dolazi, recite samo je li igrao u Vojvodini, Jagodini i još nekim klubovima u inostranstvu ? Da znam mislimo li na istog igrača :mrgreen:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Inkognito
Kontakt:

Post Postao/la Inkognito » 18 feb 2012, 20:03

travnicanin je napisao/la:
vidovitadjemila je napisao/la:Sto da odgovorim kratko.Bojis se objasnjenja mozda.Pa ovako.Mislis na sezonu 2004-2005 kada je Travnik osvojio peto mjesto u premijer ligi a trener je bio Gagac.U toj sezoni je Travnik u nastimanoj tekmi u zadnjem kolu dobio bod u Sirokom .,kome nije nista trebalo,jer se obezbjedio a morao je vratiti i dug iz prvog djela kada je Gagac sa sabracom iz lopovske uprave pustio da dobiju 2-3 i to u Travniku svi znaju.Modrica vidjeci i znajuci da ce tako biti u Sirokom igra zadnje kolo 2-2 sa Slobodom i ceka kako ce zavrsiti u Sirokom .I kad vide da je dole ladna stela ostaje taj rezultat i Travnik je peti sa 2 boda prednosti. :lol:Plasira se u Intertoto kup i ne ide tamo jer i budala zna da u Travniku nista nije u redu da se ni priviriti ne smije u racune da ne pricam o obavezama koje nisu ispostovane i klub ne dobija licencu nego je dobija Zepce koje posto je niko drugi nema igra kvalifikacije za ligu Evrope cini mi se .A to je ona cuvena postena sezona kada ispada Borac poslije one sramote sa Zepcem na Grbavici.Treba napomenuti da je Travnik imao citava 4 boda na kraju vise u odnosu na Borac koji je bio na kraju 15 i i ispao iz lige.Odmah sljedece godine uprava i Jovic dovode Travnik do propasti i Travnik ispada ,a Gagac isto pisda par kola prije kraja kada je popusio bjezi i ostavlja Travnik na milost i nemilost.Doduse vratio je dio duga iduce godine kada licno stima odlucujucu tekmu u Gabeli protiv Goska cime Travnik dobija presudne bodove za povratak u ligu.
A da 90 posto Travnicana misli kao i ja o klubu pokazuje i broj gledalaca od manje od stotinak u zadnje vrijeme koji je na tekmama i nece biti veci sve dok se banda ne makne iz kluba.I da ti kazem .Ja jesam dio Travnicke raje ,ali one prave i objektivne koje vole svoj grad i koja je voljela klub dok je to bio,i koje nije sramota priznati i pricati o svim stvarima koje su vezane za klub,pa i onim ruznim.
Izvinjavam se svim navijacima Sarajeva sto sam uzurpirao temu,i necu vise biti dosadan ovdje o tome .Kako cete proci sa Jovicem vidicemo i pokazace se veoma brzo.Zelim vam srecu a tebi kolega ako jos nesto ne bude jasno samo pitaj ja cu ti odgovoriti ,ali nemoj ovdje da ne kvarimo ljudima temu ... ;)
ma nema se ja šta bojati, a u upravu si ne trebamo ljudima prljati temu mada si ti prvi počeo sa svojim "dobronamjernim savjetima", a ti izgleda puno visiš po kafanama jer očigledno sve što si napričao su kafanske travničke priče tako da ne želim više s tobom se raspravljati, a ovi par Manijaka se uhvatilo Sarajeva ko pijan plota, imaš brate svoj klub koji je stabilan i brini se o njemu, jbt da Sarajevo dovede Messija i Ronalda vi bi našli neku manu
Pričaj šta hoćeš ali te čovjek pojeo argumentima. Ti si spomenuo "najbolju sezonu Travnika" pri čemu je Travnik imao čak 4 boda više Borca koji je ispao iz lige. Inače su nadaleko poznate štimaljke na relaciji Travnik-Široki. Sam si mu naletio na volej, ničim izazvan ;)

Što se tiče Jovića i Sarajeva, mene ne zanimaju, nisu uopšte konkurentni u borbi za titulu(e) niti će biti ako ovako nastave a čini se da hoće jer para nema, to je evidentno.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 18 feb 2012, 21:25

dzenan01 je napisao/la:@Devil i onaj F.K. Sarajevo. Ako ne možete reći ime tog igrača koji dolazi, recite samo je li igrao u Vojvodini, Jagodini i još nekim klubovima u inostranstvu ? Da znam mislimo li na istog igrača :mrgreen:
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Lici malo na Vucka :mrgreen:

slika

Dobar igrac sa finim iskustvom uglavnom bolji od Cemera :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 feb 2012, 23:18

dzenan01 je napisao/la:@Devil i onaj F.K. Sarajevo. Ako ne možete reći ime tog igrača koji dolazi, recite samo je li igrao u Vojvodini, Jagodini i još nekim klubovima u inostranstvu ? Da znam mislimo li na istog igrača :mrgreen:
Mozda,a mozda i nije. :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 18 feb 2012, 23:20

Kaze mi jedan zvezdas da ako bude igrao na nivou na kakvom je prije bio da cemo imati najboljeg desnog bocnog u ligi. 8-)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 18 feb 2012, 23:58

U ponedjeljak bi se trebalo znat za tog beka, jel ono?
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 19 feb 2012, 00:05

Sarajlijc@ je napisao/la:Kaze mi jedan zvezdas da ako bude igrao na nivou na kakvom je prije bio da cemo imati najboljeg desnog bocnog u ligi. 8-)
Siguran taj ZVEZDAŠ zna kakve mi imamo bekove u ligi, pa da procijeni :lol:
Potpis!

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 19 feb 2012, 02:38

Aldinn1 je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Kaze mi jedan zvezdas da ako bude igrao na nivou na kakvom je prije bio da cemo imati najboljeg desnog bocnog u ligi. 8-)
Siguran taj ZVEZDAŠ zna kakve mi imamo bekove u ligi, pa da procijeni :lol:
Pa eto ponekad zaluta na terene ove naše jadne PL . :lol:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood i 17 gostiju.