NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

KenoRob
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la KenoRob » 06 feb 2021, 16:28

Sta ja znam nesto mi cudan SB :)

Normalno da podrzavam Tomu ali i bilo koga drugog protiv KC-a. Ne mrzim KC nego uvijek naginjem na outsidera ako ne igra NEP.
Neka bude dobra tekma.

qaa18

Post Postao/la qaa18 » 07 feb 2021, 00:45

jestamaji je napisao/la:
06 feb 2021, 12:09
ma znam, jasno je to meni, on je najveća paljevina tamo, čovjek je lud za sportom ali jeb.iga to je osnova osnove, to se mora znati ako već radiš emisiju o tome. to je ko da neznaš šta je pasivni ofsajd u fudbalu.

to je drugačije od ovoga kad mixa veli trebao je rodgers na third down trčati pa ako ga pritisnu linebackeri probati napraviti punt fake. to je isto totalna glupost, kakav crni punt fake pet metara iza line of scrimmage, ali izletilo mu, nije razmišljao, to nije neznanje.

neznam meni ovo veličanje bradyja i mahomesa od po sat vremena ide na ganglije, ponavljaju stalno jedno te isto. pa i moja stara koja ima 91 godinu reče nekidan “gledala sam na televiziji, meščini neki tomislav je tamo najbolji”. elem dosta više istog sranja, ako već prave podcast onda je to posvećena i stručna emisija koju gledaju fanovi i freakovi a ne slučajni prolaznici. pa ajde onda nahvali u par rečenica obojicu i onda daj stručno reci šta treba napraviti da ih se zaustavi itd a nemoj mi svakih pet minuta ponavljati da je brady deseti put u superbowlu. da moja stara zna izgovorit superbowl u međuvremenu bi i to znala! majkemi meni ovo postaje ko besmisleno američko mlaćenje prazne slame satima i danima, ali tamo to gledaju svi pa je razumljivo jer se radi o kvotama, ovdje je riječ o 1-2% zainteresovanih koji znaju o čemu se radi i umjesto da im ljudi koji se djelomično odlično razumiju nešto novo objasne i još ih više nauče i zainteresuju oni satima ponavljaju koliko je tomica super, jeb.o ih isti!
Ivkovic i Bulic na sk hr extra likovi, dok ih nisam otkrio prije 3 god i ja sam gledao na sk srb, al ivan i hrvoje su 10 levela iznad, po informacijama koje daju, po pravilima, analizama atmosferi itd. Ja pratim od 2015. I skonto sam da na sk srb nekad likovi lupaju gluposti, tako da sk hr i siguran si. I fran je dobar da ne zaboravim.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 07 feb 2021, 09:18

jestamaji je napisao/la:
06 feb 2021, 12:53
noćas rodžo dobija mvp titulu, kad već ne može onu pravu ... daj šta daš :mrgreen:

puno je interesantnije ko će u hall of fame pored peytona i woodsona. pored toga još trojica od kojih je megatron vjerovatan a zadnja dva slota su potpuno otvorena
peyton i woodson su naravno ušli, megatron isto.
pored njih alan faneca i john lynch

lynch je možda profitirao od tampa bay superbowl bonusa 2021 a najinteresantnija činjenica je da je megatron 8 godina mlađi od tome :mrgreen:

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 07 feb 2021, 09:35

MVP: rodžo (rodžo 44 glasa, allen 4 glasa, mahomes 2 glasa)
defanzivni: donald
ofanzivni: henry

rookie i ofanzivni rookie: herbert
defanzivni rookie: chase young

comeback player: alex smith

coach: stefanski

walter payton man of the year: russel wilson

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 07 feb 2021, 11:06

KenoRob je napisao/la:
06 feb 2021, 16:28
Sta ja znam nesto mi cudan SB :)

Normalno da podrzavam Tomu ali i bilo koga drugog protiv KC-a. Ne mrzim KC nego uvijek naginjem na outsidera ako ne igra NEP.
Neka bude dobra tekma.
Cuj autsajder, kvota kod nas 1.75 na KC, ekipe ko ekipe su jako blizu, samo QB pravi toliku razliku za KC
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 07 feb 2021, 12:19

Mora se i NFL pohvaliti, jer su uspijeli odigrati cijelu sezonu, a treba biti realan i priznati da nas je većina bila skeptična s obzirom da IQ većine NFL igrača nije na visokom nivou, te da jedna ekipa sa staffom broji oko 100 osoba.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 07 feb 2021, 12:42

dobrano preko 150 čak, na gostujuće utakmice putuje 130-140 njih :wave:
ja sam dva puta odsjeo u hotelu u kome je bio i gostujući NFL tim, oba puta slučajno! kad počnu stizati nikad kraja :mrgreen: inače sistem je vrhunski organizovan, 150 ljudi se učekira u hotel dok si reko keks! obično ih liftovi ograniče inače bi to išlo još brže :thumbup:

za ovo drugo si u pravu, ja prvi nisam vjerovao da će uspjeti ovako odraditi sezonu. možda je bilo i malo sreće ali nedvojbeno vrhunski odrađeno od strane NFLa. jeb.iga, milijarde su u pitanju!

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 07 feb 2021, 14:34

NFL je imao i srecu zbog rasporeda. Zavrsili su proslu sezonu kad se korona zahajcala i do pocetka ove sezone vec znacajno oslabila. Jedini problem je bio nedostatak predsezone, te nekoliko pretumbavanja rasporeda, ali nista strasno.
Drugi sportovi u Americi su daleko gore prosli.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 07 feb 2021, 15:51

nije u americi korona skoro ništa oslabila preko ljeta, tek sad u zadnjih tri hefte pada znatnije, vjerovatno jer pelcuju ko mahniti.
nfl je jednostavno to sve vrhunski odradio.

slika

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 07 feb 2021, 17:51

Doduse, u pravu si. I kod nas u martu 10 zarazenih, to odmah karantini vijesti, opsadno stanje....u septembru 400 zarazenih, upozorenja da se nose maske i napolju...
Na stranu sve, NFL kapa dole za organizaciju.

superfreak
Kontakt:

Post Postao/la superfreak » 07 feb 2021, 19:24

jestamaji je napisao/la:
06 feb 2021, 12:09
ma znam, jasno je to meni, on je najveća paljevina tamo, čovjek je lud za sportom ali jeb.iga to je osnova osnove, to se mora znati ako već radiš emisiju o tome. to je ko da neznaš šta je pasivni ofsajd u fudbalu.

to je drugačije od ovoga kad mixa veli trebao je rodgers na third down trčati pa ako ga pritisnu linebackeri probati napraviti punt fake. to je isto totalna glupost, kakav crni punt fake pet metara iza line of scrimmage, ali izletilo mu, nije razmišljao, to nije neznanje.

neznam meni ovo veličanje bradyja i mahomesa od po sat vremena ide na ganglije, ponavljaju stalno jedno te isto. pa i moja stara koja ima 91 godinu reče nekidan “gledala sam na televiziji, meščini neki tomislav je tamo najbolji”. elem dosta više istog sranja, ako već prave podcast onda je to posvećena i stručna emisija koju gledaju fanovi i freakovi a ne slučajni prolaznici. pa ajde onda nahvali u par rečenica obojicu i onda daj stručno reci šta treba napraviti da ih se zaustavi itd a nemoj mi svakih pet minuta ponavljati da je brady deseti put u superbowlu. da moja stara zna izgovorit superbowl u međuvremenu bi i to znala! majkemi meni ovo postaje ko besmisleno američko mlaćenje prazne slame satima i danima, ali tamo to gledaju svi pa je razumljivo jer se radi o kvotama, ovdje je riječ o 1-2% zainteresovanih koji znaju o čemu se radi i umjesto da im ljudi koji se djelomično odlično razumiju nešto novo objasne i još ih više nauče i zainteresuju oni satima ponavljaju koliko je tomica super, jeb.o ih isti!
Kaže se pump fake ljudino. :mrgreen:

Ne kontam ljude koji gledaju prenose SK-a, jal' hrvatski, jal' srpski. To se toliko gluposti i grešaka ispriča u tri sata da je to za ne povjerovati. Ili kad onaj pacijent sa hrvatskog nahajpa neko random hvatanje receivera kao "PA JE LI TO MOGUĆE, KAKVO HVATANJE XY-A, MOŽDA I HVATANJE SEZONE, JAOOOO!"

De idi u pm, takvo hvatanje na svakoj utakmici možeš vidjeti.

Bolje 720p s američkim komentatorima, nego 4k na SK-u.

Go Tommy po 7. prsten. Bježanija sad s teme dok nije postala kancerogena. :thumbup:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 07 feb 2021, 19:34

Tom Brady ima više PO pobjeda (9) protiv NFC timova, nego Drew Brees (8).
"My Favorite Ring is Always the Next One"

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 07 feb 2021, 19:53

superfreak je napisao/la:
07 feb 2021, 19:24
...
strani jezik i strana terminologija jeb.iga, ne znamo to mi zadnji balkanci ko svjetski čovjek poliglota randy ;)

to sa gledanjem u originalu si u pravu, naravno da su galaksije između, to nije ni u jednom sportu izraženo kao u američkom fudbalu, ali većina ovdje na forumu to ni ne shvata a kamoli da im je to toliko važno da ganjaju stream sa originalnim tonom kad mogu smirom gledati na sportklubu, to je ono “daj mi utakmicu i pusti me da gledam”. osim toga ne može svako priuštiti gamepass i nije svako u stanju naći odgovarajuće dobar stream. onda se traži manje loša opcija gdje ostaju uglavnom srbi, hrvati i švabe. pored toga imaš jako puno onih koji se kunu u bulića ili žuleta, ukusi su različiti. ja ne mogu smislit klopa ili murinja, pola evrope se kune u njih

apropo tvoga cheatera tome, ne sekiraj se, pobrinuće se mahomes da mu pokaže koja mačka crnu vunu prede ....

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 07 feb 2021, 20:08

Ovdje jedan smiješan lik misli da dominira :urnebes:

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 07 feb 2021, 20:13

apropo amera, pre-game show na nfl networku je danas ogavan, na nivou zvezda granda

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 07 feb 2021, 23:45

Odgledam skoro sve i nikad ne uspijem SB uživo. Jeb.em ti termin.

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 07 feb 2021, 23:49

SB večeras na 2 ekrana. Na TVu SK1 Srbija/Pro7, a na laptopu SK1 Hrvatska. Još maalooo :ljepota: :opaopa:

sljivo je napisao/la:
07 feb 2021, 23:45
Odgledam skoro sve i nikad ne uspijem SB uživo. Jeb.em ti termin.
Ostani bolan, ne smije se ovo propustit :D

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 07 feb 2021, 23:51

Ma ne ostaje mi se budan do 4, 5, a moram rano.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 08 feb 2021, 00:28

dobro su ove pjesmice odradili

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 08 feb 2021, 00:31

jestamaji je napisao/la:
08 feb 2021, 00:28
dobro su ove pjesmice odradili
Jel ovo full pun stadion ili samo optička varka :mrgreen:
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.