Normalno da podrzavam Tomu ali i bilo koga drugog protiv KC-a. Ne mrzim KC nego uvijek naginjem na outsidera ako ne igra NEP.
Neka bude dobra tekma.
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Ivkovic i Bulic na sk hr extra likovi, dok ih nisam otkrio prije 3 god i ja sam gledao na sk srb, al ivan i hrvoje su 10 levela iznad, po informacijama koje daju, po pravilima, analizama atmosferi itd. Ja pratim od 2015. I skonto sam da na sk srb nekad likovi lupaju gluposti, tako da sk hr i siguran si. I fran je dobar da ne zaboravim.jestamaji je napisao/la: ↑06 feb 2021, 12:09ma znam, jasno je to meni, on je najveća paljevina tamo, čovjek je lud za sportom ali jeb.iga to je osnova osnove, to se mora znati ako već radiš emisiju o tome. to je ko da neznaš šta je pasivni ofsajd u fudbalu.
to je drugačije od ovoga kad mixa veli trebao je rodgers na third down trčati pa ako ga pritisnu linebackeri probati napraviti punt fake. to je isto totalna glupost, kakav crni punt fake pet metara iza line of scrimmage, ali izletilo mu, nije razmišljao, to nije neznanje.
neznam meni ovo veličanje bradyja i mahomesa od po sat vremena ide na ganglije, ponavljaju stalno jedno te isto. pa i moja stara koja ima 91 godinu reče nekidan “gledala sam na televiziji, meščini neki tomislav je tamo najbolji”. elem dosta više istog sranja, ako već prave podcast onda je to posvećena i stručna emisija koju gledaju fanovi i freakovi a ne slučajni prolaznici. pa ajde onda nahvali u par rečenica obojicu i onda daj stručno reci šta treba napraviti da ih se zaustavi itd a nemoj mi svakih pet minuta ponavljati da je brady deseti put u superbowlu. da moja stara zna izgovorit superbowl u međuvremenu bi i to znala! majkemi meni ovo postaje ko besmisleno američko mlaćenje prazne slame satima i danima, ali tamo to gledaju svi pa je razumljivo jer se radi o kvotama, ovdje je riječ o 1-2% zainteresovanih koji znaju o čemu se radi i umjesto da im ljudi koji se djelomično odlično razumiju nešto novo objasne i još ih više nauče i zainteresuju oni satima ponavljaju koliko je tomica super, jeb.o ih isti!
peyton i woodson su naravno ušli, megatron isto.
Cuj autsajder, kvota kod nas 1.75 na KC, ekipe ko ekipe su jako blizu, samo QB pravi toliku razliku za KC
Kaže se pump fake ljudino.jestamaji je napisao/la: ↑06 feb 2021, 12:09ma znam, jasno je to meni, on je najveća paljevina tamo, čovjek je lud za sportom ali jeb.iga to je osnova osnove, to se mora znati ako već radiš emisiju o tome. to je ko da neznaš šta je pasivni ofsajd u fudbalu.
to je drugačije od ovoga kad mixa veli trebao je rodgers na third down trčati pa ako ga pritisnu linebackeri probati napraviti punt fake. to je isto totalna glupost, kakav crni punt fake pet metara iza line of scrimmage, ali izletilo mu, nije razmišljao, to nije neznanje.
neznam meni ovo veličanje bradyja i mahomesa od po sat vremena ide na ganglije, ponavljaju stalno jedno te isto. pa i moja stara koja ima 91 godinu reče nekidan “gledala sam na televiziji, meščini neki tomislav je tamo najbolji”. elem dosta više istog sranja, ako već prave podcast onda je to posvećena i stručna emisija koju gledaju fanovi i freakovi a ne slučajni prolaznici. pa ajde onda nahvali u par rečenica obojicu i onda daj stručno reci šta treba napraviti da ih se zaustavi itd a nemoj mi svakih pet minuta ponavljati da je brady deseti put u superbowlu. da moja stara zna izgovorit superbowl u međuvremenu bi i to znala! majkemi meni ovo postaje ko besmisleno američko mlaćenje prazne slame satima i danima, ali tamo to gledaju svi pa je razumljivo jer se radi o kvotama, ovdje je riječ o 1-2% zainteresovanih koji znaju o čemu se radi i umjesto da im ljudi koji se djelomično odlično razumiju nešto novo objasne i još ih više nauče i zainteresuju oni satima ponavljaju koliko je tomica super, jeb.o ih isti!
strani jezik i strana terminologija jeb.iga, ne znamo to mi zadnji balkanci ko svjetski čovjek poliglota randy
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.