Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Kad se sjetim šta su navijači radili Moyesu pa čovjek uvijek distancu držao, a naš nas već podijelo na normalne i nenormalne.
I još niko mi ne reče u vezi Papeta i zašto su za njegov ostanak
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Ne bih se složio, u nas su ljudi labilni i povodljivi, lako bi mogao okrenuti protiv sebe šire narodne mase uz par lošijih/neočekivanih rezultata, bilo u kvalifikacijama, bilo u prijateljskim utakmicama (bez da u konačnici plasman na EP trpi), a onda kad bi bio dovoljan pritisak javnosti, mogao bi se očekivati i odlazak. Meni je prosto nevjerovatno kako većina glavnih medija u državi nije digla glas i otvoreno rekla kakve je budalaštine i nelogičnosti radio ovaj licemjer na klupi. Igrači takođe šute.Sheyi je napisao/la:Matori, nema se više šta forsirati, volio bih da Sušić odradi i ovaj ugovor, jer ako dobije otkaz znači da je zbog katastrofalnih rezultata, a to je onda neodlazak na EP, zato, sretno Safetu.MoR je napisao/la:Bilo bi dobro kad bi klupska prepucavanja ostavili van ove teme, posebno na relaciji Željo - Sarajevo, jer to može dovesti samo do dodatnog raslojavanja među normalnima po pitanju pozicije Sušića. Takođe, ostavite nacije, fašiste, ustaše i slične po strani, ne znam zašto vam to treba.
Priča o bojkotu i navijanju protiv naše reprezentacije je ridikulozna i nedopustiva, treba forsirati odlazak ovog telca, bez da trpe rezultati reprezentacije.
- 1988risha
- Kontakt:
Pa pobijedio čovjek Iran i doš'o u 1/8 finala,i nazalost Francuska je bila slaba,al sudije krive bile,i još vlaga neka bila,da ne povjeruješ... Al sve je to ok,al iznenadili su nas brzinom,to nismo očekivali... Ej al da vidiš tek iznenađenja,kad su Francuzi izasli na zagrijavanje... Crnci bolan,hej,ko da su iz Afrike,od tog šoka se nismo mogli oporavit...nedim93 je napisao/la:Kad se sjetim šta su navijači radili Moyesu pa čovjek uvijek distancu držao, a naš nas već podijelo na normalne i nenormalne.
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
A teren. ne's vjerovat a ako lazem nek mi ide na dusu, zelen bio a crte bijeli1988risha je napisao/la:Pa pobijedio čovjek Iran i doš'o u 1/8 finala,i nazalost Francuska je bila slaba,al sudije krive bile,i još vlaga neka bila,da ne povjeruješ... Al sve je to ok,al iznenadili su nas brzinom,to nismo očekivali... Ej al da vidiš tek iznenađenja,kad su Francuzi izasli na zagrijavanje... Crnci bolan,hej,ko da su iz Afrike,od tog šoka se nismo mogli oporavit...nedim93 je napisao/la:Kad se sjetim šta su navijači radili Moyesu pa čovjek uvijek distancu držao, a naš nas već podijelo na normalne i nenormalne.

Tom cudu se nasi nisu mogli nacuditi i onda izgubii
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Evo, ovo vam je tipični primjer ljubitelja Sušićevih skuta. Koga briga što će reprezentacija da trpi, samo nek "ovi" umiru od muke i jada. Ispodprosječno inteligentni i sadistički nastrojeni, to su ljubitelji skuta Safeta Sušića.fkv123 je napisao/la:@nedim, da ti ja kažem moj lično razlog. Uživam gledati kako ovi umiru od muke i jada. Bez dlake na jeziku.
“Dogovorili smo se da reprezentaciju vodim u naredne dvije godine, odnosno u ciklusu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine, a potom možda opet nastavimo saradnju. No, obećavam na klupi BiH neću sjediti nakon Svjetskog prvenstva u Kataru 2022. godine” izjavio je susic
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Ne šute.MoR je napisao/la:Igrači takođe šute.
- U zadnja dva ciklusa koliko nas Pape vodi uradili smo dobar posao. Slažemo se odlično s njim i sigurno da bismo željeli da ostane trener. Ali, uglavnom ja ne odlučujem nego Savez. Oni će vidjeti šta dalje. Mi imamo dobru generaciju igrača koja može nastaviti dobre igre u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo – dodao je Begović.
- Pape nas je odveo na Svjetsko prvenstvo, osvojio je najviše bodova u kvalifikacijama i uspio je ono što niko prije njega nije. Čovjek ima rezultate i dvije strane se sada trebaju dogovoriti o nastavku saradnje, ali to nije moj posao, Zvjezdan Misimović
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
To su ti ters manijaci.. ne znam kako snaci dovoljno snage, tolerancije i samokontrole za jos jedan mandat. Da kazem necu vise gledat slagacu, ali tacno svaki put kad vidim ko i kako nas bijedno predvodi uhvati me mucnina.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Jadan li je onaj ko u tuđoj muci svoju sreću traži. Samo to imam reći.DukeOfWellington je napisao/la:Evo, ovo vam je tipični primjer ljubitelja Sušićevih skuta. Koga briga što će reprezentacija da trpi, samo nek "ovi" umiru od muke i jada. Ispodprosječno inteligentni i sadistički nastrojeni, to su ljubitelji skuta Safeta Sušića.fkv123 je napisao/la:@nedim, da ti ja kažem moj lično razlog. Uživam gledati kako ovi umiru od muke i jada. Bez dlake na jeziku.

Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
- 1988risha
- Kontakt:
DukeOfWellington je napisao/la:Evo, ovo vam je tipični primjer ljubitelja Sušićevih skuta. Koga briga što će reprezentacija da trpi, samo nek "ovi" umiru od muke i jada. Ispodprosječno inteligentni i sadistički nastrojeni, to su ljubitelji skuta Safeta Sušića.fkv123 je napisao/la:@nedim, da ti ja kažem moj lično razlog. Uživam gledati kako ovi umiru od muke i jada. Bez dlake na jeziku.
Ma de ba,mogu oni pričat o Papetu al na kraju istina je da ga niko ne doživljava ozbiljno... Najbolji strani igrač PSG-a a taj isti PSG ga množi s nulom... Vaha ih vodio a Safet glavni u PSG-u

[youtube][/youtube]
I opet i na Koševu 0 bodova... TOLIKO O LEGENDI O ALI PAŠI

Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
Veca je glupost sto ti napisa.Nije nista uradio,samo dao dva golaJosipBukal je napisao/la:tepsija je napisao/la:Da se sudi po igračkoj karijeri,Van Baasten,Romario,Maradona...osvajali bi sve glat.
Safetu treba dati šansu radi utakmice na Poljudu 1980?
Božesačuvaj
A šta je to uradio na Poljudu 80 te . Kakve gluposti pitari pišu ovdje. Na Poljudu 80te zbog njega umalo nismo ostali bez prvenstva da nije Ivković odbranio a Radanović dao go. Eto kako oni lažima prave legende. Sutra če njihova djeca pričati kako je Sušić maestalno vodio reperzentaciju i bio najbolji selektor bih svih vremena

Nego aferim momciluci,jos dvije godine grickanja bijelih bubrega

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Evo još jednog koji bira Sušićeve skute ispred interesa reprezentacije i uživa u muci istinskih navijača.harishp je napisao/la: Nego aferim momciluci,jos dvije godine grickanja bijelih bubrega
nemoj narodu na muku pristajati @hareharishp je napisao/la:Veca je glupost sto ti napisa.Nije nista uradio,samo dao dva golaJosipBukal je napisao/la:tepsija je napisao/la:Da se sudi po igračkoj karijeri,Van Baasten,Romario,Maradona...osvajali bi sve glat.
Safetu treba dati šansu radi utakmice na Poljudu 1980?
Božesačuvaj
A šta je to uradio na Poljudu 80 te . Kakve gluposti pitari pišu ovdje. Na Poljudu 80te zbog njega umalo nismo ostali bez prvenstva da nije Ivković odbranio a Radanović dao go. Eto kako oni lažima prave legende. Sutra če njihova djeca pričati kako je Sušić maestalno vodio reperzentaciju i bio najbolji selektor bih svih vremena![]()
Nego aferim momciluci,jos dvije godine grickanja bijelih bubrega

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Znači niko mi ne odgovori, osim ovog jednog što uživa u tuđoj muci.
To li mi je argument ozbiljan
kao što duke reče, papoljupcima izgleda važnije da se normalni navijači jedu od muke što je on i dalje selektor pa makar i repka ispaštala. Tužno kako telegentnih ljudi ima
To li mi je argument ozbiljan

kao što duke reče, papoljupcima izgleda važnije da se normalni navijači jedu od muke što je on i dalje selektor pa makar i repka ispaštala. Tužno kako telegentnih ljudi ima

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Oh,prijatan tek.DukeOfWellington je napisao/la:Evo još jednog koji bira Sušićeve skute ispred interesa reprezentacije i uživa u muci istinskih navijača.harishp je napisao/la: Nego aferim momciluci,jos dvije godine grickanja bijelih bubrega
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Neki dan izašla vijest da je prosjek IQ-a u BiH 85 i da je u Europi samo lošija situacija u Albaniji.nedim93 je napisao/la: kao što duke reče, papoljupcima izgleda važnije da se normalni navijači jedu od muke što je on i dalje selektor pa makar i repka ispaštala. Tužno kako telegentnih ljudi ima
Eh zamisli sad face ljubitelja Sušićevih skuta koji zapravo kvare taj prosjek.
Nešto ovako:

Pomozi Boze sa ovim nesposobnjakovicem,sad sam konacno shvatio da su Iljo i kompanija andjeli za ovog Begica i kompaniju..
Ponovo obecava da ce igrati igraci koji nastupaju u svom klubu,davno prezvakana prica...

Ponovo obecava da ce igrati igraci koji nastupaju u svom klubu,davno prezvakana prica...

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Evo nam i novih/starih selektora

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ostaje li i isti strucni stab (Borce, Baljic i Piplica) 

nadam se da hoće, inače će dovest' neke iz HajdukaGoalgetter je napisao/la:Ostaje li i isti strucni stab (Borce, Baljic i Piplica)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.