FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ovaj alarkshert na kraju nece ni u evropu na kraju, taman do godine da ih nema u konkurenciji
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
- Kontakt:
Kojasevic nam moze trebati ako odu Rahmanovic, Tatar i Zinedin ako ovi ostanu ne treba nam.
-
- Kontakt:
Vazda bruda, pa makar i odrobijao za tebe...

-
- Kontakt:
Alfredovog Custovica smjenise nakon jedne utakmice.
imal gdje slika od meljovaca,kada su bili pripremili neki lokal za proslavu jesenje titule,al nisu proslavili normalno heheh
Samo Sarajevo
- feniksptica
- Kontakt:
Sutra od 15:30 molim sve koji mogu da ispostoju gospodu Ararat-Armenia. Nasa podrska ce im puno znacit
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Suti, ne prizivaj opet tog sarlatana, znas da ovi nasi novinari jedva cekaju neke "eksluzive", a i probudit ces nadu Alfredu

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Svi na stream, podrška samo na bosanskom da se sjebu k'o tuljanifeniksptica je napisao/la: ↑07 jun 2020, 21:32Sutra od 15:30 molim sve koji mogu da ispostoju gospodu Ararat-Armenia. Nasa podrska ce im puno znacit
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Kakav je ovaj Mahmic iz Celika sto se povezuje sa nama
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Titula u narednoj sezoni će biti od krucijalnog značaja, iz više razloga.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Stoper, 17 godina, ljevak. Vec igrao u PL. Kazu da je bas bas talenat. Inace vec je "naguro" 192 cm, ima dug korak i zna iznijeti loptu.ElCartel11 je napisao/la: ↑07 jun 2020, 21:34Kakav je ovaj Mahmic iz Celika sto se povezuje sa nama
A gdje ga spominju? Neki portal ili?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Selam @ Beli prijatelju, neka si se ti nama vratio...belosevic28 je napisao/la: ↑07 jun 2020, 21:47Stoper, 17 godina, ljevak. Vec igrao u PL. Kazu da je bas bas talenat. Inace vec je "naguro" 192 cm, ima dug korak i zna iznijeti loptu.ElCartel11 je napisao/la: ↑07 jun 2020, 21:34Kakav je ovaj Mahmic iz Celika sto se povezuje sa nama

-
- Kontakt:
Selam @vanja brate. Ne mogu ja bez prave raje.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Citao sam forum i prije prijave,i ti si mi uvijek jedan od drazih bio,sto si napustio forum?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- ElCartel11
- Kontakt:
Nisam nigdje na portalu zaslijedio, vec ovdje po forumu par njihovih pisalo, da smo bacili oko na njega.belosevic28 je napisao/la: ↑07 jun 2020, 21:47Stoper, 17 godina, ljevak. Vec igrao u PL. Kazu da je bas bas talenat. Inace vec je "naguro" 192 cm, ima dug korak i zna iznijeti loptu.ElCartel11 je napisao/la: ↑07 jun 2020, 21:34Kakav je ovaj Mahmic iz Celika sto se povezuje sa nama
Ako ima 17 god i iskustva u PL odmah ga dovesti kao 3-4 stopera.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Vidio sam ja ovdje na ss.ba i oni samo pretpostavljaju da ce preci negdje jer je Celik u drugoj ligi.belosevic28 je napisao/la: ↑07 jun 2020, 21:47Stoper, 17 godina, ljevak. Vec igrao u PL. Kazu da je bas bas talenat. Inace vec je "naguro" 192 cm, ima dug korak i zna iznijeti loptu.ElCartel11 je napisao/la: ↑07 jun 2020, 21:34Kakav je ovaj Mahmic iz Celika sto se povezuje sa nama
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- ElCartel11
- Kontakt:
Šta ste vi pred sebe stavili kao plan da ostvarite u tom periodu kao direktorica FK Sarajevo?
Moja lična želja koju planiram ostvariti je da Sarajevo svake godine dok sam ja direktorica osvoji oba trofeja te da klub dovedem u grupne faze evropskih takmičenja.
Pored sportskih uspjeha u proteklom periodu, šta biste još izdvojili kao uspjeh vrijedan pažnje?
Jedan od većih uspjeha u proteklom periodu jeste jasno definisanje klupskih procedura kada je riječ o administrativniim i drugim poslovima. Prije nisu postojale procedure, odluke, nalozi za plaćanje, narudžbenice i slično. Činjenica da sada imamo jasno definisan sistem rada je nešto na što sam veoma ponosna. Ne postoji način da se potroši 1 KM, a da većinski nosilac glasačkih prava to ne zna.
Moja lična želja koju planiram ostvariti je da Sarajevo svake godine dok sam ja direktorica osvoji oba trofeja te da klub dovedem u grupne faze evropskih takmičenja.
Pored sportskih uspjeha u proteklom periodu, šta biste još izdvojili kao uspjeh vrijedan pažnje?
Jedan od većih uspjeha u proteklom periodu jeste jasno definisanje klupskih procedura kada je riječ o administrativniim i drugim poslovima. Prije nisu postojale procedure, odluke, nalozi za plaćanje, narudžbenice i slično. Činjenica da sada imamo jasno definisan sistem rada je nešto na što sam veoma ponosna. Ne postoji način da se potroši 1 KM, a da većinski nosilac glasačkih prava to ne zna.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Osim dvojca kojem istice posudba i Lazića koji odlazi sta je sa ostalim ugovorima koji ističu?
Prema transfermarktu 30.6. ugovori isticu: Džafić, Miličević, Dupovac, Gavrić, Oremuš i Šišić.
Prema transfermarktu 30.6. ugovori isticu: Džafić, Miličević, Dupovac, Gavrić, Oremuš i Šišić.
JURIŠ