Kakvi balvani, boze dragi

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Drugi dio posta koji nisi citirao,
TheIvicnjak je napisao/la: ↑07 jun 2020, 09:09Dos'o Pitar kuci..Preko 4 kile kuronja.
Dedi srce ko Trebevic, ko titula!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hvala na porukama, nisam otvarao sve jer je onaj qurac prenatrpan..Halalite jbg
Ja već zaboravio da je lik ikad igrao za Sarajevo.Guardiolaaa je napisao/la: ↑07 jun 2020, 16:12Gledam radnicki - rad na areni sport, Bojan letic ubjedljivo najgori igrac na terenu. Kakvog smo mi panja imali u ekipi
jos kad dodas milanovica ispred letica bas katastrofa nam je lijeva strana bila, samo smetali jedan drugom.skoroalen je napisao/la: ↑07 jun 2020, 16:19Ja već zaboravio da je lik ikad igrao za Sarajevo.Guardiolaaa je napisao/la: ↑07 jun 2020, 16:12Gledam radnicki - rad na areni sport, Bojan letic ubjedljivo najgori igrac na terenu. Kakvog smo mi panja imali u ekipi![]()
Skontaj kakav si bek kad jedan fantazista i prednji vezni pokaže duplo više od tebe na toj poziciji, i to u manje utakmica.
Dok hoćemo Hajrovića,očigledno će Benjo ili na klupu ili će ga prodati. Iskreno vise bi volio da ga prodamo,bolje i to nego da klupu grijemidzuka je napisao/la: ↑07 jun 2020, 03:28Je li Tatar izostavljen što ne smatraš da ima mjesto u ovoj ekipi ispred Jukića ili bi mogao otići?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 jun 2020, 01:28Zamislite ovu postavu
-------Irfan Hadžić
Jukić-Rahmanović-Hajrović
----TSS----------Oremuš(ili Hadžić)
Pidro-Miličević-Šerbečić-Todorović
---------------Kovačević
Ekipa koja bi sve redom pišala. Čovječe s 3 igrača bi napravili prejaku ekipu,mislim da čak jaču nego neke i u regionu. Što se mene tiče,ovo može proći komotno i bez Hajrovića,ali ne bi se žalio kad bi se dogovorili. Njegov najveći problem je,gdje ću u Sarajevo stid me..A i također ,gdje ću igrati protiv Krupe i Olimpika. ****,nekada neće da dođu igrači da im zlato nudiš,samo radi loše kvalitete lige
Pokusat cemo ga dovesti,ali realno sanse su male jer vec ima iz inostranstva ponuda..Iskreno,i bez njega smo odlicni u ofanzivi. Ne znam jel @kanarinac bezveze spomenuo Todorovica,ali jos na zimu je to meni jaran njega kroz kontekst provukao,ali nije nista vise rekao. Realno prejak desni bek za nasu ligu,s njim bi mogli i ocekivati nesto pametno u pretkolubelosevic28 je napisao/la: ↑07 jun 2020, 16:38Kakav crni Hajeovic ne dajite beze povoda nekome da se sprda s nama. Bilo kontakta zimus, propalo, zavrsena prica. Nit je u kakvim kombinacijama on nama, niti mi njemu...
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], napoleon72 i 43 gosta.