Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- akisarajevo92
- Kontakt:
meni su ono šega tekstovi i muzika, za uzrast 10-16 godina, a i non stop nesto o tinejdzerskim stvarima pjevusi, zar ona nema vec skoro 40 lolalemsa je napisao/la: ↑05 okt 2023, 17:19Taylor pise lirike/textove i melodiju/muziku kralju, ona je ozbiljan muzicar.akisarajevo92 je napisao/la: ↑05 okt 2023, 16:54ako u Americi moze jedna Taylor Swift biti najveca zvijezda i puniti stadione ne znam sto ne bi mogla i neka Prija glumiti zvijezdu na Balkanu
Don't believe the hype.
Jesi bio u Slogi skoro kad su nastupali? Nije bilo loše, ali mnogo dječurlije, doduše to je standardno za Slogu
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Zvuci kako zvuci, ali to ne mijenja njen talent/umjetnost, a to zaista jeste. Posebno u dobu sa ghost writes, a muziku/melodiju rijetko ko i zna/radi posebno u pop-u.akisarajevo92 je napisao/la: ↑05 okt 2023, 17:47meni su ono šega tekstovi i muzika, za uzrast 10-16 godina, a i non stop nesto o tinejdzerskim stvarima pjevusi, zar ona nema vec skoro 40 lolalemsa je napisao/la: ↑05 okt 2023, 17:19Taylor pise lirike/textove i melodiju/muziku kralju, ona je ozbiljan muzicar.akisarajevo92 je napisao/la: ↑05 okt 2023, 16:54ako u Americi moze jedna Taylor Swift biti najveca zvijezda i puniti stadione ne znam sto ne bi mogla i neka Prija glumiti zvijezdu na Balkanu
- Centre forward
- Kontakt:
Ja sam od nekog društva pozvan da idem sa djevojkom na koncert te Prijovićke. Da se ne pravim Englez, za damu sam čuo, al' fakat nemam pojma šta žena pjeva niti koji žanr. Moram poslušat' par pjesama od nje da ne idem k'o kompletni idiot.
Vjerovatno sam puno stvari i propustio, al' moj "period" slušanja muzike je do Black albuma Metallice. Odnosi se na sve žanrove, sa par kasnijih mainstream izuzetaka.
Vjerovatno sam puno stvari i propustio, al' moj "period" slušanja muzike je do Black albuma Metallice. Odnosi se na sve žanrove, sa par kasnijih mainstream izuzetaka.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ahahaha pa moras update uradit jebteCentre forward je napisao/la: ↑05 okt 2023, 18:00Ja sam od nekog društva pozvan da idem sa djevojkom na koncert te Prijovićke. Da se ne pravim Englez, za damu sam čuo, al' fakat nemam pojma šta žena pjeva niti koji žanr. Moram poslušat' par pjesama od nje da ne idem k'o kompletni idiot.

- Centre forward
- Kontakt:
I to tridesetogodišnji. Daj' malo, nije.alemsa je napisao/la: ↑05 okt 2023, 18:02Ahahaha pa moras update uradit jebteCentre forward je napisao/la: ↑05 okt 2023, 18:00Ja sam od nekog društva pozvan da idem sa djevojkom na koncert te Prijovićke. Da se ne pravim Englez, za damu sam čuo, al' fakat nemam pojma šta žena pjeva niti koji žanr. Moram poslušat' par pjesama od nje da ne idem k'o kompletni idiot.
Vjerovatno sam puno stvari i propustio, al' moj "period" slušanja muzike je do Black albuma Metallice. Odnosi se na sve žanrove, sa par kasnijih mainstream izuzetaka.![]()

Ev' "uključio" sam Prijovićku. Ako komšije čuju zvaće hitnu.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Nisam bio,bili su i tu Tz na ljeto ali ni tada nisam mogao otici jbga,doci ce dogodine valjda opet.
Pomislice ljudi da umiresCentre forward je napisao/la: ↑05 okt 2023, 18:07I to tridesetogodišnji. Daj' malo, nije.alemsa je napisao/la: ↑05 okt 2023, 18:02Ahahaha pa moras update uradit jebteCentre forward je napisao/la: ↑05 okt 2023, 18:00Ja sam od nekog društva pozvan da idem sa djevojkom na koncert te Prijovićke. Da se ne pravim Englez, za damu sam čuo, al' fakat nemam pojma šta žena pjeva niti koji žanr. Moram poslušat' par pjesama od nje da ne idem k'o kompletni idiot.
Vjerovatno sam puno stvari i propustio, al' moj "period" slušanja muzike je do Black albuma Metallice. Odnosi se na sve žanrove, sa par kasnijih mainstream izuzetaka.![]()
![]()

Kako ti ne dojadi? Ono slusam i ja sve, ali sam vazda gledo da ima neko ciji album prizeljkujem da izadje, 2000ih recimo Tool-ov, posebno 10k days, System Toxicity, Mezmerime, Eminem itd. to sam ceko k'o ozeblo sunceCentre forward je napisao/la: ↑05 okt 2023, 18:07I to tridesetogodišnji. Daj' malo, nije.alemsa je napisao/la: ↑05 okt 2023, 18:02Ahahaha pa moras update uradit jebteCentre forward je napisao/la: ↑05 okt 2023, 18:00Ja sam od nekog društva pozvan da idem sa djevojkom na koncert te Prijovićke. Da se ne pravim Englez, za damu sam čuo, al' fakat nemam pojma šta žena pjeva niti koji žanr. Moram poslušat' par pjesama od nje da ne idem k'o kompletni idiot.
![]()

- Centre forward
- Kontakt:
@ ltrain, Tako se i osjećam ako mi vjeruješ.
Vidim da joj je L Brena svekrva il' šta već, odnosno udata je za Bobinog sina. Beda na bedu k'o što kaže u ovom songu što upravo slušam.
@aleme, ma ne dojadi ima toga masu, a i ne slušam muziku k'o nekad, omatorio. Sjećam se kad mi je dajdza iz Iraka (KBR) tamo neke 2006 il' 2007 donio ipod, ili kako se već zove onaj apple za muziku, silov'o sam ga mjesecima. Baš sam bio cool.

Vidim da joj je L Brena svekrva il' šta već, odnosno udata je za Bobinog sina. Beda na bedu k'o što kaže u ovom songu što upravo slušam.

@aleme, ma ne dojadi ima toga masu, a i ne slušam muziku k'o nekad, omatorio. Sjećam se kad mi je dajdza iz Iraka (KBR) tamo neke 2006 il' 2007 donio ipod, ili kako se već zove onaj apple za muziku, silov'o sam ga mjesecima. Baš sam bio cool.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Ocekujem i ja poziv neke prijateljice da me odvede na koncert,ili evo mogu s @bodijem ako bi me poveo,nisam dugo djusko.

Bodi u kafanu ide sa mnom.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Pa hocu i ja da budem cool

Ja sam mislio da svi sa ovog dijela foruma slusaju metaliku i slicne, ali onda su poceli referati i eseji o nekim prijovickama, pejovicima i slicnim. Znaju ljudi sve o doticnim, sta jedu piju, sve.
Ti nikad neces biti gas

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
-
- Kontakt:
Cuj Amel Ćurić i Ilma Karahmet u ponudiIceTea je napisao/la: ↑05 okt 2023, 20:27https://www.klix.ba/magazin/muzika/koji ... /231005086
Lagani glas za Dž. R.![]()

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.