FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

secer
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la secer » 22 avg 2013, 07:19

radi se o lijepom, inspirisanom postu. na badretov mislim, a njegov predzadnji post to dokazuje. 8-)
momcina je u pravu, bez daljnjeg. danas svi igraju fudbal, tak da je potcjenjivanje i onih, nazovimo ih nizerzrednim, timova ravno samoubojstvu.
trenutno nam se mogu suprostaviti real, barca (samo u grupnoj fazi tj. prije negoli ih sustigne umor), jedinstvo i gradsi iz mancestera, murinjo i domuz.
nadam se da ce gvardo shvatiti da svinju ne mozes ostaviti usamljenog tj. cova ne moze biti jedina sestica na terenu.
bojim se da ce nas svaki ozbiljniji protivnik nakantati na kontre, a svajni izgledati kao klare nakon prve bracne noci.

dakle, herr klaritos, pred nama je, pa cemo se uvjeriti ko je u pravu.
za dobro bayerna, kao i za dobrobit mojih otanjalih zivaca, nadam se da ce tvoja minimalenkost biti pravu.:mrgreen:
sto se tice navale, mandzo, goce i roben predvodjeni kingom, i kad se uozbilje, svakoj, ama bas svakoj ekipi mgu uvaljati par komada. 8-)
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

SemaFCBM
Kontakt:

Post Postao/la SemaFCBM » 22 avg 2013, 13:34

slika

Haha ne znam što, ali mi pravo smiješna ova slika. :lol:

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 22 avg 2013, 14:36

Poznat je termin odigravanja drugog kola njemackog kupa,to je 25 Septemar protiv Hanovera od 20:30h.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 22 avg 2013, 21:07

Ne znam ljudi jel ste u toku ali stvari između uprave i navijaca se poboljsavaju,nadamo se svi da ce se ostvariti ono sto svi zelimo :)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 avg 2013, 22:46

gerdmuller je napisao/la:Ne znam ljudi jel ste u toku ali stvari između uprave i navijaca se poboljsavaju,nadamo se svi da ce se ostvariti ono sto svi zelimo :)
Ja sam slab na tom polju tako da je dobro to sto nas obavjestavas i nastavi pisati o navijacima i upravi a evo vidim da se skupilo nesto preko 16 hiljada potpisa, nadam se da se nece morati nastaviti s tom akcijom nego da ce se nesuglasice puno ranije odstraniti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 22 avg 2013, 22:48

secer je napisao/la: bojim se da ce nas svaki ozbiljniji protivnik nakantati na kontre, a svajni izgledati kao klare nakon prve bracne noci.
Bojat će se Gvardo više nego ti, to je sigurno (nemam sliku koja to dokazuje :mrgreen: ). Kad si ti (amater) kao i ostali (još veći amateri :? ) uočili tu opasnost, zar misliš da Pepica to nije?
Radit će se na tome, lekcija-dvije će biti i onda može doći do nekih promjena. Tipa dupla šestica, odnosno povučenija odbrana.
Ovo sad - zasad je samo eksperiment. Ne vjerujem da ovaj posjeduje Galovu tvrdoglavost.
Vom Jäger zum Gejagten

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 22 avg 2013, 22:50

Biće ova naredna sedmica veoma zanimljiva čak tri utakmice kroz sedam dana, samo da ne bude povreda pred važan meč Super Kupa.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 23 avg 2013, 01:30

slika

Kako prenosi Bild Zenit ponudio 30mil. za Mandzukica

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 avg 2013, 01:32

Hmm, velika svota novca, koja Bayernu ne treba, dakle, ponudu odbijamo ili kad malo bolje razmislim, uzeti ovo i proslijediti zutim za Poljskog Drogbu. :mrgreen:

Rumennige je rekao da je prica oko transfera zavrsena ali sam siguran da ce o ovoj ponudi dobro razmisliti, naravno ako ista uopste postoji.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 23 avg 2013, 03:44

geronimo je napisao/la:Kad si ti (amater)
Nejma potrebe da vrijedjas pozamasan dio dunjalucke populacije. Sladnujava neznalica, il'tiga fudbalska tabula rasa, se razumije u loptanje ko ja u ribolov po norveskim fjordovima. :twisted:

To i celavi snifonja vec ne havlja grah da valja. :? Majku mu, suhva me hvata ako Klopponja zemi siniju da mu slijeduje visemilionska dvocijevka u zvijezdu i jednosmjerka za provinciju. :? Jos kad pogledam odusevljenje pojednih na bilo kakvo zutilo , imam osjecaj da bi pojednici metnuli i gofno na avatar ako bi ga Vackonja torpediro ka jugu. :lol: ( cast Alanu, škijio, a i sad ko prepelica :mrgreen: )
Der Mann für die entscheidenden Tore.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 23 avg 2013, 07:39

geronimo je napisao/la:Bojat će se Gvardo više nego ti
ne znam druze; koga su zmijuge ujidale, a hoce ujist majku im, vjeruj da se i svoje ki.te boji.
juponja je potrosio x utakmica kak bi skonto da se na domuzare nemre parolom ´svi u napad, jedan je hase´.
geronimo je napisao/la:nemam sliku koja to dokazuje
onda si dzabe piso, iskren da budem. :mrgreen:
geronimo je napisao/la:amater
cija mater? ne znam nijednu mater koja prati fucu i razumije se u isti.
geronimo je napisao/la:zar misliš da Pepica to nije?
nadam se da cemo se uvjerit da je. 8-)
Hare_BvB je napisao/la:Nejma potrebe da vrijedjas pozamasan dio dunjalucke populacije. Sladnujava neznalica, il'tiga fudbalska tabula rasa, se razumije u loptanje ko ja u ribolov po norveskim fjordovima.
pih, jav se kad ti dubura zaraste od onog silnog kladionicarskog tamburanja. :twisted:
cvrsto vjerujem da sam ja licno izmislio ovaj moderni loptomlat. murvanjski treneri su dolazili na forum, regali se i krali moje ideje. iako nemam sliku koja to dokazuje, reci cu da sumljlja pada na geru, monu i tvoju minimalenkost.

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 23 avg 2013, 08:20

zabava na treningu jučer :D
slika
slika

Ko može duže stajati na rukama. Vidimo da su Mandžo i Shaq puno bolji bili od Bilala koji je imao nekih problema sa ovom tačkom.Ribery od početka ove sezone nonstop pravi dobro raspoloženje u ekipi svaka mu čast :D .

Transfer Mandže u St.Petersburg ma dajte nema ništa od toga iz Evropskog prvaka u neki polovični klub. Sve kad bi i poljski Drogba :D došao nevjerujem da bi otišao u rusku.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 23 avg 2013, 14:15

Omerbavarac je napisao/la:
gerdmuller je napisao/la:Ne znam ljudi jel ste u toku ali stvari između uprave i navijaca se poboljsavaju,nadamo se svi da ce se ostvariti ono sto svi zelimo :)
Ja sam slab na tom polju tako da je dobro to sto nas obavjestavas i nastavi pisati o navijacima i upravi a evo vidim da se skupilo nesto preko 16 hiljada potpisa, nadam se da se nece morati nastaviti s tom akcijom nego da ce se nesuglasice puno ranije odstraniti.
http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 69572.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Klare

Post Postao/la Klare » 23 avg 2013, 17:46

secer je napisao/la:radi se o lijepom, inspirisanom postu. na badretov mislim.
Svakako da se radi o inspirisanom(ne djeckicu ki što bi ti rekao :mrgreen: ) momčini...
Da nisi iz 'ercegovine ponosne? :?

U moru pridošlica, on se izdvaja kao vrijedno pojačanje... 8-)
secer je napisao/la:pred nama je, pa cemo se uvjeriti ko je u pravu.
Samo da se razumimo rekoh kako vjerujem u Pepuna, a ne striktno ovaj sistem. :)

Mašinerija će da bude, a Riki Martin vjerovatno i osiguravajuća šestica sa Švajnom i Gocom ispred,
vrijeme je pitanja kad će to Pepica da shvati.
Olakšavajuća ili otežavajuća okolnost je umor Španca na početku nam ove sezone.

Također Sammer je tu, inače čovjek ima i kvalitetno trenersko znanje, tako da se sve dogovoriti može, ako su ljudi... :?
A jesu! :!:

Inače pored ofanzivnih ultra kvaliteta, nekima što slabije znaju nije poznata i defanzivna moć Gece. 8-)

Jedina nam prijetnja je taj kukavičluk Domuzara(bez uvrede, no ljepše mi zvuči od Dortmund, naprosto klizi niz jezik :mrgreen: ), i tU Pepun naprosto mora iskoristiti opciju klin se klinom izbija, inače smo donji. :geek:

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 23 avg 2013, 18:09

citam na nekoj fb stranici bayerna da su uprava i navijaci postigli dogovor, i da ce Sudkurve sutra podrzavati igrace
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 23 avg 2013, 23:56

secer je napisao/la: juponja je potrosio x utakmica kak bi skonto da se na domuzare nemre parolom ´svi u napad, jedan je hase´.
Ali on hudnik, ostario i nemoćan da se unaprijedi ipak dohaka Klopčinama i njihovoj kukavičjoj igri. Pepica je u NjuJorku gradu (uz Total Tv) sve to studiozno opazio
i poturio im minu u 'ničem važnom kupu'. :D
secer je napisao/la: onda si dzabe piso, iskren da budem. :mrgreen:
Čim ti naučiš postavljati smaje, ja se namah javljam sa tetoviranom rukom. :lol:
P.S. Nemoj mi one debelguze sa providnom suknjom i kezom na duburi. :mrgreen:

Da malkice sumiramo. Prva pomisao vau, onda strepnja i iščekivanje, na kraju zebnja i bojazan.
Sve pomješano - ne mogu biti pametan. :D

I od mene sve pohvale za kolegu bayern munchen31, odnosno badrija. :D

Marti Misterija nije (ponovo) u kadru i vidjet ćemo gdje vodi Pepovo lutanje.
Freiburg je na programu već u utorak.
Vom Jäger zum Gejagten

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 24 avg 2013, 01:37

phily je napisao/la:citam na nekoj fb stranici bayerna da su uprava i navijaci postigli dogovor, i da ce Sudkurve sutra podrzavati igrace
nista od podrske sutra,ali stoji da je napravljen korak naprijed u pregovorima
- Karl-Heinz Rummenigge

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 24 avg 2013, 10:01

Podrška će doć' al' treba vremena. Očekujem golijadu u mreži komšija. Idemo danas da zauzmemo taj tron i da ne silazimo bar do kraja maja. slika
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 24 avg 2013, 12:40

haj, da se dzaba ne ponavljamo, reci cu da se nadam da ce biti tak kak vas dvojica spikate. na klaringtona i geru mislim, a njihovi prethodni upisi to dokazuju.
ps.
i ja se nadam da ce bit golijada.
ono, ocekujem da masinerija prokine i da pocne sa tim ulijevanjem straha u koske.
na bayern mislim. sad, fali mi slika koja to dokazuje, pa ak je neko ima, slobodno nek postavi.
:mrgreen:

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 24 avg 2013, 12:43

secer je napisao/la:haj, da se dzaba ne ponavljamo, reci cu da se nadam da ce biti tak kak vas dvojica spikate. na klaringtona i geru mislim, a njihovi prethodni upisi to dokazuju.
ps.
i ja se nadam da ce bit golijada.
ono, ocekujem da masinerija prokine i da pocne sa tim ulijevanjem straha u koske.
na bayern mislim. sad, fali mi slika koja to dokazuje, pa ak je neko ima, slobodno nek postavi.
Ja sam za gifove zaduzen, pa ako ti treba ... :D
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.