Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Furymaker
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Furymaker » 14 jan 2013, 00:43

JohnLennon je napisao/la:Zamolio bih te da ne trolas i pises maloumne idiotarije na temi aktualnog prvaka Spanjolske.
momcino ti si zivi fail , to je ono isto kao , mi imamo 9 naslova lige prvaka ?
haha

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 14 jan 2013, 00:46

Da, tako je. Real Madrid je devet puta osvojio Ligu prvaka. Duplo vise nego ostatak Lige zajedno, ako im uz to jos dodas i Juventus i Manchester onda jednako.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 14 jan 2013, 00:55

JohnLennon je napisao/la:Da, tako je. Real Madrid je devet puta osvojio Ligu prvaka. Duplo vise nego ostatak Lige zajedno, ako im uz to jos dodas i Juventus i Manchester onda jednako.
I tako se on tjesi ... , kad si zadnji put gledao Real Madrid kako osvaja Ligu prvaka ?

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 14 jan 2013, 00:56

2002., kada i svi ostali. Zasto?
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 14 jan 2013, 01:01

a prije toga ?
stvar je u tome sto se ne mozes diciti necim sto se desilo 1950ih godina , to je proslost , tada se Liga prvaka nije ni zvala tako ako cemo vec o proslosti ..

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 14 jan 2013, 01:07

Prije toga 2000.

Ne, onda je se to takmicenje zvalo Kup prvaka. Kao sto se Primera nekada zvala samo Liga, a danas Liga BBVA. I prije su se u tom takmicenju natjecali najbolji europski timovi, bas kao i danas.
Nadalje. Za mene je proslost sve sto se dogodilo prije danasnjeg dana, razlika izmedju 1958. i 2006. je u tome sto je ovo prvo relativno dalja proslost u odnosu na 2006. I naravno da se navijaci Madrida imaju pravo diciti trofejima iz Kupa prvaka, oni nisu nista manje vrijedni nego trofeji iz istog takmicenja osvojeni 10, 20 ili 40 godina kasnije. Proci ce nekada i od ovoga sada pedeset godina, pa se onda prema tome navijaci Barce nece moci diciti tim trofejima? Ne lave moj, to je pogresno razmisljanje. Nikakva novost ni za koga nije prihvatiti cinjenicu da je Real Madrid najveci klub na svijetu.

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 14 jan 2013, 01:24

JohnLennon je napisao/la:Prije toga 2000.

Ne, onda je se to takmicenje zvalo Kup prvaka. Kao sto se Primera nekada zvala samo Liga, a danas Liga BBVA. I prije su se u tom takmicenju natjecali najbolji europski timovi, bas kao i danas.
Nadalje. Za mene je proslost sve sto se dogodilo prije danasnjeg dana, razlika izmedju 1958. i 2006. je u tome sto je ovo prvo relativno dalja proslost u odnosu na 2006. I naravno da se navijaci Madrida imaju pravo diciti trofejima iz Kupa prvaka, oni nisu nista manje vrijedni nego trofeji iz istog takmicenja osvojeni 10, 20 ili 40 godina kasnije. Proci ce nekada i od ovoga sada pedeset godina, pa se onda prema tome navijaci Barce nece moci diciti tim trofejima? Ne lave moj, to je pogresno razmisljanje. Nikakva novost ni za koga nije prihvatiti cinjenicu da je Real Madrid najveci klub na svijetu.
ma , ne isplati se voditi diskusiju s navijacima poput tebe , pocetak sezone vi u nebesima , osvajate sve zivo , poslije el clasica vi se vracate sa istom pricom , 3 tekme poslije el clasica vama je prioritet LP , poslije tekme s dortmundom vi imate 9 titula . Uvijek ista prica , onda su sudije krive sto zaostajete 18 bodova ...
Pasa moj , cinjenica jeste da imate te titule , kad i kako ste ih osvojili nije bitno ni najmanje , proglaseni ste najboljim klubom XX stoljeca od strane FIFE , bla bla , svaka cast .
Al kad je rijec o sadasnjosti i o trenutnim igrama Reala , zasto potreba da se vratis na tih 9 titula ? Mislis da mi drugi ne znamo to , sam si gledao osvajanje max. 3 titule i sad se ponosis sa tih 6 za koje ne znas ni kad ni kako su osvojene .
Ako covjek napise -18 otkud tebe na 9 Liga prvaka ?

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 14 jan 2013, 01:34

Zašto na ovu temu slijeću padobranci koji ne znaju razliku između nas, običnih forumaša i ljudi koji sjede u upravi real madrida?
naprijed rejal

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 14 jan 2013, 01:46

Furymaker je napisao/la:
JohnLennon je napisao/la:Prije toga 2000.

ma , ne isplati se voditi diskusiju s navijacima poput tebe , pocetak sezone vi u nebesima , osvajate sve zivo , poslije el clasica vi se vracate sa istom pricom , 3 tekme poslije el clasica vama je prioritet LP , poslije tekme s dortmundom vi imate 9 titula . Uvijek ista prica , onda su sudije krive sto zaostajete 18 bodova ...
Pasa moj , cinjenica jeste da imate te titule , kad i kako ste ih osvojili nije bitno ni najmanje , proglaseni ste najboljim klubom XX stoljeca od strane FIFE , bla bla , svaka cast .
Al kad je rijec o sadasnjosti i o trenutnim igrama Reala , zasto potreba da se vratis na tih 9 titula ? Mislis da mi drugi ne znamo to , sam si gledao osvajanje max. 3 titule i sad se ponosis sa tih 6 za koje ne znas ni kad ni kako su osvojene .
Ako covjek napise -18 otkud tebe na 9 Liga prvaka ?
ma djeciji fazoni ,eto sta,nemaju se na sta vadit pa hajd udri po istoriji,to je uvijek tako bilo ;),ako je sadasnjost surova ,hajmo se mi radije prisjecat proslosti ,to je ta logika ;)

slika
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 14 jan 2013, 02:37

Furymaker je napisao/la: Ako covjek napise -18 otkud tebe na 9 Liga prvaka ?
:lol:

Pa ti si mu prvi spomenuo 9 naslova Lige prvaka, eto otkud tu.

A lik je spomenuo da smo aktuelni španski prvaci i vi okrenete tu priču na 9 naslova Lige prvaka, i onda optužujete nas da se vraćamo u historiju?

Izvinite momci, odnosno dječaci, koji će u budućnosti kopati kanale za 200 maraka.
2012/2013

Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 14 jan 2013, 03:48

Rekorderi ste i po nezapamceno sramnom zaostatku iza najveceg konkurenta -18. A Bog zna na kolko ce zavrsiti. :o
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 14 jan 2013, 10:29

Ja kad bi znao da će ijedan od ovih slučajeva imat imalo bolji život sad bi se potpisao da Madrid ispadne u segundu(al neće garantujem,malci i psyho će uvijek pronalazit lažne razloge za zadovoljstvo umjesto da se u ogledalo pogledaju i pokušaju napravit nešto za sebe osim što se lažu buljeći u komp).
Ado,psyho,kanta i slični pacijenti koji ovdje barataju brojkama su jadni.Ne znam možda je neko od madridista handrio njih na pdf-u barsa(to ne čitam nikad) pa sad uzvraćaju a ako to rade zbog nekog svog zadovoljstva onda su osim psyha to balavci od 11-15 godina ne vidim drugo objašnjenje za ovako ponašanje,jer samo balavi tinejdžer(ii psyho) mogu nać zadovoljstvo u ovako ženskastom pokušaju vrijedjanja.
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 14 jan 2013, 10:31, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 14 jan 2013, 10:34

Već sutra naveče Valencia.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

RealMoudrid
Kontakt:

Post Postao/la RealMoudrid » 14 jan 2013, 13:50

U nedjelju, 27. januara igramo protiv Getafea na domaćem terenu u 12 sati.

Cristiano Ronaldo: Želim odraditi svoj ugovor do kraja, a poslije toga ne znam šta će biti...
2012/2013

Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 14 jan 2013, 14:12

RealMoudrid je napisao/la:U nedjelju, 27. januara igramo protiv Getafea na domaćem terenu u 12 sati.

Cristiano Ronaldo: Želim odraditi svoj ugovor do kraja, a poslije toga ne znam šta će biti...
Najgora moguća solucija bi bila da samo odradi taj ugovor i da ode negdje bez odštete :mrgreen:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 14 jan 2013, 14:19

bparena je napisao/la:
Ado1921 je napisao/la:-18 :o :lol: :lol:
Ma sta kazes ? :lol: :lol: :lol:
maa daj rerna ako vec provociras , provociraj k'o covjek , ono da nas zaboli bas , slabo je to :D , od ovog balavca ade sam navikao ove idiotarije -18 i to , samo ne znam zasto moderatori ne reaguju s obizrom da lik kako se registrovao nije napisao normalan post

Real Madrid je osvojio četiri od šest kupa kada je u igrao protiv Valencije u kojoj je Real prvu utakmicu igrao kod kuce !

dakle ocekujem da vec sutra rijesimo pitanje prolaska , nije to ona valencia od prosle sezone al' protiv reala su uvijek nabrijani do jaja :D

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 14 jan 2013, 14:26

@geoxx
nije u pitanju provokacija - vec boldirano da dobro procitate i spustite se na zemlju - ovo/ono najbolji/najtrofejni. Bilo/proslo al brate sramota skoro 20 bodova zaostatka a tek pola sezone. :)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 14 jan 2013, 14:36

bparena je napisao/la:@geoxx
nije u pitanju provokacija - vec boldirano da dobro procitate i spustite se na zemlju - ovo/ono najbolji/najtrofejni. Bilo/proslo al brate sramota skoro 20 bodova zaostatka a tek pola sezone. :)
naravno najtrofejniji , vi ako osporavate realove titule u 20.-tom vijeku, onda ste zivi panjevi u nogometu , po vasoj logici za 50 godina ove barcine trofeje niko nece yebat ni 2 posto, u fudbalsoj historiji je zapisano da je real osvojio 9 titula lp i to niko ziv nece promijeniti a vi od vase suplje price tipa "tad je bilo malo klubova " , "slabija konkurencija" , nemate nista ,

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 14 jan 2013, 14:40

geoxx je napisao/la:
bparena je napisao/la:@geoxx
naravno najtrofejniji , vi ako osporavate realove titule u 20.-tom vijeku, onda ste zivi panjevi u nogometu , po vasoj logici za 50 godina ove barcine trofeje niko nece yebat ni 2 posto, u fudbalsoj historiji je zapisano da je real osvojio 9 titula lp i to niko ziv nece promijeniti a vi od vase suplje price tipa "tad je bilo malo klubova " , "slabija konkurencija" , nemate nista ,
Cestitam ja vama na 9 nekada zasluzenih titula. Ti kad mognes pogledat istini u oci da Real (i niko drugi) ovih godina nije ni blizu Barceloninoj igri - onda ti cestitaj nama. Do tada furaj istoriju. Mi sadasnjost.

I jos nesto - ne zaljeci se postenom pobjedom na NC koju je napravio i Rubin pa ljudi ipak znaju da je to samo bljesak. Ovih godina svi mogu samo aplaudirati na blaugraninoj konstantno dobroj igri i rezultatima.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 14 jan 2013, 14:41, ukupno mijenjano 1 put.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 14 jan 2013, 14:41

Čestitam viceprvacima Španije i finalisti superkupa...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.